• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

amaan ölesine işte:9:
hee hee tabi inandık canım :p
insallah tutunur cnm rabbim senin sabrin ve azmin karsiligi bagislasin bebesini sana...cumlemize...kizlaar benim bi uykum geldi sormayin gidimde yatiyim bari....ayin 27 sinden sonra 1 hafta evdeyim ameliyat sonrasi o zaman cokca gelirim insallah zamanim olur...ama teoride calismam gerek,cok isim varcook..zaman nasil hizli geciyor kizlar yoksa banami oylemi oyle geliyor siz ne dusunuyorsunuz..ama nurusimaya gecmek bilmez simdi...hayirlisi olsun insallah..hadi iyi geceler
tamam canım allah rahatlık versin

buralardayım canlar da azcık canım sakkın.............
hayırdır inşaallah canım ,
ne oldu ki

Kays hayırdır canım,Rabbim ferahlık versin inşaallah :31:
küçük bi trafik kazası atlattık ama baya pahalıya patladı bize.... özel bi doktora gitcektik artık devlete talim rabbim hayırlısını versin kazadan beladan esirgesin inşaallahcümlemizi bidehaberleri izleyince hepden gidiyo moral

küçük bi trafik kazası atlattık ama baya pahalıya patladı bize.... özel bi doktora gitcektik artık devlete talim rabbim hayırlısını versin kazadan beladan esirgesin inşaallahcümlemizi bidehaberleri izleyince hepden gidiyo moral

Canım verilmiş sadakanız varmış,Rabbim beterinden korusun,gelmiş geçmiş olsun inşaallah....Bazen manevi bazen de maddi sıkıntılar bel büküyo,inşaallah hepsi geçecek...Haberlerde haklısın,kızlarla da konuştuk akşam;boşver uğraşma artık....Sana bişey söylim mi,herşeyde öyle hayırlar var ki,inan bana bizim için herşey çok güzel olacak,hiçbirşey boşa değil,herşey bizim menfaatimize Allah'ın izniyle...

Biz Çarşamba izne çıkıyoruz,bi İstanbula gidip gelelim dedik ziyarete ama baktık olmayacak,Bayram sonrasına bıraktık,nasipse tabi hayırlısı inşaallah haklarımızda.

muhakkak herşey bizler,n hayrına........inşaallah....

aaaa canım geçmiş olsun,
belki bu devlet dr sinin size harı daha büyük olaaktır.

hee hee tabi inandık canım :p
tamam canım allah rahatlık versin

hayırdır inşaallah canım ,
pc donuyo face açıp kparken ya geç yazıyom o yüzden

muhat şah ile sultanı okuyorum i. pala nın süper bi kitap sana ve bütün arkadaşlara tavsiye ederim...

muhat şah ile sultanı okuyorum i. pala nın süper bi kitap sana ve bütün arkadaşlara tavsiye ederim...
canım onun her kitabı ayrı bi kalite
ama çok kötü bi huyum var popüler kitapları okuyamıyorum :D
azcık zaman geçsin 2-3 yıl kadar öyle anca :D

canım onun her kitabı ayrı bi kalite
ama çok kötü bi huyum var popüler kitapları okuyamıyorum :D
azcık zaman geçsin 2-3 yıl kadar öyle anca :D
evet bende sen gibiyim bir yıldır evde daha yeni başladım okumaya.... eşim dalga geçiyo onu bisene geriden takip ediyorum diye:)

evet bende sen gibiyim bir yıldır evde daha yeni başladım okumaya.... eşim dalga geçiyo onu bisene geriden takip ediyorum diye:)
nerde eski püskü kitap varsa onu bulur okurum:)
hatta eski osmanlıca kitaplarım var:)
bi basım yeri bulsam çevirip bastırcam.
bi ara çevirdim kitap ama bastıramadım :)

osmanlıca bende okuyorum ama yazmak zor yaa:) eşimle çalşıyoruz arada fakata kocadan hoca olmuyor:)))) rika yaz defterlerim var uğraşıyorum işte

osmanlıca bende okuyorum ama yazmak zor yaa:) eşimle çalşıyoruz arada fakata kocadan hoca olmuyor:)))) rika yaz defterlerim var uğraşıyorum işte
canım özel notları osmanlıca yazmak güzel oluyo :)
evlenmeden günlük tutuyordum osmanlıca, kimse bişi anlamıyodu :):52:

yok canım bursalıyım ben.ama bilirim çiğ böreği.tabi muhata tarif ettiğim gibi değil:52:

kız sen şakamısın yaaaaaaaaaaaa...pişmeden yenirmi hiç.inanıyon hemen.kızgın yağda pişiriyosun...:52::52:ay öldürcen sen beni ya:9::9::9:

puf böreğide olur..onu bilmiyorum işte ben.zeytini getiririm ben.mudanya zeytini...

ben eskişehirliyim. çiğbörek görünce atladım hemen:) çiğbörek adı da aslında şırbörekten geliyormuş, bol yağda piştiği için.

canım sen bebek için dua mı okumak ya da okutmak mı istiyorsun??

muhatcım, ben hayırlı ve sağlıklı bir bebek olması için dua etmek istiyorum. ben zaten içten içe dua ediyorum ama özel bir dua falan var mı diye baktım. salat-ı tefriciyeyi gördüm bir de bir dua daha dediler. vakti gelince verir rabbim inş. ama ben hayırlı sağlıklı akıllı uslu bir çocuk olması için dua ediyorum. bir oğlum var allah bağışlasın, onda da dua etmiştim ama neler okumuştum hatırlamıyorum. bebekken çok akıllıydı da şimdilerde zıvanadan çıktı:):):):) malum erkek çocuğu, düz duvara tırmanıyor, çok korkutuyor beni bir tarafına zarar veriyor her sokağa çıkışımızda, dizleri kolları yara içinde dönüyor eve:(

nasıldı komşu gezmezi.iyi geçtimi.

güzeldi çocukluk arkadaşımız taşındığımız yere yakın oturuyor ona gittik.Çocuklar için çok iyi oldu koşuşturup durdular arkadaşın çocuklarıyla..3 yaşında bir kızı var bizim oğlana sardı "abimm menimm dedi paso sarıldı" çok tatlıydı hala ablamla gıyabında seviyoruz anlatıp anlatıp minigi...Herşey ne kadar çabuk değişiyor yaa...çocukken biz beraber oynardık şimdi çocuklarımız oynuyor muhabbeti görüşmenin ana temasıydı canımcım tabi benim temaya bir katkım olmadı bende uşaklarla oynadım:22:

Back
X