Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

amin canım, ben pek istemiyorum ama maddi durumumuz için 3 yıl bu gerekli.
ilçeye taşınacağız, çalışacagım yere dolmuşla gidip gelmem lazım. sıkıntı olacak bana :(

aminnn, ben de de o boşluk kızlar ya,
eslem dün hatim onlamz onlarla dedin gittin,
ne okuyayım canım, boştayım.
islam alemi için okuyacagım rabbim nasip ederse.
onlar bizler dua bekliyor.
er rahman olur mu acaba, rabbim rahmet etsin, kurtarsın onları.

dövmesine gerek yokki.
yata yata büyüttüğü o cüssesiyle kavunun üstüne düşse parçalar zaten:27:

Canım kendi evin gibisi olmaz tabi,inşaallah ev sahibi olursunuz...Biz tayinciyiz kiralarda sürüncez mecburen :4: :4: Rabbim hayırlı komşular versin hepimize,en önemlisi o :30: :30: :30:

Canım Salavatlardan okuyabilirsin,Er Rahmanda olur tabi niye olmasın...Ama ne okursan oku Ayeti Kerime harici -tesbihlerden- Hatimi olmaz canım...Sadece okumuş olursun...Ben özellikle La Havle Vela Kuvvete İlla Billahil Azim okumanı tavsiye ederim acizane,beni çok rahatlatır.Normal hayatta da aklınıza geldikçe okuyun...

ben üstüne gördüğümü falan sanmıyorum canım..daha çok bir sorun var diye korkuyorum...geçen ayda böle olduydu.
eşimde artık gitme doktora boşver dedi.düzelirmiş kendi kendine:53::53::53:erkek mantığı:52::52::52:
oda üzülüyo heralde o kadar çok bırkalandım kiiii

Belkide bende de vardır bir sorun ama açıkçası inan sorun falan düşünmek istemiyorum canım,korkudan bıkkınlıktan herşeyden dolayı.Rabbim sağlık versin,afiyetten ayırmasın...Eşinin dediği doğru,geçerrrr düzelir :27: :27: Biz kendimizi dinleyip stres yaptıkça böyle oluyo zaten hep :19: :19:

Son düzenleme:
ben üstüne gördüğümü falan sanmıyorum canım..daha çok bir sorun var diye korkuyorum...geçen ayda böle olduydu.
eşimde artık gitme doktora boşver dedi.düzelirmiş kendi kendine:53::53::53:erkek mantığı:52::52::52:
oda üzülüyo heralde o kadar çok bırkalandım kiiii
acaba o da senin yemegine mi bişi katıyoki :)

bende bilmiyom cnm yaa durduğum yerde duramıyom,sanırım depresyona girdimm:52::52:buarada ben 2 tane yasin daha okudum,haberin ola[/QUOTE]
burda depresyon deyince :47::47::47::47:böle olan bi arkadaş var.şimdi el atar sanada...
canım rahat olmaya çalış..
yasinide gördüm:53:listeye ekledim
Canım kendi evin gibisi olmaz tabi,inşaallah ev sahibi olursunuz...Biz tayinciyiz kiralarda sürüncez mecburen :4: :4: Rabbim hayırlı komşular versin hepimize,en önemlisi o :30: :30: :30:

Canım Salavatlardan okuyabilirsin,Er Rahmanda olur tabi niye olmasın...Ama ne okursan oku Ayeti Kerime harici -tesbihlerden- Hatimi olmaz canım...Sadece okumuş olursun...Ben özellikle La Havle Vela Kuvvete İlla Billahil Azim okumanı tavsiye ederim acizane,beni çok rahatlatır.Normal hayatta da aklınıza geldikçe okuyun...

