bende geldim arkadaşlar bizim çocuklar kutlu doğum haftası münasebetiyle bir program hazırlamışlar..çok güzelll
Allahım bugün Peygamber Efendimzin doğum haftası ne olur bu hayırlı haftada dualarımızı kabul et.evlat hasretiyle yanan bizleri mükafatlandırr.
Amin canım aminnnnnnn
Ne güzel yaa bizimki tv kumandası elindeyken varlığı bile farketmiyor tabi önünden geçmediğim sürece
hadi yaaa benimki lavaboya giderken bile nereye diye sorar
hoşgeldin canım hayırlı sağlıklı evlat olsun inşallah kızçen hayırlı olsun yeni evinde

aminnnnnnnnnnnnnnnn
bende istanbuldayım gidip gelmen sorun oldu mu acaba çok oluyorum ama haftasonu da açık mıdır bu merkez
özel araçla gidince sorun olmaz yoksa otobüsle zor olur. sadece pazar günleri kapalı doktor geç saate kadar oluyo orda.
Mesela ben çalışıyorum iş çıkışında anca gidebiliyorum yedi buçukta falan randevu alıp gidiyorum[/QUOTE]
aa çok iyiymiş canım bende bir araştırayım bakalım hayırlısı olsun hakkımızda
bende istanbuldayım gidip gelmen sorun oldu mu acaba çok oluyorum ama haftasonu da açık mıdır bu merkez
akşamları arada sırada bakabiliyorum benim kociş biraz gıcıklık yapıyor bu ara beni ihmal ettin diye ondan giremiyorum canımcım
pardon canım asbelovaya yazacaktım neyse olsun kafam dağınık biraz...canım bende senin gibiyim valla yemek yemek çok güzel.
nekadr güzel anlatmışşsın ruhsal değişimlerimizi.tam da dediğin gibi valla ne diyeyimmm..
ay biz rejimdeyiz eşimle zavallım dün akşam bi kase salata bir kase de tarçınlı üzümlü yoğurt yedi Allahtan bu sefer azimli spora gitmesi bayağı etkiledi inşallah sonuç alırız bu sefer

hadi bakalım gitsin kilolar bir daha gelmesinnn canım..
bizimde %0 dı canım şimdi %3'e çıkmış takviye kullanıyormusun bi de bugün preseed jel diye birşey duydum onu araştırıyorum kullanan varsa yardımcı olur mu arkadaşlarrr
canım çok şey kullandık.kürler haplar.falan.en son proxeed kullandık oda tadı kötü diye günde bir tane içti sonra da
tüp bebek olayına girdik zaten şimdi ne durumda bilmiyorum.pressed jeli bende burda öğrendim çok faydalarını yazan var ama kullanmadımm..
ama 2 milyondan 76 milyona topiğini inceliyorum sana da tavsiye ederim.çok güzel bilgiler var..[/QUOTE]
ay o bende de var yaaa her dk gel git halindeyim acep olacak mı diye şu an düşüğün üzerine regl olmamış olmama rağmen acaba diyorum düşünün artık

[/QUOTE]
asbelova senin kociş kaç kilo bizimki 106kg canım tamı tamına ama öyle kilolu görünmüyor çok iridir ama hafif göbeği var o kadar[/QUOTE]
benimki 94 canım ama boyu 1,72 olduğu için top gibi bir göbeği var hatta ne çektin be kociş diye dalga geçiyorum onunla artık ben hamiş olsam 9ay sen senelerdir taşıyorsun hiç bişey yok ortada diye

[/QUOTE]
Allah iyiliğini versin komik kızan

eee o zaman akşam yemeklerinde salata yoğurt yemeye mecbuuuurr senin kociş

[/QUOTE]
yiyecek banane

o kiloları alırken keyifle yiyordu şimdi de vermek için keyifle yiyecek
hoşgeldin şekercimmmm bende yalnız kaldım sandım korktummm

[/QUOTE]
Hoş buldum tatlım yalnız değilsin merak yapma ben akşama kadar hep online ım

iş güç hak getire sabahtan beri önümde 3-5 fatura var öylece duruyor..[/QUOTE]
ben mizan toplamaya çalışıyorum ama araya işler girince kafamı veremediğim için bıraktım canımcım
evet altık bakalım hayırlısı olsun inşallah sonu iyi olur
hadi hayırlı olsun canım inşallah Rabbim hakkınızda hayırlısını nasip eder