Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

Ben bir ses daha duydum galiba..
"anne sen merak etme ben 4-5 aya kalmaz sana kendimi hatırlatırım, bir dekmik atcam bir dekmik atcam ayağımı görcen" :52: :52: :52:

inş. o gunlerıde goruruz cnm ben razıyım hatta bır deyıl bırden fazla dekmik atabılır:))

inş. o gunlerıde goruruz cnm ben razıyım hatta bır deyıl bırden fazla dekmik atabılır:))

Allah ın izniyle onuda biz görmesekde sen görcen ama inş inş bizde duycaz... iyi düşün iyi olsun. Aklına getirme kötü şeyleri ben herşeyin mükemmel olacağına inanıyorum.
ulturasanda "beni merak mı ediyorsunuz" deyip "ceeeeeeeeeeee" diyen yüzü göreceğine de inanıyorum.
bu arada canım benim tekmik atarken senden izin almaz zati. her koşulda her saatte depebülür seni hazır ol..

bende cok merak edıyorum ya. nettemı sorun vr acaba bı ara gırdı cıktı

sağol canım
nasılsın durumun nasıl

IYYIM AYSECIM SAOL ugrasıyorum saldım çayıra kılocuklar gıdene kadar bişe yapmıyorum
sen nasıl oldun agrıların falan
özlem noldu yaa cıdden ıyıdır ınş.

kızlar bişe sorcam ben kapanmak ıstıyorum aslında hele bu ara cok fazla ıstıyorum ama kıyafet kombınesınde sorun yaşarım
bayrama kapansam dıyorum ama ne gıycemı bılmıyorum altına :1: bayram ertesıne bıraz alıp bırıktirip kapanayım demı ??

IYYIM AYSECIM SAOL ugrasıyorum saldım çayıra kılocuklar gıdene kadar bişe yapmıyorum

kızlar bişe sorcam ben kapanmak ıstıyorum aslında hele bu ara cok fazla ıstıyorum ama kıyafet kombınesınde sorun yaşarım
bayrama kapansam dıyorum ama ne gıycemı bılmıyorum altına :1: bayram ertesıne bıraz alıp bırıktirip kapanayım demı ??

bencede bırıktır oyle kapan cnm. bende yenı kapandım sayılır. 1 ay onceden basladım alısverıse ve halada alıyorum.bırıktırmezsen zor olur senın için

canım şükür agrım sızım yok
kapanacaksan kıyafetleri biriktir bence çünkü değişik giyinmek istersin kıyafet eksikliğini yasama..yuksek bel etek buluz yada kısa bolero boyunda mini ceket ve sal süper ben böyle aldım..acı yesil etek kiremit rengi ceket ve yesil sal

Back
X