- 22 Ekim 2012
- 3.311
- 24
- 108
test gununue kac gun kaldi canim?![]()
daha var canım ya.8 n,sanda belli olcak ve ertesi günde benim doğumgünüm.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
test gununue kac gun kaldi canim?![]()
daha var canım ya.8 n,sanda belli olcak ve ertesi günde benim doğumgünüm.
kızlarrr nasılsınızzz?
kızlarrr nasılsınızzz?
ben iyiyim canim sen nasilsin? bebisle araniz nasil? bulantilar gectimi?![]()
CANIM bebişinin kulakları ve diş mineleri oluşmaya başlamış..........çok tatlı ya...maaşallah.......aaa cok guzel olacak insallah bende kan testi sonucunu 31 aralikta ogrenmistim insallah sevinecegiz cok:13:
a.s.sen nasılsın nasıl gidiyo hamilelik bakem.
iiyi dielım ii olsun canlarım bulantılarım maaalesef gecmiyoo her sabah rutin olarak çıkarıyorumm yarın ontrolum var dua edin bebısım iiyi olsun![]()
eeeeeee olcak okadar annesi.inş.kontrolünde iyi geçer..........
CANIM bebişinin kulakları ve diş mineleri oluşmaya başlamış..........çok tatlı ya...maaşallah.......
kulaklari olusmus yanlara dogru gelmis insallah Rabbim insallah sanada takvim yapip okumayi nasip etsin hergun azda olsa muhakkak girip bugun acaba ne oldu diye okuyorum benim bebisin boyu muz kadar olmus neredeysesenide boyle arkamdan cekiyorum canim insallah
![]()
iiyi dielım ii olsun canlarım bulantılarım maaalesef gecmiyoo her sabah rutin olarak çıkarıyorumm yarın ontrolum var dua edin bebısım iiyi olsun![]()
nekadarlık oldun :)
kulaklari olusmus yanlara dogru gelmis insallah Rabbim insallah sanada takvim yapip okumayi nasip etsin hergun azda olsa muhakkak girip bugun acaba ne oldu diye okuyorum benim bebisin boyu muz kadar olmus neredeysesenide boyle arkamdan cekiyorum canim insallah
![]()
canim mide bulantilarin varya oda bebisinin iyi olduguna isaret inan bana sabahlari kraker ye yataktan kalkmadan mideni bastirsin iyi geldigini duymustum bide vitamin falan kullaniyorsan gece yatmadan icki bulanti yapmasin benim doktor oyle onermisti![]()
canim insallah biz bugun 17+4 olduk sende yapsana takvim canim
amanın muz kadar yer onu teyzesi yer.çek canım çek bende geliyorum zaten inşşşşşşşşşşşşşşş.
nasıl takvimm? nasıl yapııcam:) masalah bende 12.2 oldum:)