• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

hanımlar, ben artık çıkayım :)
ben hala öğrenci sayılırım :)
yarın deneme sınavım var:)
arkadaş ben bi tuhafım sözelim ben mat netim tarih netimden çok :)
20 matım var :)
dün gece saat 2 ye kadar konuşurken öğrenci değilmiydin he...nereye gidiyon şimdi bak yarın,yarın akşam,cumartesi akşama kadar yokum ona göre...........
anladım ama biraz geç oldu :26::26::26::26::26::26::26:

istersen veli toplantısınada ben girebilirim............

hanımlar, ben artık çıkayım :)
ben hala öğrenci sayılırım :)
yarın deneme sınavım var:)
arkadaş ben bi tuhafım sözelim ben mat netim tarih netimden çok :)
20 matım var :)

canım al benden de o kadar..sözelci olmama rağmen mat netim çok benimde ...aleste sayısal puanım daha fazla geldi iyi mi??aleste 39 mat sorusu yaptım 30 doğru ..yanlışım da çok oldu ama yaptım yaaaaa.

ama ben lise 2de fenden edebiyata geçtim salak gibi......yapmamalıydım....

olay gelsin tatlım rabbim yardımcın olsun....kendine iyi bak..Allah'a emanet ol....

kızlar bana müsade ben kaçıyorum hepiniz inşallah bu gece cennet kokulu bebişlerinizi rüyanızda görürsünüz en yakın zamandada kucağınızda amin

:60::60::60::60::60::60::60::60::60::47::47::47::47::47::47::47::47:geldiğine girdiğine pişman edeyim diyorsun yokmuydu başka çalacak kapısı beni buldu değil mi ya:9::9::9:
tabiki canım Rabbime emenet nurtanelerim inşallah anneleri onları en yakın zamanda Rabbim izniyle göbişine alacak

bencede muhatın içine doğuyor inşallah oda en yakın zamanda doğurur hep beraber doğururuz kırklarımız karışır:49::49::49::49::49:

kızlar iyi gaz verdiniz çok sağolun ben bu moralle elimden geldiğince mücadele ederim artık kahrolsun miyom yaşasın nurtopu gibi yavrularım:49::49::49::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
ne gazı kız:)
senin bizde biraktıgın antibaya göre diyoruz:)
sen döşeklerini hazır et annesi:)
nartaneleri, nur taneleri tek tek kalplerini çarpacaklar:)
sonra hayyyttt huyyttt karnına tepik :):):)

ayyyyyyyy evet yaaaaaaaaa sen gir veli toplantsınaaaaaa.......:52::52::52::52::52::52::52::52:

dün gece saat 2 ye kadar konuşurken öğrenci değilmiydin he...nereye gidiyon şimdi bak yarın,yarın akşam,cumartesi akşama kadar yokum ona göre...........

kızlar bana müsade ben kaçıyorum hepiniz inşallah bu gece cennet kokulu bebişlerinizi rüyanızda görürsünüz en yakın zamandada kucağınızda amin
hayırlı geceler canım.Allaha emanet ol.
ayyyyyyyy evet yaaaaaaaaa sen gir veli toplantsınaaaaaa.......:52::52::52::52::52::52::52::52:

tamam kaçta:10::10::10:

şeyyy kemmm kümmm hımmm....
niye girmiyon bakim:)
bizi mi protesto edicen yoksa:)
canım gaza gelmiş durumdayım yarın da düşük almayayım diyorum ondan :)
sınav olmasa gene 2ye kadar lak lak yapardık:
canım al benden de o kadar..sözelci olmama rağmen mat netim çok benimde ...aleste sayısal puanım daha fazla geldi iyi mi??aleste 39 mat sorusu yaptım 30 doğru ..yanlışım da çok oldu ama yaptım yaaaaa.

ama ben lise 2de fenden edebiyata geçtim salak gibi......yapmamalıydım....

olay gelsin t aatlım rabbim yardımcın olsun....kendine iyi bak..Allah'a emanet ol....
ben alesten 85 aldım bi işe yaramadı :)

iyi geceler canım:)
seyyan sen mercimeklerinle nurusima sende o miyomunla konuşun tamam mı.
nurusima gözünü korkut onun belki sen uyurken çıkar gider ::)

iyi geceler kızlarrrrrrrr Allah'a emanet olun inşallahhhhhhhhhh...

