- 15 Ocak 2012
- 3.316
- 562
- 173
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam canımcım,yok soyada gerek yok ama sen bilirsin eşinin ismini yazmak istersen,ikinizin ismiyle not ederim ozaman,sen bilirsin canım![]()
Bende de güzel haber yok malesefEn azından şimdilik
canım tahlil yaptınmı
Bende de güzel haber yok malesefEn azından şimdilik
Seyyan geldi mesajınÇocuklarının adını da yazsaydın yaa
Kız geriye ne kaldı hakkaten soruyom
Allah kabul etsin canımcım,ben not alayım onları![]()
Yaptımm canımcım,gördüm tek direği oturdum yerime![]()
![]()
canımsın sen neden tahlil yaptırmıyorsun bak eger varsaa bomba bir haber olur ama eger yksa ki inş vardırr senin açından kötü kist felan oluşmasın allah korusun en azından önlem alırsın hayatımm
çocuklarıma şimdilik mercimek yaz..amin canım inş.Rabbim kabul etsin.bu muhat kapı süsümü yapıyo dersin.
![]()
canım benim ya olsun bidahaki ay inş.ne diyeceğimi bilemedim ki şimdi.:26:
Canım bugün yaptım idrar testi,negatifBenim son adetim iki hafta sürdü,yani gebelik varsa bile şimdi çıkacağını snamıyorum idrarda,erken daha...Zaten bu sefer hiç test yapasım gelmedi...Canım işin tuhaf yanı,şuan adet belirtilerim de yok...Allah korusun kist olmasın,şuan hiç uygun değilim bunun için
Regl gelmezse,bir iki haftaya yine yaparım idrar testi..Yada eserse haftaiçi anneme gitmeden,kan testi yaptırırım belki,onda çıkar heralde varsa,amaann hayırlısı
Yerim o mercimekleri![]()
Aminn ecmain
Bilmem ki kuzum öğrenmenin bi yolu var,çaldır,altta da ziyaretçiler var biri Muhat mı acaba
![]()
canım kist yoktur allahın izniyle sende bahar gibi sürprizi yapacaksın gibi geliyo bize.rahat ol sen....çaldırıdım muhatı...
![]()
Ben daha bu aydan kesmedim umudumu Seyyanımm![]()
Du bakalım belli olmaz
![]()
İnşaallah canım,annemler gitmeden yada en geç gelince vermek istiyorum o müjdeyi,yine de Rabbim ne yazıyosa kabulüm,hayırlısı...![]()
Rahatım canım,teste aldırmadım bile içim buruk oldu geçti hemen,ama bugün başka bişeye çok üzülüp ağladım.Ama oda geçti çok şükür...![]()
Ben daha bu aydan kesmedim umudumu Seyyanımm![]()
Du bakalım belli olmaz
![]()
kızlarr bugün selam diye bir filme gittimmm çok güzledi tafsiyee ederimmm çok etkilendimmm yaww zaten duygusala bağlamışımmmm bugünnn
eslemm canımm hayırlısı olsunnn nissannn ayı bizimmm olsun o vakitt nisanda verelim bir birrrr güzelll haberlerii olmamııııı![]()
neye üzüldün tatlım ya....bugün herkeste var bi haller ben de çok ağladım.![]()
Hiç duymadım canım o filmi,ne anlatıyo romantik miii
Aminn canımcım hayırlısı inşaallah,Nisanda sizle bişey paylaşıcam zaten,onu hep beraber uygulayım inşaallah,çok faziletli ve çok tavsiye ediiliyo![]()
![]()
![]()
Ay Seyyancım anlatayım bak canım
Hani size daha az önce anlatmıştım ya,bebek görmeye gittik bize göstermedi bebeğini,ilgilenmedi bile diye..Neyse o alt komşum kendi evine geldi artık,iki üç gündür evinde...Kızlar bi duysanız,benimde tam altımda oturuyo,çocuğunu bağıra bağıra seviyoTamam herkes bebeğini sever,ilgiye sevgiye boğar ama sen müstakil bi evde oturmuyosun sonuçta;insanların sesini duyup rahatsız olacağını düşünmen lazım...Resmen duymamı ister gibi bağıra bağıra seviyo,yüksek sesle ninni mi şarkı mı ne söylüyo,bugünde duyunca bende bağlar koptu hepten.Hem sinir oldum hem üzüldüm.....Agresifleştim,ağlamaya başladım..Eşim üzülme,bizimde olcak sende sevceksin dedi ama dedim ben öyle millete gösteriş yaparcasına sevmem...Taşınalım madem burdan,ben ev bakayım dedi.Bu yüzden taşınırsam da olmaz sonuçta,hayır dedim...
Çok ağladım.Mutfağa geçtim,dolabı açıp tencere alcaktım,kapak elimde güçsüz hissettim kendimi oturuverdim yere..Eşim yanımda...Üzülme vs teselli ediyo kendi çapında,sonra dedi ki bak adetin gelmedi,pembe akıntın geldi,oturma kanamasıdır dedi,bende ipler koptu,başladım kahkaha atmaya;oturma değil yerleşme kanaması o diyeNe bileyim canım,oturma mı yerleşme mi dedi kocişim
![]()
Moralim yerine geldi o kadar gülünce,Bide eşim çok güzel şeyler söyledi;şimdi iyiyim...Dedim kocama testte zaten şimdi çıkmaz varsa bile erken;ben ona üzülmedim,sadece o konuya incindim,içim yandı o kadar.O günkü yaptığı da aklımda hala,yüzüne bakasım gelmiyo Allah biliyoya;bide bu üstüne gelince hepten sinir oldum ona anltamam...Bilerek yapıyosa da Allaha havale ediyorum...