arkadaşlar tam 60 tane okunması gereken yasinler var yardım etmek isteyenleri bekliyorum
ayse canım ben 5 tane daha okurum hatta sen okudu diye yaz.eksik kalırsa yine haber verirsin seve seve okurum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar tam 60 tane okunması gereken yasinler var yardım etmek isteyenleri bekliyorum
adet odum agrım var yine olmadı bu ay
şimdi üzgün olduğun için böyle diyorsun ama hepimiz aynı yoldayız bak bana tam 7tedavi 3senedir hep dr.dayım ve bundan önceside var biliyorum ki benden çok daha fazla uğraşanlarda var onlarda pes etmiyor hayırlısı olsun hepimiz için sıkılmak yok yola devam tatlım
olsun canım.bu ay olmazsa birdahaki ay olur inş.sıkma o güzel canını.bak ben 11 yıldır bekliyorum. hala bekliyorum.ve inanıyorum.sen daha çok yenisin.1 yıllık evliydin yanılmıyorsam.en kısa zamanda olacağına ve seninde hamilelik haberini alacağımıza canı yürekten inanıyorum.
ayse canım ben 5 tane daha okurum hatta sen okudu diye yaz.eksik kalırsa yine haber verirsin seve seve okurum.
evet canım 1 senelik eliyim ve sabırsız davranıyorum rabbim yakın zamanda kucaklarımızı doldurur inş..
sen ameliyat olacaktın yanlıs hatırlamıyorsam son durum nedir canım
yarın kesin netleşecek canım.adetim geçikti çünkü.eğer o durumdada yapılabiliyosa salı günü olucam nasipse.bir an önce olsun kurtulayım istiyorum.bakmayın herkese ümdinizi kesmeyin pes etmeyin diyorum ama inanın çok yoruldum bende.dışı seni yakar içi beni derler ya.....
biz ne yapsakta elimizden hiçbişey gelmiyoki bazen belki nasibimizde evlat sevgisini tatmak yoktur diyorum..ama allahtan gercekten umit kesilmez rabbim hayırlı sonuçlar almanı nasip etsn inş.en yakın zamanda sağılgına kavusur bebegini kucagına alırsın canım
amin inş.sağol canım.banim normal yoldan olması tıbben zor ama Allah a güç hiç bişey yok.5.tüp bebeğide düşünürmüyüm inan bilmiyorum.bedenen de ruhen de yorulmuş durumdayım.evt.nasibimizde ne varsa onu yaşayacağız.Rabbim herkese kaldırabileceği kadar verirmiş.ondan gelene amenna.dua etmekten başka ne gelir elimden.elimizden...
canım nasılsın özledm seni
sadece allaha hakkıyla dua etmek ve gercekten tüm yüregimizle istemek gerekiyo