Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

au o kötü oluyor canım yaaa toplarsın inşallhhhhhhh ben benimkileri getircem sana sevmen için olursa eğer bu ay söz:27::27:

Uğraşıyorum bakalım öyle bekletebileceğim bişeyde değil gümrükle ilgili pufff :(((inşallah hele bir olsun bende onlara patik yaparım 2 penbe 1 mavi

Son düzenleme:
Uğraşıyorum bakalım öyle bekletebileceğim bişeyde değil gümrükle ilgili pufff :(((inşallah hele bir olsun bende onlara patik yaparım 2 penbe 1 mavi

Cinsiyetleri de belirlendi patikleri de hazır artık sadece gelmelerini bekliyoruz inşallah 2hafta sonra güzel haberler vereceğim size inşallahhhh:49::49::49:
hadi yaa inşallah gelir ödemelerde halledersin be gülüm gerçi senin elinden ne kurtulur ki:29:

Cinsiyetleri de belirlendi patikleri de hazır artık sadece gelmelerini bekliyoruz inşallah 2hafta sonra güzel haberler vereceğim size inşallahhhh:49::49::49:
hadi yaa inşallah gelir ödemelerde halledersin be gülüm gerçi senin elinden ne kurtulur ki:29:

Ayy çabuk olsun doğsun sevek yahuuuu canım çektiiiii:16:

bak aklıma ne geldi..Benim yeğenim küçükken hamile birini görse "anniş bebiş doort men onu şev" derdi edepsiz Türkçe maeli "anniş bebişi doğur ben onu sevcem"...Bende seni diyem bari çabuk doort men onu sev:52::52::52:

Ayy çabuk olsun doğsun sevek yahuuuu canım çektiiiii:16:

bak aklıma ne geldi..Benim yeğenim küçükken hamile birini görse "anniş bebiş doort men onu şev" derdi edepsiz Türkçe maeli "anniş bebişi doğur ben onu sevcem"...Bende seni diyem bari çabuk doort men onu sev:52::52::52:

hadi yaa harikaymış canımmm inşallah bana kalsa bugün hamile kalıp yarın doğurabilirim hiç sıkıntı yok yani ama doğanın kanunu napcaz beklicez 9ay:27::27:

ben müsait değilken bütün kızlar burdaydı arada bir bakıyordum içim gidiyordu ben geldimm yine ikimiz kaldık

maç uzatmayada gidebiliyor biliyorsun bazen 9 ay 10gün:52::52::52::52::52:
hiçfarketmez teyzem gibi 10ay olmasında manda yoğurdu yedirmişler benim teyzeme 10ayda yaptı doğumunu valla:9:

ben müsait değilken bütün kızlar burdaydı arada bir bakıyordum içim gidiyordu ben geldimm yine ikimiz kaldık

evet yaa herkes nereye kaçtı piedra nerde yaffff

kocişe diyorum ki akşam ben gelmeden cappucino nu içmiş ol ne dese beğenirsin sapık moduna girdin sen yine sapıkta oldum bebişim sayesindeee:27::27:

hiçfarketmez teyzem gibi 10ay olmasında manda yoğurdu yedirmişler benim teyzeme 10ayda yaptı doğumunu valla:9:

evet yaa herkes nereye kaçtı piedra nerde yaffff

ay evet yaa birde öyle bişey varmış biraz daha kalsa bebiş içerde dişleri çıkmaya başlayacak:9::9::9::9:

piedrayı hiç sorma zaten sabah benim için hangi topiklerde geziyor diye yazmış ama kaç saattir hanımefendi ortalıkta yok:52::52::52::52: devamsızlıktan kalcak na şuraya yazdım

onlar hep burdaa maşşallahhhh onca işi nasıl bir arada yürütüyorlar pesss doğrusuuu....
Akşama kadar nöbet bizde.akşam da gececilere devrediyoruz...:)))

.

yok canım silkeleme denedik ...sıra ona geldi...bu ayy nasipsee...tedaviye başyacağımızda yok bende eskisi gibii kocanın başını yemiyorum...akışına bıraktım....çok yıpratıyorum sonra acayip önemsiyorum...herşeye takılıyorum..dertt yani...geleceği varsa böylede gelirr....bir yandanda korkuyorum olumsuzluklardan...herşey allahtann...seyyan demişti tüp tedavisi förenler 6 ay içerisinde hamiş kalabiliyor diye ama benim son ayım kaldıı kocada 6 ayı illa dolduracak onada bahane lazım...şu sıralar işlerinden dolayı zaten olmazdıı...umarım hepimzii için teaviye gerek kalmadan gelir ...[/QUOTE]

ya canım bu silkeleme nasıl yapılıyor bizde yapalım...
Hele bi sorun niye yoktummmm :))))))
niye yoktuuuunn;)))

kız mı geliyor ...

kocişe diyorum ki akşam ben gelmeden cappucino nu içmiş ol ne dese beğenirsin sapık moduna girdin sen yine sapıkta oldum bebişim sayesindeee:27::27:
ya çok güldüm valla...bende söyleyecem capucino içsin...yazarken bile gülüyorum Allah iyiliğini versinn...

piedrayı hiç sorma zaten sabah benim için hangi topiklerde geziyor diye yazmış ama kaç saattir hanımefendi ortalıkta yok:52::52::52::52: devamsızlıktan kalcak na şuraya yazdım[/QUOTE]
geldim geldim..yettim gari...beni başınıza bela olurum yine de beni bırakamazsınnız....

