Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

:9:
Rüyada mevsiminde karpuz görmek hayırdır, göz aydınlığı ve sevinçtir.
■ Mevsiminde karpuz görmek, tatlı olmasa bile kavun görmekten hayırlıdır.
■ İçi boşalmamış ve bozulmamış karpuz görmek ve yemek, vücut sağlığına işaret eder.
■ Kirmani’ye göre; rüyasında bir karpuz görüp yiyen kederden ve sıkıntıdan kurtulur.
■ Evinde birçok karpuz olduğunu gören, gayet zor bir belaya düşer.
■ Bir rivayete göre de malı çoğalır.
sana inanamıyoruuuuuuuuuuuuuuuum..bunu mu araştırdın....:19::19::19::19::19:
iyi ya işte o zaman beni gör:47::47::47::47:beni gör:47::47::47::47::47::47::47:
Muhat hep böyle yapıyo zaten,dursa iki konuşsak ne var sanki :6: :6: :4:

Elhamdülillah kırmızılar yok :24:

Kız kaç gündür duramıyorum mide bulantılarından,Rabbim kabul etsin ama oruç tutmakta bile zorlanıyorum :50: :50: Sanırım size yeğen geliyo :10: :10: :10:
inşaallah canım ya belki bende bi sürpriz yaparım dermişiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim...benimde 3 gün önce geldiydi ya kırmızı bidaha tık yok amaaaaaaaageçen ayda böyle olduydu...yani sizi mutlu etmek isterdim ama malesef..yani olabilir belki falan gibi yorum yapmayın döveriiiiiiiiim:41::41::41::41::41:
er geç görürüm cnm tatil başladı başlayalı pcye yapışığımmm:52:hiç kaçmazzzz:1:

:46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:

canım inanki biraz kötüyüm.
2 gündür sancı çekiyorum, anca hasta oldum:) rabim duamı kabul etti cüzü yarım bırakmak istememiştim, yarım kalmadı :)
bulantı ve sol kasıkta garip sancılar vardı.,:emir_bebek:
gözünü sveyim test yap. bak şimdiden diyorumki 2 ay sonraya kesin yapasın.
malum biz dedikten epey bi sonra yapıyosun:9: şimdiden diyelimde garanti olsun.

Canım ya geçmiş olsun,aman dikkat et kendine :12:

Bitirdin mii yani Hatimi,hadi maşaallah Allah kabul etsin :16:

Bulantı derken,üstüne görüyosundur belki,inşaallah öyledir :emir_bebek: :emir_bebek:

Yok bu sefer fazla beklemicem kuzum,en fazla bir hafta geçsin yapıcam test,inşaallah hamileyimdir,üşütme bulantısına benzemiyo hayırlısı olsun :49: :49: :49: Nolur eksik etme dualarından,inşaallah bu sefer meleğim benimledir :12: :12:

sana inanamıyoruuuuuuuuuuuuuuuum..bunu mu araştırdın....:19::19::19::19::19:
iyi ya işte o zaman beni gör:47::47::47::47:beni gör:47::47::47::47::47::47::47:

inşaallah canım ya belki bende bi sürpriz yaparım dermişiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim...benimde 3 gün önce geldiydi ya kırmızı bidaha tık yok amaaaaaaaageçen ayda böyle olduydu...yani sizi mutlu etmek isterdim ama malesef..yani olabilir belki falan gibi yorum yapmayın döveriiiiiiiiim:41::41::41::41::41:

seviyorum seni seyyyaaannn, en az karpuzu sevdiğim kadar.
hanımlar sizi de seviyorum, eslem seni de çook seviyorum,
kaysı da seviyorum, onuda seviyorum bunu da seviyorum seviyoruuuum uleyyynn( kays bize de bulaştırdın bu uleyyn i:)
:54:
ama sen beni rüyanda görme, kötümüş manası.
hade seo

