hşgeldin canım nasılsın
Sizin paylaşımlarınızı okuyunca aranızda ki dostluk hoşuma gidiyor,Allah nazarlardan korusun ve hepinizi sevindirsin......:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hşgeldin canım nasılsın
canım iyiyim bir problrm yok uykum geldiydi biraz okudum çıktım.hadi gelin ben geldim amaaaaaaaaaaaa.........seyyan nasılsın...çook kalmadın sıkıntı yoktur inşallah...akşama görüşrüüz inşallah...muhatt kulaklarını çınlatıp durdu..![]()
amin gerçekten Allah nazardan korusun.bu arada sizindde cumanız mübarek,dualarınız kabul olsun.Sizin paylaşımlarınızı okuyunca aranızda ki dostluk hoşuma gidiyor,Allah nazarlardan korusun ve hepinizi sevindirsin......:)
canım iyiyim bir problrm yok uykum geldiydi biraz okudum çıktım.hadi gelin ben geldim amaaaaaaaaaaaa.........
amin gerçekten Allah nazardan korusun.bu arada sizindde cumanız mübarek,dualarınız kabul olsun.
seyyancım bu hafta ne kadar yasin okuyorsunuz?4 yasin yeterlimi?enbiya ya varis kaçtane çekiyoruz.muhata sordum ama daha girmedi.
5 er yasin okuyoruz canım ama sen 4+20 okumuştun zaten.ya varis hep aynı 707 enbiya suresinin ayetide 100 canım.[/Q
1 tane daha okurum o zaman.enbiya çekicem o zaman bi tek birde ben girmediğim zamanlarda hiç enbiyayı çekmedim onun için fazladan çekmeme gerek varmı
hayırlı akşamlaar![]()
hayırlı akşamlaar![]()
5 er yasin okuyoruz canım ama sen 4+20 okumuştun zaten.ya varis hep aynı 707 enbiya suresinin ayetide 100 canım.[/Q
1 tane daha okurum o zaman.enbiya çekicem o zaman bi tek birde ben girmediğim zamanlarda hiç enbiyayı çekmedim onun için fazladan çekmeme gerek varmı
canım o zaman 5 +20 yazıcam sana.valla hakkını helal et.ama hızır gibi yetiştin.enbiyanı çek canım sen.ama daha öncekileri çekmene gerek yok.
nasılsınız kızlar
canım o zaman 5 +20 yazıcam sana.valla hakkını helal et.ama hızır gibi yetiştin.enbiyanı çek canım sen.ama daha öncekileri çekmene gerek yok.
helal olsun öyle şey olurmu zaten uzun süre giremedim haberde veremedim ama hep dua ettim her okuduğum duada...
iyi olmaya çalışıyorum kendi adıma:)
sadece eski benden eser yok keyfim şırıngayla çekilmiş gibi sanki
sen nasılsın canım
canım ya Rabbim seni en kısa zamanda iyi ve hoş etsin.ama biraz daha güçlü olmaya çalış.bırakma sakın kendini.yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin gibi düşün.güzel şeylere az kaldı inş.iyi olmaya çalışıyorum kendi adıma:)
sadece eski benden eser yok keyfim şırıngayla çekilmiş gibi sanki
sen nasılsın canım
iyiyim elhamdülillah. hayırdır ne oldu
bende bilmiyorumki ne olduğunu sadece bir imtihandayım onu biliyorum önce evladımıkaybettim sonra maddi bir sıkıntı yaşadık dahasında ansızın sapasağlamken bir sağlık sorunu yaşadım.inşallah bununla bitmiştir imtihanım
bende bilmiyorumki ne olduğunu sadece bir imtihandayım onu biliyorum önce evladımıkaybettim sonra maddi bir sıkıntı yaşadık dahasında ansızın sapasağlamken bir sağlık sorunu yaşadım.inşallah bununla bitmiştir imtihanım
canım ya Rabbim seni en kısa zamanda iyi ve hoş etsin.ama biraz daha güçlü olmaya çalış.bırakma sakın kendini.yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin gibi düşün.güzel şeylere az kaldı inş.