Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

yeni yasini şerif listemiz
perlanore==3 tane okudu
aruna==3tane okuyacak
bahar==4tane okuDU
antikdeniz==3tane okudu

topeguk==1tane okuyacak
tondora==3tane okuYACAK
sardunya==3 tane okuyacak
antisocial==1 tane okudu
seminay84==3 tane okuyacak
sebiilem==3tane okuyacak
orlic==4 tane okuyacak
:nazar:ozay37barış==5tane okudu
şaşkınanne==3tane okuyacak
yaseminseza==3 tane okudu
hayalot=4tane okuyacak
:nazar:yandev==3 tane okuDU
:nazar:melek04==3tane okuyacak
:nazar:esmacvs==4tane okudu
ayse035===4 tane okuyacak
özlemlk==3 tane TURKUAZ okudu
turkuaz== 3 tane okudu

taylandilek=3 tane okudu
seyyan ==4 tane yasin okuyacak
e_m_a==4 tane okudu
candan==4 tane okuyacak
rainsun==3 tane okuyacak
ecrin007==3 tane okudu
dilek==3 tane ema okudu

sevil61==3tane okuyaacak
muhat==3tane okuyacak
:nazar:mausi==3tane okuyacak
asbelove ==3 tane okuyacak
keyfimbilir== 3tane okuyacak
ecrin23==3tane okudu
witchgirl01==3tane okuyacak
nekadarzor==3tane okuyacak
Simaybade== 4tane okuyacak
SÜPRİZ06==3 tane okudu
ESLEMLİVA==4 tane okudu
SSONMEz==1 TANE OKUdu

arkadaşlar bu hafta ayse esma ve özlem için okuyacağız..
esma için ==hayırlı doğum sağlıklı evlat diye duamız
özlem ve aysede hayırlı saglıklı birer evlat için duamız
özlem arkadaşımız için bi kere dua okumustuk bu zor gunlerde tekrar dua edelim istedik hakkınızı helal edin

esma ayse035 ve özlemlk için ayet el kursı lıstesi

ayse035== 200 tane okuyacak
eslemlıva==1000 tane okudu
asbelove==100 tane okudu
perlanore==100 tane okuıyacak
ecrin007==100tane okudu
rdlpstck 100 tane okuyacak
Esma 200 tane okudu
Antikdeniz 100 okuyacak
Ssonmez 210 okudu
E M A 100 Tane okudu
taylandilek 50 okudu
okumak isteyenler eklenecektr
okuyupta eklemediklerim bildirsin lütfen..gözümden kaçmış olabilir
ALLAH KABUL ETSİN AMİN AMİN YA RABBİ

bende duaa istiyorum arkadaşlar adım gamze bu yazımı gören dahi içinden gamzeyede hayırlı ewlat nasip etsin die dua etsin Allah dua edenlerdende razı olsun ....

gunaydın hepinize inşallah guzel mutlu haberlerle dolu bir gün olsun. hayırlara vesıle olsun ınş.

koş gel anacım
hem gelemesende sen bizlesin hep başından beri sen uzakta deılsınkı
muhabbete girmiyorsun die güzel gönlünden habersizmiyiz canım :16:

maşallah güzel arkadasım Allah hep kalbine gore versin
bizlerıde unutma duanda

amın canım amın

kız hepınız bursalımısınız neee
bursalımısın kadifelı gelın........:32:

bende nisan gibi istanbula gıdecegım orada olan arkadaslar varsa goruşşmek isterim
fatıh semtınde olacagım
Evet canım bir kaç arkadaşımız var Bursadan keşke hepimiz yakın olsaydık ne güzel olurdu.Buluşma olsa hiç birimizde çoluk çocuk yok birbirimizi bziden başkası anlarda bizim kadar anlayamaz:34:Bursalıyım kadifemde var:9:Sen nerelisin kadifeli gelin hanım:9::34:
Merhaba kızlarrrrrr
Nasılsınız bugünnn............
Merhaba teşkler sen nasılsın:3:
günaydın kızlarrr..
İyigeceler canım:3:
canım benim inş.bigun görüşmek nasip olur..evet bu zamanın insanları yetinmeyi bilmiyorlar..
Sen işemi başladın
İnşallah canım görüşme şansımız olur.Evet canım yeni işe başladım:34::16::3:
canım benim belim de genel olarak ağrı var hatta bunu dun eşimle paylaştım..dra gidelim diyor..ama drum da çocuk tedavisinden dolayı kullandığın ilaçlardan kaynaklanıyo dedi..
Kardeşim geçtğimiz cumartesiden beri bayılmadığını söylüyo ama gzümle görmeyene kadar inanmam çünkü bayıldığını bi tek bana söylüyordu annemlere söylemiyordu..bende bizimkilerle paylastım diye acaba artık bana da mı söylemiyor diye düşünüyorum canım ya
İnşallah gerçekten iyi olmuştur canım Allah şifa versin:16:
Kızlar bu son zamanlarda evim sensin filim şarkısı dilimden düşmüyo.eşim yeteeeer diyo:1::1::1::1::1:
Ben eşimle gittim o filme,çok duygusaldı aglattı çoğu kişiyi:31:Bende çaktırmadan gzöyaşlarımı silmiştim:17::1:
Üç şey, Dünya ve Ahiret güzelliklerindendir: Sana zulüm edeni affetmen,
seninle ilişkisini kesenle ilişki kurman ve sana karşı cahillik yapana yumuşak ve olgun davranman.

BUNU YAPABİLİYORMUYUZ ARKADAŞLAR
Ben kendi adıma tam anlamıyla yapamıyorum . benimle ilişkisini kesip bana kötü davranana hiç bir şey olmamış gibi davranamıyorum kırılıyorum.Allah affetsin:31:
ya canım bişe dicem bu polikisover nasıl oluyoo bende şüpheleniyorum kendimden ama doktor yok dio ısrarla bu ay bir başka doktora gidip hormon tahlili yaptırayım diyorumm ..
Pko bendede var canım.Genelde adet düzensizliği tüylenme kilo artışı sivilcelenme vs belirtiler vardır.Bendeki adet düzensizliği ve kilo oldu.:31:Hormon tahlili yaptır adetin 3. günü felan.Birde ultarasondan baktır.İnşllh değilsindir:16:
KIZLAR NASILSINIZZZZZ :16::16::16: YA SON BİR KAÇ GÜNDÜR SÜREKLİ TANSİYONUM DÜŞÜYOR:26::26::26: (Bu ay adetimin tam ortasında 15. gün kanamam oldu 4 gün falansürdü dr gittim sorun yok stresten dedii ) BU KANAMAYAMI BAĞLI YOKSA BAŞKA BİR SEBEBİMİ VAR ANLAMADIMMM :44::44::44::44::44::44: HEM BU ARA KANAMAM HEMDE TANSİYON OLAYI BAŞIMA İLK KEZ GELİYOR :40::40::40::40::40::40: BÜTÜN BUNALRIN ÜSÜTNE BİRDE GRİP OLDUMMMMM :50::50::50::50::50::50::50:BENİMMM GRİBİMM BİRAZ AĞIR GEÇERRR :26::26::26::26::26::26::26:
Canım iyiyim teşkler sen nasılsın geçmiş olsun dikkat et kendine:16:
Arkadaşlar merhabaa,

Ayşe canım yasinleri okudum canım Allah kabul etsin.

İyigeceler canım:3:

Canlarım naber :21:

Ara ara okudum yazdıklarınızı,malum sorun devam ediyor,tek tek alıntı yapamadım.Hepinize çok teşekkür ederim,iyiki varsınız.

Evet hala adet olmadım.Ama karnım her an adet olacakmışım gibi ağrıyor,kk'yı açmadan tuvalete gittim hatta,eğer olduysam diye.Eğerki hamileysem(inşaallah) bu şekilde ağrı olmaz diye düşünüyorum,3-4 haftalıksa eğer,adet sancısı gibi ağrı olur mu?Eğer hamile değilsemde,daha kötü işte;kist falan mı varki acaba canlarım.Of noluyo ya,Rabbim hayırlara çıkarsın.

