- 1 Eylül 2012
- 1.602
- 20
- 158
Özlem yazsana ne oldu. akşam stresden kaç kere uyandım yahuu..
esmaaaaa ben bir ses duydum. bebişin anne bu yaptığın oldu mu şimdi diyor..![]()
![]()
![]()
cnm benım alışmak zaman alcak galıba :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Özlem yazsana ne oldu. akşam stresden kaç kere uyandım yahuu..
esmaaaaa ben bir ses duydum. bebişin anne bu yaptığın oldu mu şimdi diyor..![]()
![]()
![]()
sabahları bıraz bulantım oluyo cnm. iştahsızlık deıl tam tersı gece uyanıp bıseyler atıstırıyorum. normalde hıc boyle huylarım yoktur:)
cnm benım alışmak zaman alcak galıba :)
oh oh masallah canım ama ye sen ye bebişe iyi bak ..
Ben bir ses daha duydum galiba..
"anne sen merak etme ben 4-5 aya kalmaz sana kendimi hatırlatırım, bir dekmik atcam bir dekmik atcam ayağımı görcen"![]()
![]()
![]()
bakıyorum cnm saol. saat 4 u beklıyorum sonuçları almak için ama dkkalar bıle gecmıyo yaa
Ben bir ses daha duydum galiba..
"anne sen merak etme ben 4-5 aya kalmaz sana kendimi hatırlatırım, bir dekmik atcam bir dekmik atcam ayağımı görcen"![]()
![]()
![]()
alemsin vallahı nese dolusun ne güzel ..allah güzel ömürler versin inş
aman ne yapim ben.. herşey esmanın suçu.. içinde elma çekirdeğini unutuyor olcak işmi kıssss
inş. o gunlerıde goruruz cnm ben razıyım hatta bır deyıl bırden fazla dekmik atabılır:))
bayramlık aldınızmı![]()
sağol canım
nasılsın durumun nasıl
bayramlık aldınızmı![]()
hayır almadım bana hergün bayram misali herhalde öyle oldu :)))
IYYIM AYSECIM SAOL ugrasıyorum saldım çayıra kılocuklar gıdene kadar bişe yapmıyorum
sen nasıl oldun agrıların falan
özlem noldu yaa cıdden ıyıdır ınş.
kızlar bişe sorcam ben kapanmak ıstıyorum aslında hele bu ara cok fazla ıstıyorum ama kıyafet kombınesınde sorun yaşarım
bayrama kapansam dıyorum ama ne gıycemı bılmıyorum altınabayram ertesıne bıraz alıp bırıktirip kapanayım demı ??
IYYIM AYSECIM SAOL ugrasıyorum saldım çayıra kılocuklar gıdene kadar bişe yapmıyorum
sen nasıl oldun agrıların falan
özlem noldu yaa cıdden ıyıdır ınş.
kızlar bişe sorcam ben kapanmak ıstıyorum aslında hele bu ara cok fazla ıstıyorum ama kıyafet kombınesınde sorun yaşarım
bayrama kapansam dıyorum ama ne gıycemı bılmıyorum altınabayram ertesıne bıraz alıp bırıktirip kapanayım demı ??