• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

slm kızlar bizde eşime cakşır kökü suyu sonra keçiboynuzu suyu yaptık pek fayda göremedik ama bigun biteyze ılık suya 1tatlı kaşıgı bal 2-3 tane karabiber atıp içsin dedi sonra 2 ayfalan eşim spermler fırlamıştı 118 milyona birinci test 1milyon du balı kullanmadan önce 40 milyondu balı kullandı 118 hatta şimdi 128 milyon ve ben gebe kaldım allahıma binlerce kez şükür olun.bir deneyin belki sizede faydası olur sabah ac karnına

Hangi topikte okudum bilmiyorum ama kaydetmişim canım pc ye

aaaaaaaa bugün hep böyle yararlı haberler aldım.
sabah a.sena arkadaşımız da mesaj atmış sağolsun :)
e vitamini sper hareketini arttırıyormuş bugün e vitamini alcam :D
biz de keçibonuzu bayaggg bi işe yaradı :)

aaaaaaaa bugün hep böyle yararlı haberler aldım.
sabah a.sena arkadaşımız da mesaj atmış sağolsun :)
e vitamini sper hareketini arttırıyormuş bugün e vitamini alcam :D
biz de keçibonuzu bayaggg bi işe yaradı :)

Bizde senin bebiş haberlerini alırız inşallah en yakın zamanda canım şifa olsun inşallah yediğiniz içtiğiniz

kızlar bugünkü duygularımdan ve beni kendime getiren olaydan bahsedicem size.bugün yataktan oldukça negatif kalktım.günlerin geçmemesi ile alakalı olsa gerek tam umudum azalmaya başlamışken telime bir mesaj geldi.bir tv kanalını açmam istendi.o ara bi karışıklık oldu ama oraya girmiyorum şimdi.neyse açtım ama sonuna denk gelebildim.ve konu çocuk sahibi olmak ve olamayanlarla ilgiliydi sanırım.son söz programda şu oldu.ALLAHTAN ÜMİDİNİZİ KESMEYİN.estağfirullah hemen toparlandım ve kendime geldim.YA RABBİ ben az daha şeytanın vesvesesine kapılacaktım.hemen estağfirullah çektim ve Rabbimden özürdiledim.Rabbim bunu karşıma çıkardıysa var bir hayır diye düşündüm.ve bunu anlamama vesile yine muhat.kız hızır gibisin heeeee.benim bu halimden bihaberken ayan mı old sana ne bilmiyorum ama yine yetiştin.Rabbim senin gönlünün her muradını nasip etsin.bebişini en kısa zamanda müjdelesin.HZ.İBRAHİME HAZ İSMAİLİ MÜJDELEDİĞİ GİBİ,HZ.ZEKERİYYAYA HZ.YAHYAYI MÜJDELEDİĞİ GİBİ,HAZ MERYEME HZ.İSA YI MÜJDELEDİĞİ GİBİ SANA VE BURADAKİ HERKESE HAYIRLI,SAĞLIKLI VE SALİH EVLATLAR MÜJDELESİN.muhatım sağol .seni seviyorum.:16:

:) böyle birşeye rabbim beni vesile etmişse ne mutlu bana :D
zaten seni 2 dk yalnız bırakınca hemen depresyona giriyon:)
dün yazdıklarımı unuttun heral !!!!!!!!

sa kızlar ben bi kaç gündür çok yoğunum nete çok giremiyorum bu günde bi yere ideez bkaç gün daha giremeyeblirim eğer akşam gelmezsek.. hepinizi seiyorum... görüşürüz anacıııııımmmmmmmmm:)))))

:) böyle birşeye rabbim beni vesile etmişse ne mutlu bana :D
zaten seni 2 dk yalnız bırakınca hemen depresyona giriyon:)
dün yazdıklarımı unuttun heral !!!!!!!!

yok yaw ben depresyından kaçıyom o beni bırakmıyo buldu benim zayıf anımı pis depresyon,gıcık:27:canım şaka bi tarafa depresyonda değilimde böle zaman geçmiyo ya o beni biraz olumsuz etkiliyo sanırım ama şimdi iyiyi çok ve bebişlerimle bugün hiç konuşmamaıştım şimdi onları sevdim biraz.kız bunlar doğduğunda anne değil muhat diyecekler önce ha:52:

sa kızlar ben bi kaç gündür çok yoğunum nete çok giremiyorum bu günde bi yere ideez bkaç gün daha giremeyeblirim eğer akşam gelmezsek.. hepinizi seiyorum... görüşürüz anacıııııımmmmmmmmm:)))))

canım Allaha emanet ol...
bahçeye mi gidiyosunuz??