Yarın Cuma,bilerek bekledim bu Mübarek günü.Eşim test alıcak yarın,yapıcam bakalım,inşaallah çift çizgiyi görürüm.O kadar karmakarışığım ki.Dünyanın yükünü benim omuzlarıma koymuşlar gibi hissediyorum.O kadar ağır geliyor ki.Dün gece uyuyamadım hiç,ara ara kalktım,dua ettim ettim yattım.Lütfen dua edin benim için,tek çizgi görmek istemiyorum artık.Kendimi buna hazır hissetmiyorum,ümitsizliğe düşmek de istemiyorum.Ben bebeğimi istiyorum,kokusunu içime çekmek istiyorum artık,evim bebek kokusuyla bebek sesiyle dolsun istiyorum.Ben hiçbirşey istemiyorum,ne mal ne mülk,Rabbimden sadece hayırlı sağlıklı evlat istiyorum.Lütfen çok dua edin benim için,hepiniz için çok dua ettim,Rabbim inşaallah kabul eder.

Her türlü sonucu yazarım yarın.Umarım tek çizgi çıkmaz ve tekrar yaşamam o psikolojiyi,hayırlısı Rabbimden.........Eksik etmeyin dualarınızı kızlar :31:

KIZLAR NASILSINIZZZZZ :16::16::16: YA SON BİR KAÇ GÜNDÜR SÜREKLİ TANSİYONUM DÜŞÜYOR:26::26::26: (Bu ay adetimin tam ortasında 15. gün kanamam oldu 4 gün falansürdü dr gittim sorun yok stresten dedii ) BU KANAMAYAMI BAĞLI YOKSA BAŞKA BİR SEBEBİMİ VAR ANLAMADIMMM :44::44::44::44::44::44: HEM BU ARA KANAMAM HEMDE TANSİYON OLAYI BAŞIMA İLK KEZ GELİYOR :40::40::40::40::40::40: BÜTÜN BUNALRIN ÜSÜTNE BİRDE GRİP OLDUMMMMM :50::50::50::50::50::50::50:BENİMMM GRİBİMM BİRAZ AĞIR GEÇERRR :26::26::26::26::26::26::26:

geçmiş olsun...inşallah herşey yolundadır...kıbb..

Ara ara okudum yazdıklarınızı,malum sorun devam ediyor,tek tek alıntı yapamadım.Hepinize çok teşekkür ederim,iyiki varsınız.

Evet hala adet olmadım.Ama karnım her an adet olacakmışım gibi ağrıyor,kk'yı açmadan tuvalete gittim hatta,eğer olduysam diye.Eğerki hamileysem(inşaallah) bu şekilde ağrı olmaz diye düşünüyorum,3-4 haftalıksa eğer,adet sancısı gibi ağrı olur mu?Eğer hamile değilsemde,daha kötü işte;kist falan mı varki acaba canlarım.Of noluyo ya,Rabbim hayırlara çıkarsın.

Yarın Cuma,bilerek bekledim bu Mübarek günü.Eşim test alıcak yarın,yapıcam bakalım,inşaallah çift çizgiyi görürüm.O kadar karmakarışığım ki.Dünyanın yükünü benim omuzlarıma koymuşlar gibi hissediyorum.O kadar ağır geliyor ki.Dün gece uyuyamadım hiç,ara ara kalktım,dua ettim ettim yattım.Lütfen dua edin benim için,tek çizgi görmek istemiyorum artık.Kendimi buna hazır hissetmiyorum,ümitsizliğe düşmek de istemiyorum.Ben bebeğimi istiyorum,kokusunu içime çekmek istiyorum artık,evim bebek kokusuyla bebek sesiyle dolsun istiyorum.Ben hiçbirşey istemiyorum,ne mal ne mülk,Rabbimden sadece hayırlı sağlıklı evlat istiyorum.Lütfen çok dua edin benim için,hepiniz için çok dua ettim,Rabbim inşaallah kabul eder.

