Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

kız bi yakalayamadım seni ha :)
biliyo musun tam düşündüğüm gibisin:9:
ben de kısa zaman da gönderecem foto mu :)

Birazdan eşim gelir malum iftar zamanı da yaklaştı herkese hayırlı iftarlar diyerek çıkıyorum.Dualarda buluşalım inşallah.

şaka mısınız siz ya.
seyyan parayla mı tuttu sizi :9:
noldu kiii nolduuuuuuuuuuu:27::27:
burslı baya var herhalde neyse iş yerine gdince konusuruz kim nereliymiş...,şimdi annemlerdeyim iftar vakti geldi cıkmam lazım..
yarın inşallah iş yerindeki nette sorun cıkmazda gçrüşürüz 2 gündür zor giriyor siteye:31::31:
hadi hepinize hayırlı iftarlar iyi akşamlar...:16::16:

http://haber.stargazete.com/dunya/z...rini-sasirtti/haber-772473/?ref=facebookmedia
zemzem suyu bulmaya bakın hatunlarrr
hade ben de çıkıyorum. ben bi alışveriş yapam :)
aeo, seviyorum siziiiiii:54:
ay tüylerim diken diken oldu muhatım ya...
isftardan sonra yazsaydın o mesajı elimden çekeceğin vardı yani muhatı mumla arayacaktın:1: güzel geyik muhabbeti çıkardı o mesajdan ama ahh eniştenin oruçlu olması kötü oldu:52::52::52::52::52:..Allah kabul etsin orucunu
he hee hih hiiiiiiii kızım enişte oruçlu olmasa ben malum kırmızılar geldi:1::1::1::1:size pabuç bırakırmıyım ben:8::8::8:
Nasılsınız kızlar,hepinize hayırlı ramazanlar diliyorum,oruç tutanlara Allah kabul etsin.Bende tutuyorum şükür,Nehir hanımla uğraşıp duruyorum:1:Hareketlenmeye dönmelere başladık gündüzleri eskisi gibi çok uyumuyor böyle oluncada işim dahada zorlaşıyor:31:Bu arada yeni face açtım bende diğer topikten arkadaşları ekledik birbirimizi,sizlerdende vermek isteyen olursa özelden msj atın eklerim faceye:34:Kendinize iyi bakın Allah'a emanet olun,iyi iftarlar şimdiden:16::21:
iyiyiz canım ya napalım hala hamile kalmaya çalışıyoruz işte:9::9:sen nasılsın...büyümüştür sıpa...öp onu benim için
sende bırak git bizi zaten:14::14:
yerim sizin gibi kavunu karpuzu bea:1::1::1:
bende gelem mi bende hangi şehirde olduğunu bilmiyom ama olsun bende gelem:52::52:
bak ne dicem:28::28:ben gitçem ya inşaallah sizide alayım kız giderken...hep birlikte gidelim..:10::10::10:
ay muhatın gözü korkacak:53::53::53:
akşama yaparız :)

canım özeline atıyorum adımı :)
ne yapıyon akşama enişteyle geyik muhabbetimi:1::1::1::1:
sen inceden ayarı vermeye başlamışsın bile "enişteyi sev falan" :52::52::52::52:
sevdim tabi kocişi...o bene kıyamıyo ben ona..:16::16::16:ikimizinde gözler gidik ya:53::53:
slm kızlar nasılsınz ben iyiym elh. daha bi saat önce kalktım hiç kalkmak istemiyorum sürekli yatma istiyorum bu gün... bana dua edin....

bendebebek alışverişlerine çıkmak istiyorum bende minik minik kıyafetler yıkayıp ütülemek istiyorum bende biberon suluk bebek çantası taşımakistiyorum bende aha geldi aha gelecek diye heyecan yapmak istiyorum..... Allahım lütfeennnnn nasib et şu mübarek ayda ne olur rabbim....
kayyyyyyyyyyys ya yapma nolur....içim acıyo sen böyle yazdıkça...desene benim içim zaten acıyo...biliyorum canım..
Allah mahzunları sever ve merhamet eder...sana da gönül ferahlığı versin tez zamanda.bide bebiş inş.
kızlar şu h.sonunu bulana kadar gelseniz de muhabbet etsek saat uçmuş gitmiş hiç anlamadım valla çok iyi geldiniz bana sabah dk sayıyordum resmen:52::52: şu kardeşinizin derdine bir el atsanız:1::1:
kardeş ne derdin var:23::23::23:sen iste biz orayada gelirik:10::10:
neeee bursamıııııı bende bende varııııııııııımmmmmmmmmmm:52::52:
tamam canım hatırlatırım cok saolun:16:
ay muhat delirmiştir bunu okuyunca...canım kendileri bursalı çıkınca azcıkın gıcık oluyoda.malum hemşerisi yok burda..onada kucak açalım yazıııııııııııııık:33::33:
aaaaaa yanlışlıkla sana da atmışım adımı :)

sen bi bul beni. aldın mı özel mesajımı.

biz de istiyoruzzzz, ama bak daha dün paylaştım hatunlar dua neden geç kabul edilir. enn büyük engeli acelecilik, sabursızlıkmış .
elhamdürillah de canım benim.

siğara mı:20:

:46::46:

şaka mısınız siz ya.
seyyan parayla mı tuttu sizi :9:
heeeeeee...eee para var huzur var kızım:1::1::1:
Birazdan eşim gelir malum iftar zamanı da yaklaştı herkese hayırlı iftarlar diyerek çıkıyorum.Dualarda buluşalım inşallah.

buluşalım gülüm....