Babasının günahını o günahsız melekten çıkarıyo ya pes.Birkaç topikten başka topiğe yazmazdım ben ama dün dayanamadım ban yemeyeceğimi bilsem neler yazacam da şimdi sizden ayrı kalamam.
Kalbi dursun ölsün sevemem o bebeği diyor ya.

Canım kusura bakma sana sormadan baktım okudum sen böyle yazınca çok merak ettim yazdıklarını ne biçim insanlar var yaaaaaa:47:

yok yaw ben depresyından kaçıyom o beni bırakmıyo buldu benim zayıf anımı pis depresyon,gıcık:27:canım şaka bi tarafa depresyonda değilimde böle zaman geçmiyo ya o beni biraz olumsuz etkiliyo sanırım ama şimdi iyiyi çok ve bebişlerimle bugün hiç konuşmamaıştım şimdi onları sevdim biraz.kız bunlar doğduğunda anne değil muhat diyecekler önce ha:52:

benim 3 kızkardeşim var 3 üde anne babadan önce hatice dediler :)

eğer Rabbim bana kız evlat nasipederse isim olarak hep ayşe istemişimdir.ama şimdi göbek ismide buldum kzıma, hatice.

kuzummmm ne zaman test yapacaksın:52::52::52:

eğer Rabbim bana kız evlat nasipederse isim olarak hep ayşe istemişimdir.ama şimdi göbek ismide buldum kzıma, hatice.

anaaaaaaaaaaa ben de ayşe koycam :)
kız öyle deme annenin adını falan koy,
benim de zaaflarım var, çocuga teessür etsin istemem:)
oğlun olunca da murat mı koycan muhat murata yakın ya ;)

anaaaaaaaaaaa ben de ayşe koycam :)
kız öyle deme annenin adını falan koy,
benim de zaaflarım var, çocuga teessür etsin istemem:)
oğlun olunca da murat mı koycan muhat murata yakın ya ;)

kimin zaafı ve eksiği yokki sanki..hem sanane ne istersem koyarım Allah Allah ya.erkek olursa eşimin tek isteği var şaşıracaksın ama MUHAMMED.ikinci ismini ne istersen koy diyo ama ilki onun hep hayali olan MUHAMMED.bi kız bi oğlan olursa düşünsene kız ayşe hatice erkek Muhammed....tevafuğa bak.anladın sen onu........

kimin zaafı ve eksiği yokki sanki..hem sanane ne istersem koyarım Allah Allah ya.erkek olursa eşimin tek isteği var şaşıracaksın ama MUHAMMED.ikinci ismini ne istersen koy diyo ama ilki onun hep hayali olan MUHAMMED.bi kız bi oğlan olursa düşünsene kız ayşe hatice erkek Muhammed....tevafuğa bak.anladın sen onu........

:D:D:D:D
anladım canım :D
sağlılklı imanlı olsunlarda tek :D
kızlar ben evimi bi süpüreyim:)
öğrencim gelecek rezil olmayayım :D

kızlar bugünkü duygularımdan ve beni kendime getiren olaydan bahsedicem size.bugün yataktan oldukça negatif kalktım.günlerin geçmemesi ile alakalı olsa gerek tam umudum azalmaya başlamışken telime bir mesaj geldi.bir tv kanalını açmam istendi.o ara bi karışıklık oldu ama oraya girmiyorum şimdi.neyse açtım ama sonuna denk gelebildim.ve konu çocuk sahibi olmak ve olamayanlarla ilgiliydi sanırım.son söz programda şu oldu.ALLAHTAN ÜMİDİNİZİ KESMEYİN.estağfirullah hemen toparlandım ve kendime geldim.YA RABBİ ben az daha şeytanın vesvesesine kapılacaktım.hemen estağfirullah çektim ve Rabbimden özürdiledim.Rabbim bunu karşıma çıkardıysa var bir hayır diye düşündüm.ve bunu anlamama vesile yine muhat.kız hızır gibisin heeeee.benim bu halimden bihaberken ayan mı old sana ne bilmiyorum ama yine yetiştin.Rabbim senin gönlünün her muradını nasip etsin.bebişini en kısa zamanda müjdelesin.HZ.İBRAHİME HAZ İSMAİLİ MÜJDELEDİĞİ GİBİ,HZ.ZEKERİYYAYA HZ.YAHYAYI MÜJDELEDİĞİ GİBİ,HAZ MERYEME HZ.İSA YI MÜJDELEDİĞİ GİBİ SANA VE BURADAKİ HERKESE HAYIRLI,SAĞLIKLI VE SALİH EVLATLAR MÜJDELESİN.muhatım sağol .seni seviyorum.:16:

ayy benim bu enter tuşu neye çalışmıyor yaw....hep tıklayacakmıyım neyse...canım canım canım......beklemek çok zor ama...rabbim sana sabırlar versin...müjdeli haber bizi bekliyor...biz senden daha heyecanlıyız..o günler benimde aklıma geldikçe anlamam çokda zor değil...ben açamadım tv herşeyi çekmiyor uydu vs hiçbişey yok taktırmadık geldiğimizden beri ev değiştircez yaa güya....öylece kaldıı...muhatım burdan duyrulur..amin canım bizede sanada rabbim sağlıklı ve hayırlı evlat nasip etsin...senin iyi haberini alalımda sıra bizede gelir ....allahım herkesin evini neşelendirsin....:49:

ayy benim bu enter tuşu neye çalışmıyor yaw....hep tıklayacakmıyım neyse...canım canım canım......beklemek çok zor ama...rabbim sana sabırlar versin...müjdeli haber bizi bekliyor...biz senden daha heyecanlıyız..o günler benimde aklıma geldikçe anlamam çokda zor değil...ben açamadım tv herşeyi çekmiyor uydu vs hiçbişey yok taktırmadık geldiğimizden beri ev değiştircez yaa güya....öylece kaldıı...muhatım burdan duyrulur..amin canım bizede sanada rabbim sağlıklı ve hayırlı evlat nasip etsin...senin iyi haberini alalımda sıra bizede gelir ....allahım herkesin evini neşelendirsin....:49:

aminnn canım ama benim bi sıralamam vardı:)
ilk başta sönmez ema ve seyyan vardı :)
ben onlardan bekliyorum bu ay :D
rabbim hepimize HAYIRLISIYLA HAYIRLI EVLATLAR nasip etsin :)

yeni liste yayınlandı,
okunmayan sualarımız var:)
okuyunnnnnnnnn sanaaaaaaaaaaaaa ne yoruyonuz beni beeeeee!! :D
hadi 10 000 ihlas okuyoruz nefsimizi satın alıyoruzzzzz.
seyyan tevaffuk o ki senin duan ayın 8 i gibi bi tarihe denk geliyo :D

:D:D:D:D
anladım canım :D
sağlılklı imanlı olsunlarda tek :D
kızlar ben evimi bi süpüreyim:)
öğrencim gelecek rezil olmayayım :D
amin canım isim boncuk Allah salih evlatlar nasip etsin.
sağolasın canım ya desteğiniz beni çok mutlu ediyor.hepimizin yüreği hepimiz için atıyo burda ne güzel.inş güzel haberler gelecek arka arkaya

hadi bakalım inş.benimde var bi sıralamam bakalım hayırlısı inş........

yeni liste yayınlandı,
okunmayan sualarımız var:)
okuyunnnnnnnnn sanaaaaaaaaaaaaa ne yoruyonuz beni beeeeee!! :D
hadi 10 000 ihlas okuyoruz nefsimizi satın alıyoruzzzzz.
seyyan tevaffuk o ki senin duan ayın 8 i gibi bi tarihe denk geliyo :D

ALLAHUEKBER................vardır bir hayır............

Canım kusura bakma sana sormadan baktım okudum sen böyle yazınca çok merak ettim yazdıklarını ne biçim insanlar var yaaaaaa:47:

Est canım ne kusuru kk hepimizin :) İnşallah hatasını anlar da vazgeçer

Seyyannnnn benim oğluşumun adı da Muhammed olacak Allah nasip ederse :)

Kısss benim koca yok :) Ama beni de aklından geçirdin ya Allah razı olsun.Rabbim bu ay güzel haberlerinizi almamı nasip etsin inşallah.

Ben daha kahvaltı yapmadım acıktım birazdan ezanda okunur daha sonra gelirim inşallah seviyorum sizi :16::16::16:

Merhaba güzel bayanlar ben ev ödevimi bittirdim şimdi teslim ediyorum....Yasinler dualar tamam Allah kabul etsin.....gelsin güzel:emir_bebek: haberleri......Sevgilerimle.

Back
X