Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

2 tane yasın okudum Allah kabul etsın hepınızın gonlune gore versın ıns. Tez zamanda hayırlısıyla saglıklıcakla bebeklere kavusursunuz ıns. :16:hepınıze ıyı bayramlar bayramda ayet el kursıde bayramda okuyabılırsem yazarım okuyamazsam bayramdan sonraya nasıp olursa okurum yıne yasın ayet el kursı

arkadaşlar bende bu haftaki 3 yasini okudum allah kabul etsin

herkese iyi bayramlarrrrrrrrr

Ben 2 yasın okumustum bır yasınde komsum okudu 3yasin okuduk Allah kabul etsın :16:

herkesin bayramı mübarek olsun :16:bu arada ayşecim ben 3 yasinimi okuyamadım anca bu akşam okuyabilicem annemdeyim.arife günü kendi dualarımıda yapadım dünde sabaha kadar hastanedeydik kusuruma bakmayın kızlar bu akşam kesin biter haber veririm..

ayse035==200 tane okuyacak
yandev==100 tane okudu
özlemlk==50 tane okuyacak
antikdeniz==50 tane okudu
orlic == 300 tane okudu
esmacvs==50 tane okudu

perlanore==3 tane okudu
blowhole==3 tane okuyacak
ozne hayat==3tan okudu
redhairredgırl==2 tane okuyacak
aruna==3 tane okudu
bahar27==3tane okuyacak
antikdeniz==3tane okudu
topeguk==3tane okuyacak
tondora==3tane okudu
sardunya==3 tane okuyacak
antisocial==3 tane okudu
seminay84==3 tane okuyacak
sebiilem==4tane okudu
orlic==7tane okudu
burcu81==3 tane okuyacak
ynzo6==3tane okuyacak
ozay37barış==3 tane okuyacak
şaşkınanne==3tane okuyacak
yaseminseza==3 tane okuyacak
hayalot=3tane okuyacak
yandev==3 tane okudu
melek04==3tane okuyacak
esmacvs==3 tane okudu
ayse035===3 tane okuyacak
özlemlk==3tane okudu
roseens ==2 tane okuyacak
Turkuaz8==3 tane okuyacak
paoosoner==3 tane okuyacak
özden35==3 tane okuyacak
viole==3 tane okudu
taylandilek=2 tane okudu

okyanus==2 tane okuyacak
karanfil==2 tane yasin okuyacak
seyyan ==2 tane yasin okuyacak

Aysecim ben gecen gün dualarımı okudum yazmıştım ama Ayatel kursi duasında görünmüyor arkadasım bı duzeltirmisin

ayse035==200 tane okuyacak
yandev==100 tane okudu
özlemlk==50 tane okudu
orlic == 300 tane okudu
esmacvs==50 tane okudu

perlanore==3 tane okudu
ozne hayat==3tan okudu
aruna==3 tane okudu
bahar27==3tane okuyacak
antikdeniz==3tane okudu
topeguk==3tane okuyacak
tondora==3tane okudu
sardunya==3 tane okudu
antisocial==3 tane okudu

sebiilem==4tane okudu
orlic==7tane okudu

burcu81==3 tane okuyacak
ynzo6==3tane okuyacak
ozay37barış==3 tane okudu
hayalot=3tane okuyacak
yandev==3 tane okudu
melek04==3tane okuyacak
esmacvs==3 tane okudu
ayse035===3 tane okudu
özlemlk==3tane okudu

özden35==3 tane okuyacak
viole==3 tane okudu
taylandilek=2 tane okudu
okyanus==3tane okudu

ayse035==200 tane okudu
yandev==100 tane okudu
özlemlk==50 tane okudu
orlic == 300 tane okudu
esmacvs==50 tane okudu
taylandilek==50tane okudu

perlanore==3 tane okudu
ozne hayat==3tan okudu
aruna==3 tane okudu
bahar27==3tane okuyacak
antikdeniz==3tane okudu
topeguk==3tane okuyacak
tondora==3tane okudu
sardunya==3 tane okudu
antisocial==3 tane okudu

sebiilem==4tane okudu
orlic==7tane okudu
burcu81==3 tane okuyacak
ynzo6==3tane okuyacak
ozay37barış==3 tane okudu
hayalot=3tane okuyacak
yandev==3 tane okudu
melek04==3tane okuyacak
esmacvs==3 tane okudu
ayse035===3 tane okudu
özlemlk==3tane okudu

