Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

kızlar beni merak etmişsiniz. ben hala gribim fakat adet sancım kesildi..amaaaa eşime gribi bulaştırdım.. o daha agır geçiriyor:14:
ve biz bugun dra gittik dr aşılama dedi ve bu ay asılamaya yeni umutlarla başlıyruz..
sizler nasılsınız çoook ozledim sizi

evet merak etmiştim gerçekten.içim rahatladı.gerçi eşinde rahatsızmış ama çok geçmişler olsun.yeeni haberine gelince hayırlı olsun kararınız. ilk aşılaman, son olur iyi haberlerle inşaalah.hadi bakalım yeni umutlarla hepberaber.......

orlic sanada günaydın keyfim; gripliyim canım ama işede gelmek zorundaydım sen nasılsın sende mi iştesin canım ya

baharcım aşureni allah kabul etsin bende yarın yapmayı planlıyorum ilk defa yapıcam bende eminim seninkide çok güzel olacak bayılırım aşureye:56::56:
Sağol canım Allah razı olsun seninkinide Allah kabul etsin.Valla kendim diye demiyorum aynı annemin yaptığına benzedi yiyenler çok beğendi.Allahım kabul etsin hepimizinkini.Seninkide güzel olmuştur:34:
size boyle bi haber vermek istemezdim ama malesef ki bu sabah adet oldum..moralim çok bozuk sancım da çok ..
yine olmadı yine
Hayırlısı olsun canım.Oda olur elbet .Ona bakılırsa ben tarlusal söktürücü kullandığım halde olamadım çok sinirleniyorum bugünlerde herşeye stres yaptı bendede:19:
Allah hepimize yardım etsin..dualarımız kabul olsun..
Aminnn:16:
alışmaya calısıyorum canım zor oluyor ama Rabbım kolaylıgını verecek ınş.

evet işdeyım bende 3 e kadar malesef

üzülme canım benım inş. kavuşacagız bunlar sınavlarımız bizim :16:
Canım Allah nasip etmişse zamanla kolaylığınıda verir inşallah:16:
hiçbi iş yapasım gelmiyo 1 hafta oldu evi temizlemeyeli..çamasırlar asılacak.bulasıklar yerleştiirilecek..içimden hiçbirsey yapmak gelmiyo..sadece uyumak istiyorum
Canım kendini kafanı dinle biraz.Ne zaman iyi hissedersen o zman yaparsın üzme kendini Allah büyüktür:16::54:
bir iki gün topikte görmeyince merak etmiştim seni hatta yazdım umarım herşey yolundadır diye ve şakadan olsada kızmışsın ya ben senin samimiyetini hissedebiliyorum bize yazdığın güzel duaların ve dileklerinde çok samimi ve içten olduğunu düşünüyorum allah senden razı olsun çok güzel paylaşımlarda bulunuyorsun ve derdimize ortak oluyorsun sen annesin ve evlat sevgisini bilirsin bizimde o sevgiyi tatmamız için ne kadar çabaladığımız görüp bizlere dua ediyorsun seninde herşey gönlüne göre olsun inşallah
Evet Candan ablamız çok dğerli biri bencede Allah onun gönlüne göre versin:16:
Şimdi bu yaşadıklarımı neden paylaştığımı merak edenler olabilir konumuz da bu değil aslında ama o kadar doluyum ki ne yapacağımı bilemez haldeyim.Hamile kalınca bütün problemlerim biter mutlu olurum diye düşünmeyin ki ben öyle düşünüyordum Rabbim herşeyin hayırlısını versin.İşte benim kızımla geçirdiğim 6 ayın özeti :(

MELEĞİM
Babanla 2 yıl önce kasım ayında evlendik aradan 1 hafta geçti bebek sormaya
başladılar bana. İlk zamanlar takmıyordum kafama ama giderek öfke duyuyordum
soranlara.Bebek düşünmüyoruz deyip kaçamak cevaplar veriyordum.Sonra aylar geçti her
ay hüsranla sonuçlandı gebelik testlerim.Çevremdekiler o kadar anlayışsızdı ki hiç
kimseyle görüşmeye tahammül edemez olmuştum.
Doktora gitmeye karar verdim.Hem
bende hem babanda problem vardı bunu duyduğumda günler zehir olmuştu her gün
ağlamaktan yorulmuştum.Bu arada çevremdeki yakınlarımın hamile haberlerini aldıkça
kahroluyordum.Kendimden şüphe ettim çoğu zaman ben kıskanç mıyım neden insanların
hamile haberlerini aldıkça üzülüyorum diye.Bu kadar kötü bir insan olabilir miydim ben?

