Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

adet odum agrım var yine olmadı bu ay

olsun canım.bu ay olmazsa birdahaki ay olur inş.sıkma o güzel canını.bak ben 11 yıldır bekliyorum. hala bekliyorum.ve inanıyorum.sen daha çok yenisin.1 yıllık evliydin yanılmıyorsam.en kısa zamanda olacağına ve seninde hamilelik haberini alacağımıza canı yürekten inanıyorum.

şimdi üzgün olduğun için böyle diyorsun ama hepimiz aynı yoldayız bak bana tam 7tedavi 3senedir hep dr.dayım ve bundan önceside var biliyorum ki benden çok daha fazla uğraşanlarda var onlarda pes etmiyor hayırlısı olsun hepimiz için sıkılmak yok yola devam tatlım

evet canım katılıyorum sana sıkılmak yok.bende 11 hatta 12 yıl bitecek mayısta uğraşıyorum.elbette bezdiğim yorulduğum hatta pes ettiğim zamanlar oluyor.ama yine kalkıyor yine yola devam ediyorum.ama ümdimi hiç titirmedim.herşeye rağmen zor olsada ümit etmek güzel şey.

Kızlar özel günümdeydim. Ancak okuyabildim yasinleri kusura bakmayın. Allahım kabul etsin inşallah...

burcu81 özay37barış ve özlem için yasini şerif listemiz
perlanore==2 tane okudu
blowhole== 2 tane esma okudu
ozne hayat==2tan ayse035 okudu
redhairredgırl==2 tane ema okudu

aruna==2tane okuDU
bahar27==3tane okudu
antikdeniz==3tane okudu
topeguk==3tane okudu
tondora==3tane okuDU
sardunya==3 tane okudu

antisocial==3 tane esma okudu
seminay84==3 tane okuDU
sebiilem==3tane ema okudu
orlic==3tane okuDU
burcu81==3 tane okudu
ozay37barış==3tane okuDU

ynz06==2tane okuyacak
şaşkınanne==2taneyandev okudu
yaseminseza==3 tane okudu
hayalot=3tane okudu
yandev==3 tane okuDU
melek04==2tane okudu
esmacvs==3 tane okuDU
ayse035===5tane okudu
özlemlk==3tane okUDU

roseens ==2 tane okuyacak
Turkuaz8==3 tane okudu
paoosoner==3 tane yandev okudu
özden35==3 tane okuyacak
viole==3 tane okuyacak
taylandilek=3 tane okudu
okyanus==3tane okudu

karanfil==3tane yasin okuyacak
seyyan ==3 tane yasin okuDU
rainsun==3 tane okuyacak
E_M_A==5 tane okudu
candan==5 tane okudu

olsun canım.bu ay olmazsa birdahaki ay olur inş.sıkma o güzel canını.bak ben 11 yıldır bekliyorum. hala bekliyorum.ve inanıyorum.sen daha çok yenisin.1 yıllık evliydin yanılmıyorsam.en kısa zamanda olacağına ve seninde hamilelik haberini alacağımıza canı yürekten inanıyorum.

evet canım 1 senelik eliyim ve sabırsız davranıyorum rabbim yakın zamanda kucaklarımızı doldurur inş..
sen ameliyat olacaktın yanlıs hatırlamıyorsam son durum nedir canım

listemizde hala eksik var ..bu sebepten yenisini hazırlayamadım..
salı günü nasipse annemlere gidiyorum 2 3 gün kalacağım..aranızda eksik olan listemizle ilgilenebilecek var mı..
yarında işe ordan dr a gidecegim giremeyebilirim

evet canım 1 senelik eliyim ve sabırsız davranıyorum rabbim yakın zamanda kucaklarımızı doldurur inş..
sen ameliyat olacaktın yanlıs hatırlamıyorsam son durum nedir canım

yarın kesin netleşecek canım.adetim geçikti çünkü.eğer o durumdada yapılabiliyosa salı günü olucam nasipse.bir an önce olsun kurtulayım istiyorum.bakmayın herkese ümdinizi kesmeyin pes etmeyin diyorum ama inanın çok yoruldum bende.dışı seni yakar içi beni derler ya.....

burcu81 özay37barış ve özlem için yasini şerif listemiz
perlanore==2 tane okudu
blowhole== 2 tane esma okudu
ozne hayat==2tan ayse035 okudu
redhairredgırl==2 tane ema okudu
aruna==2tane okuDU
bahar27==3tane okudu
antikdeniz==3tane okudu
topeguk==3tane okudu
tondora==3tane okuDU
sardunya==3 tane okudu
antisocial==3 tane esma okudu
seminay84==3 tane okuDU
sebiilem==3tane ema okudu
orlic==3tane okuDU
burcu81==3 tane okudu
ozay37barış==3tane okuDU

ynz06==2tane okuyacak
şaşkınanne==2taneyandev okudu
yaseminseza==3 tane okudu
hayalot=3tane okudu
yandev==3 tane okuDU
melek04==2tane okudu
esmacvs==3 tane okuDU
ayse035===10tane okudu
özlemlk==3tane okUDU
roseens ==2 tane okuyacak
Turkuaz8==3 tane okudu
paoosoner==3 tane yandev okudu

