• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

aynen öyle... ama Rabbim ikinize birden hayırlısıyla versin en yakın zamanda inşallah:emir_bebek:..çifte mutluluk yaşanır ailenizde...ne güsel :1:
Şu durumdan kendine pay çıkaran ilk insan benim herhalde utanmam lazım kendimdennnnnn:27::27:
İnşallah hepimize hepimize nasip eder canım benimm Rabbim hiçbirimize isteyen kimseye evlat hasreti yaşatmasınnn:16:
evet yalnız kaldım çok sıkıldım...
canım çok geçmiş olsun ya...Allah tez zamanda sağlığına kavuştursun babanı...

kıyamam canım benimmmmmm hoşgeldinnn bugün bütün gün seninleyimmmm tabi kk beni atmazsa sıkılıp:52::52:

Şu durumdan kendine pay çıkaran ilk insan benim herhalde utanmam lazım kendimdennnnnn:27::27:
İnşallah hepimize hepimize nasip eder canım benimm Rabbim hiçbirimize isteyen kimseye evlat hasreti yaşatmasınnn:16:

amin amin...
kıyamam canım benimmmmmm hoşgeldinnn bugün bütün gün seninleyimmmm tabi kk beni atmazsa sıkılıp:52::52:

oleyyy...kimse bir yere gitmesin konuşacağız...ne yapıyon canım nasılsın..dün niye yoktun...

hayııır öyle demeee... ben de olsam aynısını düşünürdüm.. ahh ah bu çocuksuzluk .. herkese aynı etkiyi yapıyor bence. benim ablamında 3 yıl olmadı bebeği şimdi hamile ... o da benim gibiydi.. şimdi anlıyorum onu..

oleyyy...kimse bir yere gitmesin konuşacağız...ne yapıyon canım nasılsın..dün niye yoktun...

geçici dönemi ya canım bankaları işledim bir de patronun kaynıyla uğraştım sinir harbi içindeydim yani bugün sakinleşip geldim çok şükür ama:34:
2ft. işlemekten aciz adam bana yardımcı diye getirdiler yaaaaa:47:

hayııır öyle demeee... ben de olsam aynısını düşünürdüm.. ahh ah bu çocuksuzluk .. herkese aynı etkiyi yapıyor bence. benim ablamında 3 yıl olmadı bebeği şimdi hamile ... o da benim gibiydi.. şimdi anlıyorum onu..

inşallahh sen o kadar beklemezsin kuzummmm hemencecik olur inşallahhhhhhh:52::52:

ya kızlar 2gündür midemle ilgili problemim var ve sağ boşluğum ağrıyor anlamadım ama üşüttüm sanırımmmmm:53:

geçici dönemi ya canım bankaları işledim bir de patronun kaynıyla uğraştım sinir harbi içindeydim yani bugün sakinleşip geldim çok şükür ama:34:
2ft. işlemekten aciz adam bana yardımcı diye getirdiler yaaaaa:47:
sakin olmaya çalış canım..çok zor ama kendini buna motive etmeye çalış...bugün bende nöbetçiyim arada çıkacam ama geri gelecem.

canım sen kaç yıldır uğraşıyorsun ...benim iki ablam var maşallah allah çocuklarını bağışlasın hemen oldu...ben 3 yıl bekledim sonra istedim çocuk ..enbüyük hatam o oldu benim...

sağol canım benim şimdi çok iyi Allaha şükür çok mutluyum o yüzden :46::46::46:
Maaşallahh subhanallahhhh:nazar::nazar:
Rabbim eksikliğini göstermesinnn dede olcekkkk ooooooooo:52::52:

sakin olmaya çalış canım..çok zor ama kendini buna motive etmeye çalış...bugün bende nöbetçiyim arada çıkacam ama geri gelecem.

canım sen kaç yıldır uğraşıyorsun ...benim iki ablam var maşallah allah çocuklarını bağışlasın hemen oldu...ben 3 yıl bekledim sonra istedim çocuk ..enbüyük hatam o oldu benim...

benimde en büyük hatam o oldu keşke hemen başlasaymışız çalışmalaraaaa keşkeee çocuk olsun deyince olcak ya hemen ah salak kafam ahhhhh:27::27:

hoşgeldin canım nasılsın...baban nasıl iyi oldu mu...

asbelova bence de üşütmüş olabilirsin ayaklarını sıcak tut....batma varmı sende...

1 yıl 8 ay oldu evleneli hiç korunmadım ilk başından beri istiyoruz. benim büyük ablamın 3 yıl üstüne oldu aşılama ile. küçüğü maşallah evlendiği günden oldu. kızı küçük şimdi hamile...Rabbim onlarında evlatlarını bağışlasın.
ne kadar zamandır istiyorsun yani... seninde benim gibi eşinde mi sorun vardı??

hoşgeldin canım nasılsın...baban nasıl iyi oldu mu...

asbelova bence de üşütmüş olabilirsin ayaklarını sıcak tut....batma varmı sende...

batmalar var ama beynimde oyun oynayabilir bana alışığım bu duruma yani kendimi gebeliğe psikolojik olarak hazırladığım her ay yaşamışımdır batmaları bennn:50::50:

evet yalnız kaldım çok sıkıldım...
canım çok geçmiş olsun ya...Allah tez zamanda sağlığına kavuştursun babanı...

canımmm seni asla yanlız bırakmazdık ama durum böyle olunca..Çok sağol canımcım geçti çok şükür yeniden doğmuş gibiyim pos bıyıklı babiş ödümüzü kopardı ama şimdi turp gibi 2 saat içinde nasılda sizi bir araya topladım ama diye şaka bile yapıyor.torunlarıyla oynuyor şimdi sabah işe gelirken öptüm yanacıklarında beni yolcu bile etti...

canımmm seni asla yanlız bırakmazdık ama durum böyle olunca..Çok sağol canımcım geçti çok şükür yeniden doğmuş gibiyim pos bıyıklı babiş ödümüzü kopardı ama şimdi turp gibi 2 saat içinde nasılda sizi bir araya topladım ama diye şaka bile yapıyor.torunlarıyla oynuyor şimdi sabah işe gelirken öptüm yanacıklarında beni yolcu bile etti...

tosun onlar tosunnnnnn:16::16::16:

Back
X