Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

slm kızlar evet hayalet çizgiyi gördüm ama inşaallah iğnein etksi değildir
canım çok sevındım ama ıns ıgnenın etkısı degıldır kanda bı baktır acıle gıtme ımkanın varsa 1 saat ıcerısınde ogrenırsın sonucu
rabbım bu mubarek ayda guzel haberlerının devam etmesını nasıp eder ıns
Kızlar meraba nasılsınız?emayla ilgili bişeler yazmışsınız ama anlamadım:50:ulaşabildiniz mi? Kızlar bizde Ramazan'ın ilk günü kuzenimin ölüm haberini aldık :( daha 33 yaşındaydı oruçlu ağzıyla mübarek günler de kavuştu Rabbime ama çok zor kızlar nasıl unuturuz nasıl alışırız blmiyorum Allah yardımcımız olsun..bugün biraz kafam dağılır die işe geldim ama etkisi olurmu bilmiyorum:50:varmı sizlerden haberler hamileler?

canım basınız sagolsun rabbım bu mubarek gunde oruclu agzıyla olumu nasıp ettı ne mutlu ona rabbım gunahlarını da affeder ıns gerıde kalan sızlerede sabır versın ıns
saglık sorunumu vardı canım olum sebebı nedır

Selamm kızlar nasılsınız?Annemler iftara geliyoooo :52: :52: Ben gece giremem,şimdi hemen Teravih Namazının faziletini yazıp çıkıcam... :31: :31: :31: Bu arada hadi bana yetişin bakalım,ben bugün Hatimi bitiremiyom :30: :27: :27: :27: 25.Cüze gelebildim ancak,mutfaktayım şimdi :10: :10: Hadi öptüm,çok konuşmayın geceee :52: :52: :52: :52: :52:

6. gecesi teravih kılan,Beytül-mamuru tavaf etmiş sevabı verilir.Taşlar ve ağaçlar onun için istiğfar eder...

:16: :16: :16: :16: :16: :16:

6. gecesi teravih kılan,Beytül-mamuru tavaf etmiş sevabı verilir.Taşlar ve ağaçlar onun için istiğfar eder...

:16: :16: :16: :16: :16: :16:

canım teravih namazı haricinde bi namaz daha var onu biliyo muusn?
ben onu da kılıyorum.
onun da sevabı çook büyükmüş :)
Allah razı olsun bu arada :)
Allah kabul etsin.

Selamm kızlar nasılsınız?Annemler iftara geliyoooo :52: :52: Ben gece giremem,şimdi hemen Teravih Namazının faziletini yazıp çıkıcam... :31: :31: :31: Bu arada hadi bana yetişin bakalım,ben bugün Hatimi bitiremiyom :30: :27: :27: :27: 25.Cüze gelebildim ancak,mutfaktayım şimdi :10: :10: Hadi öptüm,çok konuşmayın geceee :52: :52: :52: :52: :52:
canım malesef benimde gözüm berbat.buna en çok muhat sevinecek galiba:46::46:
canım teravih namazı haricinde bi namaz daha var onu biliyo muusn?
ben onu da kılıyorum.
onun da sevabı çook büyükmüş :)
Allah razı olsun bu arada :)
Allah kabul etsin.
paylaşsana canım hangi namaz...bizde kılalım

seyyan kafam karmakarışık acaba ramazanım geldimi gelmedimi:) test alma imkanımda yok iğnenin etkisigeçmiştir demi yaaa

seyyan kafam karmakarışık acaba ramazanım geldimi gelmedimi:) test alma imkanımda yok iğnenin etkisigeçmiştir demi yaaa

canım iğnenin öyle bir etkisi oluyomu bilmiyorum.ama benim abimin hanımı ilk idrar tahlilinde silik çizgi gördüydü.birkaç gün sonra tekrar yaptı.net çıktı 2. çizgi.o aşılama yaptırmadıydı tabi.doğal yollarlan.ama rahat ol.inşaallah Ramazan bizimle....

yalnız kuzucum daha mercimek kadar bile değilken cinsiyetini kesinleştirdik:))en önemlisi varlığı bile kesin değilken:))

ay seyyan ne güzel söyledin anne diye:)) seyyan anne:38::38:

inşaallah bir gün bizim eteğimizin dibinde anne anne diyen yaramazlar olucak....olucak dimi:31::31::31:

dün akşam ne dinledim televizyonda.bak yazayım.hz.bilal habeşi nin hiç çocuğu olmamış.birgün ağlarken
Peygamber Efendimiz S.A.V efendimiz habeşiyi ağlarken görünce sormuş.neden ağlarsın EY BİLAL
HZ.Bilal arkamdan dua edecek bir çocuğum bile yok demiş.EFENDİMİZ S.A.V
BUNA MI ÜZÜLÜRSÜN.SEN ÇOCUĞU OLANLARDAN DAHA MESUT OLACAKSIN...demiş.
..........................................

bizde eşimle konuştuk hz bilali eşimn meslektaşı ya:) inşaalah şefattçimizde olur mübarek... Efendimizden sonra hiç ezan okuyamamış hz hasan ve hz hüseyin in ısrarı ile yıllar sonra okumak istemiş ama Peygamberimizin ismine gelince bayılmış ya.....

bizde eşimle konuştuk hz bilali eşimn meslektaşı ya:) inşaalah şefattçimizde olur mübarek... Efendimizden sonra hiç ezan okuyamamış hz hasan ve hz hüseyin in ısrarı ile yıllar sonra okumak istemiş ama Peygamberimizin ismine gelince bayılmış ya.....

canım yaa....bizler peygamber sınavıyla sınanıyoruz.ne mutlu bize.demekki mükafatımız da büyük olacak..
bunu anlattım...eğer olmaz isede fazla üzülme diye.ama sen zaten karnında bir RAMAZAN taşıyosun...bu kıssa bizim için di.senin için değil

bende bilal habeşinin hayatından hep çok etkilenmişimdir.o ezan meselsi yüreğimi dağlar.....dediğin gibi inşaallah şefaatine nail oluruz canım....
hadi konuyu değiştirelim.
ramazana neler örecez.bak muhat duymasın.onun enciklere bile öremem dediydim.ama sana örecem kız.şapkayla atkı örecem

bende bilal habeşinin hayatından hep çok etkilenmişimdir.o ezan meselsi yüreğimi dağlar.....dediğin gibi inşaallah şefaatine nail oluruz canım....
hadi konuyu değiştirelim.
ramazana neler örecez.bak muhat duymasın.onun enciklere bile öremem dediydim.ama sana örecem kız.şapkayla atkı örecem
al işte çakma teyze, örme de göreyim bi:48::22::22:

punch işi havlular yapıyorum bende size ondan getirirm bebişin yasyığına seresinz daha yumuşak olsun diye resim eklemek isterdim ama elimde hiç bitmiş iş yok netten bakın bakalım beğeneekmisinz punch nakışı

hanımlar bu namazı kılan bazı ülkeler var.
ben de geçen gün kabede namz kılanları izlerken dikkatimi çekti.
efendimize soyu kesik denildikte sonra inen kevser suresiyle bağlantılı.

Back
X