Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

abdest alayım tamam da yolda nasıl olacak benaçık gezen bir insanım bildiğim kadarıyla abdestli kalmak için başın kapalı olması gerekmiyormu? yada ben mi çok cahilim aydınlatın beni kızlar he bi de şu meryem suresini nasıl okuaycağız onu da açıklarsanız sevinirim

arkadaşım saç açıklığı abdesti bozmuyor. sadece vucuttan dışkı çıkarsa abdest bozulur. günlük akıntı bile bozmuyor. rahat ol...

reyyan çok güzel bişi yazmışsın onu biraz açmak istedim. hem bilmeyenler içinde daha iyi olur. besmelesiz diye bi tabir vardır, dogrudur. işe yaramayan, kötü huylu insanlara denir. bunun sebebi ise ilişki sırasında besmele çekilmeden rahme düşen çocuk anlamı vardır. besmele çekilirse eger çocuk ahiret hayatından dünyaya güzelliklere bulanarak ruhu bedene veriyor, besmelesiz olunca kötülüklere bulanarak iniyor. mehmet akifin şiirlerinde de bu deyiş var.
ne kadae güzel yazmışşınn :16::16::16:::16::16::16::16::16::16:

okudun mu meryemii :1::1::1::1::1:

:27::27::27::27::27::27::27::27::27::27:

başına ekşirim işte böyle :1::1::1::1:

demin meryem süresinin mealini okudum çok güzel tavsiye ederim herkese
inş.ağrı olmaz..perşembe saat 10 da randevum inş.hayırlı sonuclar alırım

sen kendini kasma bacı

inşallah alırsın pozitif pozitif sonuçları:49:

reyyan çok güzel bişi yazmışsın onu biraz açmak istedim. hem bilmeyenler içinde daha iyi olur. besmelesiz diye bi tabir vardır, dogrudur. işe yaramayan, kötü huylu insanlara denir. bunun sebebi ise ilişki sırasında besmele çekilmeden rahme düşen çocuk anlamı vardır. besmele çekilirse eger çocuk ahiret hayatından dünyaya güzelliklere bulanarak ruhu bedene veriyor, besmelesiz olunca kötülüklere bulanarak iniyor. mehmet akifin şiirlerinde de bu deyiş var.

bnu bılmıyordum kızlar:17::26:

sen kendini kasma bacı

açıkçası bıraz korku var cunku hsg çok kotu geçmişti içimde bi korku kaldı

henüz okumadım meryem suresinin açıklamasını. besmele konusunda biraz titizimde:D bütün surelerin bi derde devası vardır illaki. düşünsene çocuksuzluktan önce bu kadar dua ediyor muyduk acaba. sanırım rabbim bu şekilde hatırlattı kendini. bu topikler de bayag bi yararlı oldu.

açıkçası bıraz korku var cunku hsg çok kotu geçmişti içimde bi korku kaldı

canım kasma kendini rahat olmaya çalış hsg gibi olacağını sanmıyorum aşılama yaptırmadım ama tüp bebek transferi gibidir diye tahmin ediyorum ben transfer sırasında hep allahın isimlerini zikrediyorum 'ya varis ya musavvir ya halık'birde 'hüvallahül halikul bariu'(yaratandır yoktan var edendir) inşallah sonu güzel olacak aşılama sırasında da bol bol dua et ayşecim inşallah 15gün sonra sen buraya hamileyim yazacaksın

heh ondan canım

spelektum doğru yazdım inşallah :1:

abdest zırhdır koruyucudur

bide bebeğin abdestli besmeleli olur:49:

hani bazen haşarı çocuklara derlerya besmelesiz diye :1::1::1:

damar gevşetici hiç duymamıştım daha önce böyle bi iğne yapııldığını

bi zararı olmuyormuymuş ?

reyyancım damar gevşetici değil , damardan kas gevşetici iğne....ben onu vurulunca hiç kasmıyom kendimi bir zararı olmadığını söylediler ama bilmiyorum....canım abdestle ilgili söylediklerini biliyorum ben başka bilmediğim herhangi birşey mi acaba diye sordum sağolasın......

sen kendini kasma bacı

reyyan bu arada burda 2 gündür sular yok. abdest alamıyorum. ama yaruna tamam senin duan. okunmuş bil:D

Ayşecim..... 2 Yasin, 1 Meryem ,16 Ayetel kürsi ve 342 Ya Varis'i tamamladım çooooooooook şükür adet olmadan........ancak Meryem suresini okudum ama tilavet secdesini bilmiyorum.....onun yerine ben sadece dua ettimmm....

canım allah razı olsun senden nasıl begendinmi yeni listemizi

canım beğenmek mi.çok süper olmuş.ne kadar çok dua olursa okadar iyi olur bencede.ben payıma düşen dua ve zikirleri seve seve yaparım.ne güzel.hem Allah için hemde biribirimiz için ne güzel dualar ediyoruz.Allah kabul etsin inş.yazını geç gördüm kusura bakma.annem gelicek demiştim ya geldi işte sohbet yemek anca bakabildim.

Ayşecim..... 2 Yasin, 1 Meryem ,16 Ayetel kürsi ve 342 Ya Varis'i tamamladım çooooooooook şükür adet olmadan........ancak Meryem suresini okudum ama tilavet secdesini bilmiyorum.....onun yerine ben sadece dua ettimmm....

