Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam kızlar nasılsınızben bugün evime döndüm yattığım yatak halen duruyor evime bebişsiz döndüm çok üzgünüm birde bugün bir doktora gittim hiç boşuna tekrar tüpbebek yapma sizin çocuk sahibi olmanız çok zor dedi çokmu paranız var dedi bende çok sinirliydim benim tam 9 senemi yedi bu doktor müsvetlileri evet paramda çok şansımda çok dedim ve odadan çıktım o anda nasıl sinirlenmişim bilemezsiniz sanki ben ona sormuşumda cevap veriyor doktorunuz size söylemedimi çocuğunuz olmaz denemeyin diye hep bir ağızdan konuşuyorlar inanın varya bu kadar sıkıntı içinde böyle kişilerle karşılaşınca onları boğazlayasım geliyor bizim sıkıntımız psikolojimiz hiç umurlarında değil inanın çocuğum olunca bütün bu doktor bozuntularına kapak olsun diye bebişimi onların gözüne sokucam
![]()
Tüm dünya Vazgeç dediğinde,umut fısıldar bir kez daha dene!!! 'Deneyeceğim Bee'..
bende istiyommmmmmmmmmmm:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
izlediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim ya bende istiyorum bende istiyorum o güzellikten..
kızım ya sende mahfettin beni ben dayanamıyorum böyle şeylere.insanın içi akar ya içim aktı gitti sanki
sizin bu sohbetlerinize hastayım yaa ama bir türlü denk gelemiyorummmm:18::18::18::18::18::18::18:kızım ne bu şiddet bu celal yaaaaaaaaaaaaa
bak sana söyliyeyim ama kimse duymasın muhat varya hani bize habire depresyon fırçası atıyo...bu varya bu bize fırça atarken kendi depresyondaymııııııııııııııııışşşşş yaaa
muhatttttttttttt![]()
o dr.un ben.......................selam kızlar nasılsınızben bugün evime döndüm yattığım yatak halen duruyor evime bebişsiz döndüm çok üzgünüm birde bugün bir doktora gittim hiç boşuna tekrar tüpbebek yapma sizin çocuk sahibi olmanız çok zor dedi çokmu paranız var dedi bende çok sinirliydim benim tam 9 senemi yedi bu doktor müsvetlileri evet paramda çok şansımda çok dedim ve odadan çıktım o anda nasıl sinirlenmişim bilemezsiniz sanki ben ona sormuşumda cevap veriyor doktorunuz size söylemedimi çocuğunuz olmaz denemeyin diye hep bir ağızdan konuşuyorlar inanın varya bu kadar sıkıntı içinde böyle kişilerle karşılaşınca onları boğazlayasım geliyor bizim sıkıntımız psikolojimiz hiç umurlarında değil inanın çocuğum olunca bütün bu doktor bozuntularına kapak olsun diye bebişimi onların gözüne sokucam
![]()
inşallah güzel haberlerle gelirsin canımmmkızlar ben çıkıyorum malum yarın hastane var dua edin inş. Allaha emanet olun hepinz sizde hadi gidinde dersinize çalışın biraz![]()
hayırlı cumalar canlarımmmmmmmmm
görümcemin aşılaması tutmadı canlarrr![]()
Yapmaaaa...Sana da hayırlı cumalar canım üzüldüm kız inşallah bir dahakinde rabbim yüzlerini güldürsün
eslemim böyleyiz işte biz.iki gün iyi iik gün kötü.aslında ben iyiydim moral olarak ama son günlerde anlayamadım bu sıkıntıları,bu adet durumu sıktı canımı galiba
Amin canım Allah razı olsunAmin Allah tüm iyileri korusun,bizde seni öpüyoruz canım,dualarımdasın
![]()
seviyorum kız seni :)
bende bugün kermese gittim, parayı fazla verdim,- sadeka diye düşünmesinler diye-
ordaki bayanda ben fazla verince pahalı olanlardan istedim sandı zannımca, ucuzu çıkarıp pahalıyı koymuş,
ayyyy bi üzüldüm bü üzüldümki, çok kızdım kendime,
dikkatli olsaydım keşke
hayır yani para da para değil
bebek yıkanması [url]http://siberbilgi.net - YouTube[/url] ayyy ben videoyu yükleemedim ama siz girinde izleyin biiii noluuuurrrr!!!!!!!!!!! bizde böle yıkayalım inşaallah:))))) uzak doğu yerine artık bizde ney üfleriz:))))
izlediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim ya bende istiyorum bende istiyorum o güzellikten..
