iyi aksamlar kizlarrr
iyi aksamlar canım nasılsın
sukur cnm iyiyim.sen nasilsin
şükür canım bı yandan ders çalısıyorum bı yandan topiği takip etmeye calışlıyorum
hayırlı aksamlar herkese
esmacım nasılsın meleğinle
yeni yasini şerif listemiz
perlanore==3 tane okudu
aruna==3tane okuyacak
bahar==4tane okuDU
antikdeniz==3tane okudu
topeguk==1tane okuyacak
tondora==3tane okudu
sardunya==3 tane okuyacak
antisocial==1 tane okudu
seminay84==3 tane ESMA okuDU
sebiilem==3tane okudu
orlic==4 tane okudu
ozay37barış==5tane okudu
şaşkınanne==3tane okuyacak
yaseminseza==3 tane okudu
hayalot=4tane okudu
yandev==3 tane okuDU
melek04==3tane okuyacak
esmacvs==4tane okudu
ayse035===4 tane ESMAokuDU
özlemlk==3 tane TURKUAZ okudu
turkuaz== 3 tane okudu
taylandilek=3 tane okudu
seyyan ==4 tane yasin okuyacak
e_m_a==4 tane okudu
candan==4 tane okudu
rainsun==3 tane okuDU
ecrin007==3 tane okudu
dilek==3 tane ema okudu
sevil61==3tane okuyaacak
muhat==3tane okudu
mausi==3tane okuyacak
asbelove ==3 tane okuyacak
keyfimbilir== 3tane okuyacak
ecrin23==3tane okudu
witchgirl01==3tane okuyacak
nekadarzor==2tane okudu-
Simaybade== 4tane okuyacak
SÜPRİZ06==3 tane okudu
ESLEMLİVA==4 tane okudu
SSONMEz==1 TANE OKUdu
reyhan1984 2 tane okudu (listede yoktu ben ekledim)
arkadaşlar bu hafta ayse esma ve özlem için okuyacağız..
esma için ==hayırlı doğum sağlıklı evlat diye duamız
özlem ve aysede hayırlı saglıklı birer evlat için duamız
özlem arkadaşımız için bi kere dua okumustuk bu zor gunlerde tekrar dua edelim istedik hakkınızı helal edin
esma ayse035 ve özlemlk için ayet el kursı lıstesi
ayse035== 00 tane okuDU
eslemlıva==1000 tane okudu
asbelove==100 tane okudu
perlanore==100 tane okudu
ecrin007==100tane okudu
rdlpstck 100 tane okuyacak
Esma 200 tane okudu
Antikdeniz 100 okudu
Ssonmez 260 okudu
E M A 100 Tane okudu
taylandilek 50 okudu
supriz06 200 tane okudu
okumak isteyenler eklenecektir
okuyupta eklemediklerim bildirsin lütfen..gözümden kaçmış olabilir
ALLAH KABUL ETSİN AMİN AMİN YA RABBİ
anlatırım bi ara şimdi müsait değilim...
canım öncelikle üzüldüm tek çizgi çıktığına. inşallah geç döllenmedir.Hayırlısı canım evet de üzülüyorum işte hemde çok.
Korkuyorum kist falan mı var diye,yada stresten mi gecikti acaba....
Yarın sabah yeniden yapıcam test,belki geç döllenme falan olduysa diye.Ay işte umut dünyası işte,koskoca tek çizgiyi gördüm,niye hala uğraşıyosam. :26:
Rabbim bugünün hürmetine hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize
anlatcam die söz vermiştim unutum.
ya biz geçen hafta doktora gittik.. bende bişey çıkmadı eşimi istedi doktor.neyse test yaptılar bana da rahim filmi çekilcekti. rahim filmine gitmeden 1 saat önce eşimin sonuçlarını aldık. maalesef sorun onda çıktı spermleri düşük dedi..
tedavi yapsak bi sonuca varamayız dediler. tüp bebek yaparız dediler. aşılama bile tutmayabilirmiş düşün...bizde sorun kimde belli olduğu için rahim filminden vazgeçtik doktorda onayladı...
eşimin morali çok bozuldu zor konuşuyodu. bende öylesine görümceme rahim filminden kurtuldum dedim eşimde duydu. ama kötü niyetim yoktu..
tam 4 gün benle konuşmadı... şimdi biri çocuktan bahsetse bana bi daha çocuk demeyin diyor. o kadar zor bir durumki.
ben düşünüyorum ki başka hastanelere gidelim araştıralım ama eşime diyemiyorum korkuyorum benden nefret eder daha konuşmaz benle
Yani elim kolum bağlı duadan başka yapabileceğim şey yok...