bennnnn bende sigarayı baırakamıyorum gelecek ay tüpe gitcemmm bide:47:
hadi bakalım hayırlı olur inşaallah bebişle dönersin..ama tüpe böyle sinirli sinirli gitme:47::47::47::47::32::32::32::32::21::21::21:böyle git
cnm estağfurullah olabilir tabikii aman sen kırılma sakın yeter:17:
yok canım muhat bana kırılmamayı da öğretiyo espirileriyle:27::27::27:
peki nasıl bırakcaz kafayı yicem ya:18::18::18::18:
bilmem:17::17:bu konuda konuşmuyayım.şimdi yarın kızlar bunları okuyunca taarruza geçecekler...itibarım sarsılacak:52::52::52::52:
canım inanki biraz kötüyüm.
2 gündür sancı çekiyorum, anca hasta oldum:) rabim duamı kabul etti cüzü yarım bırakmak istememiştim, yarım kalmadı :)
bulantı ve sol kasıkta garip sancılar vardı.,:emir_bebek:
gözünü sveyim test yap. bak şimdiden diyorumki 2 ay sonraya kesin yapasın.
malum biz dedikten epey bi sonra yapıyosun:9: şimdiden diyelimde garanti olsun.
kötüsün ama üşenmiyon rüya tabirlerine bakıyon dimi:1::1::1:

İnşaallah süpriz yaparsın canım sende...Hatırlar mısın bilmem,benimde geçenlerde akıntıyla geldiydi kırmızı ama adet gibi değildi...Bekledim regle çevirir diye,çevirmedi...Ben oturma kanaması diye yordum :9: Kimbilir Seyyanım,nasip kısmet...İnşaallah Ramazanı Şerif bize,bereket,afiyet ve hayırlı sağlıklı bebekler nasip eder...Rabbim büyük...Her iki duruma da alıştırdım şimdiden kendimi,hayırlısı olsun hakkımızda inşaallah :16: :16:

Canım ya geçmiş olsun,aman dikkat et kendine :12:

Bitirdin mii yani Hatimi,hadi maşaallah Allah kabul etsin :16:

Bulantı derken,üstüne görüyosundur belki,inşaallah öyledir :emir_bebek: :emir_bebek:

Yok bu sefer fazla beklemicem kuzum,en fazla bir hafta geçsin yapıcam test,inşaallah hamileyimdir,üşütme bulantısına benzemiyo hayırlısı olsun :49: :49: :49: Nolur eksik etme dualarından,inşaallah bu sefer meleğim benimledir :12: :12:
yok canım daha hatime 15 cüz var:)
yarısını bitirdim henüz :)
tefriciye ihlas ayetelkürsi hatimi yapayım diyorum şu regl dönemim de

ayy aynı durumdayız bana da tüp bebek tek şans dendi kafayı yicem:27::27::27::27::27::27:aslında hayatımda iki şey dışında çok iradeleyim sigara ve alışveriş.ikisine bağımlılığım var.ama sıkılıyorum bu durumdan.sen günde ne kadar içiyosun?

öhömmm şeyy benn 1 paketi geçiyorrr:17::17:bunun iradeyle ilgisi yokmuşki allen carr kitabında öle diyoo:53:çok zorladım kendimii ama olmuyoo dayanamıyorumm belki sende Allen carr kitabı işe yarar okudunmu

seviyorum seni seyyyaaannn, en az karpuzu sevdiğim kadar.
hanımlar sizi de seviyorum, eslem seni de çook seviyorum,
kaysı da seviyorum, onuda seviyorum bunu da seviyorum seviyoruuuum uleyyynn( kays bize de bulaştırdın bu uleyyn i:)
:54:
ama sen beni rüyanda görme, kötümüş manası.
hade seo
karpuz kadar mı seviyon:30::30::30::30::30::30:
oysa ben seni nekadan severdim:14::14::14::14:
esleme çooooooooooook bana karpuz..
hadi git yat leyyyyyyyyynnnn...

bende seni seviyorum canısı:16::16::16::16:

Allah bitirmek nasip etsin canım...:16:

Canım adetliyken Tefriciye okunur ama Hatimi olmaz,diğerleri de okunmaz diye biliyorum,istersen Kaysa bi mesaj at canım sor istersen yinede,ben yanlış bilgi vermiyim :16: :16:

Bende Seyyan ve Emanın cüzlerini bitirdim,kısmetse yarın ikinci Hatime başlıyorum,inşaallah hasta olmam :31: :31:

öhömmm şeyy benn 1 paketi geçiyorrr:17::17:bunun iradeyle ilgisi yokmuşki allen carr kitabında öle diyoo:53:çok zorladım kendimii ama olmuyoo dayanamıyorumm belki sende Allen carr kitabı işe yarar okudunmu

benimde bir paket yarışıyoruz seninle:52::52::52::52:yok canım okumadım bir okuyayım belki ben de işe yarar.bi de alışveriş bağımlılığımdan kurtulmalıyım.bugün durdum şöle bir düşündüm.boşu boşuna dünya para gidiyor saçma sapan şeylere.

karpuz kadar mı seviyon:30::30::30::30::30::30:
oysa ben seni nekadan severdim:14::14::14::14:
esleme çooooooooooook bana karpuz..
hadi git yat leyyyyyyyyynnnn...

bende seni seviyorum canısı:16::16::16::16:
armut kadar mı diyeydim :)
sen karpuzu bilmiyosun tabi, cennetlik eden, sevap kazndıran meyvedir.
1 kiş yiyemez karpuzu illaki biri daha olacak. yani ikram ve paylaşma gerçekleşiyor. yani SEVAP :)
sevap kaynağı diyorum sana daha ne diyim ben yaranamadım sana da haaa,
yatıyorum ben yawww:1: kök salacam:9:

İnşaallah süpriz yaparsın canım sende...Hatırlar mısın bilmem,benimde geçenlerde akıntıyla geldiydi kırmızı ama adet gibi değildi...Bekledim regle çevirir diye,çevirmedi...Ben oturma kanaması diye yordum :9: Kimbilir Seyyanım,nasip kısmet...İnşaallah Ramazanı Şerif bize,bereket,afiyet ve hayırlı sağlıklı bebekler nasip eder...Rabbim büyük...Her iki duruma da alıştırdım şimdiden kendimi,hayırlısı olsun hakkımızda inşaallah :16: :16:
senin ki oturma kanamasıdır benim kide yatma kanaması:1::1:sürekli yatıyorum ya ben güya birisinin dediğine göre:27::27::27::27:

canım beni kaale alıp sormadın ama ben 5 sene fıkıh dersi aldımdı...
adetliyken sureler okunmaz dolayısıyla ihlas ve ayetel kürsi hatmi yapamazsın...
ay daha 15 temisin hıh:35::35::35::35:

benimde bir paket yarışıyoruz seninle:52::52::52::52:yok canım okumadım bir okuyayım belki ben de işe yarar.bi de alışveriş bağımlılığımdan kurtulmalıyım.bugün durdum şöle bir düşündüm.boşu boşuna dünya para gidiyor saçma sapan şeylere.

alışveriş kötü bişey değilki sonuçta kadınları mutlu ediyoo:1:ama sigara hem mutlu ediyoo hem sağlığından ediyoo hemde parandan nasıl bişeyse

Allah bitirmek nasip etsin canım...:16:

Canım adetliyken Tefriciye okunur ama Hatimi olmaz,diğerleri de okunmaz diye biliyorum,istersen Kaysa bi mesaj at canım sor istersen yinede,ben yanlış bilgi vermiyim :16: :16:

Bende Seyyan ve Emanın cüzlerini bitirdim,kısmetse yarın ikinci Hatime başlıyorum,inşaallah hasta olmam :31: :31:
aha nefsim kıpırdandı, sanırım seni kıskanmamı istiyor,
sana maşaalahhhhh canım, sen hakketten hafız mısın kız :)
neyse çabuk bitirmen benim de işime gelir :)
ben bu hatimi tamamlayıp kızlarınkini de okuyum, eger yapabilirsek eksikleri tamamlayıp sarkıtmayalım.
kadir gecesinde bitsin.
seyyana söyle beni kızdırmsın okudum derim okumam haaaa:9:

Back
X