Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

ay canım öyle mi diyosun ya,ne yapsam bilemedim şimdi.önceden çok takardım,psikolojik olarak etkilenirdim her şekilde.şimdi kafamdan atmıştım oluruna bıraktım.adet olacak gibi de sancılarım var,içimden de gelmiyor açıkçası test yapmak.ama şimdi bilemedim ya,varsa belli olur mu peki...yarın sabah yapayım kararsız kaldım :26:

heyecanla sonucu bekliyoruz

Ay canım öyle mi diyosun ya,ne yapsam bilemedim şimdi.Önceden çok takardım,psikolojik olarak etkilenirdim her şekilde.Şimdi kafamdan atmıştım oluruna bıraktım.Adet olacak gibi de sancılarım var,içimden de gelmiyor açıkçası test yapmak.Ama şimdi bilemedim ya,varsa belli olur mu peki...Yarın sabah yapayım kararsız kaldım :26:

bir hafta gecikti diyorsun tatlım çıkar tabi kiiiii:34:
Zaten belirtiler birbirne çok yakın inşallah bebişin seninledir de güzel haberler verirsin bizeeeee:16::16::16:

yok canım ne kusuru insanız işimiz gucumuz olabiliyo..allah razı olsun canım ..yasınlerede katılacakmısın yasın sırasına ekleyeym sıran gelince sanada dua ederiz inş.

Ayşecim ben daha öncede söylemiştim canım yasin okuyamayabilirm beni Ayetel kürsiye yazarsan sevinirim ama okuduğum yasin olursa yazarım tatlım...dağıtım dışı olur ama eksik tamamlarım belki...inan çalışınca çok zor oluyor....ama elimden geleni yaparım Allah sizlerden de razı olsun.....

bir hafta gecikti diyorsun tatlım çıkar tabi kiiiii:34:
Zaten belirtiler birbirne çok yakın inşallah bebişin seninledir de güzel haberler verirsin bizeeeee:16::16::16:

İnşaallah sonucunda üzülmem canım :2:

Ya aslında başka belirtilerde var,midem aşırı bulanıyor,başımda dönüyor arada ama üstünde durmuyorum.Daha öncede yaşadım çünkü,kaptırmak istemiyorum kendimi.Ama adet olmazsam en geç birkaç güne yapıcam testi,karar verdim :26:

yeni yasini şerif listemiz
perlanore==3 tane okudu
aruna==3tane okuyacak
bahar==3tane okudu
antikdeniz==3tane okuyacak
topeguk==1tane okuyacak
tondora==3tane okudu
sardunya==3 tane okuyacak
antisocial==1 tane okuyacak
seminay84==1 tane okudu 2 tane kaldı
sebiilem==3tane okudu
orlic==8tane okudu

burcu81==3tane okuyacak
ozay37barış==3tane okuyac
şaşkınanne==3tane okuyacak
yaseminseza==3 tane okuyacak
hayalot=4tane okudu
yandev==3 tane okudu
melek04==3tane okudu
esmacvs==3 tane okudu
ayse035===3 tane okudu
özlemlk==2tane turkuaz okudu
turkuaz== 2tane okudu
taylandilek=1 tane okudu
seyyan ==2 tane yasin okudu
e_m_a==2tane okudu
candan==2 tane okudu
rainsun==2 tane okudu
ecrin007==2 tane okudu
dilek==2 tane ema okudu
sevil61==2 tane okudu
muhat==2tane okudu
mausi==2 tane okudu
asbelove ==2 tane okudu
keyfimbilir==2 tane okudu
ecrin23==3tane okudu
witchgirl01==3tane okudu
nekadarzor==2 tane okudu
Simaybade==11 tane okudu
SÜPRİZ06

ESLEMLİVA

YENİ LİSTE İÇİN EKSİKLERİ BEKLİYORUM

ayşecim ben daha öncede söylemiştim canım yasin okuyamayabilirm beni ayetel kürsiye yazarsan sevinirim ama okuduğum yasin olursa yazarım tatlım...dağıtım dışı olur ama eksik tamamlarım belki...inan çalışınca çok zor oluyor....ama elimden geleni yaparım allah sizlerden de razı olsun.....

canım hanı burda kişi adına duaları yasın lıstesındeki sıraya göre yaptığımız için sende okumak ıster mısın dedim zorlamak istemem ama 1 tane de olsa okuyabilirsen listeye eklemek isterim canım

yeni yasini şerif listemiz
perlanore==3 tane okudu
aruna==3tane okuyacak
bahar==3tane okudu
antikdeniz==3tane okuyacak
topeguk==1tane okuyacak
tondora==3tane okudu
sardunya==3 tane okuyacak
antisocial==1 tane okuyacak
seminay84==1 tane okudu 2 tane kaldı
sebiilem==3tane okudu
orlic==8tane okudu

burcu81==3tane okuyacak
ozay37barış==3tane okuyac
şaşkınanne==3tane okuyacak
yaseminseza==3 tane okuyacak
hayalot=4tane okudu
yandev==3 tane okudu
melek04==3tane okudu
esmacvs==3 tane okudu
ayse035===3 tane okudu
özlemlk==2tane turkuaz okudu
turkuaz== 2tane okudu
taylandilek=1 tane okudu
seyyan ==2 tane yasin okudu
e_m_a==2tane okudu
candan==2 tane okudu
rainsun==2 tane okudu
ecrin007==2 tane okudu
dilek==2 tane ema okudu
sevil61==2 tane okudu
muhat==2tane okudu
mausi==2 tane okudu
asbelove ==2 tane okudu
keyfimbilir==2 tane okudu
ecrin23==3tane okudu
witchgirl01==3tane okudu
nekadarzor==2 tane okudu
Simaybade==11 tane okudu
SÜPRİZ06

