• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

kızlar bana müsaade.ben bi çıkayım.abdest alayım.kuran okuyayım.ben boş durdukça o melun benim aklımı kurcalıyo.tövbe tövbe.herşey Allahtan.tabikisi ben umudumu yitirmedim.bu son günün verdiği bi depresiflik.sizleri çooooooooooooooook seviyorum.Allaha emanet ediyorum.mendilleri hazırlayın yarın halay vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrr.....:49:

iyigeceler tatlim Allah kabul etsin bende cikiyorum sabahtan beri evde yoktum eve geldim kocis makarna yapmis:56: sonrada buraya oturdum halinden memnun simdilik film seyrediyor ama bir rahatsiz edeyim onu:37:iyigeceler canlar:54:

yok canım eşim ara ara siğara içiyormuş yakaladım çakalı :)
3 aya süpermenler hızlanacakmış:)
paşalrın gönlünü bekliyoz:)
belki 2 ay da bi sürpriz olursa olacak:)
keçiboynuzu işe yarıyo kızlar:)
tabi ben dozunu bayag bi kaçırınca anladık :)
eüzübillahimineşşeytanirraciym.bismillahirrahmanir rahiym..
baban da biliyo seni.
burdakiler yetmedi ordakiler de rahatlaman için ugraşıyo.
ugraştırma milleti
baktık olmadı emine erdoğana mektup yazarız kızım....
onlar öyle işler de yardımcı oluyo :)

tamam kız yazarız dimi.....hadi öptüm burda olursanız gelirim yine ama şimdi biraz okumam lazım.öptümseni,krizantemi,ssönmezi başka kim varsa herkesi.:54:

yok canım eşim ara ara siğara içiyormuş yakaladım çakalı :)
3 aya süpermenler hızlanacakmış:)
paşalrın gönlünü bekliyoz:)
belki 2 ay da bi sürpriz olursa olacak:)
keçiboynuzu işe yarıyo kızlar:)
tabi ben dozunu bayag bi kaçırınca anladık :)
eüzübillahimineşşeytanirraciym.bismillahirrahmanir rahiym..
baban da biliyo seni.
burdakiler yetmedi ordakiler de rahatlaman için ugraşıyo.
ugraştırma milleti
baktık olmadı emine erdoğana mektup yazarız kızım....
onlar öyle işler de yardımcı oluyo :)

sigara olmadi iste:20:az iciyorsa cok kizmasaydin genede bende sucluyumya bu konuda neyse ama 6 aydir temizim sukurler olsun bidahada almam insallah o pis seyi :26::26::26::26::26::26:

sagol canim bana gore suan iyi gidiyorum ama bundan sonra aliniyormus kilo herkes oyle soyluyor boyum cok uzun degil ama idare eder 167yim :21:halam cok kilo almisti hala veremedi cooook korkuyorum :18:normaldede fobimdi kilo almak amaaaaan bebisim iyi olsunda diyorum simdi sonra siki bir diyetle veririz insallah:24::24::24:
topik açarız topik :)
kızlar bana müsaade.ben bi çıkayım.abdest alayım.kuran okuyayım.ben boş durdukça o melun benim aklımı kurcalıyo.tövbe tövbe.herşey Allahtan.tabikisi ben umudumu yitirmedim.bu son günün verdiği bi depresiflik.sizleri çooooooooooooooook seviyorum.Allaha emanet ediyorum.mendilleri hazırlayın yarın halay vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrr.....:49:
şimdiden hazır mendil :)
rahat uyu tamam mı:)
sen yapacagını yaptın gerisini Allah'a bırakma vakti geldi :)
mucuk mucuk aeo tatlı rüyalar :)
iyigeceler tatlim Allah kabul etsin bende cikiyorum sabahtan beri evde yoktum eve geldim kocis makarna yapmis:56: sonrada buraya oturdum halinden memnun simdilik film seyrediyor ama bir rahatsiz edeyim onu:37:iyigeceler canlar:54:

tamam canım ben de çıkayım o zaman aeo.
tatlı rüyalarrrrrr

tamam kız yazarız dimi.....hadi öptüm burda olursanız gelirim yine ama şimdi biraz okumam lazım.öptümseni,krizantemi,ssönmezi başka kim varsa herkesi.:54:
yazarız tabii kzımmmmm.
sümeyye erdoğana da yazarız.
aile ve sosyal politikalar bak. bile yazarız:)
Allah'ın izniyle doğurtcaz seni :)
lohusalığında dalga geççez daha senle :)
sigara olmadi iste:20:az iciyorsa cok kizmasaydin genede bende sucluyumya bu konuda neyse ama 6 aydir temizim sukurler olsun bidahada almam insallah o pis seyi :26::26::26::26::26::26:
pazarlık yaptık günde 1 tane de anlaştık:)