şimdiden hayırlı cumalarrrrrrrrrrrrrrrr....öpüldünüzzzzzzzzzzzzzz...

bende çıkıyorummmmmmmmmmmmm.....(5)

kızlar çıkmadan önce yazayım dedim benim kanayan yarama tuz bastınız belki farkında olmadan .ben okulda çok çalışkan olmama rağmen ve hep okul iftihar tablosunda olmama rağmen aynı zamanda gata tıp kazanmama rağmen üniversiteye gidemedim çok üzgünüm babam bir eğ,itimci ama ne yazık ki beni ankaraya göndermek istemedi ben senin hasretine dayanamam dedi ve tam kayıtların bitmesine 2 gün kalayakadar beni oyaladı ve sonrasında göndermedi bu durum benim hayata küsmeme ve senelerce babamla konuşmama sebep oldu şimdi bana halen söyler seni dersaneye göndereyim git oku elimden ne geliyorsa yapayım der ama ne yazık ki artık herşey değişti bu yüzden ne zaman söz üniversiteden açılsa hep hüzünlenirim sizinle paylaşmak istedim nedense beni sizlerin çok iyi anladığını ve dostum olduğunuzu bildiğim için

şeyyy kemmm kümmm hımmm....
niye girmiyon bakim:)
bizi mi protesto edicen yoksa:)
canım gaza gelmiş durumdayım yarın da düşük almayayım diyorum ondan :)
sınav olmasa gene 2ye kadar lak lak yapardık:

ben alesten 85 aldım bi işe yaramadı :)

iyi geceler canım:)
seyyan sen mercimeklerinle nurusima sende o miyomunla konuşun tamam mı.
nurusima gözünü korkut onun belki sen uyurken çıkar gider ::)

kemküm müş ......canım ben yarın amcamlara gidicem.geçen kuzenim geldiydi ya onlara.orda kalıcam cumartesi de akşam anca gelirim.sende bol bol ders çalışırsın işte.yarınki sınavında sana başarılar dilerim.Allah muvaffak eylesin.

kızlar çıkmadan önce yazayım dedim benim kanayan yarama tuz bastınız belki farkında olmadan .ben okulda çok çalışkan olmama rağmen ve hep okul iftihar tablosunda olmama rağmen aynı zamanda gata tıp kazanmama rağmen üniversiteye gidemedim çok üzgünüm babam bir eğ,itimci ama ne yazık ki beni ankaraya göndermek istemedi ben senin hasretine dayanamam dedi ve tam kayıtların bitmesine 2 gün kalayakadar beni oyaladı ve sonrasında göndermedi bu durum benim hayata küsmeme ve senelerce babamla konuşmama sebep oldu şimdi bana halen söyler seni dersaneye göndereyim git oku elimden ne geliyorsa yapayım der ama ne yazık ki artık herşey değişti bu yüzden ne zaman söz üniversiteden açılsa hep hüzünlenirim sizinle paylaşmak istedim nedense beni sizlerin çok iyi anladığını ve dostum olduğunuzu bildiğim için

kız dr olsaydın bize pas vermezdin :)
tamam bu yıl seyyan antikdeniz de sınava girecek o zaman sende gireceksin demektir :)
arkadaşımın annesi yaşında kadın bu yıl yıllık kaznıp okuyacak kadın:)
bilğiler unutulmaz zaten canım sadece hatırlamak zaman alır:)
sen bebişi doğur sonra okul öncesi kayıtları yaparsın :)
hem bize de akıl verirsin şöyle yapın böyle edin diye :)

nurusimacım okumak için hiçte geç değil canım..sonra pişman olmaaaa....bence düşün tekrar..babanda hatasını anlamış.... ne güzelde tıp kazanmışsın yaaaa..babanda tayin isteyip gideydi ankaraya keşkeeeee..özlemezdi hem seni.....

