• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

merhaba

uzun zamandır giremedim.Aşılama olacak arkadaşlar tedaviniz hayırlı olsun.inşallah pozitif olur bende aşılama yaptıracağım zeynep kamil de düşünüyorum hiç yaptıran varmı meraktayım.

ooooo..hanımefendi siz buralara uğrarmıydınız.Hele şükür aşılamaya karar verilmiş hayırlı olsun şekerim inşallah tez zamanda gelir bebişin

oy kiyamam nelerde biliyormus o minik sipa:38: isirasim geldi cok severim bilmis cocuklari bende hala oldum ama tadina eremeyecegim sanirim ama kan cekiyor ya ne olursa olsun ilk dogumunda gordum simdide 8 aylik halini gordum ama nasil sariliyor offf ozledim gene ben bicirigimi yafffff:31:

Canım Allah kavuştursun ben hiç dayanamıyorum onların özlemine çok şükür artık altlı üslü oturuyrz ablamla akşam bahçede yolumu bekliyorlar ikisi de sonrada eve uyumak için gidiyorlar sadece.çizği film kanalı seyrediyoruz akşamları mecburen:9:.şampuanını havlusunu alıp üst kata çıkıyor küçüğü beni sen banyo yaptır diye.yerim ben onu en tatlı zamanları 0-24 ay bizimkiler artık büyüdü 7 ile 5 yaş ..küçük hallerini çok özlüyrm bence de kan çekiyor..sen yakında kendi bebişini seveceksin.İnsan hayret ediyor bazen buncacık şey nasıl bu kadar şeyi biliyor diyorsun.

inşallah canımcım inşallah geçen sefer yaptırdığımız test gibi çıkarsa aşılama dedi dr. bakalım hayırlısı:34:
sıpaya bak yaaa neler de düşünürmüş vay vay vayyyyy ay ne güldüm kız:60::60::60:

evet canımcım bugün birlikte gittik iki yumurtası var biri 18 biri 20mm cumada aşılaması olacak inşallah Rabbim ilk denemede nasip eder bebişiniiii:16:

daha iyi çıkar inşallah bu seferki..hiç sorma küçük adam o...Canım inşallah bu son olsun gelsin artık şu bebişler biri benim gelin unutma..

İnşallah ikisi de tutar her tedavi yeni bir umut oluyor sonunda yüzlerini güldürsün rabbim.amin canım

merhaba

uzun zamandır giremedim.Aşılama olacak arkadaşlar tedaviniz hayırlı olsun.inşallah pozitif olur bende aşılama yaptıracağım zeynep kamil de düşünüyorum hiç yaptıran varmı meraktayım.
sağolasın canım zeynep kamili
aaaa..ikiz bebek çok istiyorum istemeyenlerde var demekki çok şaşırdım
valla ben ikiz olsun diye nasıl dua ediyorummmmm:16::16::16:

daha iyi çıkar inşallah bu seferki..hiç sorma küçük adam o...Canım inşallah bu son olsun gelsin artık şu bebişler biri benim gelin unutma..

İnşallah ikisi de tutar her tedavi yeni bir umut oluyor sonunda yüzlerini güldürsün rabbim.amin canım

canım benim o istemiyor ama ikisinin de tutmasını gerçi Rabbim bilir tabi ama ben bakamam diyor bizim tutsun söz biri senin gelin kuzuuuu

canım benim o istemiyor ama ikisinin de tutmasını gerçi Rabbim bilir tabi ama ben bakamam diyor bizim tutsun söz biri senin gelin kuzuuuu

Allah onunda gönlüne göre versin ne diyek..ben yeter şu cüsse ile taşıyabileyim 4 üz de olsa bakarım gibi geliyor valla..böyle giderse oğlan kızdan küçük olcak ama alırım gelinimi:1:

Allah onunda gönlüne göre versin ne diyek..ben yeter şu cüsse ile taşıyabileyim 4 üz de olsa bakarım gibi geliyor valla..böyle giderse oğlan kızdan küçük olcak ama alırım gelinimi:1:

amin canım aynen bende öyleyim canım benim yeter ki sağlıklı hayırlı evlat olsunlar ve taşıyabileyim yoksa hiç problem değil Rabbim bize kaç taneyi nasip ettiyse kabulümdür:52::52:
hiç farketmez kuzum göbek kertmesi yaptık bi kere:52::52:

amin canım aynen bende öyleyim canım benim yeter ki sağlıklı hayırlı evlat olsunlar ve taşıyabileyim yoksa hiç problem değil Rabbim bize kaç taneyi nasip ettiyse kabulümdür:52::52:
hiç farketmez kuzum göbek kertmesi yaptık bi kere:52::52:

yani göbek kertmesi bu söz ağızdan çıktı bir kere :))) yanlız şu göbek kertmesine durdum durdum güldüm:52::52::52:

aklıma ilk gelen tabir buydu kuzucum napalım gül gül 1kilo pirzola yedin sayemde gördün müüüüüüüüüüüü:52::52:

:52::52::52::52:Türk Dil Kurumu seninle gurur duyuyor guzuuuuummm..Yeni bir deyim daha kattın literatüre "göbek kertmesi" :52::52::52::52::52: pirzolada iyi geldi canım eline sağlık:34:

Selam fıstıklar nasılsınız :27:

Birkaç gündür sürekli uyuyorum,anlatamam öyle miskinleştim ki...Sürekli uykuluyum ve uyuyorum,sanırım gizli bi depresyon geçiriyorum hehe :27:

İnşaallah herkes iyidir,dualarımdasınız :54: :54:

Back
X