- 13 Ekim 2011
- 1.831
- 52
- 158
aynen cnm hergun yikiyorum biran once buyusun diye![]()
Maşallah kızımız şanslıymış sıcak günlerde doğdu üşümeden hergün yapar tabi bıcı bıcı...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen cnm hergun yikiyorum biran once buyusun diye![]()
aminnnnn canım benim aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnHadi bakalım inşaallah canım nasip olur bu sefer size ve tabi bizlere de![]()
İnşaallah zamanında hayırlısıyla gelir meleğin canım![]()
Onun gelişi bizlere de uğur getirir bizimkilerde gelir inşaallah hayırlısıyla
![]()
![]()
Aminn canım ecmain
![]()
![]()
ay ne güzel kokar o öyleeeeeeeeeeaynen cnm hergun yikiyorum biran once buyusun diye![]()
sor canım nolur nolmaz gelişimini tamamlasın hayırlısıyla öyle gelsin kucağına o senden daha meraklı baksana kokunu duymayahımm bugun kalsın boyledevam ederse dr a sorayım en ıyısı canım
aminnnnn canım benim aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ay ne güzel kokar o öyleeeeeeeeee
sor canım nolur nolmaz gelişimini tamamlasın hayırlısıyla öyle gelsin kucağına o senden daha meraklı baksana kokunu duymaya![]()
emir eri ramazan yaptılar daha bizi gelmeden bakar mısın yaaaevet evet ananasta yemıstım o ay ..
aynen otur koltuguna gelsın evraklar![]()
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn canım aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn hepimiz yaşayalım inşallahhhhhHadi bakalım inşaallah canım nasip olur bu sefer size ve tabi bizlere de![]()
İnşaallah zamanında hayırlısıyla gelir meleğin canım![]()
Onun gelişi bizlere de uğur getirir bizimkilerde gelir inşaallah hayırlısıyla
![]()
![]()
Aminn canım ecmain
![]()
![]()
dimi kuzum alışsınlar şimdiden ay onlar gelsin de her şeye katlanmaya hazırımtut tabi canım çok önemli bişey olmazsa gelinim yada damadım küçükten başlasın oruca..:) ayy hayalleriniz gerçek olsun canımcım.![]()
esmanın bebıs aglıyo herhalde gıttı
muhabbet koyuydu galiba burada ama ben kacirdimaysecim benimde oluyor bebek kendini bir tarafa topluyor uzun muddet orada kaliyor bazen canimin yandigida oluyor ama bebek gelistigi icin normal oldugunu zannediyorum icin rahat etmezse hemen doktorunu ara sor he bide eylul topiginde gordum akintini muhakkak doktora soyle kokulu akinti enfeksiyon habercisi olabilir
kizlar bu arada sizler nasilsiniz biz yuruyusten geldik 40 dakika yurumusuz![]()
bende istiyorum bananeeeeMaşallah kızımız şanslıymış sıcak günlerde doğdu üşümeden hergün yapar tabi bıcı bıcı...
maaşallah subhanallahhh yürüyüşlere de çıkarlarmışşş![]()
ciktik ya teyzesi gerekiyor bize hvada tam bahar havasi oldu bugun yuruduk geldik sen nasilsin canim doktordan ne haberlerle geldin?
oh oh mis gibi iyi yapmışsınız canım biz aşılamaya başladık hayırlısıyla inşallah Rabbim nasip ederse 1ay sonra bende size güzel haberler vereceğim inşallahhh![]()
ay hadi insallah canim o guzel haberi vereceksin bizlere hayirlisiyla ayse gibi hemencecik tutunsun senin minnoslar![]()
kızlarrr iki günde üç balığım öldüönce öcük öldü sonra da öcükün yeine aldığım öcük2 öldü ondan sonrada cücük öldü şimdi bitek böcük yaşıyo:)))) isimleri acaip biliyorum eşimde dalga geçiyordu zaten böcüğümde şaşkın tek başına fink atıyo fanusta
![]()
bende istiyorum bananeeee![]()
muhabbet koyuydu galiba burada ama ben kacirdimaysecim benimde oluyor bebek kendini bir tarafa topluyor uzun muddet orada kaliyor bazen canimin yandigida oluyor ama bebek gelistigi icin normal oldugunu zannediyorum icin rahat etmezse hemen doktorunu ara sor he bide eylul topiginde gordum akintini muhakkak doktora soyle kokulu akinti enfeksiyon habercisi olabilir
kizlar bu arada sizler nasilsiniz biz yuruyusten geldik 40 dakika yurumusuz![]()
hamdolsun ıyıyım canım bagışlamayı yapacagım ıns ısımlerı not ettım ..canım nasılsın.geçen haftaki listenin bağışlamasını yapabilirsin.dualanacak kişle
nurusima
dafniya
sibelkoçak
eslemliva
hamdolsun ıyıyım canım bagışlamayı yapacagım ıns ısımlerı not ettım ..
sen nasılsın canım
nurusimadan haber varmı ...sürekli dua ediyorum.valla midem bulandı heyecandan.inşaallah güzel haberlerle gelir ya inşaallah YA RABBİ