Cnm benim ya uzulmeyin belki bi mucize olur.rabbim yeterki ol desin. Erkekler bu konuda bizden cok cok daha hassas. Rabbim yardimciniz olsun ins en kisa zamnda bir mucize nasip eder rabbim size
sağol canım. evet benim eşim çok hassas zaten doktora gitmek istemiyordu şimdi hiç gitmez. inşallah kendiliğinden olur... bekliycem sabırla...
kolay gelsin cnm. Igne vuruluyomusun cnm hala
Ya biz geçen hafta doktora gittik.. Bende bişey çıkmadı eşimi istedi doktor.neyse test yaptılar bana da rahim filmi çekilcekti. Rahim filmine gitmeden 1 saat önce eşimin sonuçlarını aldık. Maalesef sorun onda çıktı spermleri düşük dedi..
Tedavi yapsak bi sonuca varamayız dediler. Tüp bebek yaparız dediler. Aşılama bile tutmayabilirmiş düşün...bizde sorun kimde belli olduğu için rahim filminden vazgeçtik doktorda onayladı...
Eşimin morali çok bozuldu zor konuşuyodu. Bende öylesine görümceme rahim filminden kurtuldum dedim eşimde duydu. Ama kötü niyetim yoktu..
Tam 4 gün benle konuşmadı... şimdi biri çocuktan bahsetse bana bi daha çocuk demeyin diyor. O kadar zor bir durumki.
Ben düşünüyorum ki başka hastanelere gidelim araştıralım ama eşime diyemiyorum korkuyorum benden nefret eder daha konuşmaz benle
yani elim kolum bağlı duadan başka yapabileceğim şey yok...
ya biz geçen hafta doktora gittik.. bende bişey çıkmadı eşimi istedi doktor.neyse test yaptılar bana da rahim filmi çekilcekti. rahim filmine gitmeden 1 saat önce eşimin sonuçlarını aldık. maalesef sorun onda çıktı spermleri düşük dedi..
tedavi yapsak bi sonuca varamayız dediler. tüp bebek yaparız dediler. aşılama bile tutmayabilirmiş düşün...bizde sorun kimde belli olduğu için rahim filminden vazgeçtik doktorda onayladı...
eşimin morali çok bozuldu zor konuşuyodu. bende öylesine görümceme rahim filminden kurtuldum dedim eşimde duydu. ama kötü niyetim yoktu..
tam 4 gün benle konuşmadı... şimdi biri çocuktan bahsetse bana bi daha çocuk demeyin diyor. o kadar zor bir durumki.
ben düşünüyorum ki başka hastanelere gidelim araştıralım ama eşime diyemiyorum korkuyorum benden nefret eder daha konuşmaz benle
benim o kadar çok doktorum olduki canım.2 ameliyat bve bir tüp bebek prf. dr.gürkan uncu diğer iki tedavinin biri rentıp bursa diğeri bursa tüp bebek merkezi.ama çoğunlukta takiplerimi gürkan hoca yapmıştır.
Arkadşlar yasinlerde 33 tane eksiğimiz var
İyi aksamlar kizlarrr
yumurta destekleyici ilaçlar(klomen) 5 gün kullanılıyor benim bildiğim..tüp bebek için ise gonal f 7 gün vurmuştum kendime...sağlılı yumurtaların olsunn canımmevet canım hala vuruluyorum ıgneleri inş.buyuyolardır.2 gun kaldı sonra sanırım kullanmayacağim
gürkan bey art de değilmii ben mi yanlış hatırlıyorum ....inşallahh tez zamanda hayırlı ve sağlıklı evlatlara kavuşursunuz...
Ayşecimmm yeni baktım nete yarın okur sayıyı söylerim...inşallahh:))
Ii akşamlarr esma nasılsınız ...
Insan üzülünce dahada hassaslaşıyor...yoksa tepki verilecek bir durum değil....kendini suçluda hissediyor olabilirr.. Bazen ben kendimii hep suçlarım nedenii benmiyim diyee...herşey allahtann...bir arkadaş benle beraber evlii bebek düşündülerr....aylar geçtii yokk dikkat edemedik falan dedii 1 yıl geçtiii... Tabiii benim tavsiyem boşuna hiç beklemeyinn...neyse doktora gittiklerinde eşinin spermleri düşükmüş 3 ay tedavii görmesii gerekiyor dedii...anlıcanız kadın erkek bir ...toplumda nedense kadınınçocuğu olmuyor denilmesii daha kolay....allah hakkımızda hayırlısını nasip etsinn...biraz daha zamannn...
Yumurta destekleyici ilaçlar(klomen) 5 gün kullanılıyor benim bildiğim..tüp bebek için ise gonal f 7 gün vurmuştum kendime...sağlılı yumurtaların olsunn canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?