Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kız bi yakalayamadım seni ha :)
biliyo musun tam düşündüğüm gibisin
ben de kısa zaman da gönderecem foto mu :)
noldu kiii nolduuuuuuuuuuuşaka mısınız siz ya.
seyyan parayla mı tuttu sizi![]()
ay tüylerim diken diken oldu muhatım ya...http://haber.stargazete.com/dunya/z...rini-sasirtti/haber-772473/?ref=facebookmedia
zemzem suyu bulmaya bakın hatunlarrr
hade ben de çıkıyorum. ben bi alışveriş yapam :)
aeo, seviyorum siziiiiii![]()
he hee hih hiiiiiiii kızım enişte oruçlu olmasa ben malum kırmızılar geldiisftardan sonra yazsaydın o mesajı elimden çekeceğin vardı yani muhatı mumla arayacaktıngüzel geyik muhabbeti çıkardı o mesajdan ama ahh eniştenin oruçlu olması kötü oldu
..Allah kabul etsin orucunu
iyiyiz canım ya napalım hala hamile kalmaya çalışıyoruz işteNasılsınız kızlar,hepinize hayırlı ramazanlar diliyorum,oruç tutanlara Allah kabul etsin.Bende tutuyorum şükür,Nehir hanımla uğraşıp duruyorumHareketlenmeye dönmelere başladık gündüzleri eskisi gibi çok uyumuyor böyle oluncada işim dahada zorlaşıyor
Bu arada yeni face açtım bende diğer topikten arkadaşları ekledik birbirimizi,sizlerdende vermek isteyen olursa özelden msj atın eklerim faceye
Kendinize iyi bakın Allah'a emanet olun,iyi iftarlar şimdiden
![]()
bak ne dicemsende bırak git bizi zaten
yerim sizin gibi kavunu karpuzu bea
bende gelem mi bende hangi şehirde olduğunu bilmiyom ama olsun bende gelem![]()
ne yapıyon akşama enişteyle geyik muhabbetimiakşama yaparız :)
canım özeline atıyorum adımı :)
sevdim tabi kocişi...o bene kıyamıyo ben ona..sen inceden ayarı vermeye başlamışsın bile "enişteyi sev falan"![]()
slm kızlar nasılsınz ben iyiym elh. daha bi saat önce kalktım hiç kalkmak istemiyorum sürekli yatma istiyorum bu gün... bana dua edin....
kayyyyyyyyyyys ya yapma nolur....içim acıyo sen böyle yazdıkça...desene benim içim zaten acıyo...biliyorum canım..bendebebek alışverişlerine çıkmak istiyorum bende minik minik kıyafetler yıkayıp ütülemek istiyorum bende biberon suluk bebek çantası taşımakistiyorum bende aha geldi aha gelecek diye heyecan yapmak istiyorum..... Allahım lütfeennnnn nasib et şu mübarek ayda ne olur rabbim....
kardeş ne derdin varkızlar şu h.sonunu bulana kadar gelseniz de muhabbet etsek saat uçmuş gitmiş hiç anlamadım valla çok iyi geldiniz bana sabah dk sayıyordum resmenşu kardeşinizin derdine bir el atsanız
![]()
ay muhat delirmiştir bunu okuyunca...canım kendileri bursalı çıkınca azcıkın gıcık oluyoda.malum hemşerisi yok burda..onada kucak açalım yazııııııııııııııkneeee bursamıııııı bende bende varııııııııııımmmmmmmmmmm
tamam canım hatırlatırım cok saolun![]()
heeeeeee...eee para var huzur var kızımaaaaaa yanlışlıkla sana da atmışım adımı :)
sen bi bul beni. aldın mı özel mesajımı.
biz de istiyoruzzzz, ama bak daha dün paylaştım hatunlar dua neden geç kabul edilir. enn büyük engeli acelecilik, sabursızlıkmış .
elhamdürillah de canım benim.
siğara mı
şaka mısınız siz ya.
seyyan parayla mı tuttu sizi![]()
Birazdan eşim gelir malum iftar zamanı da yaklaştı herkese hayırlı iftarlar diyerek çıkıyorum.Dualarda buluşalım inşallah.
http://www.kadinlarkulubu.com/erkek...7246-5-milyondan-80-milyona-yolculugumuz.html
fiili reçete kısmına da bi bakın,seyyyaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnn bi bacım belki daha sonraki listeye eklemeyi düşüneceğin şeyler olabilir.
canım yok başka topik...Muhat bu sitede karisimin rizeden siparis verildigi yaziyo senin dedigin aktar da bu mu
durr artık bi yerde seyyan :)
yarın benim için 1 arkadaş baştan sona yasin okursa eger 41 yasin olacak canum :)sevil61 5 yasin
taliss 5
gülchan 5
seyyan 5
nfy_9185 10 (geçen haftadan kalan da var)
muhat 5
seybill 5
nurusima81 5
piedra3321 3
alev99 5
dafniya 5
bu liste yarın gece bitecek...o kadar
aaaaaaa fink atıyon anca yahu:26::26::26::26::26::26::26:durdum
benim kırmızı sadece birkere geldiydi ve sonra gelmedi ya...yarın akşam 72 saat doluyo...eğer gelmezse ki gelecek ağrım var ama gelmezse ben okurum canım...yarın benim için 1 arkadaş baştan sona yasin okursa eger 41 yasin olacak canum :)
regl oldum da yetiştiremedim
aaaaaaa fink atıyon anca yahu
eeeee seyyan 6 gün yan gelip yatmıyca zdemi.
eslem olaydı bize program yapardı. hadi ramazanda tesbih çekelim :)
neler okusak acep.
reyyan, nurusima ve kays olabilir :)sence aşağıdaki ziyaretçiler kim??????
neden yazmıyon??????
mantı bittimi????
banada vercen miiiiiiiiiii?????
nasıl mantı yaptını????
reyyan, nurusima ve kays olabilir :)
yok canım 2 hafta boyunca tek tek tüm komşulara yapılacak:)
ben yapıyodum baktım tipleri bi hoş dedim en iyisi harcı koyayım dedim :)
hiç itiraz etmedi onlarda :)sanırım gerçekten kötü büküyorum
haftaya perşembe de bana yapılacak.sen gelcen nasılsa bana, yapar yeriz![]()
ben 2 gün agrı çektim dün kuran okurken üzüldüm Allahım bu cüzü bitiriyim öyle olsun dedim.benim kırmızı sadece birkere geldiydi ve sonra gelmedi ya...yarın akşam 72 saat doluyo...eğer gelmezse ki gelecek ağrım var ama gelmezse ben okurum canım...
sende beni 24 saat yatıyo yaptın ya pessssssss
kızım ben yatıyasam bu ev nasıl döner Allah Allah ya...
eslem de gelmiyo bizi sevmiyomu acaba artık![]()