Yavaş yavaş hamile haberlerini saklamaya başladılar benden ama eninde sonunda
duyuyordum artık bir karar vermek zorundaydım babanla konuştum ve aşılamaya karar
verdik.Adet günümü bekliyordum ama adetim 10 gün gecikti baban ısrarla test yapmamı
istiyordu ama ben her zaman ki gibi düzensiz diye aldırış etmiyordum.

26.03.2012 Pazartesi günü baban test alıp gelmiş yapamam dedim ve baban bana küstü
uyudu.İçimden bir ses bana hadi kalk yap en azından için rahatlasın diyordu.Sonucu
bildiğim için gayet sakin testi yaptım ve çift çizgiyi gördüğümde gözlerime
inanamadım.Şoka girmiştim resmen.Gözyaşları içinde babanı uyandırdım bir yandan da
avaz avaz bağırıyordum aşkım uyan ben hamileyim diye.Baban uyandı ve inanamadı çift
çizgiyi görse de emin olamıyordu bir türlü bense hem ağlıyor hem de ayakta duramayacak
kadar titriyordum.Anneanneni aradım hemen anne ben hamileyim diye
bağırıyordum.Sesimi bile kontrol edemez haldeydim.Sonra en yakınlarımıza verdik bu
müjdeli haberi.Herkes senin ve benim için dualar etti.

Sonra doktor kontrolleri başladı her şey yolundaydı kalp atışlarını duymuştum dünyalar
benimdi sanki.Verdiğin rahatsızlıklar umrumda bile değildi.Mide bulantılarım çok aşırıydı
ama takmıyordum sen benimleydin ya o yeterdi bana.Her gün konuşuyordum seninle seni
nasıl sevdiğimi anlatıp duruyordum.Minik minik hareketlerin başlamıştı Allah’ım bu bir
mucizeydi.Bir oyun havası dinliyordum sürekli ve doktora gittiğimiz bir gün doktorun
odasında ki bilgisayarda o müzik açıktı doktor ultrasonda barkken ellerinin hareketini
gördüm oynuyordun resmen çokta hareketliydin doktor senin görüntün karşısında
gülmeye başladı annesi bak oynuyor galiba kız oyunu sevdiğine göre demişti.Müzik tanıdık
mı gelmişti annecim?

