- 22 Ekim 2012
- 3.311
- 24
- 108
anlamadım niye kendine bakıyon ki![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
İşim varda bi taraftan size bakıyom bi taraftan kendime![]()
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
anlamadım niye kendine bakıyon ki![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
İşim varda bi taraftan size bakıyom bi taraftan kendime![]()
![]()
anlamadım niye kendine bakıyon kiheeeeeeeeeee
![]()
Azıcık süsleneyim dedim![]()
![]()
![]()
![]()
nasıl anladııııııııııııııııııııııım....süslen canım süslen biraz havanız dağılsın........![]()
Canım sıkıldı,iyi gelir belki![]()
Muhat nerde yineee kaybolduuu![]()
İnşaallah canım
Anlıyorum gülüm,bende bugün çok üzüldüm çünkü,neyse ki geçti gitti
Emacım senin haberini yakında duycaz gibi geliyo canım,sen gönlünü ferah tut,az kaldı inşaallah arkadaşım![]()
Ard arda vercez haberleri
![]()
Aminnnnn aminnn ecmainn![]()
![]()
ne bileyim bi girdi kayboldu.bi sorun mu var acaba.bende eşime kahve yaptım.şimdi çalar kapı.çaldıııııııııııııııııı
![]()
Amin canımmm hepimiz verecez inşallah Rabbimin izniyle tabii ben kocayı görürsem :) Bu sene sonuna kadar yanımda yok sayılır
Şarzı bitmiştir belki :26::26: Ohh afiyet şeker olsun
Aminn...Canım sıkma canını,Rabbim nasip etti mi bi seferde de olur,inşaallah bizim dualarımızı da en acilinden kabul etsin Rabbim...Sizinde günleriniz hemen geçsin ve kavuşun hayırlısı ile
Canlar ben çıkıyorum,belki sonra gelirim,öpüyom hepinizi hayırlı geceler![]()
![]()
![]()
eeeeeee napacak çocuk 9 ay boyunca 10 dönüm bostan yan gel osman mı diyecek. otursun oturaklı efendi olur iştesüpermişşş begendimm
eslemmmmm seni merak ediyorum cnmm haber etmemişsinn
seyyan canoo nasılsın bebikolar nasıl annesiii
ayşecimm rabbim size bağışlasın evladınııı en tez zamanda bizlerde duyarız inş o güzelll tekmeleri::))
ben çok üzgünümm kızlarr kelimelerin bittiği yerdeyim canım o kadar sıkılıyor kiii anlatamamm ifade edemem eşimin degeerleri çok kötüüü ayrıcaa aşılama olamaz dedii doktor ayrıca tüp de olmayacak çünküü biz sonucu alıp gidene kadar doktor cıkmıştı ve benim bugün tedaviye başlamam için son gündüü çünkü adetimin 3 günüüü.biz idsteyince değilll rabbimin istemesi önemlii olmadı bu ayda başlayamadıkkk hayırlısııı artıkkkk![]()
canım dikkat et kendine.Kızlar bu aralar gıremıcem benı merak etmeyın ev tasıyacaz suan toparlanmakla ugrasıyoruz ıkı gune kalmaz çıkarız gıttıgımız yerde de ınternet baglantım hemen olmayacak hakkınızı helal edın
dua edın sızlerı çoook opüyorum allaha emanet olun
Yaptımm canımcım,gördüm tek direği oturdum yerime![]()
![]()
işte buuuuuuuuuBen daha bu aydan kesmedim umudumu Seyyanımm![]()
Du bakalım belli olmaz
![]()
o sesi size duyuran da rabbim. acaba isyana varacaklar mı diye duyuruyordur:)Hiç duymadım canım o filmi,ne anlatıyo romantik miii
Aminn canımcım hayırlısı inşaallah,Nisanda sizle bişey paylaşıcam zaten,onu hep beraber uygulayım inşaallah,çok faziletli ve çok tavsiye ediiliyo![]()
![]()
![]()
Ay Seyyancım anlatayım bak canım
Hani size daha az önce anlatmıştım ya,bebek görmeye gittik bize göstermedi bebeğini,ilgilenmedi bile diye..Neyse o alt komşum kendi evine geldi artık,iki üç gündür evinde...Kızlar bi duysanız,benimde tam altımda oturuyo,çocuğunu bağıra bağıra seviyoTamam herkes bebeğini sever,ilgiye sevgiye boğar ama sen müstakil bi evde oturmuyosun sonuçta;insanların sesini duyup rahatsız olacağını düşünmen lazım...Resmen duymamı ister gibi bağıra bağıra seviyo,yüksek sesle ninni mi şarkı mı ne söylüyo,bugünde duyunca bende bağlar koptu hepten.Hem sinir oldum hem üzüldüm.....Agresifleştim,ağlamaya başladım..Eşim üzülme,bizimde olcak sende sevceksin dedi ama dedim ben öyle millete gösteriş yaparcasına sevmem...Taşınalım madem burdan,ben ev bakayım dedi.Bu yüzden taşınırsam da olmaz sonuçta,hayır dedim...
