• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

arkadaşlar bitirdim bennn 6 yasin
100 enbiya 89.ayet
ALLAH cc kabul etsin inşALAH
MEVLAM hayırlı sağlıklı evladlar nasip etsin inşALLAH........
reyyan canım ne oldu evlilik yıldönümünüz kutladınız mı:48::48: kociş sürpriz yapmışmı:38: sana:17::17:

reyyan canım ne oldu evlilik yıldönümünüz kutladınız mı:48::48: kociş sürpriz yapmışmı:38: sana:17::17:

pasta almış canımmm

edam ile sonsuza dek yazmış üstünede :21:

hediyeye gelince

geçen hafta antalyadan gelirkenki hediyeleri say diyo :24:

etek çanta kolye falan almıştı bende ses etmeyivedim :51:

çicek alaydın eyiydi dedim:27:

dün kutlu doğum için koferans vardı ordan gül getirmiş bi tane onu verdi :24:

selam kızlar,kaç gündür giremedim farkında mısınız bilmemmmmmmmmmmmmmmmmmm..........:17::17::17::17:
belim ağrıyor yatıp dinlendim....sporda çok yordum galiba kendimi....neyse ne var ne yok nasılsınız???
hamiş haberi var mı????
nerdesin sen bakim :)
kızlarrrrrrrrrr çoooooooook konuşmuşsunuz....hepsini okuyamadımmm..
nekadarzor canım tedavin hayırlı olsun...kendini hazır hissetmiyorsan başlama tatlım...psikoloji moral çok önemli...
piskologla konuş bakalım ne diyecek.....

piedra hoşgeldin...transferin olmuş sanırım hayırlı olsun...belirti arama kendinde...rahat ol tatlım..inşallah sağlıklı hayırlı evlatların olur...

ayşecim senin bebiş pek nazlı yaaaaa....sağlıklı olsunda...2 kg vermişsin bence ev taşıma işinde yoruldun galiba dikkat et....

seyyan muhat hanginiz hamilesinizzzz..değeri 300 olan kim anlayamadım bennnnnnnnnnnnn...açıklama istiyorummmmmm hadi kızlar ikimizde hamişiz deyinyaaaaa....muhat dengesizlik baş dönmesi bendede var(kulaktaki sıvıdanda olabiliyor)...ben bahar yorgunluğuna yordum birde sporda yoruluyorum...akşama pestilim çıkmış gibi oluyor.....erkenden uyuyorum bennnnnnnn...
eslem hamiş misin yaaaa cuma mı doktora gideceksinn..kız ne sabır varmış sendeeee maşallah........ben çatlardım bin kez şimdiye kadarrrrrr....rabbim sabrının mükafatını versin sana tatlımmmmmmmmmm.....

hayalot,süpriz,krizantem,nurusima,asbelove,kays,ecrinnn07,sibel,sümeyyab,turkuaz,reyyan adını hatırlayamadığımmmmm kızlarrrrrrrr nasılsınızzz????rabbim sağlık sıhhat huzur mutluluk versin inşallah...

krizantem 23 nisana az kaldı heyecan var mı??????içine doğan varmı aslında hamilelerin görüntüleri cinsiyet konusunda ipucu veriyo....karnın sivriyse erkek,karnın yayvan ise kız derlerrrrrrr..hayırlı canım sağlıklı ve hayırlı olsundaaaa kız erkek farketmezzz...

hepinizi öpüyorummmmmmmmmmmmmmm......Allah'a emanet olunnnnnnnnnnnnn melek anneleriiiii......
görüşmek üzereeeee hoşçakalın....
canım ikimiz de hamiş değiliz :)
tabî şimdilik :)
eslemi dövesim geliyo zaten!!!!
sabra bak yaaaaa
kızlar ben şimdi yemek yapmaya gidiyorum gelince hem geçmişi okuyacağım hem size yazacam özledim kzım szlri.. sizde bilgilerinzi bana aktarırsanız sevinirim eşekkür ediyorum aeo...haa eslem ne yaptı hamile oldumu:))))) seyyanım sönmez örtmenim muhatım nekedar zorum sürprzim antikdenizim...im,...im,...im,...im,..im adını hatrlayamadığım arkadaşlar inşaallah hepiciğiniz iisinzdir sizi vaaaarr yaaaa taa ankarada çok seven biri vaarrrr.......