özden35==3 tane okuyacak
viole==3 tane okudu
taylandilek=2 tane okudu
okyanus==3tane okudu

canım ben inş..bebiştir diyorum ve sanada canını sıkma diyrum bak bizlere nasıl yanıyoruz evlat diye diye içini ferah tut rahat ol ve kafanı karıstırma rabbimden ne gelirse boynum kıldan incedir de bitanem..allahım evlat nasip etmişse eger evinin bereketi artacak mutluluğuna mutluluk gelecek inş.

inşallah canım hayırlısı inşallah hakkımda bugün regli tarihim bakalım ne olacak beklemekten başka çare yok...

ayşecim ben 3 yasini okudum Allah kabul etsin arkadaşların gönlunun muradını onların bile hayal edemeyeceği güzellikte versin inşallah
amin

ayşecim bu hafta okuduğumuz arkadaşlar dan öncelikle özür dilerim.ben aldığım yasinleri okuyamadım hala.benim yerime biri okusa çünkü kanamam başladı bugün normalde 15ekimde oldum 19da bitti .bugün tekrar başladı anlamış değilim doktorada gitmedim herkes 1 gün bekle diyo belki yerleşme kanamasıdır diye.napıcamı bilemedim hiç böyle olmamıştı.kusura bakmayın arkadaşlar .

3 yasin okudum arkadaşlar Rabbim kabul etsin İnşallah. Tez vakitte sağlıklı, hayırlı evlatlarımız olur İnşallah.

esma çok şükür senden de günün 2. iyi haberi geldi. Allah sağlıkla ve hayırla kucağına almayıda nasip etsin inş. kalp atışları ne zaman duyulacak acababababa

özloş bak korkma dedik sana. iyi düşün iyi olsun. korkma rabbim in izniyle ben kucağına alacağına gönülden inanıyorum. valla çok etkilenmişim farkında olmadan gece uyanıp aklıma geldin. sabah kalktım dedim acaba bu kıs doktora kaçta gidecekti ya bak onu sormadım dedim. ama çok şükür iyi haber duyduk..

esma ve özlem bu bayram size çifte bayram oldu. Allah ım diğer arkadaşlarımıza hayırla ve sağlıklı şekilde bebek/ler nasip etsin inş. kızlar bize ultrason resmi göndereceksiniz değilmi biraz büyüdüklerinde?
3 mü 5 mi ne ondan çok net belli oluyor herşeyleri.. görmek istiyorum yaaaa

orlic canım senden bence bize güzel haberler vereceksin öyle geliyor bana..
inşallah canım inşallah azın bal yesın inş.
bakalım yarında olmazsam teste inşallah olmam
Evet canım malesef öyle uzak gönüller bir olsun napalım:31:Ne güzel sen şanslıymışsın yakınsın.Sağlık olsun elden bişey gelmez:34:

Karı koca hergün beraber çalışmak nasıl bir duygu:1:Bende bazen eşime yardıma giderdim ama herzaman gidemem evin işi yemeği kolay değil:1::34:

Ben üst tunik tarzı aldımlacivert.siyah pantolunum vardı zaten,nar çiçeği ayakkabı,siyahlı narçiçeği çanta,Siyah üzerine nar çiçeği puanlı lazerli eşarp ,birde siyah kordonlu saat aldım kendime kombine olsun diye.Benimde bayramlığım bu:1::34:

İçindeki o çocuk hiç solmasın canım:16::54:

Canım ne güzel inşallah nasip olur.Bende evlendikten 1 sene sonra kapandım.Ramazan bayramına kapalı olarak çıkmıştım.Kayınbabamın hoşuna gitmişti:1:Darısıda sana:34:

Tatlım bendede kilo var ama birşey söyleyimmi kapalı halinle daha zayıf görünürsün çünkü kapanınca vücut hatlarında belli olmuyor.:31:Oyüzden dert etme ve şeytanın vesvesine gelme vesvese veriyor sana kapanmaman için.Sen Allah'a sığın ve kısa sürede hazırlğını yap kapan inşllh:54:

Canım bendede pko var bu hastalık yüüznden herşeyimiz etkileniyor.Kiloda ondan zaten:31:Spor yapmak en iyisi bende evde koşu bandında spor yapıyorum:8:

Allah hayırlı etsin gözünüz aydın canım:nazar::49::emir_bebek:

Hayırlı olsun Allah size bağışlasın canım:nazar::emir_bebek:Darısıda bizlere olsun inşallah:16::49:

Merhaba canım seninde bayramın mübarek olsun iyi bayramlar:3::16:
haklısın kapalı olunca daha zayıf gorunuyo düşünüyorum iice
bu kıloları nasıl verceksek canım ya
saatler alındıya sabahları yaparım ınş. plates falan
:5::5::5:kızlar ben çok üzgünüm bugün kont.gitmiştik ve bebeğimin kalbi durmuş kalp atışını alamadı dr. ikinci bebeğimde büyüme var 5+6 günlk görünüyor zaten sonradan oluşmuşu yani ilkinin kalp atışını duyunca onunda kesesini görmüştük 1hafta daha bekliyelim dedi dr. rabbim ona can versin inşallah:5: haftaya çarşamba netleşir sanırım ben internete giremeyebilirim bu haftaki yasinlerimi okumuştum ama haftaya okuyamayabilirim haber vermek istedim dualarınızda benide unutmayın olurmu
rabbım muradını versin inş. üzülme üzüntüde etkiler canım benım
hayırlısı ınş.
inş hamiş gelirsin canım

inşallah aysecım cümlemıze ınş.
eger oyle olursakı duanın gücünü birkez daha görmüş oluruz

:5::5::5:kızlar ben çok üzgünüm bugün kont.gitmiştik ve bebeğimin kalbi durmuş kalp atışını alamadı dr. ikinci bebeğimde büyüme var 5+6 günlk görünüyor zaten sonradan oluşmuşu yani ilkinin kalp atışını duyunca onunda kesesini görmüştük 1hafta daha bekliyelim dedi dr. rabbim ona can versin inşallah:5: haftaya çarşamba netleşir sanırım ben internete giremeyebilirim bu haftaki yasinlerimi okumuştum ama haftaya okuyamayabilirim haber vermek istedim dualarınızda benide unutmayın olurmu
Canım çok geçmiş olsun umarım olumlu yönde gelişir:16:
baharcım birlikte çalışmak güzel hele benim için çok çok güzel benim burda cevrem yok görüştüğüm arkadasım yok ama eşim hem arkadasım hem sevdiğim şükür mutluyum ..arada evde kalabiliyorum ... ama işler yoğun olduğu haftalarda hergün gidiyorum pazar temizlik her akşam sonraki güne yemek hazırlıyorum..biraz zor oluyo..
canım kıyafetlerin hayırlı olsun hoş bi kombin olmuş ..

Hayırlı işler olsun canım:16:Benimde çevrem o kadar yok görüştüğüm arkadaşlar 2 3 tane herkezle samimi olunmuyor zaten.Ama bende isterdim eşimle bir işyeri açıp çalışmayı:34:Teşekkür ederim canım kombin uydurmaya çalışırım genelde.Seninkilerde hoştur eminim:34::16:

inşallah canım inşallah azın bal yesın inş.
bakalım yarında olmazsam teste inşallah olmam

haklısın kapalı olunca daha zayıf gorunuyo düşünüyorum iice
bu kıloları nasıl verceksek canım ya
saatler alındıya sabahları yaparım ınş. plates falan

rabbım muradını versin inş. üzülme üzüntüde etkiler canım benım
hayırlısı ınş.

inşallah aysecım cümlemıze ınş.
eger oyle olursakı duanın gücünü birkez daha görmüş oluruz

A.s canım elimizden geldiğince spor ve az yemek yersek direnci kırarız diye düşünüyorum.Sabahları vaktin varsa spor yapman iyi olur tabiki.Kolay gelsin canım:54::3:

:72::72::72::72::72::72::72::72: Kızlarrr 29 ekim cumhiriyet bayramınız kutlu olsunnnn :72::72::72::72::72::72::72::72::72::72:atamın ruhu şad olsunnn :72::72::72::72::72::72::72::72:ben cuhmuriyet kadını olmaktan dolayı gurur duyuyorumm:72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72:

Back
X