çoğul olsun bari birde..:13: meraklısıyım ya ikiz bebişlerin
al benden de o kadar bir kere de çıkmış olur hem

hemen ikiz sevdam tuttu zaten bu dr.da tüp deyince:13:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çoğul olsun bari birde..:13: meraklısıyım ya ikiz bebişlerin
Yani kolay değil canım.komşuluk varmış ne güzel benim burada oda yok o yüzden uygun bir ev bulabilirsek taşınacağız kısmetse
A.s canım
insanlarla uğraşmak çok zor,yani kaldığın yerde huzur önemli canım zaten.Bizdede durum aynı en uzun oturan biziz gelenler kısa sürede taşınmış gitmiş yani Allah korkusu olsa zaten bu saçmalıkları yapıp komşu hakkına girmezler
A.s canım sağolasın sen ve prensesin nasıl iyisinizdir inşallah
Aaa ürker insan ya:18:Öldürdülermi
Canım helal olsun sende helal et,Allah'a emanet ol
Canım sende iyiki varsın,hep mutlu ol,kendini üzme,inşallah o melek senin meleğindir seninle beraberdir canım,hakkında hayırlısı ve güzel olan neyse o olsun
Günaydın Sedacığım![]()
çok iyiyim canımcım işler güçler bitti çok şükür keyif yapıyorumSen nasılsım yoğunluk neden canım işyerinden mi?
al benden de o kadar bir kere de çıkmış olur hem
hemen ikiz sevdam tuttu zaten bu dr.da tüp deyince:13:
ewt canım iş yerinden valla.
Aminnn canım Allah razı olsuninşallah iyi bir ev bulursunuz canımmmmm
öldürmek ne demek canım yaktılar yaktılarrrr![]()
Haklısın tatlım ya huzur ne güzel şeymiş 4yıl kabus gibi geçti...O insancıkların kul hakkı diye bir derdi yok ki...Allah güzel insanlarla karşılaştırsın canım ya
bir alana bir bedavaları biz kadınlar hep severiz zaten![]()
kuzumm allah kolaylık versin bitti mi bari
Aminnn canım Allah razı olsunYaktılarmıı kötü olmuş :18:
Çok şükür huzura kavuşmuşsun darısıda banaTaşındığın yerde nasılsın şimdi komşuluk vs varmı?Buda çok önemli .insan yeri geliyor bir yere çıkamıyor kafa dengi arkadaşın olsa komşun olup daha keyifli olur apartman hayatı değilmi
Aminn canım inşallah
![]()
ay evettttt bi alana bi bedava harika olur valla bi de bi kız bi erkek olsa değmeyin keyfime![]()
hemde nasıl canım deney yaptılar acaba ateşte kendini sokacak mı diyeee ama olmadı yandı cayır cayırAminnn canım Allah razı olsunYaktılarmıı kötü olmuş :18:
Çok şükür huzura kavuşmuşsun darısıda banaTaşındığın yerde nasılsın şimdi komşuluk vs varmı?Buda çok önemli .insan yeri geliyor bir yere çıkamıyor kafa dengi arkadaşın olsa komşun olup daha keyifli olur apartman hayatı değilmi
Aminn canım inşallah
![]()
şükür kavuşturanaaaabitti canım bitti
ohhhh mis valla jübile yaparız dediğin gibieeee artık jübilelerimizi yaparız bir kız bir oğlan Allah bereket versin![]()
bitti canım bitti
hahahahahahaaa ayyy çok güldümşu tüp bebekçileri kısırlaştırmalı ancak öyle anlayacaklar bizim halimizdenCanım sen ne düşünüyorsun aslında tüp bebeği bir avantajı da dondurulmuş embriyon oluyor tekrar denemek istediğinde ama ne bileyim canım yaaa
akşam 8 haberlerinde izlerdik seni genç kadın ünlü tüp bebek uzmanını bir temiz dövdü diye flaş haber..:)))
hahahahahahaaa ayyy çok güldüm![]()
kız bileydim sabah akşam sogan yer içerdim.gülersin tabi sen bebişleri yap yap düşür.... bak biz burda nelerle uğraşıyoruz bir bebiş için![]()
hanımlar bişi sanışcam size, umarım bilğiniz vardır
sabah mis gibi sogan suyumu içtim, evde soganım azaldıgı için çezveme 7 8 tane ıska soğan denilen minik soganlardan koydum ve onu içtim.
rengi de koyu çıktıgı için aklımdaydı acaba daha mı iyidir gibisine (neyse geçelim burayı)
şuan hastalığım bitti duşumu aldım. çarşıya gittim geldim.
karnımda acayip bi agrı var kızlar yawwacaba bebiş yeni yeni mi gidiyor
![]()
göbek ve alt tarafında var agrı .daha çok yeni olduğundan kanamayla birlikte atılmıştır kese çoktan...ağrı göbek altında mı kasıklarda mı göbek altında ise soğan hassas mideleri ağrıtıyorda kendimden biliyorum.