daha ne istiyormuş ne güzel işte yani şu bebiş çalışmalarına dua etsin onlar....Yoksa naz trip :19::19::19: çok yalvarırlar..Cappucino bu günlere özel mi yoksa:34:

ay evet yaa birde öyle bişey varmış biraz daha kalsa bebiş içerde dişleri çıkmaya başlayacak:9::9::9::9:

piedrayı hiç sorma zaten sabah benim için hangi topiklerde geziyor diye yazmış ama kaç saattir hanımefendi ortalıkta yok:52::52::52::52: devamsızlıktan kalcak na şuraya yazdım
ay evet korktular çocuk kakasını yiyecek diye ama manda yoğurdunu ikinci kez yiyince
otomatik olarak doğdu çocuk iyimi:52:

onlar hep burdaa maşşallahhhh onca işi nasıl bir arada yürütüyorlar pesss doğrusuuu....

.

yok canım silkeleme denedik ...sıra ona geldi...bu ayy nasipsee...tedaviye başyacağımızda yok bende eskisi gibii kocanın başını yemiyorum...akışına bıraktım....çok yıpratıyorum sonra acayip önemsiyorum...herşeye takılıyorum..dertt yani...geleceği varsa böylede gelirr....bir yandanda korkuyorum olumsuzluklardan...herşey allahtann...seyyan demişti tüp tedavisi förenler 6 ay içerisinde hamiş kalabiliyor diye ama benim son ayım kaldıı kocada 6 ayı illa dolduracak onada bahane lazım...şu sıralar işlerinden dolayı zaten olmazdıı...umarım hepimzii için teaviye gerek kalmadan gelir ...

niye yoktuuuunn;)))

kız mı geliyor ...

ya çok güldüm valla...bende söyleyecem capucino içsin...yazarken bile gülüyorum Allah iyiliğini versinn...

piedrayı hiç sorma zaten sabah benim için hangi topiklerde geziyor diye yazmış ama kaç saattir hanımefendi ortalıkta yok:52::52::52::52: devamsızlıktan kalcak na şuraya yazdım[/QUOTE]
geldim geldim..yettim gari...beni başınıza bela olurum yine de beni bırakamazsınnız....[/QUOTE]

gitme diye debeleniyoruz ama nerdee kaçıp kaçıp gidiosun:52:
ee hareketlendirmek lazım kuzum dün dinlendirdim zaten onu bu geceyi boşa geçiremem malum süpermenler bende 2gün yaşıyor onlarsız olamıyorum bağımlılık yaptı:52::52:

asbelova bu silkeletme nedir yaa onuda yapalım bu ay be...belkim tutar demi...
canımcım şimdi şöyle oluyor ilişkiden sonra kalçan ve belin havada olacak şekilde eşin bacakalrından sallaıyor sağa sola aşağı yukarı hızlı teslimat yani bir neviii
olurmu olur kuzu Allahın takdirrriii:49::49::49:

.

yok canım silkeleme denedik ...sıra ona geldi...bu ayy nasipsee...tedaviye başyacağımızda yok bende eskisi gibii kocanın başını yemiyorum...akışına bıraktım....çok yıpratıyorum sonra acayip önemsiyorum...herşeye takılıyorum..dertt yani...geleceği varsa böylede gelirr....bir yandanda korkuyorum olumsuzluklardan...herşey allahtann...seyyan demişti tüp tedavisi förenler 6 ay içerisinde hamiş kalabiliyor diye ama benim son ayım kaldıı kocada 6 ayı illa dolduracak onada bahane lazım...şu sıralar işlerinden dolayı zaten olmazdıı...umarım hepimzii için teaviye gerek kalmadan gelir ...

niye yoktuuuunn;)))

kız mı geliyor ...

geldim geldim..yettim gari...beni başınıza bela olurum yine de beni bırakamazsınnız....[/QUOTE]

Seni bırakırmıyız canım yaa blöf yapak çabuk gelir dedik:1::1: işe yaramış baksana hemencik geliverdin gari:52::52:

daha ne istiyormuş ne güzel işte yani şu bebiş çalışmalarına dua etsin onlar....Yoksa naz trip :19::19::19: çok yalvarırlar..Cappucino bu günlere özel mi yoksa:34:

bende öyle dedim zaten bebişim bebişlerim bana bir tutunsun bu günleri mumla ararsın deyip tribimi de attımmmm hıh:19::27::27:
tabi kiii süpermenler hareketlencekkkkkk:34:

Son düzenleme:

niye yoktuuuunn;)))

kız mı geliyor ...

Seni bırakırmıyız canım yaa blöf yapak çabuk gelir dedik:1::1: işe yaramış baksana hemencik geliverdin gari:52::52:[/QUOTE]

telepati yoluyla anlaşıyoruz da ondan tatlımmmmm:52::52:

Bence de dua etsinler ..bir bebek olsun görürler.aynı benim kide nazlanıyor. tam önemli günlerde adama bir haller oluyor...

bende öyle dedim zaten bebişim bebişlerim bana bir tutunsun bu günleri mumla ararsın deyip tribimi de attımmmm hıh:19::27::27:
tabi kiii süpermenler hareketlencekkkkkk:34:

bende atıyorum tribi ama işe yaramıyor valla...bazen çaktırmayayım ona gelişigüzel olsun.bakıyom diyoki senin yumurtlama günün ondan dimiii..:))))

Back
X