Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

ÜZÜNTÜDEN DELİYE DÖNDÜM OKUYUNCA.rABBİM SİZE SABIR VERSİN.İNAN NE DİYECEĞİMİ BİLE BİLEMİYORUM.KELİMELER DÜĞÜM DÜĞÜM OLDU BOĞAZIMDA.AKLIMA GELEN BÜTÜN BEDDUALRI ETTİM O ŞEREFSİZE.aLLAH KAHRU MAHRU PERİŞAN EYLESİN.SİZEDE SABIRLAR VE GÜZELLİKLER İHSAN ETSİN CANIM.KEŞKİ YAPABİLECEĞİM BİŞEY OLSA,ELİMDEN BİRŞEY GELSE...........DUALARIMIZ SİZİNLE.

Hayatımda tanıdığım en güzel anne ve anne adayları hepinizin anneler günü kutlu olsun.aslında anneler gününü her ne kadar sevmesemde sizin bu gününüzü kutlamadan geçemedim.hepinizi çok seviyorum.mübarek üç aylarınızıda kutluyor ve rabbimden bu mübarek aylarda ibadetlerinizin makbul,dualarınızı kabul olmasını diliyorum.dualarda buluşalım..............................................

Hayatımda tanıdığım en güzel anne ve anne adayları hepinizin anneler günü kutlu olsun.aslında anneler gününü her ne kadar sevmesemde sizin bu gününüzü kutlamadan geçemedim.hepinizi çok seviyorum.mübarek üç aylarınızıda kutluyor ve rabbimden bu mübarek aylarda ibadetlerinizin makbul,dualarınızı kabul olmasını diliyorum.dualarda buluşalım..............................................

sende anne olacaksın inşALLAH bak gör.demedi deme.sende hala bir anne adayısın.anneler günün kutlu olsun canım :16: :54: :34:

“ Yâ Rabbî, bize Recep ve Şaban’ı mübârek eyle ve bizi Ramazan’a ulaştır...”

Peygamber Efendimiz, üç aylara eriştiğinde diğer günlere nazaran ibadetlerini daha da artırıyor ve sık sık şu duayı okuyordu: "Allahümme bârik lena fî recebe ve şa'bân ve belliğna ramazan-Allah'ım Recep ve Şaban ayını bize bereketli kıl ve bizi Ramazan ayına ulaştır." AMİN
aminnnnnnnn

ANNE OLMAK SADECE ÇOCUK DOĞURMAK DEĞİLDİR,
ONU EMZİRMEK de DEĞİLDİR;
ANNE OLMAK KİMİN DOĞURDUĞUNU BİLE BİLMEDİĞİMİZ Bİ ÇOCUGA KANAT GERMEK, ONU KORUMAKTIR....
sonuçta kedi de anne olabiliyor velhasıl ANA olamıyor,
hepinizin analar günü kutlu olsun,,,,
içinizdeki çocuğu hep sevin..:71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::62::62::62::62::62::62::62::62:
(çok yazdım sildim, biraz uymadı ama idare edin :)
teşekkürler fıstık inşallah bizde bir gün minik bir elin çizdiği bir resmi alacağız bu gündee:16::16:

ben hamileymişimmm....
inanamıyorum.bugün olmayacağını bıle bıle test yaptım çift çizgi çıktı:53:eşimle direk kan vermeye gittk ve sonuç 395 .91 çıkmış..ve hamileymişim ama sanki heryer boşluk ..Rabbim bu duyguyu herkese yaşatsın.ben gerçekten bir gün olacıgına ınanıyordumda hanı sımdı beklemiyordum..hep okurdum beklenmedik anda olur derlerdı gerçekten öyleymiş.ya doktor bile normal yolla çok zor dedi olmaz dedi beklemeyin dedi.ama inandım oldu çok şükür.darısı tüm istiyenlerin başına inşallah.inşallah bende kesemi gorurum .Allahım sana cok sukur yarabbım...Allahım sizlerede,ısteyen herkeslere yasatsın bu duyguyu.
Canımmm nasıl sevindim anlatamam Rabbim hayırla sağlıkla almanı nasip etsin inşallah meleğiniii:16:
sibelcim hayırlııı ugurlu olsun bebegin canımmm sağlıklaa kucagına alll inşallah dularını bizlerden esirgeme :)

canım inşalla hayırlı haberlerini verirsinnn bir değil belki ikiz haberi verirsin bize kim bilirr:34::34::34:olumlu düşün olumlu olsun önümüzdeki ay bu zamanlar hamişşş olacaksın:)

