Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
vermiyolar canım sinir oldum iyice ama görecekler onlar yine raporu cakcam 20 gün tüp tedavisinde o zaman mecbur kalacaklar..
inşallah canım inşallah..
bu kadar yakınlaşıp sahip olamadan kaybettikten sonra beklemek dahda zorlastı benim için![]()
yapcam zaten diğer tedavidede sefim uyuzluk yapmıstı o zamanda 17 gün almıstım rapor simdide 20 yapcam..uyuz sey..hadi yaa yap kuzum yap hakkediyor bunlar artık işkence gibiler başında mübareku
inşallah canım inşallah hepimizinkiler gelsinler bir an öncecanim gelecek istedigin insallah hayirlisiyla 9 ay karninda sonra hep yaninda olacak insallah uzulme yeterki Rabbim saglikli sihhatli hayirli bir evlat nasip etsin
yapcam zaten diğer tedavidede sefim uyuzluk yapmıstı o zamanda 17 gün almıstım rapor simdide 20 yapcam..uyuz sey..
inşallah canım inşallah hepimizinkiler gelsinler bir an önce
canım adetliyim ama arkadaşın için esmaül hüsnada okurum Rabbim sağlıkla kucaına almayı nasip etsin inşallahnasılsınız
cumalarınız mubarek olsun rabbım dualarımızı kabul etsın ıns
sızden bı rıcam olacak 5 senelık evlı arkadasım var 5düşük yaptı ve 6.ya hamıle ılk defa bı hamılelıgı 11.haftaya kadar uzadı fakat sımdıde ultrasonda down sendromu denılmıs yıkıldı resmen ama aldırmıcam dıyo 2 tarama test sonucu pazartesı ona dua edermısınız canlarım o kadar uzgunkı dualara ıhtıyacı var
dualarımızda onada yer verelım
allah hepinizden razı olsun ıns
hakkediyor napcan gıcıklar yaaa git evinde dinlen bol bol canım ohhh olsun![]()
nasılsınız
sızden bı rıcam olacak 5 senelık evlı arkadasım var 5düşük yaptı ve 6.ya hamıle ılk defa bı hamılelıgı 11.haftaya kadar uzadı fakat sımdıde ultrasonda down sendromu denılmıs yıkıldı resmen ama aldırmıcam dıyo 2 tarama test sonucu pazartesı ona dua edermısınız canlarım o kadar uzgunkı dualara ıhtıyacı var
nasılsınız
canım adetliyim ama arkadaşın için esmaül hüsnada okurum Rabbim sağlıkla kucaına almayı nasip etsin inşallah
![]()
canımmmm Rabbim hayırlı haberler almayı nasip etsin inşallahhh sağlıkla hayırla alır kucağına miniğiniii![]()
canim bizim arkadasada demislerdi down sendromu var diye amniyo sentez yaptirdi hic birsey cikmadi Rabbimden umit kesilmez insallah saglikla sihhatle alir bebegini kucagina
inşallah canım inşallah...allah razı olsun kızlar dun arayınca acmaya elım varmadı düşük yaptım haberını verecek sandım..ıns temız cıkarda sonuclar yavrularını saglıklı bı sekılde kucaklarına almaları nasıp olur ..
rabbım kımseyı evladıyla sınamasın ıns herkesın yavrusuna saglık sıhhat versın ıns
bunun büyüğüne seyyan diyolarrrKarpuz güzeliiiiiii,tam yemeklik tamm![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
canım yanı suan ultrasonda ense kalınlıgı gorulmus normalden 2 kat fazla cıkmıs olcüm ıns yanlıs olçümdur ıns temız cıkar tarama testlerı
bu arada sen nasılsın nasıl gıdıyo
bunun büyüğüne seyyan diyolarrr![]()
hayirlisiyla insallah temiz cikar insallah
ben iyiyim canim cok sukur kasilmalarim var bu aralar ayakta duramiyorum desem yeri karnim tahta gibi oluyor yuruyemiyorum sen nasilsin canim hazirliklar ne alemde?
bunun büyüğüne seyyan diyolarrr![]()
Çıkarsa kalbinde yara yaradan dönüştürür bunu bir hayra.Sen sabretmesini bilirsen,yaradan düşürmez dara. Kaldır başını semaya aç ellerini mevlaya.Sen istemesini bilirsen mevlam cevap verir duaya.CUMA GÜNÜNÜZ MÜBAREK DUALARINIZ KABUL OLSUN.
amın ıns canım
allah yardımcın olsun canım karın sertlesınce yurumek çok zor oluyo
benımde gece yataga yattıgım vakıt agrılarım artıyo ınlıyorum esım ıyımısın ıyımısın dıyor hep oyole uykuya dalıyorum
dun pıjama takımı almaya gıttım ama çok zorlandım agrı attı kasıklarıma ve çok afedersın rahmıme kızım gelıyo sandım alısverıs merkezınde dınlendım bıraz sonra gene yavas yavas yurudum kendımı eve zor attım dıyebılırım
esım bundan sonra yalnız bı yere cıkma dıyor zaten çıkmaya cesaretım yok artık..
hazırlıklar devam edıyo bı turlu tamamlayamıyoruz canım..ama esım artık bu hafta sonu bıtırelım dıyo ıns bıtırebılırız canım
evet canım agır vasıta olduk artık..amin canim seninde insallah
insallah bitirebilirsiniz canim gun gectikce agirlasiyoruz cunku