Çok ağladım.Mutfağa geçtim,dolabı açıp tencere alcaktım,kapak elimde güçsüz hissettim kendimi oturuverdim yere..Eşim yanımda...Üzülme vs teselli ediyo kendi çapında,sonra dedi ki bak adetin gelmedi,pembe akıntın geldi,oturma kanamasıdır dedi,bende ipler koptu,başladım kahkaha atmaya;oturma değil yerleşme kanaması o diyeNe bileyim canım,oturma mı yerleşme mi dedi kocişim
![]()
Moralim yerine geldi o kadar gülünce,Bide eşim çok güzel şeyler söyledi;şimdi iyiyim...Dedim kocama testte zaten şimdi çıkmaz varsa bile erken;ben ona üzülmedim,sadece o konuya incindim,içim yandı o kadar.O günkü yaptığı da aklımda hala,yüzüne bakasım gelmiyo Allah biliyoya;bide bu üstüne gelince hepten sinir oldum ona anltamam...Bilerek yapıyosa da Allaha havale ediyorum...
Toplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 4 ziyaretçi)
EslemLiva, muhat+, supriz06+, E_M_A+
Muhattt hoşgeldinnn![]()
![]()
1-ANTİKDENİZ
canım duruma gerçekten çok üzüldüm.
senin de dediğin gibi dr dedi ama hüküm Allahındır.
ümüdini kesme sakın.
canım tüp de olur aşılama da olur.
eşine at kestanesi yedir ve akşamları bacaklarına masaj yap.
taze kan arttıracaktır. atkestanesi belaltı damarların açılması içinmiş.
eee kan=sperm demek bi yerde
2- ESLEMLİVA
amannn ben de ne sandım. yaşlandım da kafam gürültüyü kaldırmıyo desene sen şuna
emin ol o kadının aklında şuan ne sen ne de başkası var
kollarında melek varken kimse gemez ki aklına.
gülüm ben çok iyi anlıyorum seni,
sanki senin de hakkınmış gibi hissediyorsun,
şimdi bana söyle şuan eşinin iş durumunu göz önüne alarak bi ev almak istiyorsunuz.
2 seçenek var biri daha uygun ama pek hoş değil diğeri ise çok güzel ama fiyatı daha yüksek.
ne yapardın?? dur ben söyleyim güzel evi almak isterdin demi (ben öyle istiyorum da :)
o evin parasını denklemek içinse biraz daha zaman tanıyıp o parayı toparlardınız sanırım. bu 1 yıl da olabilir 3 ayda.
şimdi söyle ev için bunu düşünüyorsak evlat içinde düşünmeliyiz.
sen hayırlısını istiyorum diyorsun, Allahını peygamberini bilen evlat olsun diyorsun o zaman biraz daha sabredeceksin.
rabbimin hazinesi çok geniş. bir evlat mı veremeyecek ama emin ol seni en çok o düşünüyor.
hemen evladın olup katil, hırsız tecavüzcü olmasındansa geç olup örnek bi mü'min olması daha güzel değil mi?