seni bulunduğun yerden 1 saat 30 dakika uzaklıkta seven biri var :)

canım gecen ay salavat demiştin ya hani öğrencilerim biz de okuyalım dediler 21.000 tane daha ekler misisn canım :)

pasta almış canımmm

hediyeye gelince

nice 6 yıllarınız olsun inş yeni yılınızda bebişinizde katılsın aranıza:emir_bebek::emir_bebek:

kizlaar dortordaki gorusmamiz soyle gecti,benim polip ikitaneymis,ameliyati yapan dr.buyuk rahmi kapatmis dedi,otekide buyuk deyil uzunmus diyo,neyse yeni tedavi icin menopur verecekmis ve yuksek doz verecekmis,cok yumurta icin,bende kendimi hazir hissetmiyorum dedim sizin hatanizdi dedim yok diyo bilemezsin diyo,neyse kabul etmiyolar,rahatlamam icin psikolog ayarliycak benlen konusacakmis,konusalim bakalim belki iyi gelir,zannetmiyorum ama hayirlisi bakalim son gelismeler bunlar...hayorlisi bakalim
canım hakkında hayırlısı olsun.ama maddi imkanın müsaitse tedavi yaptır derim.bunu benmi söylüyorum evet.negatif sonuçtan sonra tedavi defterini kapadım demiştim ya şimdi yeniden açtım.ama maddiyat tabi.bakalım Allah açar bi kapı elbet.yani demem oki imkanınız varsa yaptır arkadaşım ama tabi en iyi kararı sen vereceksin.önemli olan senin mutlu olman.
selam kızlar,kaç gündür giremedim farkında mısınız bilmemmmmmmmmmmmmmmmmmm..........:17::17::17::17:
belim ağrıyor yatıp dinlendim....sporda çok yordum galiba kendimi....neyse ne var ne yok nasılsınız???
hamiş haberi var mı????
bende pek girmiyorum bu ara canım.ama yokluğunu tabikiside farkındayız.nasılsın bakem.
hmm onuda bi ara denemek lazım:12:

amin canım kaç kg sun ne rejimi
zaten herşeyi elime yüzüme bulaştırdım dün sakarlık devrimi yaptım:9::9:

ben gidince soracağım canım eczaneye
eşim unutmuş almayı:36::36:

he bide pasta almış
yazı vardı üstünde bide :21:
ne güzel canım.Allah mutluluğunuzu daim etsin inş.
kızlar ben şimdi yemek yapmaya gidiyorum gelince hem geçmişi okuyacağım hem size yazacam özledim kzım szlri.. sizde bilgilerinzi bana aktarırsanız sevinirim eşekkür ediyorum aeo...haa eslem ne yaptı hamile oldumu:))))) seyyanım sönmez örtmenim muhatım nekedar zorum sürprzim antikdenizim...im,...im,...im,...im,..im adını hatrlayamadığım arkadaşlar inşaallah hepiciğiniz iisinzdir sizi vaaaarr yaaaa taa ankarada çok seven biri vaarrrr.......
o bizi taaaa ankaradan seven o biri vayrya bizde onu çok seviyoruz.ve mahsüllerini döret gözle bekliyoruzzzzzzzzzzz:53:
seyyannn bi varsın bi yoksum gız:)

sende öyle canım ya altta bi avrsın bi yoksun.e naber gittinmi doktora gitmedim deme uçarım burdan:10:

canım bende başlıcam tedaviye benim bu 5. tedavim olacak oyüzden biraz maddi durum için bekliyoruz şimdilik..
bende en kısa zamanda başlamak istiyorum aslında:18::18:..
bende tedavilerimizin aynı merkezde olmasını çok isterdim ama benim merkez belli acıbadem kadıköy olacak..
senin merkezin istanbulun neresinde:28::28::26:
orası veya burası önemli değilde inş bu tedavilerin sonunda kavuşuruz:49::49: bebişlerimize:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
bitanem benimki Üsküdar altunizadede.aramızda çok mesefa yok aslında hatta bende orayı aradım arıcam derken bu umuttüple görüşme yaptık.eşim illaki orası diye tutturdu:27:hayırlısı olsun hakkımızda ben pekte bir şey bilmiyorum bu tüple ilgili.ankaradaki aşılamaya gerek yok direk tüp dedi burasıda eğer o şekil derse tüpe başlıcaz sanırım bizim olay atlamalı gidiyo şuan.aşılama için beklerken direk tüpe geçicez sanırım..melekım inşallah olumlu sonuç alıcan meleğine kavuşcan rabbımın izniyle:16:
pasta almış canımmm

hediyeye gelince

nice mutlu hayırlı sağlıklı ve bol bebişli senelere inşallah:16::nazar:

canım hakkında hayırlısı olsun.ama maddi imkanın müsaitse tedavi yaptır derim.bunu benmi söylüyorum evet.negatif sonuçtan sonra tedavi defterini kapadım demiştim ya şimdi yeniden açtım.ama maddiyat tabi.bakalım Allah açar bi kapı elbet.yani demem oki imkanınız varsa yaptır arkadaşım ama tabi en iyi kararı sen vereceksin.önemli olan senin mutlu olman.