Belkide bende de vardır bir sorun ama açıkçası inan sorun falan düşünmek istemiyorum canım,korkudan bıkkınlıktan herşeyden dolayı.Rabbim sağlık versin,afiyetten ayırmasın...Eşinin dediği doğru,geçerrrr düzelir :27: :27: Biz kendimizi dinleyip stres yaptıkça böyle oluyo zaten hep :19: :19:
düzelir dimi ya bende bıktım artık doktorlara gitmekten....aim hepimize inşaallah canım
acaba o da senin yemegine mi bişi katıyoki :)

:53::53::53::53::53::53::53::53::53:bilmem ki yemekleri ben yapıyorum ama ,,,,,,:27::27::27::27::27::27:
yemeğe katmasına gerek yokki ben ne dese yaparım:17::17::17::17::17:

rabbim hayırlısını versin canım, 2 yıla anca taşınabileceğiz zaten daha başlamadı bile inşaatlar :)

bende bilmiyom cnm yaa durduğum yerde duramıyom,sanırım depresyona girdimm:52::52:buarada ben 2 tane yasin daha okudum,haberin ola
burda depresyon deyince :47::47::47::47:böle olan bi arkadaş var.şimdi el atar sanada...
canım rahat olmaya çalış..
yasinide gördüm:53:listeye ekledim

düzelir dimi ya bende bıktım artık doktorlara gitmekten....aim hepimize inşaallah canım

:53::53::53::53::53::53::53::53::53:bilmem ki yemekleri ben yapıyorum ama ,,,,,,:27::27::27::27::27::27:
yemeğe katmasına gerek yokki ben ne dese yaparım:17::17::17::17::17:[/QUOTE]
canım elenor yerimde duramıyorum diyo :)
depresyon da değil sadece panik halinde.
aklına fikirler gelip gidiyo, somut bi adım atınca ben de öyle olurum :)
senin gibi değil yani bak dpresyon olsa da 2 yasin daha okumuş rekora gidiyo kız :)
maşaallah :):9:

hanımlar ben gideyim artıkın :(
gerçekten erken kalkmam gerekkiyo :(
oruca dayanıyorum uykusuzlupa dayanamıyorum :(
kays eslem sizde regl oldunuz demi.
birlikte la havle çekelim mi :)

Ben çıkıyorum canlarr,eşimi 6'da uyandırmam lazım,canımıniçi yine sabah sabah yollara düşecek,Rabbim görüyor muhakkak hepimizin gönlümüzdeki muradını versin artık,yine canım sıkıldı içim bi garip oldu;Rabbim bu mübarek gecelerin hürmetine ailemizi genişletsin,hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek: Öpüldünüzz eksik etmeyin dualarınızdan,Hayırlı sabahlar :54: :54:

Çekelimmm Muhatım rahatlarız hem :31: :31: :31: Görüşmek üzere canım benim,Seyyan uyudun kaldın mı kuzum,öpüyom ikinizi de çıktım ben :54: :54:

ben de çıkıyorum şekerler rabbim sizi ve sevdiklerinizi korusun,
eslemin duasının da aynen ekledim sayın :)
:16::54:

hanımlar ben gideyim artıkın :(
gerçekten erken kalkmam gerekkiyo :(
oruca dayanıyorum uykusuzlupa dayanamıyorum :(
kays eslem sizde regl oldunuz demi.
birlikte la havle çekelim mi :)
cnım 2 yasin okumuş maaşallah...ama sen çok uğraşıyosun benimle..ben yarın,öbürgün ,öbürgün yokum....azıcık özle belki daha güzel şeyler yazrsın...hadi çıktım ben de...biraz kuran okuyayım malum adet olana kadar değerlendirmem lazım:27::27::27:
Ben çıkıyorum canlarr,eşimi 6'da uyandırmam lazım,canımıniçi yine sabah sabah yollara düşecek,Rabbim görüyor muhakkak hepimizin gönlümüzdeki muradını versin artık,yine canım sıkıldı içim bi garip oldu;Rabbim bu mübarek gecelerin hürmetine ailemizi genişletsin,hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek: Öpüldünüzz eksik etmeyin dualarınızdan,Hayırlı sabahlar :54: :54:

Çekelimmm Muhatım rahatlarız hem :31: :31: :31: Görüşmek üzere canım benim,Seyyan uyudun kaldın mı kuzum,öpüyom ikinizi de çıktım ben :54: :54:
yok canım uyumadın da çamaşır astım....abdest aldım,hazırlık.kuran okuyayım inaşaallah birazcık:27:
ben de çıkıyorum şekerler rabbim sizi ve sevdiklerinizi korusun,
eslemin duasının da aynen ekledim sayın :)
:16::54:
amin senide....
Allaha emanet ol yinede seviyorum seni :16::16::16::16:

cnım 2 yasin okumuş maaşallah...ama sen çok uğraşıyosun benimle..ben yarın,öbürgün ,öbürgün yokum....azıcık özle belki daha güzel şeyler yazrsın...hadi çıktım ben de...biraz kuran okuyayım malum adet olana kadar değerlendirmem lazım:27::27::27:

yok canım uyumadın da çamaşır astım....abdest aldım,hazırlık.kuran okuyayım inaşaallah birazcık:27:

amin senide....
Allaha emanet ol yinede seviyorum seni :16::16::16::16:
sev tabi :)
ben de seni seviyorum minik serçe :)

kız adamın gözüne ne yapçam o bana yaptı yapçağnı...canum şindik ben göz enfeksiyonu oldum ya..heh önce eşim olduydu ondan da bana geçti.onunda 15 gün oldu daha geçmedi..ay nazara mı geldik ne:27::27::27:

aynen dafnim aynen.....

aaaaaaa idararım kıymetlidir benim..:1::1::1::1:yok kız ne testi yok bişi ben biliyom,kasıklarım alrm veriyoda..benim hem bebiş nazlı hemde kırmızılar,yok hangini poh pohlıcam bilemedim:1::1::1:

senin o patronunve patronunun oğlumuydu kardeşimiydi sana laf eden ben varya onları çok kötü:41::41::41::41::41::41::41::41::41::41::41::41::41:

canım varya aklım sendeydi bugün,dün dediydin ya gelin size ihtiyacım var diye..ama gözüm bugün çok kötüydü,pc ye bakmıyayım dedimdi.ama aklım hep sendeydi bilesin:16::16::16::16:

canım senin geçen haftada okudukların bu haftaya arttıydı yani şimdi toplam 10 yasin oldu.Allah kabul etsin.gönlüne göre versin inş.tabiki dyalarımızdasın...

canım hayırlısı ise bu sefer Rabbim güldürsün yüzünü inşaallah

ay tamam seninkiler geldi ya benimki de gelir şindik..eee benim kırmızı seninkileri kıskanıyo biliyosun....şu vaaz işi hoşuma gitti,bizim sıpalar çok muzip...baksana bizle resmen oyun oynuyolar ya aaaaaaaaaaaaaa:20::20::20:

ay ödüm koptu varya hemen çıkmak istedim topikten....:30::30::30::30::30:

canım rüyan çok güzel,rüyada memeden süt geldiğini görmek kız evlatla yorumlanır...ferah günler seni bekliyo az kaldı:46::46::46::46:

çalışkanım benim..Allah kabul etsin canuuuuum benuuuuuuuuuuum...:16::16::16::16:

O ferah günler hepimizi bekliyor olsun inşallah.
Rüyayı ne güzel yorumladın bal damlıyor ağzından canımmmmm :16:

kız adamın gözüne ne yapçam o bana yaptı yapçağnı...canum şindik ben göz enfeksiyonu oldum ya..heh önce eşim olduydu ondan da bana geçti.onunda 15 gün oldu daha geçmedi..ay nazara mı geldik ne:27::27::27:

aynen dafnim aynen.....

aaaaaaa idararım kıymetlidir benim..:1::1::1::1:yok kız ne testi yok bişi ben biliyom,kasıklarım alrm veriyoda..benim hem bebiş nazlı hemde kırmızılar,yok hangini poh pohlıcam bilemedim:1::1::1:

senin o patronunve patronunun oğlumuydu kardeşimiydi sana laf eden ben varya onları çok kötü:41::41::41::41::41::41::41::41::41::41::41::41::41:

canım varya aklım sendeydi bugün,dün dediydin ya gelin size ihtiyacım var diye..ama gözüm bugün çok kötüydü,pc ye bakmıyayım dedimdi.ama aklım hep sendeydi bilesin:16::16::16::16:

canım senin geçen haftada okudukların bu haftaya arttıydı yani şimdi toplam 10 yasin oldu.Allah kabul etsin.gönlüne göre versin inş.tabiki dyalarımızdasın...

