Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim adım hatice :)
yaz bak haaaa
hadi inşallah canım dualarımız seninleeeee
benim adım canannnnn
inşallah canım inşallah bakalım hayırlısı
kız yerleşme kanaması olmasın o ay inşallah beni beklerken sen verirsin belki güzel haberi belli mi olurr![]()
canım dün test yaptım zaten negatif,
iğne ucu kadar anca vardı. sanmıyorum yani.
selam hanımlar
duru1616, canım tebrik ederim inşaallah sonuna kadar rahat bi hamilelik geçirirsin.
krizantem, ablattıklarını okuyunca hafiften heyecanlandım :) sen doğuma giderken yaz buraya tamam mı :)
ayşe035, canım senin hamileliğin niye böyle zor geçiyor? bi dua demişlerdi ama unuttum. o belki şifasıdır derdinin. bence de erken gelecek senin kız :)
canım beni unutma nolur..ben seyyan yani seyhan...bu fakiride ekle listene
canim bebisin besik bekliyor kurulmak icin odada cekyatlar var biri gidecek onu bekliyorum gitsin diye bugun de dolabini yerlestiriyorum yavas yavas odadaki dolap gomme dolap oldugu icin almadim ben
yerim senin gibi fakiri naılsın canım gözün nasıl olducanım beni unutma nolur..ben seyyan yani seyhan...bu fakiride ekle listene
yazdim yazdim tatlim senin adini
seninkinide yazdim canim dafniya gelmedi bugun onun ismini unuttum iyimi acaba haberin varmi?
canim bazen gec dollenme oluyor bide bu testler yanlis da cikarabiliyor erken yapinca gunun gecerse tekrarla insallah oturuyordur![]()
hım daha gıtmedı demek cekyat
bende de gomme dolap var sadece besık yeterlı olacak ıns
gelecegi varsa sevilecegi de var :)a.slm canım
bı bılsem neden zor gecıyor .. duayı ogrenırmısın canım
erken gelme dıyorum ama dınlemıyo teyzesı![]()
Allah razı olsun canım ya...bu hafta listede okunacaklara senide ekliyelm canım..yazdim datlum kiyamam sana seni unuturmuyum hic![]()
canım dün test yaptım zaten negatif,
iğne ucu kadar anca vardı. sanmıyorum yani.
yerim senin gibi fakiri naılsın canım gözün nasıl oldu
thanks tatlım msj attım ama daha cevap vermedi canım Zeliha onun ismi de onu da yaz onu daaa![]()
Allah razı olsun canım ya...bu hafta listede okunacaklara senide ekliyelm canım..
elif varrrrrrr
merve varrrrrrrrrr
esra varrrrrrrrr
remziye varrrrrrrrr
park yatakmi normal besikmi dusunuyorsun benimkisini bir ablam verdi besik yani yanima yatirmayi dusunmuyorum ama karar da veremiyorum ne yapsam acaba
asbem ya sen nasılsın.bekliyoruz işte senin güzel haberinle inşaallah sevinicez.
gözüm iyice kapandı canım.korsanlar gibi tek gözle hayatımı idame ettiriyorum şu anda
dün sabaha karşı ağrıdı çok yüzümün sol tarafı..
sol yanım acıyor asbe,ama kafamın sol yanı
varya öyle bir şiir.sol yanım acıyor anne diye..espiri yapayım dedimdi![]()
Rabbim sendende razi olsun canim benim icin erken daha canim benden daha oncelikliler var onlari yaz sen listeye insallah 36 haftamdan sonra eklersin beni eger varirsam o gune
yaz yaz canim bildiklerinin butun isimleriyle hatta rumuzlariyla yazarsan benim icin daha iyi tek isim bisey ifade etmedi suan![]()
biz alıyoz zaten senide ablanlar,tokoz koyuyo.artık yapsınlar şu interneti canım yaa..ablana selam benden
canım deminden beri yazıp yazıp siliyorum..yazasımda yok zaten...çünkü kelimelerin kısır kaldığı anlar....dualarımızdasıniyüreğimizdesin..
he kı bi geçmiş okuyak dedim di de ama ......![]()
ekledim bile
o zaman yine okuruz sen merak etme....sen ismimi en başa yaz yaparım sana bi kıyak
ay Tövbe tövbe..şaka heeeee.sen beni en sona yaz ben yine de yaparım sana kıyağımı![]()