canım 4 yıldır ailemi görmüyorum diye bişey yazmadım ama karışıklık oldu heralde,ben cok şükür görüyorum..buarada yasin okuyup haber vericem kızlar...sağolun..
canım kusura bakma ben taylandileğe yazacagıma sana yazmısım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım 4 yıldır ailemi görmüyorum diye bişey yazmadım ama karışıklık oldu heralde,ben cok şükür görüyorum..buarada yasin okuyup haber vericem kızlar...sağolun..
aynen yAa nefret ediyorum bu filmden![]()
Ürdün canım, olabilir her şey Allah'tan. Ama ben de bir Dr. A (özellikle de perinatoloğa!!!) daha görün derim. Bir arkadaşımızın bebeği haftalarca geriden takip ediyordu. Dr.lar bu bebek ayrıca özürlü yaşamaz dediler. Çocuk hem sağlam doğdu hem de yaşıyor.. Ayrıca belki hatırlarsın ben de ölü doğum yaptım. Hatta doğumda ben de gidiyordum. Bu yüzden benimle hep perinatolog hocalar ilgilendi. Orada bir kız vardı. Özele gitmişler kalp atışı alınamamış. Kürtaj yapmalıyız demişler. K. Validesi inanmamış bizim hastaneye getirmiş. Bizim Dr.lar da kürtaj demişler. Benim Dr geldi ( ki başhekim yardımcısı kendisi!) hepsine fırça attı. 8. Haftanın sonuna kadar beklemeden niye kürtaj yapalım diyorsunuz diye. Ve kızı taburcu etti. O yüzden bir perinatoloğa daha görün diyorum canım. Bebeğin seninle olabilir ya da olmayabilir, bu Allah'tan gelir. Ama kul olarak tedbiri almak bizim görevimizdir.canım ikinci bebeğimde 8 günde sadece 2günlük ilerleme görülüyor kalp atışıda alınamadı yarın ayrıntılı ultrasonla bakacaklar ama hiç ümidim kalmadı sende böyle bişey mi yaşadın
al bendende o kadar.. öyle bi dalmış ki uzun süredir netteyim hç sormuyo ne yapıyorsun diye![]()
canım sen hangi sehirde oturuyorsun
istanbulda cnm.sen nerden gelın geldın ızmıre
bende manisa turgutludan gelin geldim..
kardesın tahlıl yaptırdımı cnm bellı oldumu kesın olarak hamılemıymıs
canım idrar da pozitif çıkmış ama yarın kanda bakılacak..zaten 9 günü geçmişti
cok sevındım cnm.rabbım sanada nasıp eder en kısa zamanda ıns.
merhaba aysecim nasılsın
Amin canım inşallah çok haklısın seneler çabuk gelip geçiyor herşey zamanında olmalı diye düşünüyorum ama tabiki Allah'ın taktiri nasip kısmet.Allah aratmasıninş doğal yoldan gelir canım bebeğin bende aşılama yaptıracam sanırım hafta sonu bi gelsede eşim doktora bi gitsin ona göre zamanını belirleyecez.ama en kısa zamanda karar vermeliyizz zaman akıp gidiyor yaşda ilerliyor tabii..
Canım çok üzüldüm.Allah sabır versin ve yardımcınız olsun çok zordur eminim ama nasip kısmet canım.İnşallah yeniden anne olup sağlıklı bir şekilde anne olursun Allah yardımcın olsunkızlar dün akşam yine dr.daydık ama malesef haberler hiç iyi değil ikizlerim büyümemiş dr.artık almamız gerekiyor dedi nasıl bir acıdır bu bu hafta sonu onları benden alacaklar 7senenin sonunda kısmet olmuştu ama buraya kadarmış rabbim sabır ve dayanma gücü versin hepimize hepimizin yüzü tez zamanda gülsün inşallah![]()
İnşallah canım, dilerim hepimiz anne oluruzcanım inş eşinin sonuçları ıyı cıkar ama keçiboynuzuna devam bence dilerim en yakında anne olursun
Gözünüz aydın canım Allah hayırlı etsinkızkardeşim hamileymişş..çok sevindim ama benim bebeğim olmuyo diye içim bi tuhaf oldu
Geçmiş olsun Allah yardımcınız olsuniyi akşamlar arkadaşlar.13 kasım da 2. kez endometriozis kisti ameliyatı olacağım.dualarınızı bekliyorum.onbir yılda 2 kist ameliyatı 1 polip ameliyatı 4 tüp bebek tedavisi.inşaallah sonu güzel olurda bir gün bende minik ellerle uyandığımda herşeye değdi deyip gülerek anımsıyayım bu günleri.....
Aminnn canım seninde öyle olsun bende öptümarkadaslar geceniz nurlu olsun mutlu huzur dolu bi güne uyanalım inş..hepinizi öpüyorum
![]()