İyi aksamlar cnm. Rabbim dualarini kabul etsin ins.intten videolara bakarsan tilavet secdesini yapabilirsin cnm inan cok kolay.yapmadigin taktirde borclu oluyosun cnm bilgin olsun

ayarladınız mı gorusecekmısınız
Büyük ihtimal görüşülecek canım.Bakalım kısmet nasip inşallah:34:
arkadaşlar meryem suresini okuduktan sonra tilavet secdesi yapılmalı

Tilavet secdesi nasıl yapılır?

Kur'an okuyan veya dinleyen bir kimse, 14 yerde bulunan, secde âyetlerinden birini okursa veya duyarsa, secde etmesi gereklidir (Hanefi mezhebine göre vaciptir).
Tilavet secdesi yapmak için abdestli olunulur ve de kıbleye yönelinir.
Daha sonra niyet edilir (Ya Rabbi niyet ettim senin rızan için tilavet secdesi yapmaya).
Niyetten sonra "Allahu Ekber" diye tekbir getirilerek direk olarak secdeye gidilir (Eller havaya kaldırılmaz ruku yapılmaz veya ayakta başba bir şey okunmaz).
Secdede en az 3 kerre "Subhane rabbıyel'A'la" denilir.
Bir secde yapıldıktan sonra yine "Allahu Ekber" diye tekbir getirilerek ayağa kalkılır.
Dua gibi eller kaldırılarak; Bakara Sûresinin 285. âyetindeki "Semi'na ve ata'na ğufrâneke Rabbenâ ve ileykel masîr" ayeti celilesi okunur
Bu şekilde tilavet secdesi yapılmış olunur

Allah razı olsun paylaşımın için :16:

Hepiniz iyisinizdir ins. Bugun yoktum baya sayfalar ilerlemis.bizim duamiz yapilmis.rabbim kabul etsin ins.hepinizden Allah razi olsun.

Yetercim kardesine cok cok cok sevindim.rabbim saglikli bisekilde kucagina almayi nasip eder insallahhh.
Aysecim ins agrisiz gecer cnm asilaman.rabbim yar ve yardimcin olsun.
Aramiza yeni katilan arkadasimiz ismini hatirliyamadim ozur dilerim.. Hosgeldin aramiza rabbim sana sabirlar versin cnm acilarin en buyugunu yasamissin.rabbim birdaha yasatmasin ins.
İyi geceler kizlar optm hepinizi....

ayşecim ben 2 yasin 15 ayetel kürsi 342 Ya Varis 1 Meryem suresi okudum.Allah kabul etsin inş.

merhaba arkadaşlar. Bende uzun zamandır bebek istiyorum. Topiğinizi gördüm bende katılayım istedim sistemi nasıl kurdunuz biraz anlatabilirmisiniz. Bende dualardan payıma düşeni okuyabilirim. Biraz size kendimden bahsedeyim;

ben 7 senelik evliyim. Ilk çocuğumu 1 aylık bir yumurtlama takibiyle kucağıma aldım güzeller güzeli bir kızım oldu fakat 4,5 aylıkken geçirdiği soğuk havaleler sebebiyle vefat etti :( gerçekten çok zorlu bir süreç oldu benim ve eşim için. Ayrıntılara girmiyorum anlatıcak çok şey var aslında. Ikinci bebeğime ortalama 1,5 sene sonra hamile kaldım ondada 4 aylık yumurtlama takibi yapıldı. Ama malesef oda 6 haftalıkken düştü ve kürtajla alındı. Daha sonraları pek istemedim . Her ne kadar herşeyin rabbimden geldiğini bilsemde içinde bulunduğum durumu atlatmak kolay olmadı. Sonraları bir kaç kez denedik olmadı.doktorum kilo ver gel dedi ,maddi durumdan ara verdik ,derken 7 seneyi doldurduk. şimdi bu ay tekrar yumurtlama takibine başladım. Klomenimi içtim iğnemi vurundum ve nihayi sonucu beklemeye koyulduk. Inşallah hayırlısıyla bu sefer hemile kalabilirim. Dualarınızda banada yer verirseniz sevinirim. Herkese çok teşekkürler şimdiden...

merhaba hoşgeldin canım.yaşadıklaına çok üzüldüm.allah sana sabır versin.zor şeyler.tabikide dualarımız seninle.herşey yolunda gider de inş.bu sefer bebişini kucağına alırsın.sağlıkla inşaalah.rabbim gönlüne göre versin.

Özelden mesaj atamıyorum çünkü özel mesaj kutun görünmüyor neden canım:44:Arkadaş olarak ekledim seni kabul edersen belki o zaman özel mesaj yollayabilirim:3::34:

özelden mesaj atamıyorum çünkü özel mesaj kutun görünmüyor neden canım:44:arkadaş olarak ekledim seni kabul edersen belki o zaman özel mesaj yollayabilirim:3::34:

şimdi kabul ettim arkadaşlık isteğini bidaha dene istersen canım.

Seyyancığım her 10 dk da bir mesaj atılabilir dendiği için bekliyorum 10 dk nın dolmasını yazarım yine birazdan:1::34:

Back
X