• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

ay heyecan dorukta canımcım yaaa bekliyoruz sabırlaaaa:16::16::16:

aynen öyle canım sağlığın yerinde olsunda gerisi gelir Allahımın izniyleee güzel olacak güzel korkma bidenemmm:34:

dua edeceğiz ve sabredeceğizzz:16:

Sağol bidenem inşallah bende totoyu bir doğrultayımda senin bebişlere kanki doğurmak için harekete geçem bari..böyle bekle bekle nereye kadar

nurusma inşallah birden patlama gösterir o değerin de bia drenalin daha yaşar bi arkadaşımız vadı değeri 2.39 da 10 lara 20 lere binlere yükselddiye anlatırız..... duacınz.....

selamun aleyküm kızlar nasılsınız beni merak ediyorsunuz diye yazmak istedim ben test yaptırdım değerim yine aynı ne artmış ne azalmış şaka gibi doktorumu aramadım ilaçlarımı içip birkaç gün sonra testi tekrar etmeyi düşünüyorum bu sefer devlet hastanesinde yapıcam adrenalininizi yükseltmeye devam edicem anlıyacağınız:1::1:

nurusima tatlımm bir süredir yoktumm .. detayları bilemiyorumm ama son mesajındaki duruma çok şaşırıdmm..inşaalah değerin bir yanlışlık yapıyorlardır herşey yolundadır canım..dualarımızdasın...güzel hayırlı haberlerle gelmeni bekliyorumm

Sağol bidenem inşallah bende totoyu bir doğrultayımda senin bebişlere kanki doğurmak için harekete geçem bari..böyle bekle bekle nereye kadar

neler yapıyorsun diğer topiğe sana cevap yazdım aynı dertle boğuşuyoruz ne de olsa....ne zaman düşünüyorsun tedaviye başlamayı...tedavinle birlikte hiperbaric oksijen tedavisi almalısın canımm ben faydasını görmüştüm ama transferden önce bıraktım..aynı dönem tedavi olduğum arkadaş devam etti o hamiş kaldı ben negatif aldımm....

aynen öyle babam hep der kavun karpuzda yata yata büyür azcık kalkında bişeyler yapın bari ortaya bişey çıksın:1::1:
kızım dünür olcez biz:1:
nurusma inşallah birden patlama gösterir o değerin de bia drenalin daha yaşar bi arkadaşımız vadı değeri 2.39 da 10 lara 20 lere binlere yükselddiye anlatırız..... duacınz.....
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

nurusima tatlımm bir süredir yoktumm .. detayları bilemiyorumm ama son mesajındaki duruma çok şaşırıdmm..inşaalah değerin bir yanlışlık yapıyorlardır herşey yolundadır canım..dualarımızdasın...güzel hayırlı haberlerle gelmeni bekliyorumm

inşallah canım inşallahhh

nasılsın canım nasıl gidiyor uzak kaldım bir süredir aydınlatıver benii..var mı bir gelişmee:54::54::54:

Canlarım sizden fikir almak istiyorum şimdi ben selavat-ı şerif hatmi yapmak istiyorum ama kimi yerde 1000 kimi yerde 70000yazmışlar siz bilirsiniz nasıl yapmalıyım beni aydınlatır mısınız:16:

neler yapıyorsun diğer topiğe sana cevap yazdım aynı dertle boğuşuyoruz ne de olsa....ne zaman düşünüyorsun tedaviye başlamayı...tedavinle birlikte hiperbaric oksijen tedavisi almalısın canımm ben faydasını görmüştüm ama transferden önce bıraktım..aynı dönem tedavi olduğum arkadaş devam etti o hamiş kaldı ben negatif aldımm....

ayy bende bu ismi nerden hatırlıyorum diyorum yaaa..:) hoş geldin canım mesajı görmemişim..İyilik canım ya nolsun..seni iyiki yakaladım bak çok iyi oldu..Canım benim başka bir sağlık sorunu var yarın herşey belli olcak inş.bişey yoksa tedavi olayına gircem..H.oksijen tedavisi nerde yapılıyor canım ben kocaeli de yaşıyorum istanbul da olsa giderim sorun yok..bu arada sana bir şey söylicem ben endo inceliği için üni hastanesine gittim yumurtlama günü için 6mm normal dedi:53: embiryo tüplerde 7-8 gün kalıyor döllendikten sonra rahime ulaşana kadar endo 9-10mm oluyor dedi.Peki neden tutmuyor transferler dedim merionel rahim ince kalmasına neden oluyor dedi..Ne çok yazdım yine..Sen neler yapıyorsun canım var yeni bir tedavi planın oksijen tedavisi alan arkadşın kalınlık kaç mm di kaç oldu acaba?

Canlarım sizden fikir almak istiyorum şimdi ben selavat-ı şerif hatmi yapmak istiyorum ama kimi yerde 1000 kimi yerde 70000yazmışlar siz bilirsiniz nasıl yapmalıyım beni aydınlatır mısınız:16:

haydaaaa bende 14 bin diye biliom canım yardımdan çok kafanı karıştırdım:1:

aynen öyle babam hep der kavun karpuzda yata yata büyür azcık kalkında bişeyler yapın bari ortaya bişey çıksın:1::1:
kızım dünür olcez biz:1:

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

yeterince de büyüdük diyarbekir karpuzu gibin:52: dünürüz tabe kızım u uşaklardan biri bizim aileye rezevrve...

Back
X