:)
progestan ne iişe yarıyor ki canım ya :)

Balah yazmış canım sağolsun :)

progestan hamile kalmayı kolaylaştırıyor canım bide hamilelerde düşük sorunu varsa düşüğü engellio bende ilk başlarda aşırı kanamalar ve düşük tehlikesi vardı kullanmıştım ama berbat bir ilaç mecnun mecnun geziosun ilk kullanmaya başladığımda dışarıdaydım tam eve yaklaşmışım 2-3 apartman var ama başım öyle bir dönüo öyle uykumu getirdiki parktaki bankta oturup uyumyı bile düşündürmüştü bana o derece feci :)

Bende de düşük tehlikesi vardı uzun süre kullanmıştım gerçekten çok feciydi

cnm senin kocaya ne olduki,gecen gunde yazmistin ayrildinmi yoksa ise uzagami gidiyor.......................ayyy bugun ayin sekizi sandim ben seyyanin hamis haberini ariyodum sayfalarda...sonra fark ettim ayin 7 siymis

Şehir dışında canım bu arada kartopuna çokkkkk geçmiş olsun

canımmmmmmm seni unuturmuyum hiçççççççç yanlış kişileri çağırmışım demi.....keşke olsaydın yaaaa.....kartopuna geçmiş olsun canımmm iyiki bişey olmamışşşş......nasılsın???

canım o zaman hiççççççççç zaman kaybetmeeee hemen tüpbebeğe....rabbim tedavini hayırlısıyla bebişle sonlandırsın inşallah.....
rabbim yar ve yardımcın olsun canımmmmmm....

canım çooooooooook geçmiş olsunnnnnn..iyi huylu olmasına sevindimmmm..koca nerde kocaaaa.....????

muhatım merhaba tatlım..progestanı bende kullandım..yumoşlar toplandıktan itibaren hergün 2 ampul birkerede iğne oldum..çok yağlı bir iğne...ovmak lazım ...kist gibi kalıyo kalçada....benim hala acıyo kalçam desem yalan olmayacak.....progenex kullandım ben....doktorumun dediğine göre progestan hem düşüğü engelliyo hemde rahimi bebeğin tutunabileceği bir hale getiriyor....iyi bir iğne....kullanmakta fayda var...eğer pozitif sonuç alsaydım 3. aya kadar iğneyi vurunacaktım..ama olmadıııııı....neyse sınavın nasıl geçti......rabbim zihin açıklığı versin geç devlete inşallah.....
muhatım tevhidi ne kadar okuduğumu yarın mı söyleyecem sana...yoksa bu akşam mı???duaların bitti mi????

seyyan büyük gün yarın mı???? yaaaa ne çabuk geçti yada bana öyle geldi..kimbilir sana ne uzun geldi.....
inşallah yarın hayırlı pozitif haber alıcaz senden.....çifte bayram yapıcazzzzzzzzzzzz...

özledim yaaaaaaaaaa sizleri...geliyooom kimsecikler yookkkk....öpüldünüzzzzzzzzzzzzz..................

Koca bana dayanamadı kaçtı sonunda canım :)

canım emanın eşi uzun zamandır iş dolayısıyla şehir dışında.yaaaa bu gün ayın 7siiiiiiiiiii dahaaaaaaaaaa.inşaallah o haberi yarın veririm.senin kartopuda balkondan düşmüş.ay bu kediler 9 canlı diye boşuna dememişler.yazık kıyamam ya.dikkat et canım sende.şükür bişey olmamış.çok ama çoooooooooooook geçmiş olsun krtopucuğa....

Açıklama için teşekkürler canım

canım esleme msj attım ben k. tevhid 34 000 civarında. annesigil gidene kadar da okurum dedim 36 000 okundu dedim :)

2000 daha okudum canım yazarım yine okudukça yetiştiririz inşallah

canım bendende 2000 daha yaz.dahada okumaya çalışıcam.ama galiba adet oluyorum çünkü adet ağrısı başladı bende bugün.şimdide fazlalaştı ağrım:14::14:amaaaaa hala ümidim var tabikisi

Canım ben hamileyken bile o ağrılarım çok fazlaydı ümidini hiç kaybetme dualarımız gönlümüz seninle ve mercimeklerle

ema:(:(:( az önce çok ilğinç bişi oldu
minicik parlak bi ışık önümdeydi. az bi takip ettim gitti geri :)

:):):)
olmadı ama böylegecelikle gördün beni:)
bi gün haber ver iyi adabpe ol çay yaparım sana :))

Süslü süslü de giyinmişsin yani neydi o havalar :)

Öyle bir gücümüz olsaydı hepimiz seyyanın yanında olurduk galiba

Back
X