aLLAH RAZI OLSUN CANIM,aLLAH DUALARINIZI KABUL ETSİN..
İNŞALLAH POZİTİF SONUÇLAR ALIRIZ.AMİN..
HAYIRLI CUMALAR..
HAYIRLI CUMALAR..
HAYIRLI CUMALAR..
peki tedavi olmayanlar mesela bende pko vardi ama suan temizlenmis bi problem yok dio doktor ama 8 yildir cocugum olmuyor tabi tadavimde bitti ben ve benim gibi olanlar ne olacak veya sebepsiz infertilitesi olanlar bence bu sekilde kimseye sira gelmez cunku her zaman tedavi olan bayanlar olacaktir yani bunun sonu gelmez buyuzden bence bu topige once gelenlere oncelik taninmali yani nebileyim iste onagore bi siralama olmali
Bendede pko var canım eşimdede sperm sayısında eksiklik çıktı Allah şifa versin hepimize nasip etmişse oluyorCanim bende pko varmis sonra tedavi filan oldum suan tahliller ve ultrason vs. hepsi normal cikiyor dr. bir problem yok artik diyor bende dr. un yalancisiyim problem yok ama cocuk olmuyor off isyan etmiyorum sabirla melegimi bekliyorum..
Tup bebek denemedik ama son care olarak tup bebegi dusunuyorum(
merhaba kızlar ben de geldim rabbim dularımızı kabul etsin inşallah en hayırlı zamanda evlat nasip etsin hepimize
Bana liste hakkında bilgi verebilirmisiniz benim için 4 kere okuyacak yazılmış.4 defa nezman okuyacağım Yasin Suresimi?Meryem Suresimi?yani biraz kafam karıştıda aydınlatırsanız sevinirim.Yeni gelenler için nezaman okunacak peki?:44:
merhaba kızlar ben de geldim rabbim dularımızı kabul etsin inşallah en hayırlı zamanda evlat nasip etsin hepimize
merhaba Bahar... bugünden başlayarak haftaya perşembeye kadar 4 yasini okuyup bu üç arkadaşımızın niyetine bağışlıyorsun canım.. açıkcası nasıl bir sıra izlenecek bende bilmiyorum ; ama şu an öncelik tedavi görenlerde ... daha sonra belli bir sıraya göre düzenlenir sanırım... her gün yeni katılanlar olacaktır ve sıraya konması gerektiğini düşünüyorum.
merhaba Bahar... bugünden başlayarak haftaya perşembeye kadar 4 yasini okuyup bu üç arkadaşımızın niyetine bağışlıyorsun canım.. açıkcası nasıl bir sıra izlenecek bende bilmiyorum ; ama şu an öncelik tedavi görenlerde ... daha sonra belli bir sıraya göre düzenlenir sanırım... her gün yeni katılanlar olacaktır ve sıraya konması gerektiğini düşünüyorum.
Canım 3 arkadaşımız kimPeki rumuz isimlerinemi bağışlanıcak fark edermi yani?Yeni gelenler olursa karışmaz inşallh liste:44:
öncelik tedavi görenler olursa eğer şuan tüp bebek yaptırmadan bekleyenler ne olacak? her geçen gün tüp bebek yaptıracak olanların sayısı daha da artacak peki bize ne zaman sıra gelecek? diğer topiclerde siteye gelenlerin sırasına göre liste düzenleniyor eğer siz birilerine öncelik tanırsanız tedavisiz bekleyenlere haksızlık olur.. belirli bir sıraya göre gitmesi lazım..
Bu topiğe katılım sırasına göre olsun en mantıklısı bu sanırım..
Eğer topiğe katılım durursa kişiler sabitleşirse herkese okuduktan sonra tekrar başlarız bu defa farklı dualar okuruz allah içimizdeki bu dua inancını aşkını daha da artırsın
öncelik tedavi görenler olursa eğer şuan tüp bebek yaptırmadan bekleyenler ne olacak? her geçen gün tüp bebek yaptıracak olanların sayısı daha da artacak peki bize ne zaman sıra gelecek? diğer topiclerde siteye gelenlerin sırasına göre liste düzenleniyor eğer siz birilerine öncelik tanırsanız tedavisiz bekleyenlere haksızlık olur.. belirli bir sıraya göre gitmesi lazım..
Hepinizin cumaları mubarek olsun ve dualarınız kabul olsun..rabbim bu güzel günün yüzü suyu hürmetine günahlarımızı affetsin ve bize anneliği nasip etzin inşallah
kanbarcım inşallah herşey yolunda gider hakkında hayırlısını diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?