Her türlü sonucu yazarım yarın.Umarım tek çizgi çıkmaz ve tekrar yaşamam o psikolojiyi,hayırlısı Rabbimden.........Eksik etmeyin dualarınızı kızlar :31:

canım inşallah ii haberlerini alırız...hayırlısı neyse o olsunn sizde benim dualarımdasınız..inşalllah rabbim tüm dualarımızı kabul eyler..insan iyi ve kötü arasında gidip geliyor... o belirsizlikte insanı ister istemez sabırsızlandırıyor...herşey gönlünce olsun...yinede kötü düşünme...başıma hiç gelmediği için ağrı belirtilerini çokk ii bilemem ama olanlarr benzer diyor adet ağrısıyla...ben zaten her ay hamileydimm...süreklii bir belirtii arıyordumm... hepsii benim kuruntummuşş ne yazıkkii...senin ne kadar istediğini tahmin edebiliyorumm...benimde hiçbişey gözümde değill....o takıntılarımdanda kurtuldumm..herşeyden önce en önemlisii sağlıkk..sevdiklerimizle beraber olmakk...veee sağlıklı hayırlı evlatlarr....inşallah yeni yılın ilk hamişlerinden biri olursun...

Merhaba
Herkesin günü ve her günü aydın olsun inşallah.

Hayırlı Cumalar diliyorum hepinize.

Sayfaların tamamını okuyamadığım için kişiye özel olarak birşeyler yazamıyorum.

Rahatsızlıkları olan herkese geçmiş olsun diyorum. İnşallah Yüce Rabbim bukadarcık gelip geçecek rahatsızlıklardan daha fazlasını vermesin hiçkimselere.

Her zaman olduğu gibi yine dertlilere deva, hastalara şifa ihsan etsin inşallah.

Bebek bekleyenleri sağlıkla bir avazda inşallah en kolayından doğumlar versin ve tabi ki bir yandan da inşallah hepinizden hayırlı yeni bebek müjdeleri gelsin.

Perlanore ve Seyyan;

İnşallah en kısa zamanda tanışmayı ben de çok arzu ederim sizlerle.

Ayrı ayrı yerlerde olanlarınız için de aslında hiçbirimiz için çok üzülmeye gerek yok. Çünkü önemli olan gönüller bir olsun, öyle değil mi? Zaten bu sayfalardaki her bir satır olabilecek en güzel gönül birlikteliklerinin bir eseri değil mi? Önemli olan da bu işte. Yoksa böyle yürekten birliktelikler olmadıktan sonra, cismen bir arada olmanın hiç bir anlamı da kalmıyor zaten.

Ama inşallah ileriki bir zamanda, bir gün tüm şehirlere ortada bir yerde de buluşabiliriz bakarsınız. Neden olmasın? Eğer istersek ve manilerimiz olmazsa, kısmet olursa olur tabi ki.

Haa, ama benim eğer ömrüm olursa, o günlere sağ salim çıkarsam; gönlümden geçen ise, hepinizin bebekleri dünyaya geldiğinde Türkiye'nin bir ucunda bile olsanız, şartlarım ve müsaitliğim el verirse mutlaka gelip hem sizi yanaklarınızdan öpmek, hem de bebeklerinizi bir defa da olsa koklamak. İnşallah o günleri de göreceğiz Allah'ın izniyle diye umut ve temennilerimizi hiç yitirmemek lazım. Ötesi Mevlam neylerse güzel eyler, zaten Allah'a şükür ki yaşlarınız daha çok genç olmasına rağmen hepinizde bu teslimiyet ve inanç var ve eksilmesin artsın diyorum inşallah.

Ayşe Hanım;

Benim 4 Yasinimi de okundu olarak değiştirebilirsiniz.

Hepimizin dualarını en makbulünden ve haklarınızda en hayırlısından kabul etsin inşallah Yüce Rabbim, O na yakarışlarımızı hiç karşılıksız bırakır mı? Ne mümkün. Her bir halimizden binlerce, milyonlarca, milyarlarca hamd ve şükürler olsun O'na.

Görüşmek üzere şimdilik hoşçakalın. Sağlıcakla ve sevgiyle kalın inşallah. :16:Öpüyorum hepinizi. Sevgimle

canlarım naber :21:

Ara ara okudum yazdıklarınızı,malum sorun devam ediyor,tek tek alıntı yapamadım.hepinize çok teşekkür ederim,iyiki varsınız.