28.07.2012 cumartesi akşamı içimde nasıl bir sıkıntı vardı anlatamam bu arada sen 6 aylık
olmuştun.Geceye doğru biraz sancım vardı anlamadım ne olduğunu ara ara devam etti
sancılarım.Gece boyunca çektim sancıları.Sabah bir uyandım bir akıntı var bende baktım
kanamam var yine gözyaşları içinde babanı uyandırdım bu defa korkuyla.Hastaneye gittik
doktor ultrasonda baktı erken doğum tehliken var dedi senin durumunu sordum bebek iyi
dedi.Şikayetlerimi anlattım sancım ve kanamam var dedim sadece ilaç verdi yat dinlen
deyip beni eve gönderdi.Eve gidince kanamam ve sancım arttı.Başka doktora gittik
hemen senin kalp atışını dinlemek istediler ama ses yok panik içinde anneme baktım anne
kalp atışını duymuyorum anne ne oluyor kızım diye bağırıyorum annem gözyaşları içinde
bir şey yok kızım doktor gelecek şimdi sakin ol diye beni teselli ediyor ama ben yavrumun
kalp atışını duymadan nasıl sakin olabilirim.O hızlı hızlı atan kalpten eser yok şimdi
öldüğünü anlayamayacak kadar bilinçsizdim o an.doktor geldi masaya aldılar beni
yavrumun ayakları gelmiş başı sıkışmış ve ölmüş.Dünyam başıma yıkıldı sanki.Minik kızım
bebeğim ölmüş.Bebeğim çıktıktan sonra bana narkoz vermişler kendimi kaybetmiştim
çünkü.Kendime geldiğimde her şey bitmişti benimle değildin artık meleğim seni bir beze
sarmışlar anneannen babaannen herkes görmüş seni ben ve baban görmedik baban
bakmak istememiş dayanamam ben demiş.Ben odada bağırıyorum kızımı getirin ne olur
göreyim sarılayım doya doya ama yok götürüyorlar seni bebeğim büyük dedenin mezarını
birazcık açıp defnetmişler seni oraya.Deden adını Elif koymuş benim düşündüğüm isim Elif
değildi ama olsun deden güzel bir isim koymuş sana Elif’im.Hastaneye gelenler gidenler
çok ama çok zordu.Sadece sen yoktun bebeğim tekmelerin yoktu karnımı okşuyorum ama
yok bomboş konuşmalarımı okşamalarımı hissetmiyorsun artık.1 gün sonra hastaneden
çıktım ve sensiz geçen 4 ay.Benimle beraber hamile kalanlar aldı bebişlerini kucağına
bense mezarına gelip toprağına sarılıyorum.Alışamadım bebeğim yokluğuna canım çok
yansa da isyan etmedim Allah’a hamdolsun o verdi o aldı.Şimdi sadece ultrason
resimlerinle kendimi avutuyorum hani o minik ellerini oynattığın şarkı var ya her yerde
çalıyor herkesin oynadığı o şarkıya ben ağlıyorum.
Canım çok üzüldüm senin adına:50:Dilerim bir gün hoşgeldin meleğim başlıklı bir mektup yazarsın ve yıllar sonra evladına o mektubu vermen nasip olur.Ben ilk okula giderken annemin el yazısıyla yazmış olduğu ben anneyim diye bir şiirini okuduğumda hüngür hüngür ağlamıştım.Ve hala o başlık aklıma geldikçe duygulanırım annemde uzakta bununda etkisi var:5:Dilerim o mektubu yazdıracak evladı Allahım sana nasip ederde senden ona hatıra kalır:31::16:
Amin canım.2 yıllık evliyim ve burda okuduğum zaman uzun yıllar evli olup hala çocuk sahibi olamayanlar var.Okudukça daha çok üzüldüm onların yerine koydum kendimi daha çok yandı canım.Allah kimsenin evini çocuksuz bırakmasın.Bugün bardağı taşıran son damla eşimin annesinin sözleriydi en yakın zamanda bir evlatlık alın dedi bana.Çok üzüldüm çok ağladım ama ben daha 2 yıllık evliyim ve yavrumu kaybedeli 4 ay oldu :(
Bakma sen kimsenin lafına o kadar çok şey derlerki inan duygusal herşeye takar olsak ruh sağlığımız bozulur hzuurumuz kalmaz.O yüzden en sağlıklı kararı sen ve eşin verebilirsin.Baktınki olmuyor bir bebeğede annlik edebilirsin.Sonuçta bizden olan bebeklerde Allahın emaneti değilmi?Herşey emanet bu dünyada umarım Allah sana nasip ederde bebeğine kavuşursun:16:
ona torun veren de rabbimiz bize vermeyen de rabbimiz. amcamın 16 yıl çocuğu olmadı yawwwww. sonra yengem ikiz doğuru verdi 3 çocuğu oldu.deyinki bana birinden birinin hayrı oldu mu. olmadı. Allah anasına babasına dayak atan evlatlarda yaratmıştır.rabbim öyle evlattan da korusun hayırlı evlatlar nasip etsin.
Aminn çok doğru herşeyin hayırlısı.Kötü dediğimiz olaylarda bile hayır vardır.Allahın neler düşündünü bizim için ne istedini Allahtan başka kimse bilemez.O halde herşeyin hayırlısını nasip et demekten başka çıkar yolu yok:31:
O günlere dönmeyi ne kadar çok isterdim bir bilsen canım hayat bir başka güzeldi mercimek diye severdik kızımı kardeşimin nişanı vardı yol uzun diye korktum gitmedim ve kardeşim mesaj atmıştı ablacım herkesten çok sizin orda olmanızı isterdim ama MERCİMEĞİN CANI SAĞOLSUN yazmış :( babası mercimeğimize mektuplar yazdı büyüyünce verecektik okusun diye günlükler tuttum ama olmadı okuyamadı yavrum.Ya hepinizden çok ama çok özür diliyorum ben hiç böyle değildim bu son günlerde özellikle bugün içimde fırtınalar kopuyor yazmak istiyorum bugüne kadar içime attıklarımı döküyorum buraya hep güçlü olmaya çalıştım duygularımı gizledim şimdi neden gizleyemiyorum anlamıyorum hakkınızı helal edin ne olur
Cnaım olabilir haklısın bu duygu hepimizde zaman zaman oluyor.Allah dermansız dert vermesin ve inşllh bizleri çaresiz bırakmasın:16:
Bu saatte size bunlari niye yaziyorum once onu acikliyim. Belkide yureginizin sizisini acisini belkide yarasini taaas icimde hissediyorum.*
Yasli ve hasta bir babam var. Bir nevide yardima bakima ihtiyaci var. Ben bir evladiyim babamin baskada evlatlari var. Simdi babam yillarca bizlere kendi sagligindan ve canindan vazgecerek var gucu ile calisti ve ben inaniyorum ki asla haram yedirmedi. Dovmedi sahip cikti elinden geldiyince okutu meslek sahibi yapti. Asla kotu bir baba olmadi bence aksine hakkini asla odeyemeyecegim bir babam var. Hayatimda sadece babami bor kere gordum calisirken yllar evvel en az 20 yil evvel. Halada babamin o hali aklimdan gitmez. Bizim icin ne kosullara katlandi diye. Ben elimden gelen yapiyorum babama ama genede ne icim ne vicdanim rahat degil. Keske babama sagligina kovusmasi icin birseyler yapabilsem belki icim bir nebze rahatlayacak. Rabbim e hergun babam saglikli huzurlu bir omur nasip etsin diye yalvariyorum. Simdi gelelim asil soruna evladi olan diger kardeslerimin birinin disinda kimse aramaz sormaz bir ihtiyaci varmi bilmez.babam hergun agliyor ben biliyorum kimse ilgilenmedigi icin. Oysaki sadece bir telefon bekliyor.*
Ben evladimi kaybettgimde bosandigimda oturdum agladim dizlerinde babamin dedimki baba yillarca hayirli huzurlu bir yuva istedim olmadi kaderime razi oldum nasibim buymus dedim. Baba Allah verdigi evladi niye aldi dedim. Ben simdi bir evlat kokusu koklayamacakmiyim dedim. Evladimdan geriye bir cift corap var sadece dedim. Ben buna nasil dayanicam baba dedim.icimin acisin tarif etmem mumkun degil. O zaman babamin su dedigini unutmam hic. "bak kizim ben kac evladim var, ben suan varliklarindan dolayi agliyorum. Keske olmasalardida icim boyle haketmedigim halde yakmasalardi. Canimi biraz daha iui yesinler okusunlar diye hce saydim. Simdi elden dustum yuzume bakan yok soran yok. Aglama hayirsiz olsaydi omur boyu aglardin. Zamanla bi yaranda sarilir" dedi. Simdi zaman gecti hala evladimi olsun istiyor yuregim, ama bakinca kosullarada iyikde Allah nasip etmemis diyorum. Olsaydi perisan olacakti babasi denen o sahsin psikolojik durumu yuzune.*
Ozetle veren de Allah alan da Allah. Emin olun hayirsiz evlat cok daha zor. Dua edin inanin ve Rabbim den hayirlisini isteyin. Hayirsiz cok daha zor.*
Allah sizlere hayirli ve saglikli evlatlar versin ins.*
Öncelikle canım Allah yardımcın olsun.Geçmiş olsun herşeyde bir hayır var diye boşa denmemiş.Allah babanıda başından eksik etmesin.En azından omuzuna yaslanabilecğin bir baban var.Ben küçükken babamı kaybettim ve hemde en zor anlarımda yanımda yoktu.Allah öyle nasip etmişti.Ama beterin beteri var diye düşünürsek rahatlarız en azından.Bak senin baban var diyebiliyorsun anlatıyorsun.Ama ben babamın hayaliyle yaşıyorum bazen.:5:Allah hepinizin babasına sağlıklı uzun ömür versin:16:
kızlar beni merak etmişsiniz. ben hala gribim fakat adet sancım kesildi..amaaaa eşime gribi bulaştırdım.. o daha agır geçiriyor:14:
ve biz bugun dra gittik dr aşılama dedi ve bu ay asılamaya yeni umutlarla başlıyruz..
sizler nasılsınız çoook ozledim sizi
Canım çok geçmiş olsun.Sevindim senina dına hadi inşallah aşılaman tutarda o gzüel haberi duyarız senden:16::54:

Kızlar ben bugün adet oldum üzgünüm :31:Hepinize güzel bir gün diler.İşe giden arkadaşlara hayırlı işler kolay gelsin:3:

Kırmızıları da gördüm az önceeeeeeeeee bu ayda hüsranla sonuçlandıııııı:14::14::14:

Çok kötüyüm çok ağrı bir yandan hayal kırıklığı bir yandan Allahım sabır nasip et bizlere:14::14:

canım ya hayırlısı olsun inşallah evet insan çok üzülüyor ama kısmet vakti gelince olacak buna inan

canım şükür iyi diyelim iyi olalım..eşimede bulaştırdım oda hasta:14::14::14::14:
bugu dra gittim bu ay aşılamaya başlıyoruz.

ayşecim çok geçmiş olsun aşılama kararı almışsınız hakkında hayırlısı olsun inşallah rahim filmi çektirmişmiydin sen

Kızlar ben bugün adet oldum üzgünüm :31:Hepinize güzel bir gün diler.İşe giden arkadaşlara hayırlı işler kolay gelsin:3:

Sağol canım Allah razı olsun seninkinide Allah kabul etsin.Valla kendim diye demiyorum aynı annemin yaptığına benzedi yiyenler çok beğendi.Allahım kabul etsin hepimizinkini.Seninkide güzel olmuştur:34:

üzülme olurmu baharcım seninde günün güzel olsun inşallah
ben aşure yapamadım kısmet olmadı çok gripliydim pazar günü hiç halim yoktu eminim aşuren çok güzel olmuştur canım sen bursadaydın demi bilseydim gelirdim sana yemeğe:56::56:

ilk gün insan daha çook üzülüyor.ağrısıda cabasıı....allahın izniyle yeni yıl hepimize bol bebiş getirsinn...:)

ben bunların çoğunu duymadımm... hiçbirnii yaptırmadım...LH FSH PROLAKTİN TSH E2 testleri hariç onlarda iii çıktı...eşimde sıkıntı yok denildi...ama olumsuz....bunlarıı sonradan mı yapıyorlarr araştırma maabında....neden baştan iice incelemezlerkiii... üffff:((

canım genelde diğer testleri 1-2 denemeden sonra yapıyorlar hatta bazı dr.gereksiz buluyor ama insan ilk deneme bile olsa maddi manevi yıkılıyor üniversite hastanelerinde bu testler ücretsiz yapılıyor ancak biraz zaman alıyor yani benim testlerim yaklaşık 2,5 ay falan sürmüştü genetik testimi ve pıhtılaşmayı özelde yaptırmıştım diğerlerini üniversite hastanesinde zaten benim deneme sayım fazla olduğu için hemen istedi dr.

tabi ki, Allah çok daha iyilikler hoşluklar versin inşallah bu şükürler güzel karşılıklar bulsun, Yüce Rabbim'den gelecek olan.

Allah yüreğinizden sevginizi hiç eksiltmesin daima daha da arttırsın inşallah. Seve seve okuduğunuz her bir duanın aynıları size de gelsin inşallah.