kızlar ben çıktım görüşürüzzzzzzzzzzzzzzz......a.e.o

ne gazı kız:)
senin bizde biraktıgın antibaya göre diyoruz:)
sen döşeklerini hazır et annesi:)
nartaneleri, nur taneleri tek tek kalplerini çarpacaklar:)
sonra hayyyttt huyyttt karnına tepik :):):)
:60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:
ya muhat sen nasıl bir insansın senin yanında olan yaşlanmaz :70::70::70::70::70::70::70:
emredersin komutanım tüm talimatlara uyucam merak etme
herşey nartanelarim nurtanelerim için
kız ben o tepiklere kurban olurum teyzesi yeterki gelsinler
inşallah aynı zamanda hamiş kalırız bakalım kimin bebişi daha tepikçi olacak

kemküm müş ......canım ben yarın amcamlara gidicem.geçen kuzenim geldiydi ya onlara.orda kalıcam cumartesi de akşam anca gelirim.sende bol bol ders çalışırsın işte.yarınki sınavında sana başarılar dilerim.Allah muvaffak eylesin.

iyi tamam sen git biz de kulagını çınlatalımmm :):):)
nereye gidiyon nereye hamile halinle ,
kızım biz sana riskli şeyler yapma diyoz bi vampi jamping yapmadıgın kaldı!!!!
yorma kendini gidince o zaman, dolmuşla da gitme zıplatır hoplatır onlar,
oynak yiyen sevmem ben :)
hadi öpüldünüzzzzzzzzzzzzzz :*:*
aeo

:10::10::10::10::10::10::10::10::10::10::10::10::10::10::10::10::10::10:

ben gidiyorummmmmmmmmmm gelen var mııı??????????????????????

ben de geliyommmmm
nurusima ben uykuyu çok severim eger bana benzerlerse uyanık çok vakitleri olmayacak demektir:)
tepik atmaya fırsatları olmayabilir:)

kız dr olsaydın bize pas vermezdin :)
tamam bu yıl seyyan antikdeniz de sınava girecek o zaman sende gireceksin demektir :)
arkadaşımın annesi yaşında kadın bu yıl yıllık kaznıp okuyacak kadın:)
bilğiler unutulmaz zaten canım sadece hatırlamak zaman alır:)
sen bebişi doğur sonra okul öncesi kayıtları yaparsın :)
hem bize de akıl verirsin şöyle yapın böyle edin diye :)
aşk olsun neden pas vermiyeyim belki benim hastam olurdunuz size daha faydalı olurdum
olsun benim kanımda varmış doktorluk bak okumadan doktor oldum
zaten gittiğimiz bütün doktorlar bana sen bilirsin nasıl istersen o şekilde tedavi yapalım derlerdi demek ki bende o ışığı fark etmişler:1::1::1::1:
yıllardır bu dert beni doktor yaptı bende bu sayede başka kişilere destek ve umut oluyorum kendimi geliştirdim birçok doktora taş çıkarırım:9::9::9::9:
bundan sonra mücadelem bebişlerim için olacak inşallah onlar benim yapamadığımı yapar onlar doktor olurlar:34::34::34:

seyyanım yarın 3 ile 5 arası okulda toplantı canımmmmmmmm.....sen git artık en gitmem ......

iyi geceler kızlarrrrrrrr Allah'a emanet olun inşallahhhhhhhhhh...

şimdiden hayırlı cumalarrrrrrrrrrrrrrrr....öpüldünüzzzzzzzzzzzzzz...

bende çıkıyorummmmmmmmmmmmm.....(5)
hadi canım sana bol yazılı rüyalar...:37:amaaaaaaaaa bebişinin derece almış yazılıları...:emir_bebek:böyle sıra sıra duvara asmışın onları gör inş.
canım bende kazandığım halde babam okutmamıştı.uluslararası ilişkiler kazandıydımbende 4 yıllık.seninkinin yanında fos kalır ama.kısmet böyleymiş.bundada vardır bir hayır öle düşünmek lazım.hiçbirşey için geç değil........

Back
X