• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

iiyi dielım ii olsun canlarım bulantılarım maaalesef gecmiyoo her sabah rutin olarak çıkarıyorumm yarın ontrolum var dua edin bebısım iiyi olsun:(

eeeeeee olcak okadar annesi.inş.kontrolünde iyi geçer..........

CANIM bebişinin kulakları ve diş mineleri oluşmaya başlamış..........çok tatlı ya...maaşallah.......

kulaklari olusmus yanlara dogru gelmis insallah Rabbim insallah sanada takvim yapip okumayi nasip etsin hergun azda olsa muhakkak girip bugun acaba ne oldu diye okuyorum benim bebisin boyu muz kadar olmus neredeyse:4::4::4:senide boyle arkamdan cekiyorum canim insallah :16:

iiyi dielım ii olsun canlarım bulantılarım maaalesef gecmiyoo her sabah rutin olarak çıkarıyorumm yarın ontrolum var dua edin bebısım iiyi olsun:(

canim mide bulantilarin varya oda bebisinin iyi olduguna isaret inan bana sabahlari kraker ye yataktan kalkmadan mideni bastirsin iyi geldigini duymustum bide vitamin falan kullaniyorsan gece yatmadan icki bulanti yapmasin benim doktor oyle onermisti:16:

kulaklari olusmus yanlara dogru gelmis insallah Rabbim insallah sanada takvim yapip okumayi nasip etsin hergun azda olsa muhakkak girip bugun acaba ne oldu diye okuyorum benim bebisin boyu muz kadar olmus neredeyse:4::4::4:senide boyle arkamdan cekiyorum canim insallah :16:

amanın muz kadar yer onu teyzesi yer.çek canım çek bende geliyorum zaten inşşşşşşşşşşşşşşş.

canim mide bulantilarin varya oda bebisinin iyi olduguna isaret inan bana sabahlari kraker ye yataktan kalkmadan mideni bastirsin iyi geldigini duymustum bide vitamin falan kullaniyorsan gece yatmadan icki bulanti yapmasin benim doktor oyle onermisti:16:

canım ınan doktorda bana ole dedi mide bulantısı cogunun saglıklı oldugubna işaret demişti esimle biz nekadar sacma demşştik demekki dogruymus ay içimi rahatlattın evet dedıgın gibi kraker yiyiyorumm:)

amanın muz kadar yer onu teyzesi yer.çek canım çek bende geliyorum zaten inşşşşşşşşşşşşşşş.

ye teyzesi ye bi gelsin insallah herkes sirada hastane kiyafetlerini bile bir ablam ben alacagim diye tutturdu benden bile heyecanlilari var ben daha hic bisey almadim niye boyleyim anlamda veremiyorum kiyafetlere bakiyorum ama daha alamiyorum cinsiyeti belli olsun bakalim insallah aliriz dimi ama:16::16::16::16:

arkadaşlar size bişey sorcam ben biosteron dhea 25mg kullanıyodum bikaçgünlük ilacım kaldı ama artık satışı birsüreliğine durdurulmuş izmirde hiçbireczanede bulamıyorum doktorumu aradım sordum bulamıyosan mecburen kullanmıcaksın yapcak bişey yok dedi başka bişeyde önermedi benim 1 hafta sonra adetim olcak tüp bebek tedavim başlıcak ama benim fsh amh çok kötü onun için bişeyler yapmalıyım lütfen yardımcı olun ne yapmalıyım dhea yerine ne kullansam iyi olur bi bilgisi olan varmı...?

Back
X