üffffffff bi hamiş olsanız da koca koca göbeklerinizle ugraşsanız
3-SEYYAN
seni gebertirim seyyan o bebekler stres olmayacak dedikçe atraksıyon yaşıyon
4-EMA
canım kimseye bişi açıklamak zorunda değilsin
illaki cevap isterlerse bu ay düşük yaptıgını söyle.
takmayın nolur kızlar yaaaaaa
ben üzülüyorum gerçekten.
ya sen harikasın.............1-ANTİKDENİZ
canım duruma gerçekten çok üzüldüm.
senin de dediğin gibi dr dedi ama hüküm Allahındır.
ümüdini kesme sakın.
canım tüp de olur aşılama da olur.
eşine at kestanesi yedir ve akşamları bacaklarına masaj yap.
taze kan arttıracaktır. atkestanesi belaltı damarların açılması içinmiş.
eee kan=sperm demek bi yerde
2- ESLEMLİVA
amannn ben de ne sandım. yaşlandım da kafam gürültüyü kaldırmıyo desene sen şuna
emin ol o kadının aklında şuan ne sen ne de başkası var
kollarında melek varken kimse gemez ki aklına.
gülüm ben çok iyi anlıyorum seni,
sanki senin de hakkınmış gibi hissediyorsun,
şimdi bana söyle şuan eşinin iş durumunu göz önüne alarak bi ev almak istiyorsunuz.
2 seçenek var biri daha uygun ama pek hoş değil diğeri ise çok güzel ama fiyatı daha yüksek.
ne yapardın?? dur ben söyleyim güzel evi almak isterdin demi (ben öyle istiyorum da :)
o evin parasını denklemek içinse biraz daha zaman tanıyıp o parayı toparlardınız sanırım. bu 1 yıl da olabilir 3 ayda.
şimdi söyle ev için bunu düşünüyorsak evlat içinde düşünmeliyiz.
sen hayırlısını istiyorum diyorsun, Allahını peygamberini bilen evlat olsun diyorsun o zaman biraz daha sabredeceksin.
rabbimin hazinesi çok geniş. bir evlat mı veremeyecek ama emin ol seni en çok o düşünüyor.
hemen evladın olup katil, hırsız tecavüzcü olmasındansa geç olup örnek bi mü'min olması daha güzel değil mi?
üffffffff bi hamiş olsanız da koca koca göbeklerinizle ugraşsanız
3-SEYYAN
seni gebertirim seyyan o bebekler stres olmayacak dedikçe atraksıyon yaşıyon
4-EMA
canım kimseye bişi açıklamak zorunda değilsin
illaki cevap isterlerse bu ay düşük yaptıgını söyle.
takmayın nolur kızlar yaaaaaa
ben üzülüyorum gerçekten.
kızlar ben geldim...nasılsınız??geçmişi okuyamadım...güzel haberler var mı??
dün istanbuldaydım....seansım iyi geçti...yarında spora devam..hayırlısı artık bundan iyisi can sağlığı..çok şükür...
kızlar akşama inşallah gelirim gelemzsemde merak etmeyin yazılı sorusu hazırlayacam...birde yazılılar hala beni bekliyooooo...
ben niye böyle oldum yaaaaa...seyyannnnnnnn oku artık şu yazılılarıııı....taze anne nasılsın??*mercimekler nasıl???yerim onları benn...
öpüldünüz canlarım..rabbim hakkımızda hayırlı olanı versin inşallah....görüşmek üzere Allah'a emanet olun.....![]()
moldu canım ya niye gerginsin..........bak busabah birfilm izledim.ay kadarbüyük bir gülücük. film otistik çocuklarla ilgili amaaaaaaaa mükemmel.tam bizlik aslında.konunun ana temsı inanmak başarmanın yarısıdır.mutlaka izlemlisiniz.benimde keyfim yoktu bunu izleyince moralim yerine geldi.facebbok işine gelince benim kocişe yalavarıyom bana facebook açtırmıyoooooooooooayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
şimdi yarılıverecem ortadan ikiye
ya ben çokkkkkkkkkkkkk gerginimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
3-4 gündür geçmedi patlayıverecemmmmm
kızlar bu arada bi fikrim var kabul ederseniz
facede bir grup açsak orda daha kolaymı görüşürüz ne
benim diğer topiğimin var grubuu
tabi hepiniz onaylarsanız
başka bi grup açalım olur mu
a.s.canım sen nasılsın uğramıyosun ne zamandır.keyifler nasıl.selam şekerler nasılsınız![]()