,

aminnn amacımm aminnnn güzel arkaadaşım

canı agzına sağlıkkk seninde analar günün kutlu olsunn canımmm

oyyy canım benimmm o leylek nihayet getirdi ve kondurdu göbişine bebegini:)))sağlıkla sıhatlaa al kucagına sizle birlikde büyüsün bebeginizz inşallaa

BANA GELİNCE GÜZEL ARKADAŞLARIM NEDE ZOR GÜNLER GEÇİRİYORUMMM BİLEMEZSİNİZZ.DULARINIZA HİÇ OLMADIGI KADAR İHTİYACIM VAR..BİR KEZ DAHA ANLADIM Kİİ BU DÜNYAYA COCUK GETİRMENİN ZORLUGUNUN YANI SIRA BÜYÜTMENİN ZORLUGU ÇOK DAHA ZORR :((
PERİŞANIZZ KELİMELER ANLAMSIZZ KALIYOR İÇİM PARÇALANIYOR DOSTLARIMMM İÇİMDEN BİŞELER AKIP GİDİORR VEEE İNSANIN NASIL OLURDA BİRİNİ ÖLDÜRME NOKTASINA GELİRR ANLADIMMM:(((

YEGENİMM HENİZZ 7 SIINIF ÖĞRENCİSİ DÜNYA EFENDİSİİ HİÇ BİR ZAMAN BİZİ ÜZMEDİİ AMA DIŞARI ŞEREFSİZ İNSANLARLA DOLUUU VE MALESEF ŞEREFSİZİN BİRİNİN TACİZİNE UGRADI ÜSTÜNE YEGENİM ERKEK VE YAPAN ADAM 50 YAŞINDA GEBERESİCEEE ŞUANNN HİÇ BİŞEE DÜŞÜNEMİYORUMM 2 GÜNDÜRR MAHVOLDUKK..İLERİSİ OLMAMIŞTIR UMARIMM TEK DUAMIZ BU RAPOR SONUCU BEKLİYORUZZ ..AMAN EN AZ 30 YIL YER DİO AVUKAT AMA BU BİZİ İÇİMİZİ SOĞUTMUYORR ALLAH BELASINI VERSİNNNNNN İNŞALLA BU GÜNLERDEKİ DUAMM BUUU

NASILLL İNSANLAR VARR ANLAMIYORUMMM NASIL SAPIKLIKDIR BUUU İZLERDİM TVDE İÇİM PARCALANIRDII KIYAMAZDIM O ÇOCUKLARA GÜNÜN BİRİNDEE NERDEN BİLEBİLİRDİMM BENİM CANIMIN İÇİ YEGENİMİN BAŞINADA BÖLE BİŞE GELECEKKK...ANLADIMKİİ BİR KEZ DAHA BENİM BAŞIMA GELMEZ DİE BİRŞEY YOKKK HERSEY İNSANLAR İÇİNN

ÇOK ÜZÜLÜYORUMMM DOSTLARIMMM AKLIMDAN SN CIKMIYORRRR UMARIM İLERİSİ OLMAMIŞDIRR VE UMARIM O ADAMMM BENİM ELİME GEÇMEZZZZ :(((GEBERSİNNN BİRAN ÖNCEE KİM BİLİR KAÇ KİŞİNİN CANINI YAKTIII MİKROPPP

DUALARINIZA COK İHTİYACIMIZ VAR GÜZEL ARKADAŞLARIM HEMDE HİÇ OLMADIGI KADARRR UMARIM BU OLAYI HEPİMİZ UNUTURUZ AMA EN ÖNEMLİSİ YEGENİM ATLATABİLİR :43::43::43::43::43:

DUALARINIZ EKSİK ETMEYİN DOSTLAR ALLAHA EMANET OLUN İNŞALLAH
Canım buz oldum okurken bunlara insan denmez yaaaaaaa:47::47::47:
Rabbim nasıl biliyorsa öyle yapsın bunları sen hiç merak etme böylelerini hapiste de yaşatmıyorlar muhakkak alır cezasını eniştem hastanede yatarken acil bir hasta getirmişlerdi hapishaneden bütün saçları tek tek yolunmuş hapistekiler tarafından önce üzüldük sonra öğrendik ki çocuk tacizinden girmiş içeri ve bu ikinci yolunmasıymış şerefsizin acı çeke çeke öldü.
Sizde inşallah en az hasarla atlatmış olun bu badireyi yavrum psikolojisi nasıl bozulmuştur şimdiii:16:
Çok çok geçmiş olsun canımmmm

eşlemim Allah razı olsun.okadar dua ettim yarabbim kabul etti hayırlı zaman olsun rabbim diye:16:Dün 3 ayların başladığı gece öğrendim Allahım vakti zamanı gibi hayırlı kılar inşallah...Allahım sizlerede nasip eşlemim.ya biliyomusun bunları yazıcağımı hiç düşünemiyodum.hemde tüp yapcaktık daha biz.kredi çekmiştik..Allahım kimseye arattırmasın rabbim..bu arada gerçekten leylek amcanın uğuruna inandım.:1:sıra sıra sizleride dolaşssın inşallah:16::54::54::54:

Canım benim,bereketiyle geldi bebeğin,3 ayların başladığı mübarek gecede öğrendin,hayırlı evlat olsun inşaallah :16:

Evet hatırlamaz mıyım canım,beraber konuşmuştuk banada tüp bebekle ilgili bilgiler vermiştin,başlıyacaktınız artık ama Rabbim büyük,bak gerek bile kalmadı elhamdülillah :69: İnşaallah bizler için de böyle olur hayırlısı ile :emir_bebek: :emir_bebek:

Aminn canım amin inşaallah,perdeler camlar açık bekliyoz leylek amcayı gözüm havada :9: :10: :9:

İyi bak kendine canım benim :54: :54:

Antikdeniz,içim cız etti okurken,aynı yaşlarda kardeşim var benimde...İnşaallah dediğin gibi daha kötüsü olmamıştır.Yavrum benim ya inşaallah en az hasarla atlatır,psikolojik olarak toparlanır kısa zamanda..Rabbim sizinde yardımcınız olsun...O aşağılık herifi ve onun gibileri Rabbim kahru perişan eylesin,binbir türlü belasını versin böyle şerefsizlerin.Rabbim korusun tüm çocukları,böyle sapıklardan tuzaklardan uzak eylesin...Ablacınla eniştene ve sizlere de yardım etsin Allahım,hayırlı ömürler versin...

Selam kızlar nasılsınız,ne bereketli bir ay oldu dimi,elhamdülillah ya,hep böyle devam etsin inşaallah :52: :52:

Kızlar bereket demişken,Nisan ayının bereketlerinden bizde nasibimizi alırız inşaallah....Daha önce paylaşmıştım ya Nisan Yağmurlarının faziletlerini,yarın bitiyo,son gün;hatırlatmak istedim...Şimdi mesajlarıma bakıcam,bulunca yazıyı tekrar paylaşıcam...Burda yağmur yağdı bugün,ben balkona kova koydum,ara ara yağıyo,kova dolmadı ama inşaallah dolar.... :4: :4:

Rabbimin dualarına icabet ettiği kullardan olun hepiniz inşaallah :16: :16:

''KIZLAR YARIN SON GÜN''
..............................................

Peygamberimiz (s.a.v)’den rivayet olundu ki:

‘’Cebrail a.s Bana öyle bir ilaç öğretti ki, (o ilaç sayesinde,insanların) doktorların ilaçlarına hiç ihtiyacı kalmaz..’’

