- 22 Ekim 2012
- 3.311
- 24
- 108
nurusima canım bu aktar nerde tlf var mı
canım muhat verdi onada o aktarın telini.ona sor özelden o yazsın sana..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nurusima canım bu aktar nerde tlf var mı
Kızlar nasılsınız,giremedim bugün,hayırlı haberler vardır inşaallah![]()
Dün akşamki Teravih Namazının faziletini de yazamadım,hakkınızı helal edin...Dünün ve bugünün Teravih Namazının faziletini yazıcam hemen...Rabbim ibadetlerimizi kabul etsin...Dünyamızıda ahiretimize taçlandıracak hayırlı sağlıklı salihlerden evlatlar nasip etsin hepimize
![]()
![]()
Rabbim hepinizin o güzel gönlüne göre en hayırlısını versin
![]()
![]()
![]()
bu mesajdan sonra özel mesaj kutuma bayag bi mesaj gelmiş.canım muhat bir aktardan sperm sayısını artırıcı kür almış benim eşimede şifa olması için haber verdi bende telefonla aradım yeterki erkekte birkaç tane sperm çıksın biz onu verdiğimiz kürlerle çoğaltıyoruz dedi şifa Allah'tan sebeplere sığınıyoruz işte![]()
ben varım canım hoşgeldin :)canım sıkıldı muhabbet edecek kimse yok mu![]()
ben varım canım hoşgeldin :)
kimsin bakim sen :)
yeni gördğm seni burda :)
senin de mi bebeğin nazlı, gelmiyor,
gelir annesi gelir,hoşbulduk canım arada giriyorum canım siteye.evet benimki de nazlı hatta hiç gelmiyor![]()
gelir annesi gelir,
ne kadarlık evlisin ve ne zamndır bebk bekliyorsun
ben 1,5 yıldır istiyorum2 yıldır evliyim evlendiğimden beri istiyorum ama yok.kabullendim durumu sanırım.sen ne kadardır istiyosun
ben 1,5 yıldır istiyorum
dr ye gittiniz mi.
sizdeki sıkıntı neymiş.
canım bizdede sper sıkıntısı var ama tüp düşünmüyoruz henüz.gittik canım eşimdeki sperm azlığı.bende de hafif pko var.eşimde sperm azlığı olmasa olur ama bu şartlarda tek çözüm tüp bebek dedi dr. sizdeki sıkıntı neymiş canım
canım bizdede sper sıkıntısı var ama tüp düşünmüyoruz henüz.
denecek çok yol var çünkü.
ben keçiboynuzu kürü yaptım eşime 20 gün anca kullandı :)
sonra havuçla cezerya yaptım 3 ay boyunca ovüden 3 gün önce yapıyordum. onu her gün yiyordu.
havuş semendeki lökositi engelliyor.
lökosit iyi spermi öldürüyor.lkosit gidince de otomatik olarak canlı hızlı sayımız artıyor :)
kısa bi gebelik yaşadım ben, havucun faydasını gördük Allahın izniyle :)
işte bi aktar var burda tesedüfen görüştüm sahibesiyle. kadın çok iddalı 1 tane canlı spermi çıkıyorsa bize 1 ay verin normal seviyeye çıkartalım dedi.
bizim 1 milyon canım.ben de korkuyorum tüp bebekten o yüzden yaptırmayacağım. ama doktor bize başka yol yok dedi.çünkü çok çok düşük çıktı sperm sayısı.2 milyon çıktı.10 milyon falan olsa aşılama falan denenecekti.bu şartlarda denenemiyor.bi de benim eşim doktor olunca öyle aktar falan olmuyorsizin kaç çıktı sperm sayınız?
bizim 1 milyon canım.
ama ilaçlar da bitkiden yapılıyor :)
valla biz eşimle 4 aylık bi program yaptık. bakalım artık.
sigarayı bırakack ilk olarak. ramazadan sonra tekrar test verecek.
sonra tekrar keçiboynuzuna başlayacagız. kullanırım derse de bu kürü satın alcam :)
hangi ildesin?