- 16 Kasım 2012
- 6.357
- 981
- 398
- 37
seviyorum kız seni :)Selamün aleyküm kızlar,nasılsınız?Ben sohbetten geldim şimdi...Yeni bir Kur'an Kursumuz inşaat halinde,alt katında toplandık bugün,mukabele için alt kat hazır hale getirildi...Maşaallah barekallah öyle güzel ki kursumuz,gözlerim doldu girince,utanmasam ağlıcaktım..Bol bol dua ettim sizlere,isimlerinizle birlikte....Sohbet boyunca,dualar edilirken,insanların toplanması beklenirken,sadakalar verilirken,çok dualar ettim,niyetim sevabından ziyade her zamanki gibi hayırlı sağlıklı salih saliha evlatlar...Rabbim kabul buyursun...Rabbim seneye evladım kucağımda gelmemi nasip et buraya dedim...O emeklerken ben Kur'an-ı Kerim okutayım teyzelere...Hep dilimdeydi isimleriniz...Rabbim tez zamanda kabul buyursun hayırlısıyla..
Rabbim evladlarımızı öyle yerlerde yetiştirebilmemizi nasip etsin.Sizlere ve herkese de oraların muhabbetini koysun kalplerinize.Zatına layık Kul,Habibine layık Ümmet olabilmeyi nasip etsin Rabbim...
bende bugün kermese gittim, parayı fazla verdim,- sadeka diye düşünmesinler diye-
ordaki bayanda ben fazla verince pahalı olanlardan istedim sandı zannımca, ucuzu çıkarıp pahalıyı koymuş,
ayyyy bi üzüldüm bü üzüldümki, çok kızdım kendime,
dikkatli olsaydım keşke

hayır yani para da para değil