• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

kizlar nasiulsiniz insallah hepiniz harika bir haftaya baslamissinizdir ben ve berin beyzam iyiyiz cok sukur ama bir bas agrisi varki sormayin ilac aldim gecmedi daha fazla ilacta almak istemiyorum :5:

adı berrin beyza mı olcak güzel isim kız.inşall güzel bir hafta olur canım başlangıcı stresli ve uykusuz oldu ama..geçmiş olsun canım şakaklardan ve kulak hizasından kafatasının arkasında hafif çukur bir bölge varya oraya mesaj yap..eşimde migren var kriz tuttuğunda bana müracat eder:52:

adı berrin beyza mı olcak güzel isim kız.inşall güzel bir hafta olur canım başlangıcı stresli ve uykusuz oldu ama..geçmiş olsun canım şakaklardan ve kulak hizasından kafatasının arkasında hafif çukur bir bölge varya oraya mesaj yap..eşimde migren var kriz tuttuğunda bana müracat eder:52:

evet adimiz berin beyza teyzesi tek r ile olacak insallah esime yaptiriyorum ama daha beter azdiriyor bu agriyi agri tek tarafli sol tarafim agriyor hatta zonkluyor ama bide dedigin gibisinide yapayim sagolasin canim:16:

evet adimiz berin beyza teyzesi tek r ile olacak insallah esime yaptiriyorum ama daha beter azdiriyor bu agriyi agri tek tarafli sol tarafim agriyor hatta zonkluyor ama bide dedigin gibisinide yapayim sagolasin canim:16:

Bende yanlışlıkla tek r ile yazdın sandım ya kız:52: adıyla büyüsün yesun oni teyzesuu....tekrar geçmiş olsun kuzum tekrar ilaca gerek kalmadan geçsin inşallah

hosgeldin topigimize canim okurum tabiki nezamana kadar okunacak:16:

bi süre yok cnm, 41 gebeden Allah'ın izniyle toplayıp tamamlayabilirsem bağışlayacağım ben de inşallah.. Allah razı olsun. Allah nurundan nur evlat versin hepimize inşallah..

merhaba dafniya, evet topiğe dün katıldım.
krizantem, sen gebesin, bir Yasin de sen okur musun bnm için. 41 gebeye tamamlamaya çalışıyorum da...

hayırlı olsun tatlım topiğimizin gebeleri arada sırada uğrarlar sıkı takip etmen lazım.Bir tek krizantem her gün uğrar onu da saatini londra saatine ayarlarsan yakalayabilirsin:52:..10 aylık evli olduğuna göre henüz ortada gebeliğe engel bir durum yoktur.İnşallah hiç uğraşmadan hemencik hamile kalırsın:34:

Bende yanlışlıkla tek r ile yazdın sandım ya kız:52: adıyla büyüsün yesun oni teyzesuu....tekrar geçmiş olsun kuzum tekrar ilaca gerek kalmadan geçsin inşallah

amin insallah canim esim begendi berin ismini tabi benimde hosuma gitti bide bu ingilizlerin soylemesi lazim diyede iki isim koyduk beyzayi soyleyemiyorlar biza falan diyorlar:9:beceriksizler

bi süre yok cnm, 41 gebeden Allah'ın izniyle toplayıp tamamlayabilirsem bağışlayacağım ben de inşallah.. Allah razı olsun. Allah nurundan nur evlat versin hepimize inşallah..

amin insallah canim:16:

hayırlı olsun tatlım topiğimizin gebeleri arada sırada uğrarlar sıkı takip etmen lazım.Bir tek krizantem her gün uğrar onu da saatini londra saatine ayarlarsan yakalayabilirsin:52:..10 aylık evli olduğuna göre henüz ortada gebeliğe engel bir durum yoktur.İnşallah hiç uğraşmadan hemencik hamile kalırsın:34:

şanslıyım o zmn, birer birer tamamlıycam listemi inşallah :16: ben de orta asyadayım, 1 aya kadar geliyoruz TRye inşallah..
10 aylık evliyiz ama ben 31 yaşındayım ve eşim 42. bizim yaş grubundaki çiftlere 6 ay veriyor doktorlar, olmayınca kontrollere gittik altıncı ay. bende prolaktin yüksek çıktı ve düşürüldü iki ay içinde. eşimin maşallahı var :nazar: tutu :nazar: geçen ay da hsg çekildi bnm ve şimdi de 3 ay süre verdi doktor bahara kadar yani. olmazsa sonraki adım sanırım aşılama.:18: inşallah gerek kalmadan, yaşımız daha ilerlemeden, biz de yıpranmadan, Allah izin verirse boy boy çocuklar istiyoruz. :16: :55:

şanslıyım o zmn, birer birer tamamlıycam listemi inşallah :16: ben de orta asyadayım, 1 aya kadar geliyoruz TRye inşallah..
10 aylık evliyiz ama ben 31 yaşındayım ve eşim 42. bizim yaş grubundaki çiftlere 6 ay veriyor doktorlar, olmayınca kontrollere gittik altıncı ay. bende prolaktin yüksek çıktı ve düşürüldü iki ay içinde. eşimin maşallahı var :nazar: tutu :nazar: geçen ay da hsg çekildi bnm ve şimdi de 3 ay süre verdi doktor bahara kadar yani. olmazsa sonraki adım sanırım aşılama.:18: inşallah gerek kalmadan, yaşımız daha ilerlemeden, biz de yıpranmadan, Allah izin verirse boy boy çocuklar istiyoruz. :16: :55:

Uzaklardaymışsın sende Allah yardımcın olsun gurbet zordur heralde eğitimcimisin? Sizde de biraz yaş farkı varmış. bizde ben 33 eşim 43 7 sene daha beklersek çocuğumuz dede diyecek bana diyor garibim :) benim eşimde de sorun yok çok şükür..O bu sorunla uğraşamazdı çok üzülürdü Allah dağına göre kar veriyor. proklaktin kaç sende canım bende 24-34 arası gidip geliyor dostinex kullanmıştım 4 e düştü ama yine 24 olmuş..Neyse ki ilaçla kolaylıkla tedavi edilebiliyor hatta ben hayıtl çayı ile çözüyorum sorunu artık..İnşallah aşılamaya gerek kalmaz canım..Herşey zamanında güzel valla rabbim versin size boy boy çocuklar:34:

amin insallah canim esim begendi berin ismini tabi benimde hosuma gitti bide bu ingilizlerin soylemesi lazim diyede iki isim koyduk beyzayi soyleyemiyorlar biza falan diyorlar:9:beceriksizler

amin insallah canim:16:

beceriksiz ve soluk benizliler..sözüm ona asiller peahh

sa arkadaşlar bu gün hastaneye gittim eşimler beraber gazi hastanesinden memnun kaldım gitmek isteyenler gönül rahalığı ile gidebilirler..... eşimin midesinde pis mikroplar yuva yapmışlar biraz sıkıntılı hala ama inşaallag geçecek.... bende tüplü bebe bölümüne gittim önceden rahim filmim falan oluğu için pek zorluk yaşamadım kan verdim öğleyinde hemn çıktı beş tüp kan ve doktor birebir kendisi ilgileniyo ultrasonlafalan iyiydi yani şimdi bana 75ml den yedi kutu iğne yazdı onlar alıp hemen bu akşamdan başlamam lazımdua edin inş kolay olur herşey aeo hepinz....

merhaba arkadaşlar, bol dualı bir gecenin ardından 5 yasin 100 enbiya suresi 89. ayet, 116 ihlas okudum. size teslim ediyorum. ben 1 yasin daha okurum eksikler var demiştiniz, onu da okuyunca yazarım. hatim başlıcam Allah nasip ederse. hamile kalırsam okurum rahatça ama kalamaz da adet olursam 10 gün sürüyor okuyamam bayrama kadar diye şimdiden başlayayım istiyorum. bakalım hayırlısı artık.

öğrenci olarak mı canım öğretim görevlisi falan mı yoksa...birkaç yılda biriktirip 20 günde hastaneye verip geliyoruz hep...Olsa da bebeklerin geleceği için biriktirsek artık paraları

yok canım varikosel tedavisi için. bakalım ayın 9 unda ultrasonumuz var. aynen arkadaşım vall 2 tane aşılamam 1 tüp bebeği geçti zaten.

merhaba arkadaşlar, bol dualı bir gecenin ardından 5 yasin 100 enbiya suresi 89. ayet, 116 ihlas okudum. size teslim ediyorum. ben 1 yasin daha okurum eksikler var demiştiniz, onu da okuyunca yazarım. hatim başlıcam Allah nasip ederse. hamile kalırsam okurum rahatça ama kalamaz da adet olursam 10 gün sürüyor okuyamam bayrama kadar diye şimdiden başlayayım istiyorum. bakalım hayırlısı artık.
saol canım Allah razı olsun :)
biz dehatim yapcaz ama bu ay yarımızdan fazlası regl sanırım :)
kaysssssssssssssss
canım çok sevindim senin için,
mesajını pozitif pozitif algıladım :)
al gel bebeni :)

bugün çok ilğinç geçti benim için hatunlarr,,
kuaföre kaş bıyık operasyonuna gittim:)
kadın hamişti.
konuşurken konuşurken onunda bizim gibi oldugunu öğrendim.
dr si çok iyiymiş vb.
numarasını aldım. hastalığım bitsin gideyim diyorum.
çok olumlu hissettim birden :)
millet tatil yapıyor ben yarın iş başı :)

kız dilini eşek arısı sokmasın dafniya dafniyaaaaaaaaaaa.....valla iyiyiz şekerim sen nerelere kayboluyon yahuuuu bir selam ver kaç arzakelek:52::52::52::52::52:...sohbete de beklerim aşılama işi noldu gittin mi zeynep kamile?

senin diline soksun eşşek arısı arzakelek diğil azramelek şekerim halen öğrenemedinmi ben kara batakgibi bir görünüp bir kayboluyom sen neler yaptın

senin diline soksun eşşek arısı arzakelek diğil azramelek şekerim halen öğrenemedinmi ben kara batakgibi bir görünüp bir kayboluyom sen neler yaptın

bilirek yazdım hehhehe...şaka yaptım canım samimiyetine istinaden..bende bir değişiklik yok canım..maddi olarak uygun olduğumda dondurulmuş bebişlerimi transfer ettireceğim inşallah nasip bakalım..hala evde edi ile büdü gibi karı koca yapayalnız oturuyoruz

Back
X