ESLEMLİVA

YENİ LİSTE İÇİN EKSİKLERİ BEKLİYORUM

Canım daha önce katılmadım hiç,anlatır mısın biraz.Ne zaman,kaç tane ve kime okunacak,sıra sıra listedekiler mi okunacak,izah edersen sevinirim canım :26:

ayet el kursi listemiz
melek04==80 tane okudu
ayse035==100 tane okudu
nekadarzor==350 tane okudu
bahar==50 tane okudu
esmavsc==100 tane okudu
perlanore ==50 tane okudu
ema==200 tane okudu
turkuaz08==50tane okudu
Muhat==100 tane okudu

witchgirl==50 tane okuyacak
ecrin23==40 tane okudu
asbelove==100 tane okudu
mausi==50 tane okudu

rdlpstck==100 tane okuyacak
ecrin0007==100 tane okudu
hayalot==50 tane okudu
SSONMEZ==150TANE OKUDU

1620 TANE OKUNDU
okumak isteyenler eklenecektir

canım hanı burda kişi adına duaları yasın lıstesındeki sıraya göre yaptığımız için sende okumak ıster mısın dedim zorlamak istemem ama 1 tane de olsa okuyabilirsen listeye eklemek isterim canım

Tamam Ayşecim...okuyabilirim listeye ekle canım....cumadan cumaya mı okunacak...ayrıca cuma ne zamana kadar..okunması lazım....

Bende meleğimi bekliyorum heyecanla sabırla :49:

Ahh bi olsa hayırlısı ile,ne hayallerim var,çok istiyorum :43:

İnşaallah sonucunda üzülmem canım :2:

Ya aslında başka belirtilerde var,midem aşırı bulanıyor,başımda dönüyor arada ama üstünde durmuyorum.Daha öncede yaşadım çünkü,kaptırmak istemiyorum kendimi.Ama adet olmazsam en geç birkaç güne yapıcam testi,karar verdim :26:

Canım üzülme asla istemem ama er ya da geç öğrenmemiz gerekiyor bir hafta da kısa bir süre değil ben senin yerinde olsam hergün bi test yapmıştım:1::1::1:
ne güzel sabrediyorsun sen maaşallah ama yine bilmek en iyisi bence tabi benim görümcemin 2gün geçtiğinde çıktı kocaman 2.çizgi inşallah sende de çıkar bu ay

canım daha önce katılmadım hiç,anlatır mısın biraz.ne zaman,kaç tane ve kime okunacak,sıra sıra listedekiler mi okunacak,izah edersen sevinirim canım :26:

canım bu yeni liste değil tamamlanması gereken liste ..adını eklemeyi unutmamak için bu listeye ekledim..
Kaçtane okuyacağın şu an belli degil..yarın liste belli olunca kaç tane dustuğune bakıp önümüzdeki cumaya kadar okursun inş..buhafta sırada ben ve esma arkadaşım var..
Birde ayet el kurs,de cekmek istermisin

ayşecim peki bir kişi için 1000 ayetel kürsi 41 yasin okunuyor değil mi????
O zaman ben 1 yasin 100 ayetel kürsi alayım....fazlası olursa yazarım....

malesefki ayet el kursimizin sayısı belli olmuyyo okunabildiği kadar okuyoruz..ama mutlaka 2 arkadaşa 1000 tane okumus oluyoruz

hakkınnı helal et canım benim..listeyi yarın hazırlamış olurum.yarından başlayıp önümüzdeki cumaya kadar bitmsi gerekiyo

Canım ne demek helal olsun....liste falan bahane aslında sizlerle olmak bile insana huzur veriyor rabbim en kısa zamanda sağlıkla hayırlısıyla evlatlarımıza kavuştursun....Rabbim işlerimizi rast getirsin inşallah......listeyi sorun yapma lütfennn....tatlım cuma akşama kadar mı cuma namazına kadar mı????bu önemli benim için....işten gelip okumak için zamanım olabilir eğer cuma akşamına kadarsa....

canım ne demek helal olsun....liste falan bahane aslında sizlerle olmak bile insana huzur veriyor rabbim en kısa zamanda sağlıkla hayırlısıyla evlatlarımıza kavuştursun....rabbim işlerimizi rast getirsin inşallah......listeyi sorun yapma lütfennn....tatlım cuma akşama kadar mı cuma namazına kadar mı????bu önemli benim için....işten gelip okumak için zamanım olabilir eğer cuma akşamına kadarsa....

cuma öglen namazında bağışlamak istiyorum ama malesef tamamlanmadığı için kasamı buluyo cuma bitmiş olursa daha iyioluyo

canım ne demek helal olsun....liste falan bahane aslında sizlerle olmak bile insana huzur veriyor rabbim en kısa zamanda sağlıkla hayırlısıyla evlatlarımıza kavuştursun....rabbim işlerimizi rast getirsin inşallah......listeyi sorun yapma lütfennn....tatlım cuma akşama kadar mı cuma namazına kadar mı????bu önemli benim için....işten gelip okumak için zamanım olabilir eğer cuma akşamına kadarsa....

canım ben yasınlerimi sabah evden çıkmadan abdest alıp ve arabada iişe varana kadar 1 tane okuyorum

Back
X