canım bu ilaç bide dünyanın parası bi işede yaramıyor![]()
içinde 15 günlük var canm 128 tl ayda 2 kutu kullanılacak etti 256 tl toplamda 7 kutu kullanıcaz :etti 896 tl cik :-((

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım bu ilaç bide dünyanın parası bi işede yaramıyor![]()
içinde 15 günlük var canm 128 tl ayda 2 kutu kullanılacak etti 256 tl toplamda 7 kutu kullanıcaz :etti 896 tl cik :-((![]()
![]()
merhaba kizlar..
nasilsiniz?
emacim hosgeldin cnm..insallah en kisa surede sikintilarindan kurtulursun cnm..rabbim yardimcin olsun..
olmadı yineMelek ne zaman gelecek acaba gelip hayırlı haber verir inşallah.
Bizim gece kuşları da yok ortada :)
Hb canım Allah razı olsun.Kendi derdimden seni tebrik edemedim.Gözün aydın canım nasıl prensesimiz
olmadı yine5.negatifimi aldım
![]()
![]()
tek
tüpte 3 embriyo var canım 2 si transfer edilecek inşallah..
geçen seferde öyleydi biri tutundu ondada kürtaj olmak zorunda kaldım inşallah bundada öyle olmaz
saol cnm sukur iyi prenses kucaga alisti biraz o zorluyo beni hic is yapamiyorum![]()
![]()
:) sorma ya bir katılamadım akşamcılara..geçen gün isyan çıkardım zaten. artık nakil mi yapcanız ne yapacaksanız yapın dedim resti çektim..onlar cep tel den giriyor internete tuzları kuru benim telefonla zor oluyor
(
Kız eniştem bizim şirkette çalışıyor akşam eve beraber gidiyoruz..zaten gündüz baraber akşam evde bari rahat etsin adamcağız diyorum ama O çağırtırıyor bi de...Eşim evde yok ya sahipsiz bırakmamaya çalışıyor yazıııık..Allaha şükür canım bunca yıldır bizin en büyük hayalimizdi birbirimize yakın oturmak nihayet oldu..normalde ben de çok yanlız kalırım..bizim işten dolayı eşimle yılın belkide 4 ayında ayrıyız..1 haftadır yok çarşamba akşamı gelecek perşembe günü akşam trabzona gidecek 3-4 günde orda kalır...hep böyle bizim..
gece kuşlarından bendeniz seyyen,henüz kendime gelemedim..sol gözüm iyice şişmiş olup,kapanmıştır.hatta iltihap yüzümün sol yanını sarmıştır.şakağımda çıkan beze beni bir hayli korkutup,iltihaptan olduğu içimi biraz rahatlatmştır.ayyy ne yazıyom ben ferman gibim oldu.Melek ne zaman gelecek acaba gelip hayırlı haber verir inşallah.
Bizim gece kuşları da yok ortada :)
melekçim seni seviyoruz canım......................................................................................................................................olmadı yine5.negatifimi aldım
![]()
keşke benimde anlaşabileceğimiz bir akrabamızla yakın otursak yaa kıskandım şimdiii
kıyamam canım sabır sabır az kaldı gerçi 2ay sonra da bebişten bişey yapamayacaksın ama o zaman keyif olacak keyif inşallahhh![]()
Allah yardımcın olsun canım. en sıkıntılı zamanlara girdin ama doğunca hepsini unutacaksın. zır zır zır gece gündüz uyku yok:)
ıns canlarım artık doğsun ıstıyorum doğru duzgun cuzlerımı bıle okuyamıyorum fenalık gelıyoCanımmmm anne olmak kolay değil azıcık daha sabret az kaldı.
alah yardımcın olsun canımsaol cnm sukur iyi prenses kucaga alisti biraz o zorluyo beni hic is yapamiyorum![]()
![]()
Rabbim yardımcın olsun canımmıns canlarım artık doğsun ıstıyorum doğru duzgun cuzlerımı bıle okuyamıyorum fenalık gelıyo
alah yardımcın olsun canım
uzme kendını vaktı gelmemıs demek
rabbım nasıp eder ıns
hayırdır canımcım noldu eşine ne kaçırdım yine ben yaaaakızlar şimdi çıkıyorum.eşimi kaldırayım da bi doktora gidelim bakalım....sonra görüşürüz....dua edin
kızlar şimdi çıkıyorum.eşimi kaldırayım da bi doktora gidelim bakalım....sonra görüşürüz....dua edin
çıkar isyanı valla...olmuyo böyle bağlatçaklarmı,nakil mi neyse..
ne güzel canım,bende çok istedim ama işte kısmet..
olsun canım iş için katlanıcaksın...mutlu olda ..
gece kuşlarından bendeniz seyyen,henüz kendime gelemedim..sol gözüm iyice şişmiş olup,kapanmıştır.hatta iltihap yüzümün sol yanını sarmıştır.şakağımda çıkan beze beni bir hayli korkutup,iltihaptan olduğu içimi biraz rahatlatmştır.ayyy ne yazıyom ben ferman gibim oldu.
kızlar şaka bi yana çok kötü durumdayım.doktora gittim.dediğim gibi iltihap yüzümü sarmış..antibiyotik falan verdi .ama mutlaka bir göz doktoruna git,gözün iyi değil dedi ya..canım sıkıldı.eşimi bekliyorum uyansında bi gidelim yine...ya işte benden böyle..
melekçim seni seviyoruz canım......................................................................................................................................
kızlar şimdi çıkıyorum.eşimi kaldırayım da bi doktora gidelim bakalım....sonra görüşürüz....dua edin