bende pek girmiyorum bu ara canım.ama yokluğunu tabikiside farkındayız.nasılsın bakem.

ne güzel canım.Allah mutluluğunuzu daim etsin inş.

o bizi taaaa ankaradan seven o biri vayrya bizde onu çok seviyoruz.ve mahsüllerini döret gözle bekliyoruzzzzzzzzzzz:53:

sende öyle canım ya altta bi avrsın bi yoksun.e naber gittinmi doktora gitmedim deme uçarım burdan:10:

uç gellll seyyanım :)

bitanem benimki Üsküdar altunizadede.aramızda çok mesefa yok aslında hatta bende orayı aradım arıcam derken bu umuttüple görüşme yaptık.eşim illaki orası diye tutturdu:27:hayırlısı olsun hakkımızda ben pekte bir şey bilmiyorum bu tüple ilgili.ankaradaki aşılamaya gerek yok direk tüp dedi burasıda eğer o şekil derse tüpe başlıcaz sanırım bizim olay atlamalı gidiyo şuan.aşılama için beklerken direk tüpe geçicez sanırım..melekım inşallah olumlu sonuç alıcan meleğine kavuşcan rabbımın izniyle:16:

nice mutlu hayırlı sağlıklı ve bol bebişli senelere inşallah:16::nazar:
inş canım ben istanbulu pek bilmiyorum aslında diğer tedavimde gün aşırı gelmiş gitmiştik avrupa tarafında istanbul tüp bebekte yaptırmıştık inş bu sefer olumlu olur tedavilerimiz..
geçen sefer benim ısrarım üzerine gitmiiştik o merkeze bu seferde eşimin dediği olsun bakalım:31::31:
senin yumoşların bolca çıkar canım hiç korkma :26::26:

hanımlar iyi akşamlar,
nasılsınız bakem :):)
ben iyiyiim peşin peşin söyleyim. yegenim gelmiş doya doya oyun oynadık sıpayla :)
diyze diyo hihiiihiiii
kutlu doğum haftasında dualarımız kabul olur inşaallah ,
biz de peygamberimizin sevecegi ümmeti doğuracak analar oluruz :):):)

hanımlar iyi akşamlar,
ben iyiyiim peşin peşin söyleyim. yegenim gelmiş doya doya oyun oynadık sıpayla :)
diyze diyo hihiiihiiii
amiiin canım inş:emir_bebek::emir_bebek:

inş canım ben istanbulu pek bilmiyorum aslında diğer tedavimde gün aşırı gelmiş gitmiştik avrupa tarafında istanbul tüp bebekte yaptırmıştık inş bu sefer olumlu olur tedavilerimiz..
geçen sefer benim ısrarım üzerine gitmiiştik o merkeze bu seferde eşimin dediği olsun bakalım:31::31:
senin yumoşların bolca çıkar canım hiç korkma :26::26:

hayırlısı olsun melekim..inşallah olumlu güzel gitcek tedavin..spoşlar sağlamda benim yumoşlar sorunlu olabilir.şu kistlerin çoğalması tek korkum:50:

hanımlar iyi akşamlar,
diyze diyo hihiiihiiii

hoş geldin muhat ;)
allah daha iyi etsin inşalah bende çok şükür iyiyim.
diyze hee:1::1:benimkide bana yinge derr:9::9:
amin inşallah canım:16:

hayırlısı olsun melekim..inşallah olumlu güzel gitcek tedavin..spoşlar sağlamda benim yumoşlar sorunlu olabilir.şu kistlerin çoğalması tek korkum:50:
pkolularda yumoş bol oluyo inş kaliteside güzel olurda:emir_bebek::emir_bebek:
bide bişey daha var eğer fazla kilon varsa biraz zayıfla derim çünkü ne kadar zayıf olursan şansın yükseliyo:30::30:

bide esleme kızarsın ya sen kendine bak kızım.....:84:delircem ben sizden ötürü.dönüyomu başın hala miden nasıl oldu.......

ama seyyan ben gece 2,30 kadar ders çalıştım sonra eşim 4,30 da işe gitti:(
sonra 11 de geldi (geç kaldım kan vermeye :) sonra 11,30 da halı almaya gittik.11,45 te annemlere gittik yeni geldik :)
yok başım dönmüyo canım:) midem de iyi ama doymuyorum bi türlü :)

Back
X