Gelcem hemen tatlım odamı temizleyeceğim yarım saat sonra buluşalım kaynatırız![]()
tamam canım benim...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gelcem hemen tatlım odamı temizleyeceğim yarım saat sonra buluşalım kaynatırız![]()
Asbelove canim ayağın incinmis, Daha iyi misin
Kays, canim ne istiyosan soyle antepe gidersem ellerimle getiririm
Seyyan,Kolay gelsin.ayakbagi olmayalım biz sen temizliğini bitir öyle gelelim:) kurabiye de yap:)
Sibel, dr ne dedi canim?
Ssonmez, nerdesin sen ya
Nekadarzor, canim geçen sefer sanki moralin bozuktu diye hatırlıyorum herşey yilunda mi?
Antisocial, test yaptırdınız mi:)
Antikdeniz, ema,balah nerdesiniz siz
günaydınlar canlarrrrrrrtemizlik yapıyordum sizlere bakim dedim sonrada kız kardeşime gideceğim biliyorsunuz gebeliği ile iligili sıkıntısı var dr yat dediği için bir şey yapsın istemiyorum
aleyküm selam tatlım hoşgeldin nasılsın ben topiğe girmiyorum uzun zamandırNasılsınız .... Ben geldımmmm
tamam canım benim...
aleyküm selam tatlım hoşgeldin nasılsın ben topiğe girmiyorum uzun zamandır
senide göremeyince merak ettim bebişinde sende iyisinizdir inşallah![]()
ayyy hadi hayirlisi insallah tedaviyemi baslamisti kacinci gun testi yaptirmis![]()
Sağol canım bir araştırayım şu işi benkim önce doğurursa o birinci olur :)
canım arkadaşların dediğine göre sadece lemyelid deniliyor=)
suya okunuyo demişlerdi.
amiiiinnnnnn amiinnnnnnnnnn
Allah rızası için yap şu testi![]()
70bin mi 20günde bitirmez ki benim kociş onu süresi var mı bilmiyorum ama benim batım gelene kadar bitirmek istiyorum bennnya kızlar lem yelid duası varya ne zaman aklıma gelse yüzümde bir gülümseme oluşuyor
benim hocam araştırmış ve dediki aşler ayrı ayrı 70bin adet lem yelid ve lem yuled okuyacak
bende eşime söyledim kabul etti ama okumayı unutmuş elinde tesbihat var tüpbebek merkezine giderken yolda çekiyor ben bir tane çekene kadar o 10tane çekiyor ya sen ne kadar hızlı okuyorsun dedim gülüyor üçkağıtçı lem diyor 1 kere basıyor yelid diyor 1 kere basıyor velhasıl bir okuduğunda 10 tane basıyor hileci o hile yaptı onun yüzünden bebişlerimiz bize küstü gelmediler![]()
Valla yaaa bizim 9saatte yapamadığımızı hatunlar 3saatte yapıyor maaşallahhhhmrb kızlar nasılsınız bakem...bugün mesai başladı yine..dafniya canım nasılsın nasıl gidiyor...
geçmişi oku oku bitmiyor bu gece öğretimi amma çok konuşmuş:))))
ohhh sabah temizliği he gel artık kuzum kaçmışsın yinegünaydın kızlar öyle bir bakip çıkcam nabersiniz![]()
sqağol tatlım sen nasılsınnnnnasılsınız hanımlar
![]()
DAFNİYA
ASBELOVA nerelerdesin gelin artık canım çook sıkıldııı........
geldimmmmm sabah acaip yoğundum yaa girdim sabah ama sayfa açık kaldı daha yeni oturdum yerime yaaa
naber kuzummmmm
herkes gelip gidiyor yaa
ya ben biraz baktım şimdi de bir sitede lem yelid sadece diyor bir sitede lem yelid ve lem yuled çekin diyor 70000tane
birde eşlerin birlikte çekmesi gerekiyormuş galiba dışardan çekilmemesi lazımmış bilgisi olan yardım etsin nolurrr![]()
nihayet gelmişsiniz...
canım o dua lem yelid ve yüled suya 70000 defa aynı kişi okuyacak.sonra da dua edilip eşinle içersin.ben yaptım...
ama forumlarda eşinle beraber okunacak yazıyor ...
bence ayrı ayrı okumak daha sevap bana bir teyze söylemişti...
70bin ben 70bin eşim mi okuyacak canımcım okumaz ki o kadar hayatta ben onunkine de destek versem olmazmı ki acaba:26:
su 1bardak su mu canım çok cahilim çok bu konudaa![]()
arkadaşlar benim eşimde tek taraflı varikosel 3.derece var birkaç doktora gittik ameliyata gerek yok demişlerdi...
şimdi onu arştırıyorum bu ameliyatı yaptıran var mı...