kızım ya sende mahfettin beni ben dayanamıyorum böyle şeylere.insanın içi akar ya içim aktı gitti sanki
selam kızlar nasılsınızben bugün evime döndüm yattığım yatak halen duruyor evime bebişsiz döndüm çok üzgünüm birde bugün bir doktora gittim hiç boşuna tekrar tüpbebek yapma sizin çocuk sahibi olmanız çok zor dedi çokmu paranız var dedi bende çok sinirliydim benim tam 9 senemi yedi bu doktor müsvetlileri evet paramda çok şansımda çok dedim ve odadan çıktım o anda nasıl sinirlenmişim bilemezsiniz sanki ben ona sormuşumda cevap veriyor doktorunuz size söylemedimi çocuğunuz olmaz denemeyin diye hep bir ağızdan konuşuyorlar inanın varya bu kadar sıkıntı içinde böyle kişilerle karşılaşınca onları boğazlayasım geliyor bizim sıkıntımız psikolojimiz hiç umurlarında değil inanın çocuğum olunca bütün bu doktor bozuntularına kapak olsun diye bebişimi onların gözüne sokucam
![]()
Şimdilik yok Allahın izniyle olur inşallah istiyoruz :)
kızlar ben çıkıyorum malum yarın hastane var dua edin inş. Allaha emanet olun hepinz sizde hadi gidinde dersinize çalışın biraz![]()
kızlar hazır depresyon demişken benide aranıza alın![]()
hayırlı cumalar canlarımmmmmmmmm
yok be canım daha liste tamamlanmadı ...sen okuyunca yine yazarsın tatlım..kusur olurmu hiç.seninde cuman hayırlı olsunben bugün perşembe sanıyorum haladualarımıda bu akşama bırakıyorum bilerek ama bugün cumaymışş
günleride karıştırdım yaşlanıyormuyum neyim
listeyide göremedim ben kim okumuş kim okumamış anlamadım:26:tamamlanmadıysa eğer ben daha bugün okuyacağım oldumu yazarım okudum diye:26:kusuruma bakmayın
bu arada hayırlı cumalar![]()
doğru tahlil.amaan boşver,çok yıprandın artık Allaha bırak diyenler çocukları boyunu geçmiş olanlar canım.sanki biz Allaha bırakmıyomuyuz ki..biz önce tedbirimizi alıp TAKDİR diyoruz....işte budur canım...Vazgeç diyenler vaz m geçmiş ki sana vazgeç diyorlar...Bunu söyleyenin ya 3-5 tane çocuğu vardır ya da tuzu kurudur kesin.. evlat diye tutuşan hiçbir yürek vazgeç demez...Sakın vazgeçme!
Sanada hayırlı cumalar canım.üzüldüm görümcene ama yapmam demesine bakmayın.hep çyle olur.tedaviden sonra vazgeçersin.1 hafta sonra yeniden tedavi yaptırmanın yollarını ararsın.derin tecrübelerime dayanarak konuşuyorumhayırlı cumalar canlarımmmmmmmmm
Bir sabah uyanacağız..
Bir bakmışız ki duâmız karşımızda duruyor..
Bize gülümsüyor.....
Rabbim ANNELİK duygusunu tüm evlat hasreti çekenlere,burdaki tüm arkadaşlarıma ve bana da tattır en kısa zamanda,hayırlı sağlıklı salih saliha evlatlarla hem dünyamızı hem ahiretimizi taçlandır YA RABBİ.... ((Aminnnn)) Hayırlı Cumalar kızlar![]()
![]()
Sanada Hayırlı Cumalar canım...
Üzüldüm görümcen için ama hayırlısı,Rabbim tez vakitte bekletmeden doğal yollarla nasip etsin meleğini![]()
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnBir sabah uyanacağız..
Bir bakmışız ki duâmız karşımızda duruyor..
Bize gülümsüyor.....
Rabbim ANNELİK duygusunu tüm evlat hasreti çekenlere,burdaki tüm arkadaşlarıma ve bana da tattır en kısa zamanda,hayırlı sağlıklı salih saliha evlatlarla hem dünyamızı hem ahiretimizi taçlandır YA RABBİ.... ((Aminnnn)) Hayırlı Cumalar kızlar![]()
![]()
yok be canım daha liste tamamlanmadı ...sen okuyunca yine yazarsın tatlım..kusur olurmu hiç.seninde cuman hayırlı olsun
doğru tahlil.amaan boşver,çok yıprandın artık Allaha bırak diyenler çocukları boyunu geçmiş olanlar canım.sanki biz Allaha bırakmıyomuyuz ki..biz önce tedbirimizi alıp TAKDİR diyoruz....
Sanada hayırlı cumalar canım.üzüldüm görümcene ama yapmam demesine bakmayın.hep çyle olur.tedaviden sonra vazgeçersin.1 hafta sonra yeniden tedavi yaptırmanın yollarını ararsın.derin tecrübelerime dayanarak konuşuyorum
inşaallah eslemim inşaallah....sanada hayırlı cumalar![]()
dualarımız..................................................................... için okunacak
NOT: 123 YASİN SURESİ, 3000 ADET İHLAS, 2600 ENBİYA
(ENBİYA SURESİ89.AYETİ VE ZEKERİYYA İZ NADA RABBEHU RABBİ LA TEZERNİ FERDAN VE ENTE HAYRUL VARİSİN)
Ey Rab.Ey Rabbim.İbrahim'e İsmail'i,Zekeriya'ya Yahya'yı,Meryem'e İsa'yı müjdelediğin gibi bizlere de göz aydınlığı ve şükür vesilesi olacak evlatlar müjdele.Evlatları ana babaları için salih birer amel, salih birer kul kıl.Onlara hakkı,güzelliği salatı emretmemiz için bizlere güç ihlas ve imkan ver. Amin
Dua listemiz:
[table="width: 500, class: grid"]
[tr]
[td]Kullanıcı Adı[/td]
[td]Yasin Suresi[/td]
[td]İhlas Suresi / Enbiya Suresi 89. Ayet[/td]
[td]Ne İçin Okuyoruz[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Sardunya[/td]
[td]5 adet[/td]
[td]116 / 100 adet[/td]