Allah dularınızı, yüreklerinizin sesini bilip işitip, hakkınızda en hayırlısıyla kararlıyordur ve verecektir herşeyi en hayırlısından ve en güzelinden inşallah.

Aminnn Allahım verecek hayırlısıyla bizlere de mucizemizi

canım ya hayırlısı olsun inşallah evet insan çok üzülüyor ama kısmet vakti gelince olacak buna inan

ayşecim çok geçmiş olsun aşılama kararı almışsınız hakkında hayırlısı olsun inşallah rahim filmi çektirmişmiydin sen

evet canım dün ilk saatlerde çok kötüydüm ama şimdi rahatım elhamdülillahhh Allahım sağlığımızı almasın

Canım üzülme diyemiyorum dün bende aynıydım ama geçecek ilk dumur dönemini aşınca çook şükür ki sağlıklıyız her ay kendiliğinden geliyor kırmızılarımız:34:

evet canım ama ya hergün 1 tane 41 gün

yada herkese 1 tane olmak üzere diye biliyorum

41 günüm olmadığı için 41 kişi tercihini kullanıyorum

ALLAH ım inşallah gelecek ay sanada kırmızıları değil pozitifi gösterir inşallah

eşime gelince biz 5,5 yıllık evliyiz varikosel ameliyatı oldu

değerleri varikoselden önce 7 milyondu

ameliyettan sonra 20 milyon -37 milyon arasında dağişti bize hep normal yolla bile olur bebeğiniz deniyordu

ama 2 aşılama 1 tüp sonuç hep negatif :(

sonra bi topikte kaan aydosu duydum sonuçları gönderdim durumu anlattım
sonuçlar normal görünüyor ama bide görünmeyen sorun dna dedi
gittik

hiç sağlıklı sperm yokmuş

proxeed plus klomen ve endol tableti kullanmamızı söyledi

proxedde 4.kutudayız

klomeni hergün yarım alıyoduk

gün aşırı yarıma düşürdü

tabi bunun yanında keçiboynuzu tozu
keçi boynuzu pekmezi
kavrulmamış fındık
incir

gibi besinlerde tüketiyor

24 o cakta tekra gidecez o güze kadar bebek olmazsa

,inşallah karışık olmamıştır tatlım

Canım merhaba
Eşimin doktoru da Kaan hoca 1 yıldır görüşüyoruz kendisiyle muhteşem bir doktordur ne derse uygulayın zaten muayenesine 1 kez gittik görüşmelerimiz hep mail yoluyla eşinin diğer tüketmesi gereken besinleride söylemiştir heralde.Allah yardımcınız olsun

evet bahar çok şükür babam var. saol cnm iyi dileklerin için. üzülme canım baban için elden bişi gelmez. Rabbim öyle takdir etmiş.
benimde annem yok mesela 15 seneye yakın oldu. mesel evliyken hiç yaşayamadım gidip annemim kurduğu sofrada yemek yemeği ve yaşayamıcam. annemle hiç çarşılara gidip çeyiz almalar alışveriş yapmalar olmadı. anlayacağın olmadı da olmadı. tek dileğim inş hayırlı eş hayırlı yuva ve hayırlı sağlıklı evlatlarım olsunda içimde kalanları kurduğum ailede yaşayayım... her halimize şükür

canım çok sagolasın hayırlı sonuç almayı rabbim nasip eder inş..evet rahim filmi çekindim temiz cıktı ama ne filimdi sorma mahvolmuştum

canım merhaba nasılsın..
gecen gun kendinle alakalı yazını okudum ama musait olamadığım için yazamamıstım..
öncelikle 2 senelik evli oldugunu bilmiyordum sanki daha uzun sure evliymişsin gibi geliyordu..ama gercekten yasadıklarına çok uzulduminsan yasayamayınca malesef tam anlamıyla anlayamıyor..ağlattın beni...rabbim nasip etmeyince etmiyor.vakti saati daha gelmemiş demek..ve malesefki insanlarımız herseyin yaratıcı olan YUCE ALLAHIN isterse yok ettiğini ve isterse var ettiğni bildikleri halde utanmadan laf etmeye acımasızca devam ederler...böyle insanlar canımızı acıtsa da kesinlikle ah etmemeliyiz.sadece rabbim bilir demeliyiz..çünkü rabbim o kadar adil ki kimsenin yaptığını yanına koymuyor...
inş en yakın zamanda hayırlı saglıklı bi evladın olur canım