Evet hala adet olmadım.ama karnım her an adet olacakmışım gibi ağrıyor,kk'yı açmadan tuvalete gittim hatta,eğer olduysam diye.eğerki hamileysem(inşaallah) bu şekilde ağrı olmaz diye düşünüyorum,3-4 haftalıksa eğer,adet sancısı gibi ağrı olur mu?eğer hamile değilsemde,daha kötü işte;kist falan mı varki acaba canlarım.of noluyo ya,rabbim hayırlara çıkarsın.

Yarın cuma,bilerek bekledim bu mübarek günü.eşim test alıcak yarın,yapıcam bakalım,inşaallah çift çizgiyi görürüm.o kadar karmakarışığım ki.dünyanın yükünü benim omuzlarıma koymuşlar gibi hissediyorum.o kadar ağır geliyor ki.dün gece uyuyamadım hiç,ara ara kalktım,dua ettim ettim yattım.lütfen dua edin benim için,tek çizgi görmek istemiyorum artık.kendimi buna hazır hissetmiyorum,ümitsizliğe düşmek de istemiyorum.ben bebeğimi istiyorum,kokusunu içime çekmek istiyorum artık,evim bebek kokusuyla bebek sesiyle dolsun istiyorum.ben hiçbirşey istemiyorum,ne mal ne mülk,rabbimden sadece hayırlı sağlıklı evlat istiyorum.lütfen çok dua edin benim için,hepiniz için çok dua ettim,rabbim inşaallah kabul eder.

Her türlü sonucu yazarım yarın.umarım tek çizgi çıkmaz ve tekrar yaşamam o psikolojiyi,hayırlısı rabbimden.........eksik etmeyin dualarınızı kızlar :31:

canım hamilelik belirtileri arasında adet olacakmış gibi ağrıların olması hatta bu yüzden birçok kadın bekler adetlenicem diye ama hakkında hayırlısı olsun inşallah çift çizgiyi görürsün görmezsende üzülme zamanı geldiğinde olacak zaten mutsuz etme kendini olurmu

kızlar nasılsınızzzzz :16::16::16: Ya son bir kaç gündür sürekli tansiyonum düşüyor:26::26::26: (bu ay adetimin tam ortasında 15. Gün kanamam oldu 4 gün falansürdü dr gittim sorun yok stresten dedii ) bu kanamayamı bağlı yoksa başka bir sebebimi var anlamadımmm :44::44::44::44::44::44: Hem bu ara kanamam hemde tansiyon olayı başıma ilk kez geliyor :40::40::40::40::40::40: Bütün bunalrın üsütne birde grip oldummmmm :50::50::50::50::50::50::50:benimmm gribimm biraz ağır geçerrr :26::26::26::26::26::26::26:

canım çok geçmiş olsun psikolojik olabilirmi durumun allah şifa versin inşallah

:16::16::16::16::16:günaydın kızlar hayırlı cumalar tüm dualar kabul olsun kalplarde sıkıntı kalmasın sağlık olsun mutluluk olsun hayr olsun inşallah:16::16::16::16::16:

cnm ben dün akşam 3 Yasinimi okudum Allah kabul eder inş. genelde yasinleri perşembe akşamları okumaya çalışıyorum o yüzden sana biraz geç haber veriyorum kusura bakma emi.

Merhaba cnm.ins.gormezsin tek cizgiyi. Ama Hamileysen adet olcakmisin gibi agrilarin olur. Bana soktor bile demisti korkma sakin diye. Ayrica benimde lekelenmem olmustu adet zamani cnm.ins sende hamilesindir. Dualarimdasin cnm

hayırlı sabahlar :16::16::16:
ayşecim dün 4 yasinimi okudum.rabbım arkadaslarımın gonlune gore versın
dualarımızı kabul etsin inşallah...

