merhaba arkadaşlar. Bende uzun zamandır bebek istiyorum. Topiğinizi gördüm bende katılayım istedim sistemi nasıl kurdunuz biraz anlatabilirmisiniz. Bende dualardan payıma düşeni okuyabilirim. Biraz size kendimden bahsedeyim;
ben 7 senelik evliyim. Ilk çocuğumu 1 aylık bir yumurtlama takibiyle kucağıma aldım güzeller güzeli bir kızım oldu fakat 4,5 aylıkken geçirdiği soğuk havaleler sebebiyle vefat etti

gerçekten çok zorlu bir süreç oldu benim ve eşim için. Ayrıntılara girmiyorum anlatıcak çok şey var aslında. Ikinci bebeğime ortalama 1,5 sene sonra hamile kaldım ondada 4 aylık yumurtlama takibi yapıldı. Ama malesef oda 6 haftalıkken düştü ve kürtajla alındı. Daha sonraları pek istemedim . Her ne kadar herşeyin rabbimden geldiğini bilsemde içinde bulunduğum durumu atlatmak kolay olmadı. Sonraları bir kaç kez denedik olmadı.doktorum kilo ver gel dedi ,maddi durumdan ara verdik ,derken 7 seneyi doldurduk. şimdi bu ay tekrar yumurtlama takibine başladım. Klomenimi içtim iğnemi vurundum ve nihayi sonucu beklemeye koyulduk. Inşallah hayırlısıyla bu sefer hemile kalabilirim. Dualarınızda banada yer verirseniz sevinirim. Herkese çok teşekkürler şimdiden...