nasılsınız..
biz eşmle evdeyiz ve hastayız .. eşim ekmek almaya gitti o ara yazayım dedim:34::34:
hepinizden allah razı olsun benim içino guzel dilekleriiniz için..
inş.bigun bizde anne olacagız..
bu arada dun hastahanede sıra beklerken bi bayanla ayakustu muhabbet ettik..ve anlattıklarına sok oldum..10yıldır çocuk tedavisi oluyormus..ve bu hafta içi ameliyat olacakmış ameliyat öncesi gebelik testi istemişler pozitf çıkınca ameliyat kalmış tabi.. belim agrıyor dusuk yapmaktan korkuyorum dedi allah yardım etsin dedim..drumda bi daha böyle asık suratla gelme dedi:1::1::1::1:.
hakkımızda hayırlısı arkadaşlar verende rabbim alanda rabbim o hakkımızda hayırlısını nasip eder herzaman..inş.kavusacağız bebişlerimizee:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

. Allahın isimlerinden biri olan varis (a harfi uzatılarak okunacak) mirasçı anlamına gelen vaaris ismi ya vaaris diyerek günde 707 kere okuyanın çocuğu olurmuş denemekte fayda var
olmasa da sevaba gireriz Rabbimin adını anmaktan zarar gelmez ki.

canım bunu da okuyalım arkadaşlaarda kabul ederse liste yapıp okuyalım

yeni yasini şerif listemiz
perlanore==3 tane okuYACAK
aruna==3tane okuyacak
bahar==4tane okuYACAK
antikdeniz==3tane okuyacak
topeguk==1tane okuyacak
tondora==3tane okuYACAK
sardunya==3 tane okuyacak
antisocial==1 tane okudu
seminay84==3 tane okuyacak
sebiilem==3tane okuyacak
orlic==4 tane okuyacak
ozay37barış==5tane okudu
şaşkınanne==3tane okuyacak
yaseminseza==3 tane okudu
hayalot=4tane okuyacak
yandev==3 tane okuyacak
melek04==3tane okuyacak
esmacvs==4tane okuyacak
ayse035===4 tane okuyacak
özlemlk==3 tane okuyaacak
turkuaz== 3 tane okudu
taylandilek=3 tane okuyacak
seyyan ==4 tane yasin okuyacak
e_m_a==4 tane okuyacak
candan==4 tane okuyacak
rainsun==3 tane okuyacak
ecrin007==3 tane okudu
dilek==3 tane okuyacak
sevil61==3tane okuyaacak
muhat==3tane okuyacak
mausi==3tane okuyacak
asbelove ==3 tane okuyacak
keyfimbilir== 3tane okuyacak
ecrin23==3tane okuyacak
witchgirl01==3tane okuyacak
nekadarzor==3tane okuyacak
Simaybade== 4tane okuyacak
SÜPRİZ06==3 tane okudu
ESLEMLİVA==4 tane okuyacak
SSONMEz==1 TANE OKUdu

arkadaşlar bu hafta ben esma ve özlem için okuyacağız..
esma için ==hayırlı doğum sağlıklı evlat diye duamız
özlem ve bende hayırlı saglıklı birer evlat için duamız
özlem arkadaşımız için bi kere dua okumustuk bu zor gunlerde tekrar dua edelim istedim hakkınızı helal edin

esma ayse035 ve özlemlk için ayet el kursı lıstesi

ayse035== 200 tane okuyacak
eslemlıva==1000 tane okuyacak
asbelove==100 tane okudu
perlanore==100 tane okuıyacak
ecrin007==100tane okudu

okumak isteyenler eklenecektr

canlarım okuyupta eklemediklerim bildirsin lütfen..gözümden kaçmış olabilir

Back
X