canım hayırlısı ise bu sefer Rabbim güldürsün yüzünü inşaallah

ay tamam seninkiler geldi ya benimki de gelir şindik..eee benim kırmızı seninkileri kıskanıyo biliyosun....şu vaaz işi hoşuma gitti,bizim sıpalar çok muzip...baksana bizle resmen oyun oynuyolar ya aaaaaaaaaaaaaa:20::20::20:

ay ödüm koptu varya hemen çıkmak istedim topikten....:30::30::30::30::30:

canım rüyan çok güzel,rüyada memeden süt geldiğini görmek kız evlatla yorumlanır...ferah günler seni bekliyo az kaldı:46::46::46::46:

çalışkanım benim..Allah kabul etsin canuuuuum benuuuuuuuuuuum...:16::16::16::16:
canım benim Allah razı olsun bugün daha iyiyim hiçbişey moralimi bozamaz Allahımın izniyle bebişimin benimle olduğunu öğreneceğim günü bekliyorum inşallah ve bugün benim doğum günümmmmm:52::52:
az kaldı bebişim gelsin kurtulacağım hepsinden sabır sabır ya sabır:47:
anladığım kadarıyla temiz..
kötü sonuçlu raporlar çok gördüm ben canım Allah bidaha göstermesin...ailede çok kanser vakası yaşadık ta..geçti çok şükür...
Ay Allah korusun kızz ağzından yel alsın:20:

ay dilek gerçekten geliyor inşallahhhhhh:52::52::52:

İnşallah canımıniçi.

Bu arada doğum günün kutlu olsun bitanem.Bu doğum gününde bebişlerin karnında 19.07.2014 te kucağında olsun bebişlerin inşallahhhhhhhh.Eşinle evlatlarınla ve bütün sevdiklerinle nice nice mutlu yıllara :71::71::71:

İnşallah canımıniçi.

Bu arada doğum günün kutlu olsun bitanem.Bu doğum gününde bebişlerin karnında 19.07.2014 te kucağında olsun bebişlerin inşallahhhhhhhh.Eşinle evlatlarınla ve bütün sevdiklerinle nice nice mutlu yıllara :71::71::71:

inşallah canım inşallahhhhhh ne güzel bir dua bu Rabbim kabul etsin inşallahhh bebişlerim benimledir inşallahhhhhh:16::16:

inşallah canım inşallahhhhhh ne güzel bir dua bu Rabbim kabul etsin inşallahhh bebişlerim benimledir inşallahhhhhh:16::16:

İnşallah tatlım inşallah seninledir :16:

Bu arada benim kafam çok karışık.
Reglim 19 gün geçti.1 hafta geçtikten sonra test yapmıştım negatif çıkmıştı.Dün akşam yaptım yine negatif testi atmadım sabah baktım 2.çizgi var çok ama çok silik.
Test yanlış galiba çünkü 5 dk sonra geçersiz testler.Hem 19 gün geçti bu kadar silik olmaz ki hamilelikte.
İlk hamileliğimde 10 gün geçince öğrenmiştim ama bu teste göre çok daha koyuydu 2.çizgi.
Reglde olmuyorum.

seyyancım 2 tane yasin okudum kendiminkiler dısında eksik demişsin ya oraya ekleyiverirsin canım..:34::34:

bu arada günaydın kızlarr hepinizee:16::16::16::16:

İnşallah tatlım inşallah seninledir :16:

Bu arada benim kafam çok karışık.
Reglim 19 gün geçti.1 hafta geçtikten sonra test yapmıştım negatif çıkmıştı.Dün akşam yaptım yine negatif testi atmadım sabah baktım 2.çizgi var çok ama çok silik.
Test yanlış galiba çünkü 5 dk sonra geçersiz testler.Hem 19 gün geçti bu kadar silik olmaz ki hamilelikte.
İlk hamileliğimde 10 gün geçince öğrenmiştim ama bu teste göre çok daha koyuydu 2.çizgi.
Reglde olmuyorum.

kuzum bende testlerin geçerliliği ilk 30dk diye biliyorum ama birde ben düşük yaptığımda çift çizgileri atmamıştım 3gün geçtikten sonra bile çift çizgiydi değişme hiç göstermedi acaba bir daha mı yapsan test ay çok heyecanlı inşallah Rabbim inşallahhh :16::16:
belli mi olur 22.gün yumurtlayıp hamile kalan insanlar gördüm yaa hadi inşallahhh:16::16::16:

Back
X