Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

canım ben bitirmiştim yasinleri yazamadım buraya vaktim olmadı kusura bakma.. 3 tane okudum perşembe * günü bitti

anlatırım bi ara şimdi müsait değilim...

anlatcam die söz vermiştim unutum.
ya biz geçen hafta doktora gittik.. bende bişey çıkmadı eşimi istedi doktor.neyse test yaptılar bana da rahim filmi çekilcekti. rahim filmine gitmeden 1 saat önce eşimin sonuçlarını aldık. maalesef sorun onda çıktı spermleri düşük dedi..
tedavi yapsak bi sonuca varamayız dediler. tüp bebek yaparız dediler. aşılama bile tutmayabilirmiş düşün...bizde sorun kimde belli olduğu için rahim filminden vazgeçtik doktorda onayladı...
eşimin morali çok bozuldu zor konuşuyodu. bende öylesine görümceme rahim filminden kurtuldum dedim eşimde duydu. ama kötü niyetim yoktu..
tam 4 gün benle konuşmadı... şimdi biri çocuktan bahsetse bana bi daha çocuk demeyin diyor. o kadar zor bir durumki.
ben düşünüyorum ki başka hastanelere gidelim araştıralım ama eşime diyemiyorum korkuyorum benden nefret eder daha konuşmaz benle
Yani elim kolum bağlı duadan başka yapabileceğim şey yok...

canım öncelikle üzüldüm tek çizgi çıktığına. inşallah geç döllenmedir.
bende de geçen ay 15 gün gecikme oldu. 2 kez test yaptım negatif çıktı. herkes dedi doktora git kesin kanda çıkar. doktora gittim kan verdim hemen hastalandım. o kadar üzüldümki ... hüsranla sonuçlandı... Rabbim inşallah senin beklentini olumlu sonuçlandırır...
hayırlı sağlıklı sıhhatli evladın olur inşallah

Cnm benim ya uzulmeyin belki bi mucize olur.rabbim yeterki ol desin. Erkekler bu konuda bizden cok cok daha hassas. Rabbim yardimciniz olsun ins en kisa zamnda bir mucize nasip eder rabbim size

Cnm benim ya uzulmeyin belki bi mucize olur.rabbim yeterki ol desin. Erkekler bu konuda bizden cok cok daha hassas. Rabbim yardimciniz olsun ins en kisa zamnda bir mucize nasip eder rabbim size

sağol canım. evet benim eşim çok hassas zaten doktora gitmek istemiyordu şimdi hiç gitmez. inşallah kendiliğinden olur... bekliycem sabırla...

canım benim çok uzuldum..eşinde uzgun beklemedığı için böyl tepki verdi .. Tekrar farklı hastahanelerde sperm testi yapsın ..bence fazla geciktirmeyin bu konuyu..rabbim şifanızı versin yıpratmayın kendinizi lütfen ..

Yüce Rabbim hiçbir tedaviye gerek kalmadan mucizeni göndersin inş canım.Üzülme demek kolay üzülmemek elde değil ama üzüntü stres hem bizleri hem eşlerimizi olumsuz etkiliyor malesef.Sperm sayısını kaliteli bir şekilde artıran kürler var araştırmışsındır muhakkak deneyin bir isterseniz.Rabbim şifalı bitkilerini vesile kılsın inş en yakın zamanda güldürsün yüzünüzü AMİN

benim o kadar çok doktorum olduki canım.2 ameliyat bve bir tüp bebek prf. dr.gürkan uncu diğer iki tedavinin biri rentıp bursa diğeri bursa tüp bebek merkezi.ama çoğunlukta takiplerimi gürkan hoca yapmıştır.

gürkan bey art de değilmii ben mi yanlış hatırlıyorum ....inşallahh tez zamanda hayırlı ve sağlıklı evlatlara kavuşursunuz...

Arkadşlar yasinlerde 33 tane eksiğimiz var

ayşecimmm yeni baktım nete yarın okur sayıyı söylerim...inşallahh:))

İyi aksamlar kizlarrr

ii akşamlarr esma nasılsınız ...

insan üzülünce dahada hassaslaşıyor...yoksa tepki verilecek bir durum değil....kendini suçluda hissediyor olabilirr.. bazen ben kendimii hep suçlarım nedenii benmiyim diyee...herşey allahtann...bir arkadaş benle beraber evlii bebek düşündülerr....aylar geçtii yokk dikkat edemedik falan dedii 1 yıl geçtiii... tabiii benim tavsiyem boşuna hiç beklemeyinn...neyse doktora gittiklerinde eşinin spermleri düşükmüş 3 ay tedavii görmesii gerekiyor dedii...anlıcanız kadın erkek bir ...toplumda nedense kadınınçocuğu olmuyor denilmesii daha kolay....allah hakkımızda hayırlısını nasip etsinn...biraz daha zamannn...

evet canım hala vuruluyorum ıgneleri inş.buyuyolardır.2 gun kaldı sonra sanırım kullanmayacağim
yumurta destekleyici ilaçlar(klomen) 5 gün kullanılıyor benim bildiğim..tüp bebek için ise gonal f 7 gün vurmuştum kendime...sağlılı yumurtaların olsunn canımm

canım klomenle tedavi gördum olmayınca dr aşılamaya geçince gonal f verdi hayırlısı bakalım

arkadaşlarr bursa yeşilyaylada bir aktar varmış... bitkisel çay vs neyse artık alıp kullanmış hamile kalmış..duyanlarınız oldu muu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…