Eshab-ı Kiram : (o ilaçtan) Bize de haber ver,Ya Rasulullah dediler,Rasulullah (s.a.v):

‘’Nisan yağmurunu alınız (toplayınız).O’na;70 defa Fatiha-i şerife,70 defa İhlâs-ı şerif,70 defa Felak suresini,70 defa Nâs suresini,70 defa Tesbih duasını ((Sübhanallahi vel-hamdü
Lillâhi ve lâ ilâhe illallâhü vâllahü ekber ve lâ havle velâ
kuvvete illâ billâhil-aliyyıl-azîm )) okuyunuz.Sonra, 7 gün devamlı olarak sabah akşam birer bardak içiniz.Beni hak Peygamber olarak gönderen Cenâb-u Hakk’a yemin ederim ki,Cebrâil Bana dedi ki ; Bu sudan içen kimsenin,cesedinden,damarından,sinirinden,etlerinden,o kimseye ağrı,acı veren rahatsızlığını Cenâb-u Hakk giderir ve o kimseye sıhhat ve afiyet verir.’’

Yine başka bir Hadis-i Şerif’te :

‘’Beni hak Peygamber olarak gönderen Cenâb-u Hakk’a yemin ederim ki,çocuğu olmayan bir erkek,bu sudan hanımına içirirse,Allahü Teala’nın izni ile hanımı hamile kalır.Hanımının başı ağrıyan bir erkek bu sudan,hanımına içirirse,bu su,ona (sıhhati için) yeterlidir.İçen kimsenin balgamını keser.Rüzgar ona zarar vermez,çirkin haller kendisine isabet etmez.Bel ağrısından,karın ağrısından,şikayeti kalmaz.Alaca hastalığından korkmaz.Göğüs ağrısı çekmez.Kalbine gelen vesvese (evhâm) ,gönlünden çıkar gider.Kendini çok beğenmek,hased,kibir,düşmanlık,gıybet ve koğuculuk (gibi manevi hastalıklar dahil), dünyada yaşayan her fani (geçici) olanlar için Allahü Teala’nın izni ile fayda vericidir..’’

Tefsir-i Kebir ( Kur’an-ı Kerim Tefsiri) ‘den naklolundu..

Kızlar çok etkilendim paylaşmak istedim sizle de :50: :50:

198999_367349643365810_1082132946_n.jpg

Selamlsr olsun hepinize. İnş herkes çok iyidir
Hamile arkadaşlar varmış valla çok sevindim.
Allah hayırla sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inş.
Rabbim diğer arkadaşlara da tez zamanda hayırlı şekilde nasip etsin inş.

canııııııııııııııııııııım nasıl mutlu oldum.ne kadar güzel bir hediye olmuş sana anneler gününde.Rabbim seneye anneler gününde kucağında kutlamayı nasip etsin.bizede bol bol dua et canım benim.Allaha emanet ol.

kız 4.yü kaçırmışım.bahar,sibel,hayalot ay hatta 2 kişiyi kaçırmışım.kimdi o güzel anne adayları.

biri ayis diğeri ayşenin kız kardeşi:)
ayis dualarda yoktu sanrım ama düzenli olarak ugrardı =)

Kızlar çok etkilendim paylaşmak istedim sizle de :50: :50:

198999_367349643365810_1082132946_n.jpg

aaaaaaaaaa
içim cız etti.
ANTİKDENİZ canım bunu yazmam ne kadar doğru bilmiyorum ama yazmadan da kendimi alıkoyamadım =(
bi yakınımızda aynı duruma maruz kalmış.
yıllar sonra aynı kişi bununla dalga geçince bu adamı öldürdü =(
savcı bile aglamış, seni nasıl hapse göndeyim ben şimdi diye =(
yatsında orda gebersin bîşereffffff adam, pardon adam dedim:41::41::41::41::41::41::41:

inşallah canım cezasını bulsun iyiki var cehennem böleleri içinn pislikkkkkkkkkk adamm

elbette hayatım yardım almaz olurmu ablam eniştemde ayrıca alıyorr..zaten ifadeyi bile polis pskologlar aldı artı psikiyatri 4 elden ugrasılıyorr.
Doktor zaten bu olay olmamış gibi davranacaksınız hiç konuşulmayacak cocuga hiç bişe hiissetrimeyeceksiniz demiş ablamgile::((

adam tutuklandıı ama nezaman cezası belli olur bilemiyorum yegenimden başka 4 cocuk daha varr..hepside erkek ..devir kötüü kız çocugu olanlar korkar genelde ama değişmiyor sapık içinnn allahhhım bildiği gibi yapsınnnn onuuu

allah bildiği gibi yapsın onu.zaten ancak anlattığınız şekilde aşabilirsiniz bu durumu:26:çok zor Rabbim yardımcınız olsun kuzum.düşmanımın başına vermesin rabbim:50:

Canım kardeşim öyle mutlu oldum ki bu nasıl ama nasıl güzel bir haber,Allah sonuna kadar sevindirsin hayırlısyla kuçağına almak nasip etsin.Kendine çok dikkat et yorma fazla Allaha emanet ol,daha nice güzel haberlere.....:16:Anneler gününde ne kadar muhteşem bir haber herkesin anneler gününü canı gönülden kutluyorum sevgiyle kalın....:)
çok sağol bitanem .Allah razı olsun güzel dilekleriniçin canım.hayırlı zamanda sende yaşarsın inşallah bu duyguyu:16:
canım benim bu ne güzel bir haber maşallah subhanallah Rabbim devamını getirsin inşallah kucağına almanı nasip etsin.sana en güzel anneler günü hediyesi annesi bebişin geliyor ben dayanamıyorum:46::46::46::46::46::46::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:
amin canım Allah razı olsun arkadaşım.darısı başınıza inşallah hep dualrımdasınız:16:
canimm cok sevindim..rabbim kucagina almayida nasip etsin insallah.bu ay cok bereketli bi ay oldu rabbim isteyen herkeze yasatsin bu duygulari insallah..
sağol bitanem inşallah...amin isteyen herkese nasip etsin rabbim bu duyguyu:16:
canı m hayırlı olsun allah sağlıklı sıhatli kucağına almayı nasip etsin..
Allah razı olsun bitanem.hep beraber inşallah:16:
canıımm :16: çok sevindim.bu ay baya bereketli oldu.herkes hamiş.inşALLAH bebişlerimize hayırlısıyla kavuşuruz.bebişlerini bekleyenlere de tez nasip etsin RABBim inşALLAH. :16:
amin sibelim.kusura bakma mesaja bakamadım daha şimdi yazıyorum:54::54:
canııııııııııııııııııııım nasıl mutlu oldum.ne kadar güzel bir hediye olmuş sana anneler gününde.Rabbim seneye anneler gününde kucağında kutlamayı nasip etsin.bizede bol bol dua et canım benim.Allaha emanet ol.

kız 4.yü kaçırmışım.bahar,sibel,hayalot ay hatta 2 kişiyi kaçırmışım.kimdi o güzel anne adayları.
seyyanımmm darısı başına olsun.hep dualrımdasın kuzum.Rabbim daha fazla bekletmeden senide isteyen herkezede nasip eder inşallah bu duyguyu:16:
aminnnnnnnn

teşekkürler fıstık inşallah bizde bir gün minik bir elin çizdiği bir resmi alacağız bu gündee:16::16:

Canımmm nasıl sevindim anlatamam Rabbim hayırla sağlıkla almanı nasip etsin inşallah meleğiniii:16:

Canım buz oldum okurken bunlara insan denmez yaaaaaaa:47::47::47:
Rabbim nasıl biliyorsa öyle yapsın bunları sen hiç merak etme böylelerini hapiste de yaşatmıyorlar muhakkak alır cezasını eniştem hastanede yatarken acil bir hasta getirmişlerdi hapishaneden bütün saçları tek tek yolunmuş hapistekiler tarafından önce üzüldük sonra öğrendik ki çocuk tacizinden girmiş içeri ve bu ikinci yolunmasıymış şerefsizin acı çeke çeke öldü.
Sizde inşallah en az hasarla atlatmış olun bu badireyi yavrum psikolojisi nasıl bozulmuştur şimdiii:16:
Çok çok geçmiş olsun canımmmm
sağolasın bitanem Allah razı olsun.rabbım herkese yaşatsın:54:

Canım benim,bereketiyle geldi bebeğin,3 ayların başladığı mübarek gecede öğrendin,hayırlı evlat olsun inşaallah :16:

Evet hatırlamaz mıyım canım,beraber konuşmuştuk banada tüp bebekle ilgili bilgiler vermiştin,başlıyacaktınız artık ama Rabbim büyük,bak gerek bile kalmadı elhamdülillah :69: İnşaallah bizler için de böyle olur hayırlısı ile :emir_bebek: :emir_bebek:

Aminn canım amin inşaallah,perdeler camlar açık bekliyoz leylek amcayı gözüm havada :9: :10: :9:

İyi bak kendine canım benim :54: :54:

sağol kuzum.inşallah sende kavuşursun bebeğine.hep derler ya beklemeiğim anda geldi diye..aynen katılıyorum bende beklemediğim anda aldım müjdemi:16:
Ama test yaparken yanınızda birini bulundurun her ihtimale karşı ben o çizgiyi görünce kafayı yemedim diye dua ediyorum şimdi:9:kendi kendimi nasıl sakinleştirdim Allahm çok şükür diye diye ağladım:29:Rabbım herkese nasıp etsın bu duyguyu eşlemim.hakkımızda hayırlısı olsun:16:

leylek amcam sizlerindir:46::46::46::46:allah razı olsun canım.Rabbim sanada isteyen herkesede yaşatsın bu duyguyu inşallah:16:
:29::29::29::29::29:HAYIRLISIYLA AMİN DİYORUM CANIMMMMMMMM
:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::29::29::29::29::29::29:seninde canımmmmmmmmmmmm
tezzamanda :49::49::49::49::49::49::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar::nazar:

:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::29::29::29::29::29::29::29::29::29::29::29::29::29::29::29::29:

canımALLAH cc yar ve yardımcınız olsun özelliklede yiğeninin

o .................. adamda bu dünyada eksin rezaletin en büyüğünü
e tabi ahrette çekecek zaten layıkıyla

arkadaşlar değerimiz artıyo allaha şükür 279.27 olmuş inş hep böle sonuna kadar güzel artmaya devam eder.çarşamba tekrar gidicez böle olursa keseyide görürüz inş çarşamba günü.

çok sevindim adına.. inşallah görürsünüz keseyi canım. Rabbim evladını tutundursun sana inşallahhh...

ben hamileymişimmm....
inanamıyorum.bugün olmayacağını bıle bıle test yaptım çift çizgi çıktı:53:eşimle direk kan vermeye gittk ve sonuç 395 .91 çıkmış..ve hamileymişim ama sanki heryer boşluk ..Rabbim bu duyguyu herkese yaşatsın.ben gerçekten bir gün olacıgına ınanıyordumda hanı sımdı beklemiyordum..hep okurdum beklenmedik anda olur derlerdı gerçekten öyleymiş.ya doktor bile normal yolla çok zor dedi olmaz dedi beklemeyin dedi.ama inandım oldu çok şükür.darısı tüm istiyenlerin başına inşallah.inşallah bende kesemi gorurum .Allahım sana cok sukur yarabbım...Allahım sizlerede,ısteyen herkeslere yasatsın bu duyguyu.

maşallah çok sevindim.. anneler günü hediyesi olmuş resmen.. Rabbim hayırlı sağlıklı şekilde kucağına almayı nasip etsin... ilk çocuktu di mi??

selamunaleykum bacılar olmadığım günlerden bu yana geçmişi tek tek okudum. güzel haberlerde kötü haberlerde var. antikdenizcim Rabbim yiğenine ve ailesine sabırlar versin. inşallah tez zamanda unutulur yaşanılanlar...
kızlar pazartesi doktora gittik bize test vermişti burda yazmıştım hatta eşimin eski testlerine tüpbebek dediama yeniden yapcaz(o zamandan beri keçi boynuzu kürü içirdim) inşallah etki etmiştir. bende rahim filmi çekcekmişim.. gittiğimizde adetimin 3. günüydü normalde 5-6 gün sürer ..bu ay bişey oldu 9 gün oldu bitmedi. bitmesini istiyorum ki bittiketn 3 gün sonra testleri vermem gerekiyor.. hem özele gittik 15 günü geçerse yeniden ücret alacakmışş .. nasıl keserim adetimi ya akıl verin da bana...
bide sperm testi ve rahim filmi sonucu ne kadar zamanda çıkar bilen yazabilirmi bana???

Back
X