Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

ne kusuru canım olurmu öyle şey bizde gidip görecez bakalım yapacaklarmı yapmıcaklarmı hayırlısı:26:Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah bol sabır versinnn
canım kaç yasinin eksik bi haber ver bana :)
hiç ummadık yerlere gitti yasinlerin :)
daha kendi aile dağıtmadım bile :)
20 ye yaklaştı, c.tesi bi yere gitcem orda da dağıtırım, cuma mevlüdümüz var 10 da orda dağıtırım inşaallah.
Muhattt mesaj kutun doluymuş canım gönderemedim mesajj
temem canım, hemen boşaltıyorum.
gızzzzzzzzzzlllllllllllllaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrr şimdi annişime gidiyorum gelince size anlatacaklarım var ya da dur anlatayım :)
malum geçen gün düğünümüz vardı.
gelinle damat dilek balonu uçuracaklardı, yegenim kucagımda onları izliyorduk. içimden ben uçarayım onu dedim :)
balon havalandı havalandı geldi önümde durdu :) ben uçurduuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmm
bilin bakim ne dilek tuttum :)
akşama burdayım :*

yettim gari sen onu bunu bırakta hesap ver bakalım nerdesin sen

anammm dünden beri bir malzeme arıyorum felllik fellik "rabis teli" muhatap olmadığım telci kalmadı.Alt tarafı tel beee...yok hasır kalınlığı yok gözenek ölçüsü..Bir taraftandan papağan dışarda başında irili ufaklı üç beş veled var hayvana danone cips falan yedirmeye çalışıyorlar onlarla uğraşıyorum.Bir gözüm camda sana yazıyorum canım

ilk tahminim ikinci tahminim kadro başka tahmin hakkı kullanmıcam bebeğe %40 kadroya % 60 veriyorum.son kararım.Annişine saygılar selamlar..

hadi yaa papağan nerden çıktı kızzzzzzz
kız bana diyeydin 3-5 kilo yollardım alt tarafı tel yaaaa

kucağında yeğenin olduğuna göreeee geliooooooo

hadi yaa papağan nerden çıktı kızzzzzzz
kız bana diyeydin 3-5 kilo yollardım alt tarafı tel yaaaa

Ne tel miş yaa sorma kuzum...teee kuzeylerde buldum...44.000m2 lazım..Kız benim papağan varya Yakup...

Son düzenleme:
s.a arkadaşlar bu hafta sure ve duaları kaçar defa okuyacağz bilen var mı? Seyyan canım listede dua ettikleriniz arasında bizi de unutma inşallah :)

Ne tel miş yaa sorma kuzum...teee kuzeylerde buldum...44.000m2 lazım..Kız benim papağan varya Yakup...

Amaninn Allah yardimcin olsun kuzuu:)) aaa sende papagan var mi bacim bilmiyordum kiii resim istiom resimmmm bende de kus var amma muhabbet be gulum biz pek klasigiz:))))

baktım kimse yok takılıyorum öyle :)
nasıl gidiyo bakim :)
hamdolsun canım.... ya bişey sorcam karnımda hafif bi ağrı var tam karnımda değil aslında hani adet olmak üzereyken ağrır ya onun gibi yımırtalar büyüdüğüiçin olabilir mi na bakınıyom netten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…