- 23 Aralık 2011
- 14.371
- 18.310
- 498
TE="seyyan, post: 37227741, member: 420816"]s.a kızlar..uzun zamandır giremiyorum topiğe...kimler kaldı bilmiyorum.şöyle bir göz attım.ayşe ve bazı arkadaşlar ikinci bebeklerini bekliyormuş...hayırlı olsun çok sevinddim.
evet bende 13 yıl sonra anne adayıyım....neler yaşadığımı eskiler az çok bilirler..ama hepsi bitti.şimdi bebeğime kavuşacağım zamanı sabırsızlıkla bekliyorum...yenilerede şunu söylüyorum ki asla umudunuzu yitirmeyin...[/QUOTE]
Allahim yaa bu sayfada bir mucize hikaye daha seyyancim tebrik ederim inan okuyunca gozlerim acildi cok sasirdim cok sevindim
harika bi haber ben tam umudumu yitirdigim zamanda ne guzel bi haber umut oldun bana peki nasil okldu normalmi tedaviyle mi anlatirmisin bana
evet bende 13 yıl sonra anne adayıyım....neler yaşadığımı eskiler az çok bilirler..ama hepsi bitti.şimdi bebeğime kavuşacağım zamanı sabırsızlıkla bekliyorum...yenilerede şunu söylüyorum ki asla umudunuzu yitirmeyin...[/QUOTE]
Allahim yaa bu sayfada bir mucize hikaye daha seyyancim tebrik ederim inan okuyunca gozlerim acildi cok sasirdim cok sevindim