özden35==3 tane okuyacak
viole==3 tane okuyacak
taylandilek=3 tane okudu
okyanus==3tane okudu

karanfil==3tane yasin okuyacak
seyyan ==3 tane yasin okuDU
rainsun==3 tane okuyacak
E_M_A==5 tane okudu
candan==5 tane okudu

toplamamız gereken yasini şerif sayısı ==123 ..
okuduğumuz yasin i şerif sayısı==97
eksik ise 26 yasini şerif

okumak isteyenlerden haber bekliyoruz

yarın kesin netleşecek canım.adetim geçikti çünkü.eğer o durumdada yapılabiliyosa salı günü olucam nasipse.bir an önce olsun kurtulayım istiyorum.bakmayın herkese ümdinizi kesmeyin pes etmeyin diyorum ama inanın çok yoruldum bende.dışı seni yakar içi beni derler ya.....

biz ne yapsakta elimizden hiçbişey gelmiyoki bazen belki nasibimizde evlat sevgisini tatmak yoktur diyorum..ama allahtan gercekten umit kesilmez rabbim hayırlı sonuçlar almanı nasip etsn inş.en yakın zamanda sağılgına kavusur bebegini kucagına alırsın canım

kızlar hafta içi giremezsem sizden listeyle ilgilenmenizi istiyorum çünkü dualarımmmız yarım kalmasın eger su anki listemiz tamamlanırsa yeni liste için sıralama bozulmadan aralardan su isimler çıkartılırsa memnun olurum..
ynz06 -- redhairredgirl-- özden35-- viole--karanfil--paosooner..
çünkü bu arkadaşlar okumalara katılmıyorlar

Yüzlerinizi bazan doğu, bazan batı tarafına çevirmeniz erginlik değildir. Fakat eren o kimselerdir ki, Allah'a, ahiret gününe, meleklere, kitaba ve bütün peygamberlere iman edip, yakınlığı olanlara, öksüzlere, yoksullara, yolda kalmışa, dilenenlere ve esirleri kurtarmaya seve seve mal verirler. Namazı kılarlar, zekatı verirler. Bir de andlaştıkları zaman sözlerini yerine getirenler, hele sıkıntı ve hastalık durumlarında ve harbin şiddetli zamanında sabır ve kararlılık gösterenler var ya, işte doğru olanlar da bunlardır, korunanlar da bunlardır.

biz ne yapsakta elimizden hiçbişey gelmiyoki bazen belki nasibimizde evlat sevgisini tatmak yoktur diyorum..ama allahtan gercekten umit kesilmez rabbim hayırlı sonuçlar almanı nasip etsn inş.en yakın zamanda sağılgına kavusur bebegini kucagına alırsın canım

amin inş.sağol canım.banim normal yoldan olması tıbben zor ama Allah a güç hiç bişey yok.5.tüp bebeğide düşünürmüyüm inan bilmiyorum.bedenen de ruhen de yorulmuş durumdayım.evt.nasibimizde ne varsa onu yaşayacağız.Rabbim herkese kaldırabileceği kadar verirmiş.ondan gelene amenna.dua etmekten başka ne gelir elimden.elimizden...

Birtakım insanlar (Allahı tesbih ederler) ki, ne ticaret ne de alış veriş onları Allah'ı anmaktan, namaz kılmaktan ve zekat vermekten alıkoymaz. Onlar, kalplerin ve gözlerin allak bullak olduğu bir günden korkarlar.

amin inş.sağol canım.banim normal yoldan olması tıbben zor ama Allah a güç hiç bişey yok.5.tüp bebeğide düşünürmüyüm inan bilmiyorum.bedenen de ruhen de yorulmuş durumdayım.evt.nasibimizde ne varsa onu yaşayacağız.Rabbim herkese kaldırabileceği kadar verirmiş.ondan gelene amenna.dua etmekten başka ne gelir elimden.elimizden...

sadece allaha hakkıyla dua etmek ve gercekten tüm yüregimizle istemek gerekiyo

canım nasılsın özledm seni

Canim nasil olsun cok sukur halime iyiyim bende. Yorgunum sadece O kadar. Sen nasilsin bakayim ayse cim??
Ahhh sizleri bu konusmalarini duyunca iste herkes in bir derid var diyirum. sizler evlat istiyorsunuz ben ve benim gibi bazi srkadaslsrimda hayirli es huzurlu yuva istiyoruz. Bazen sizin gibi umutsuzluga kapilsakda sonra yine Allah a siginip yine umid ediyoruz. Cunki biliyoruzki Rabbim in gucunun ustune guc kudretinin uzerine kudret merhametinin uzerine merhamet yoktur. Yarinin bizlere ne getiricegini bilemeyiz. Rabbim in bir bildigi vardir. Umudunuzu yitirmyin. İnsan umutla yasiyor cunki

sadece allaha hakkıyla dua etmek ve gercekten tüm yüregimizle istemek gerekiyo

evet kesinlikle.ben bugüne kadar inancım,dularım ve teslimiyetimle güçlü kalabildim.ama taktir edersin ki uzun yıllar mücadele ettiğim bu yolda çok ta sendeledim ben.biliyorum ki( Allah(c.c)sabredenlerle beraberdir.)hiç bir zaman isyan etmedim.Allah korusun.neden ben demedim.için için ağladım yine de demedim niye demedim tam 11.5 yıl boyunca.

Back
X