Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

iyi akşamlar arkadaşlarr
bilmiyorum benim hikayemi bilen var mı? nisan ayında 38 haftalık bebeğimi kordon dolanmasından kaybettim
çok şükür şimdi tekrar hamileyim nzardan falan çok korktuğum için önce paylaşmak istemedim çok farklı psikolojim lütfen kızmayın bana ayrıca düşük riskimde vardı hala evde dinlenmekteyim çok şükür bugün 10 haftamızı tamamladık
olacak her türlü oluyor malesef o yüzden ayşeyle yeni hamilelik haberlerinin sizlere moral olacağını düşündüğümüz için artık paylaşmak istedim
Allahım hepinize sağlıklı sıhhatli hamilelikler ve evlatlar nasip etsin

AYŞECİM geçen haftayı fazla okumuş olmadım demi çünkü geçen haftanınkini bugün yazdımya ondan diyorum
bu arada bende özlem için tekrar okurum kat kat helal olsun allahım sabır versin

canım merhaba rabbim hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin inş.. evet fazla okumus oldun ama yeni listemizdeki eksiklere tamamlarım

size boyle bi haber vermek istemezdim ama malesef ki bu sabah adet oldum..moralim çok bozuk sancım da çok ..
yine olmadı yine

size boyle bi haber vermek istemezdim ama malesef ki bu sabah adet oldum..moralim çok bozuk sancım da çok ..
yine olmadı yine

böyle bir durumda ne denirkii....aynı şeylerii ben her ayy yaşıyorummm....hayırlısııı böylemişşş... yine zamanı gelmemiş üzülmee :(...tez zamanda ...hamiş olduğun haberleri alacağımız günlerde gelecek inşallahh ...allah bizlere sabır versinnn.......... beklemekte yaşamakta zorr...

esma ayse035 ve özlemlk için ayet el kursı lıstesi

ayse035== 200 tane okuyacak
eslemlıva==1000 tane okuyacak
asbelove==100 tane okuyacak,
perlanore==100 tane okuıyacak

okumak isteyenler eklenecektr

böyle bir durumda ne denirkii....aynı şeylerii ben her ayy yaşıyorummm....hayırlısııı böylemişşş... yine zamanı gelmemiş üzülmee :(...tez zamanda ...hamiş olduğun haberleri alacağımız günlerde gelecek inşallahh ...allah bizlere sabır versinnn.......... beklemekte yaşamakta zorr...

bizimde artık evimizden bebek sesleri gelsin sessiz kalmasın..:14::14::14::14:

a.slm canım..hem grip hemde adet sancısı düşün artık canım ıyı degilim ruhende iyi degilim arkadaşım

canım kıyamam.benim dünkü ruh halim sana geçti heralde.ne denilirki.inan bilmiyorum.ama ben dün bol bol ağladım.e rahatladım biraz ağlayınca.yanında olmayı isterdim.ne olur çok üzülme.daha yolun başı.bak burda hepimiz yanındayız.ve seni seviyoruz.dualarımız seninle.RABBİM gönül genişliği versin sana inş.

Günaydın canım evet evdeyim ve heyecanlıyım neden derseniz ilk defa aşure yapıcam bugün:1:Dün akşamdan malzemeleri hazırladım buyurun gelin aşure yemeye:1:Annem yapardı hep kulakları çınlasın:5:Allah kolaylık versin canım yarın dinlenirsin gerçi biz bayanların işi bitmiyor dinlenme fırsatı yaratamıyoruz:31:

A.s canım sanada Allah kolaylık versin nasıl gidiyor kapalılığa alıştınmı:34::3:
alışmaya calısıyorum canım zor oluyor ama Rabbım kolaylıgını verecek ınş.

orlic sanada günaydın keyfim; gripliyim canım ama işede gelmek zorundaydım sen nasılsın sende mi iştesin canım ya

baharcım aşureni allah kabul etsin bende yarın yapmayı planlıyorum ilk defa yapıcam bende eminim seninkide çok güzel olacak bayılırım aşureye:56::56:
evet işdeyım bende 3 e kadar malesef
yine olmadı yine

üzülme canım benım inş. kavuşacagız bunlar sınavlarımız bizim :16:

canım kıyamam.benim dünkü ruh halim sana geçti heralde.ne denilirki.inan bilmiyorum.ama ben dün bol bol ağladım.e rahatladım biraz ağlayınca.yanında olmayı isterdim.ne olur çok üzülme.daha yolun başı.bak burda hepimiz yanındayız.ve seni seviyoruz.dualarımız seninle.RABBİM gönül genişliği versin sana inş.

allah razı olsun canım çok isterdim yanımda olmanı ağlayamıyorum .çünkü eşimde uzuluyo..sağolasın bende hepinizi çok seviyorum iyiki varsınız

hiçbi iş yapasım gelmiyo 1 hafta oldu evi temizlemeyeli..çamasırlar asılacak.bulasıklar yerleştiirilecek..içimden hiçbirsey yapmak gelmiyo..sadece uyumak istiyorum

'
allah razı olsun canım çok isterdim yanımda olmanı ağlayamıyorum .çünkü eşimde uzuluyo..sağolasın bende hepinizi çok seviyorum iyiki varsınız

'zor durumlarda ve her türlü sıkıntılara karşı dirençli olun.gerçekten Allah zorluğa göğüs gerip sıkıntılara katlananlarla beraberdir. ' ENFAL SURESİ 46

hiçbi iş yapasım gelmiyo 1 hafta oldu evi temizlemeyeli..çamasırlar asılacak.bulasıklar yerleştiirilecek..içimden hiçbirsey yapmak gelmiyo..sadece uyumak istiyorum

boşver işleriii...kendine bi gelll böyle zamanlarda benimde hiç bişey yapasım gelmiyordu 1-2 saattt ağlama terapi gibiii... sonra balon gözler... ve uyuşmuş bir vücut ...sonra yatışıyorsunn...elden bişey gelmiyor.... allahın dediği oluyorr...bencede bir sınav buu...umarım uzun sürmez...hayırlısıı olsunnn...

Back
X