5 ADET yasin 116 ADET İHLAS/100 ADET enbiyaa okudum kim için okunuyo bilmiyorum ama kimlerse allah gönüllerine göre versin hayırlı ve sağlıklı bebişleri olsun

Muhat bu sitede karisimin rizeden siparis verildigi yaziyo senin dedigin aktar da bu mu
canım yok başka topik...
ben sana yarın numarayı yollayım istersen sen yarın bana telden ulaş ben seni kadınla konuşturayım.
şimdilik çıkayım, yarın ayrıntılı yazcam sana kusura bakma sana tam yazamadım :(
seyyyaaaannnnn komşularla mantı yapıyoduk açamadık :)

sevil61 5 yasin
taliss 5
gülchan 5
seyyan 5
nfy_9185 10 (geçen haftadan kalan da var)
muhat 5
seybill 5
nurusima81 5
piedra3321 3
alev99 5
dafniya 5

bu liste yarın gece bitecek...o kadar

Son düzenleme:
diğer topiğe yazmışın şindik gördüm..
banada çok karmaşık geldi:27::27:

sevil61 5 yasin
taliss 5
gülchan 5
seyyan 5
nfy_9185 10 (geçen haftadan kalan da var)
muhat 5
seybill 5
nurusima81 5
piedra3321 3
alev99 5
dafniya 5

bu liste yarın gece bitecek...o kadar
yarın benim için 1 arkadaş baştan sona yasin okursa eger 41 yasin olacak canum :)
regl oldum da yetiştiremedim :(

:26::26::26::26::26::26::26:durdum
aaaaaaa fink atıyon anca yahu :19:
eeeee seyyan 6 gün yan gelip yatmıyca zdemi.
eslem olaydı bize program yapardı. hadi ramazanda tesbih çekelim :)
neler okusak acep.

sence aşağıdaki ziyaretçiler kim??????
neden yazmıyon??????
mantı bittimi????
banada vercen miiiiiiiiiii?????
nasıl mantı yaptını????

yarın benim için 1 arkadaş baştan sona yasin okursa eger 41 yasin olacak canum :)
regl oldum da yetiştiremedim :(

aaaaaaa fink atıyon anca yahu :19:
eeeee seyyan 6 gün yan gelip yatmıyca zdemi.
eslem olaydı bize program yapardı. hadi ramazanda tesbih çekelim :)
neler okusak acep.
benim kırmızı sadece birkere geldiydi ve sonra gelmedi ya...yarın akşam 72 saat doluyo...eğer gelmezse ki gelecek ağrım var ama gelmezse ben okurum canım...
sende beni 24 saat yatıyo yaptın ya pessssssss:23::23::23:
kızım ben yatıyasam bu ev nasıl döner Allah Allah ya...
eslem de gelmiyo bizi sevmiyomu acaba artık:14::14::14::14:

Son düzenleme:
sence aşağıdaki ziyaretçiler kim??????
neden yazmıyon??????
mantı bittimi????
banada vercen miiiiiiiiiii?????
nasıl mantı yaptını????
reyyan, nurusima ve kays olabilir :)
yok canım 2 hafta boyunca tek tek tüm komşulara yapılacak:)
ben yapıyodum baktım tipleri bi hoş dedim en iyisi harcı koyayım dedim :)
hiç itiraz etmedi onlarda :):9: sanırım gerçekten kötü büküyorum :1:
haftaya perşembe de bana yapılacak.sen gelcen nasılsa bana, yapar yeriz:21:

reyyan, nurusima ve kays olabilir :)
yok canım 2 hafta boyunca tek tek tüm komşulara yapılacak:)
ben yapıyodum baktım tipleri bi hoş dedim en iyisi harcı koyayım dedim :)
hiç itiraz etmedi onlarda :):9: sanırım gerçekten kötü büküyorum :1:
haftaya perşembe de bana yapılacak.sen gelcen nasılsa bana, yapar yeriz:21:

mantıyı bile bükemiyon bide bana burda laf atıyon:1::1::1::1::52::52::52::52:
kızım ben çarşaf böreği yaparım,arnavut değilim ama arnavut böreği yaparım,kıymalı pidem harika olur,mantı büzerim hatta açarım ooooooooooooooo sende:33::33::33:

benim kırmızı sadece birkere geldiydi ve sonra gelmedi ya...yarın akşam 72 saat doluyo...eğer gelmezse ki gelecek ağrım var ama gelmezse ben okurum canım...
sende beni 24 saat yatıyo yaptın ya pessssssss:23::23::23:
kızım ben yatıyasam bu ev nasıl döner Allah Allah ya...
eslem de gelmiyo bizi sevmiyomu acaba artık:14::14::14::14:
ben 2 gün agrı çektim dün kuran okurken üzüldüm Allahım bu cüzü bitiriyim öyle olsun dedim.
cüzü yarıda bırakıp yasine geçtim. yasinin son 1 tanesiyle tamamlanması kaldı. cüzü de bitirdim ve hasta oldum :)
sol kasığımda ilğinç atmalar var.
esleme cağrı yapalım
" eslemmmmmm bostana geri dön":9:

Back
X