hayırlı cumalar rabbim her ne diliyorsanız onu nasip etsin inş

yeni yasini şerif listemiz
perlanore==3 tane okudu
aruna==3tane okuyacak
bahar==4tane okuDU
antikdeniz==3tane okudu

topeguk==1tane okuyacak
tondora==3tane okudu
sardunya==3 tane okuyacak
antisocial==1 tane okudu
seminay84==3 tane okuyacak
sebiilem==3tane okudu
orlic==4 tane okudu
:nazar:ozay37barış==5tane okudu
şaşkınanne==3tane okuyacak
yaseminseza==3 tane okudu
hayalot=4tane okudu
:nazar:yandev==3 tane okuDU
:nazar:melek04==3tane okuyacak
:nazar:esmacvs==4tane okudu
ayse035===4 tane okuyacak
özlemlk==3 tane TURKUAZ okudu
turkuaz== 3 tane okudu

taylandilek=3 tane okudu
seyyan ==4 tane yasin okuyacak
e_m_a==4 tane okudu
candan==4 tane okudu
rainsun==3 tane okuyacak
ecrin007==3 tane okudu
dilek==3 tane ema okudu

sevil61==3tane okuyaacak
muhat==3tane okuyacak
:nazar:mausi==3tane okuyacak
asbelove ==3 tane okuyacak
keyfimbilir== 3tane okuyacak
ecrin23==3tane okudu
witchgirl01==3tane okuyacak
nekadarzor==3tane okuyacak
Simaybade== 4tane okuyacak
SÜPRİZ06==3 tane okudu
ESLEMLİVA==4 tane okudu
SSONMEz==1 TANE OKUdu

arkadaşlar bu hafta ayse esma ve özlem için okuyacağız..
esma için ==hayırlı doğum sağlıklı evlat diye duamız
özlem ve aysede hayırlı saglıklı birer evlat için duamız
özlem arkadaşımız için bi kere dua okumustuk bu zor gunlerde tekrar dua edelim istedik hakkınızı helal edin

esma ayse035 ve özlemlk için ayet el kursı lıstesi

ayse035== 200 tane okuyacak
eslemlıva==1000 tane okudu
asbelove==100 tane okudu
perlanore==100 tane okudu
ecrin007==100tane okudu
rdlpstck 100 tane okuyacak
Esma 200 tane okudu
Antikdeniz 100 okudu
Ssonmez 310 okudu
E M A 100 Tane okudu
taylandilek 50 okudu
okumak isteyenler eklenecektr
okuyupta eklemediklerim bildirsin lütfen..gözümden kaçmış olabilir
ALLAH KABUL ETSİN AMİN AMİN YA RABBİ

Son düzenleme:
Arkadaşlar
hepinizin Cuması mübarek olsun inş., Allah' ım bu mübarek günde dualarımızı kabul etsin cümlemizin.
inş Rabbim tez zamanda sizlere hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin.
hamile olanlarada evlatlarını hayırla ve sağlıkla kucağına almaya nasip etsin inş.
Tek yürek olup açtığımız ellerimizi ve dualarımızı Rabbim kabul etsin inş. Amin Amin Ya Rabbi

Yasinleri tamamlanması için diğer arkadaşlardan haber bekliyoruz. Hepinizin yüreğine ağzına sağlık.
sevgiler

çokkk güzell...bugünlerdee elimde elif şafağın aşk ı varr heyecanla okuyorum ve neden daha önce okumamışım diorumm çok severdimmm iyice sevmeye başladımmm mevlanayı ve şems tebriziyii okudukçaa mutlu oluyorumm benn..birdee bugünlerde kendimee yeni bir felsefe edindimmm:))))bebeğim olsa da ölcemmmm olmasa da ölcemmmm biliyorumm saçmaa ama ne yapimm rahatlıyorum sanki birazzz:)))

Bende alıp okumak istiyorum o kitabı canım.Aaaaa felsefen bende de var :9: ama insanı gerçekten bir süre rahatlatıyo nasıl olsa ölecez diyorum bende
Rabbim hayırlı ölümler nasip etsin imanlı bir şekilde inş

bende duaa istiyorum arkadaşlar adım gamze bu yazımı gören dahi içinden gamzeyede hayırlı ewlat nasip etsin die dua etsin Allah dua edenlerdende razı olsun ....

Rabbim hayırlı sağlıklı sıhhatli evlat nasip etsin gamzecim hayırlısıyla kucağına aldığın günleri göstersin inş

Çoook geçmiş olsun canım Rabbim acil şifalar versin AMİN

Back
X