Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

ben iyiym elhamdülillah canım ne olsun yarın hastaneye gitcez tekrar test yaparlar gene dış gebelk yada hamileyken adet görenler oluyormuşya hani bide tkrar start verecez işte.... krizantemede kızdım neden kuranı istemedi ki fişleniriz mimleniriz diyemi zaten batıda türk ve Müslümansan otmatik olarak fişleniyorsun....neyse gelsinde bi anlatsın belki başka bişey vardır istememesinde belki incilmi istersinz diye sormuşlardır vsvs kendinden dinleyip öyle kızayım:)))
canım o anlatsı tabi ki daha sağlıklı olur ama geçmişe bak istersen yazmıştı detaylı çünkü hemen kızma:1::1:
anlatsana ne oldu
ya patronun kardeşiyle tartıştım sözün nereye gittiğini bilmeden konuştu bende eşime anlattım her zaman ki gibi çık işten diye tutturdu adamı unuttum kocişi ikna etmeye çalışmaktan gerçi şu anda kuzuların sessizliğini oynuyor bakalım görcez akşama:34:

Selamün aleykümm kızlar :16: Artık gündüzcülere bende katıldım,mecburi bir katılım oldu :30: Bilin bakalım neden,çözmek çok zor değil,evet aklınıza gelenn o kahrolası renk :19: :19: Kırmızılar geldiii :4: :4: Yaa şok oldum :53: Midem öyle bulanıyodu ki,bide karnımın orası atıyodu resmen içerde bebiş varda hareket ediyo gibiydi :26: :26: Ve ilk defa böyle bi atma yaşadım,hala da devam ediyo :10: Benim bebeğim beni yine kandırdı :6: Eşim gelince ona bi vaaz çeksin de kandırıkçılığın günahını öğrensin sıpaa :9: :9: :9:

haah şimdi anladım tamam krizantem azcık kızdım sana ama geçti haklısın yemin kolay bişey değil bende incil olacak yanında sanmıştım ilk okuyunca ve hemmmeeeennn sinirlenip devamını okumadan cevap yazmıştım hakkını helal et...
yerim seni kızzz:16::16:
Selamün aleykümm kızlar :16: Artık gündüzcülere bende katıldım,mecburi bir katılım oldu :30: Bilin bakalım neden,çözmek çok zor değil,evet aklınıza gelenn o kahrolası renk :19: :19: Kırmızılar geldiii :4: :4: Yaa şok oldum :53: Midem öyle bulanıyodu ki,bide karnımın orası atıyodu resmen içerde bebiş varda hareket ediyo gibiydi :26: :26: Ve ilk defa böyle bi atma yaşadım,hala da devam ediyo :10: Benim bebeğim beni yine kandırdı :6: Eşim gelince ona bi vaaz çeksin de kandırıkçılığın günahını öğrensin sıpaa :9: :9: :9:
hadi yaa hayırlısı olsun kuzu bence de enişteye söyle bir vaaz versin şu bebişlere de üzmesinler anacıklarını babacıklarını yaaa:16:

hadi yaa hayırlısı olsun kuzu bence de enişteye söyle bir vaaz versin şu bebişlere de üzmesinler anacıklarını babacıklarını yaaa:16:

Hayırlısı canım,Ramazanı Şerif bitmeden iyi değerlendirmek lazım,dualarımız kabul olsun inşaallah,belkide kabul vakti Kadir Gecesinde gizlidir kimbilir :12: Belkide üstüne görüyorumdur dimi ümitler tükenmez :27: :27:

Tamam kuzu,bu gece saat 12'de herkesin bir eli göbüşünde bir eli duada olsun,benim kociş bi okusun üfürsün olmuyo böylee,iyi bi vaaz yola getirir belki onları :1: :1:

Hayırlısı canım,Ramazanı Şerif bitmeden iyi değerlendirmek lazım,dualarımız kabul olsun inşaallah,belkide kabul vakti Kadir Gecesinde gizlidir kimbilir :12: Belkide üstüne görüyorumdur dimi ümitler tükenmez :27: :27:

Tamam kuzu,bu gece saat 12'de herkesin bir eli göbüşünde bir eli duada olsun,benim kociş bi okusun üfürsün olmuyo böylee,iyi bi vaaz yola getirir belki onları :1: :1:

yollarını kaybetmiş olmasınlar kız ses verip yön bulmalarını sağlarız belki bu bahaneyle evet evet gece 12de beklios:16:

hadi Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallahhhhhhh:16::16::16:

ay kız ağzından yel alsın yok bişey bende henüz şükür kasıklarımda ağrı var sadece:18:

evet ya töbe töbe ağzımdan yel alsın.. anaaamm öyle kırmızı mırmızılı mesajlar yazma kızım ya ödüm koptu

Selamun Aleykum kızlar nasılsınız.

Çok garip bir rüya gördüm ve hala etkisindeyim.Bir kızım olmuş çok tatlı minicik ve ben karnını doyurmaya çalışıyorumama çok küçük olduğu için beceremiyor emmeyi nasıl tatlıydı anlatamam.
Sütün aktığını gördüm bir de en enteresan tarafı dilek koymuşum adını hiç dilek adında tanıdığım kimse yok neden dilek koydum acaba uyandığımda dilek diye sayıklıyodum.

Kızımı kaybettiğim tarih yaklaştı :( onu mu gördüm yoksa :14::14::14:

offf biran çok korktum kııızz:18: asbe bir ağlarsa burayı sular seller götürürdü..:52::52::52:
valla yaa daha yeni kapadım zaten musluğu:1::1:
evet ya töbe töbe ağzımdan yel alsın.. anaaamm öyle kırmızı mırmızılı mesajlar yazma kızım ya ödüm koptu
tamam tamam yazmıyorum kırmızı yazmak yasak bana bundan sonra inşallah pozitif yazcam tez zamanda:16::16:

Selamun Aleykum kızlar nasılsınız.

Çok garip bir rüya gördüm ve hala etkisindeyim.Bir kızım olmuş çok tatlı minicik ve ben karnını doyurmaya çalışıyorumama çok küçük olduğu için beceremiyor emmeyi nasıl tatlıydı anlatamam.
Sütün aktığını gördüm bir de en enteresan tarafı dilek koymuşum adını hiç dilek adında tanıdığım kimse yok neden dilek koydum acaba uyandığımda dilek diye sayıklıyodum.

Kızımı kaybettiğim tarih yaklaştı :( onu mu gördüm yoksa :14::14::14:

canım benimmmm kız bebiş kısmettir diye bilirim inşallah bereketiyle gelecek bebişin inşallah gerçekte de yaşarsın bu duyguyu:16:

canım benimmmm kız bebiş kısmettir diye bilirim inşallah bereketiyle gelecek bebişin inşallah gerçekte de yaşarsın bu duyguyu:16:

İnşallah canımmm hepimiz hayırlısıyla yaşayalım annelik duygusunu.
Bazen çok uzak ve imkansız geliyor anne olmak.
Rabbim fazla bekletmesin hiç birimizi.

İnşallah canımmm hepimiz hayırlısıyla yaşayalım annelik duygusunu.
Bazen çok uzak ve imkansız geliyor anne olmak.
Rabbim fazla bekletmesin hiç birimizi.

amin canım aminnn
ay bugün hepimiz duygusala bağladık yaa açılışı ben yapmıştım galiba üzgünüm yaaaa
hadi toplayalım kendimizi geyiğe geçelim gerçi dafniye sormak lazım geyik yapalım mı diye e malum ustası dimi ama:52::52:

amin canım aminnn
ay bugün hepimiz duygusala bağladık yaa açılışı ben yapmıştım galiba üzgünüm yaaaa
hadi toplayalım kendimizi geyiğe geçelim gerçi dafniye sormak lazım geyik yapalım mı diye e malum ustası dimi ama:52::52:

Sana ne oldu kuzu dur ben geçmişe bakayım hemen.
Dafniye soralım o zaman kurtulalım bu ruh halinden :)

Back
X