Kızlar Selamün aleyküm naber
Ben ölüyom yorgunluktan ya,iki gündür temizlik yapıyom.Halıları gönderdim yıkatmaya.Tüm camları sildim ve perdeleri yıkadım,oturma odam hariç.Mutfaktaki tabakları indirdim yıkadım.Yatak odamızı değiştirdik.Yarın halılarım gelcek.Onlar gelmeden oturma odamı halledicem nasipse.Sonra alışverişe gidicez..Gelince wc banyo ellerimden öpecek
Bu arada dualarımı okuyamadım,yarın okuyacam nasipse.Benim kanama regle çevirmedi,diğer türlü de devam etmiyo.Yarın gitmişken testte alayım Ramazanı Şerif boyunca bi stok yapayım kendime,çıkamam çünkü daha
Kızlar bide en geç bi seneye inşaallah hamile kalmamız mümkün olacak bence,aklıma dahiyane bi fikir geldi ben uygulayacam,müsait zamanda söylerim size de
Asbe Kays canlarım benim,kırklarınız karışacak inşaallah,arkanızdan biz gelcez inşaallah,hep beraber büyütcez çocuklarımızı Allahın izniyle
Kızlar hepinizi Allah rızası için seviyorum,eksik etmeyin dualarınızdan

Ben ölüyom yorgunluktan ya,iki gündür temizlik yapıyom.Halıları gönderdim yıkatmaya.Tüm camları sildim ve perdeleri yıkadım,oturma odam hariç.Mutfaktaki tabakları indirdim yıkadım.Yatak odamızı değiştirdik.Yarın halılarım gelcek.Onlar gelmeden oturma odamı halledicem nasipse.Sonra alışverişe gidicez..Gelince wc banyo ellerimden öpecek

Asbe Kays canlarım benim,kırklarınız karışacak inşaallah,arkanızdan biz gelcez inşaallah,hep beraber büyütcez çocuklarımızı Allahın izniyle

Kızlar hepinizi Allah rızası için seviyorum,eksik etmeyin dualarınızdan