Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

günaydın canım ben iyiyim sen nasılsın... Geçen günki yemeğini merak ettim acaba nasılsı :34::34::34: Neler yaptın diye merak ettim :44:
özlemi de aşırı merak ediyom ya ben. Habaer alamadık değil mi halen.

Bu arada ben bu sabah sabah namazına kalkabildim ve çok huzurluyum :16::16: Inş devamını getirebilirim.

teşekkürler canım eğlenceliydi güzel geçti arada yapmak gerekiyor böyle seyler:1::1::1::1::1:
Evet özlem hala yok gelmedi hiç umarım kötü bişey yoktur.allah yardımcıısı olsun
amin canım inş devamını getirirsin seytana kanmamak lazım..allah affetsin bizi

teşekkürler canım eğlenceliydi güzel geçti arada yapmak gerekiyor böyle seyler:1::1::1::1::1:
Evet özlem hala yok gelmedi hiç umarım kötü bişey yoktur.allah yardımcıısı olsun
amin canım inş devamını getirirsin seytana kanmamak lazım..allah affetsin bizi

valla bence girer bişi yazardı iyi veya kötü. niye girmiyo ki anlamadım. Allah ım inş hayırlı haberler duyarız ondan iyidir inş. ya...
sen yemek de dediklerimi yaptın mı acabaaaa ben aslında bu sormak istedim :34::34::34::34:
ya şeytana kanmak mıdır nedir. gözümü açsam gerisi gelecekde açamıyom. zor kalkıyom. bundan göstericem o şeytana günü :52::52::52: kalkarak

valla bence girer bişi yazardı iyi veya kötü. Niye girmiyo ki anlamadım. Allah ım inş hayırlı haberler duyarız ondan iyidir inş. Ya...
Sen yemek de dediklerimi yaptın mı acabaaaa ben aslında bu sormak istedim :34::34::34::34:
Ya şeytana kanmak mıdır nedir. Gözümü açsam gerisi gelecekde açamıyom. Zor kalkıyom. Bundan göstericem o şeytana günü :52::52::52: Kalkarak

özlem hergün mutlaka girerdi gercekten tedirgin oldum..
Canım yemekle alakalı söylediklerini yaptımda hani karsılamak için kıyafet filan demiştin ya niyetliydim onu yapmadım:1::1::1::1::1:
Sabah gercekten çok zor oluyo ah bu seytan gösterelim ona gununu:1::1::1::1::1::1:

ozay37barış burcu81 ve özlem için ayet el kursi listesi

esma==100tane okudu
yeter==100tane okudu
ayse035==200 tane okudu
TURKUAZ08==25 TANE OKUDU

hayalot==50 tane okuyacak
özlemlk==50 tane okuyacak
ozay37barış ==100 tane okuyacak

okumak isteyenler eklenecektir

ayşecım 3 yasını okudum Allah kabul etsın Rabbım arkadaşların gönlunun muradını en hayırlı şekılde versın inşallh (amın amın amın ):16::16::16:

Canlarım morelim bozuk diye giremedim Alkahima her gün dua ediyorum cuma gunü hayırlı haberlerle gelirim diye Aysecim canım bu arada Yasin imı ve ayetel kursi dualarımı okutum Allahım kabul etsin inşallah âmin yarabbim âmin Hepinize güzel dua ve dilekleriniz için cokk teşekkür ederim Yüce Rabbim herkesin kalbinden geceni tez zamanda versin inşallah hepinizi cokkk seviyorum optumm kocaman umarım duamız ben Dr gitmeden bağışlanır şimdiden hepinize teşekkürler

canlarım morelim bozuk diye giremedim alkahima her gün dua ediyorum cuma gunü hayırlı haberlerle gelirim diye aysecim canım bu arada yasin imı ve ayetel kursi dualarımı okutum allahım kabul etsin inşallah âmin yarabbim âmin hepinize güzel dua ve dilekleriniz için cokk teşekkür ederim yüce rabbim herkesin kalbinden geceni tez zamanda versin inşallah hepinizi cokkk seviyorum optumm kocaman umarım duamız ben dr gitmeden bağışlanır şimdiden hepinize teşekkürler

canım benim bizde seni özledik dualarımızdasın rabbim inş. Hayırlı haberlerle gelmeni nasip edecek .. üzme kendini ...

özlem özelden atamıyom 10 dk süresi..
sende iyiki varsın. Allah senden de razı olsun. valla hep aklımdasın. her zaman dualarım seninle. bizim elimizden gelen dua edip Rabbim e sığınmak. bizde bunu sadece zor günde değil her daim yapmalıyız. her daim dua et cnm. karamsarlığa düşme.

burcu81 özay37barış ve özlem için yasini şerif listemiz
perlanore==2 tane okuyacak
blowhole==2 tane okuyacak
ozne hayat==2tan okuyacak
redhairredgırl==2 tane okuyacak
aruna==2tane okuDU
bahar27==3tane okuyacak
antikdeniz==3tane okuyacak
topeguk==3tane okuyacak
tondora==3tane okuDU
sardunya==3 tane okuyacak
antisocial==3 tane okuyaMAcak
seminay84==3 tane okuDU
sebiilem==3tane okuyamyacak
orlic==3tane okuDU
burcu81==3 tane okuyacak
ozay37barış==3tane okuyacak
ynz06==2tane okuyacak
şaşkınanne==2tane okuyacak
yaseminseza==3 tane okuyacak
hayalot=3tane okuyacak
yandev==3 tane okuyacak
melek04==2tane okuyacak
esmacvs==3 tane okuDU
ayse035===3 tane okuyacak
özlemlk==3tane okUDU
roseens ==2 tane okuyacak
Turkuaz8==3 tane okudu
paoosoner==3 tane okuyacak
özden35==3 tane okuyacak
viole==3 tane okuyacak
taylandilek=3 tane okuyacak
okyanus==3tane okudu
karanfil==3tane yasin okuyacak
seyyan ==3 tane yasin okuDU
rainsun==3 tane okuyacak
E_M_A==5 tane okudu
candan==5 tane okuyacak

allah dahada iyi etsin inş.bende iyiyim şükür. Canım bebek hissettiriyormu kendini yoksa küçük daha zamanı var mı

daha zamanı var cnm suan sadece bulantılarım oluyor ara ara. pazartesı dr. gıtcez ıns bebegımın kalp atışlarını duycaz pazartesıyı ıple cekıyorum resmen ıns kotu bısey cıkmaz...

ayşecim merhabalar bende yasinlerimi okudum ALLAHIM kabul etsin gönlümüzün muradını versin inşallahhh
ayetel kürsiyide yarın okumayı planlıyorum okudu yazabilirsin onada 3-4gün giremeyeceğimde ondan söylüyorum şimdidenn

BU ARADA BİZİM İÇİN YASİN AYETEL KÜRSİ OKUYAN OKUMAYAN BÜTÜN ARKADAŞLARDAN ALLAHIM RAZI OLSUN İNŞALLAH ALLAHIM GÖNLÜNÜZÜN MURADINI VERSİN HAKKINIZI HELAL EDİN...

Back
X