Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

saracoğlu.at hamile kalmak isteyenler için incir kürünü söyledi. yumurtalıkların gelişimi içinmiş

6+3 tü canım dün,bugün 4 oldu....Adamın ultrasonu 3 boyutlu,ne bileyim gördü heralde,çok çok az umut var dedi.bilmiyorum..

cnm daha cok kuçuk benim 8 haftalıktı kalp atısını duydugumda.belki gec döllenmedır cnm.moralini bozma sakın

Hayırlı cumalar canlarım şöööyle bir geçmişi okuyayım dedim ve sonunda bitti :) rainsun canım moralini yüksek tut iyi düşün iyi olsun inşallah bir daha ki sefere bebişinin kalp sesini de duyarsın kendini de görürsün AMİN.Ayşemmm dilek için kim okudu? Ben 4 yasin 2 meryem suresi 707 ya varis 30 ayetel kürsi okudum canım Allah kabul etsin inşallah

işe yaradı mı peki?

işe yaradı
söyle anlatayım canım aşılamadan önce 3 ay klomenle tedavi gördum..
Ilk klomenle tedaviye başladığımda incir kurunun 2. Ayındaydım(zaten 2 aylık bı kur)
adetten sonra 12. Gün yum.kontrolune gittiğimde yum 20 mm di
gebelik olmadı ama..
Sonrakı ay incir kurumde bitmişti
dr tedavisıne devam ettim tekrar 12.günlerde kontrolde yum 10 mm 15 mm di yani incir kuru yumurtlatıp buyutor

[sıze=3]hayırlı cumalar canlarım şöööyle bir geçmişi okuyayım dedim ve sonunda bitti :) rainsun canım moralini yüksek tut iyi düşün iyi olsun inşallah bir daha ki sefere bebişinin kalp sesini de duyarsın kendini de görürsün amin.ayşemmm dilek için kim okudu? Ben 4 yasin 2 meryem suresi 707 ya varis 30 ayetel kürsi okudum canım allah kabul etsin inşallah[/sıze]

ah canım benim çok özur dilerim ben sana haber vermeyi unutmusum..
Dilek kendisi okudu o zaman senin okuduklarını da okumayan olursa yazarız..
Hakkını helal et

ah canım benim çok özur dilerim ben sana haber vermeyi unutmusum..
Dilek kendisi okudu o zaman senin okuduklarını da okumayan olursa yazarız..
Hakkını helal et

Est canım ne özürü.Okuyamayana yazarız dediğin gibi canım.Ne hakkım var ki canım sen hakkını helal et benden yana sonuna kadar helal olsun.Dilek okuyamadığı zaman haber ver okurum canım.Ayrıca Dileğin okumasına sevindim hep kafası rahatlar hem huzura erer inşallahhh

[sıze=3]est canım ne özürü.okuyamayana yazarız dediğin gibi canım.ne hakkım var ki canım sen hakkını helal et benden yana sonuna kadar helal olsun.dilek okuyamadığı zaman haber ver okurum canım.ayrıca dileğin okumasına sevindim hep kafası rahatlar hem huzura erer inşallahhh [/sıze]

allah razı olsun canım benim şükür kardeşşim iyi oldugunuu soyluyor.rabbime binlerce şükürler olsun

allah razı olsun canım benim şükür kardeşşim iyi oldugunuu soyluyor.rabbime binlerce şükürler olsun

Çok şükür canım benim.

BELALARIN 1. KAT SEMAYA İNDİĞİ AY "SAFER AYI"
(Efendimiz (s.a.v) bu ayda ölüm hastalığına tutulmuştur)​

Safer ayında Levhi Mahfuz'dan birinci kat semaya 320.000 bela inmektedir. Bu belalar ve kazalar sene içine yayılmaktadır. Bir dahaki safer ayına kadar bu 320.000 beladan birinin size isabet etmesinden korunmak isterseniz aşağıda tarif edilen namazları kılınız tesbihatları yapınız. Aile efradınıza ve çevrenize de tavsiye ediniz. Bu namazları kılanların bir dahaki sene aynı güne kadar (üzerine kat'i yazılmış yani ALLAH Teâlâ 'nın C.C. senin üzerinde gerçekleşmesine kesin hüküm verdiği kazalar müstesna) kazalardan korunacağı rivayeti vardır.
Safer ayının ilk ve son çarşamba gününün gecesinde yani salı gecesi kılınacak namazdır; (İslam'da gece günden önce gelir. Yani Cuma gecesi Perşembe günü akşam ezanı okunduğunda giriyor)
Niyet ederken: İster Allah (c.c) Rızası için, ister Hacet Namazı niyetiyle niyetleniriz.
1 Rekât : Fatiha'dan Sonra ; 17 Kevser Sûresi
2 Rekât: Fatiha'dan Sonda; 5 İhlâs Sûresi
3 Rekât : Fatiha'dan Sonra ; 1 Felâk Sûresi
4 Rekât : Fatiha'dan Sonra ; 1 Nâs Sûresi

Safer ayının ilk ve son çarşamba günü öğlen ve ikindi namazı arasında kılınacak namazdır;
1 Rekât : Fatiha'dan Sonra ; 11 İhlâs Sûresi
2 Rekât: Fatiha'dan Sonda; 11 İhlâs Sûresi
Bu namazdan sonra 100 kere "Yâ dâfia'l-belâyâ idfâ anna'l-belâyâ fallâhü hayrun hâfizan ve hüve Erhâmü'r-Râhimin inneke alâ külli şey'in kadir" okunmalı ve dua edilmelidir.
Yine Korunmak için;

Ayet-el Kûrsi:
Evden çıkarken ve eve girerken Ayet-el Kûrsi okunmalıdır: Evden çıkarken okuyan her işinde muvaffak olur ve hayırlı işleri başarır. Evine gelince okursan iki Ayet-el Kûrsi arasındaki işlerin hayırlı olur ve fakirliğin önlenir. Bir kimse evinden çıkarken Ayet-el Kûrsi 'yi okursa Hakk Teâlâ yetmiş Meleğe emreder o kimse evine gelinceye kadar ona dua ile istiğfar ederler.

Evden çıkarken üç kere: "BİSMİLLAHİ HASBİYALLAHİ LAİLAHE İLLA HÛ ALEYHİ TEVEKKELTÜ VE HÜVE RABBİL ARŞİL AZİYM" söylenmelidir.

Safer ayında her gün mutlaka 100 kere "LA HÂVLE VELÂ KUVVETE İLLA BİLLAHİL ALİYYİL AZİYM" denilmelidir.

Günde 100 kere söyleyenden en hafifi fakirlik olmak üzere 70 çeşit bela musibet kaldırılır.

Ayrıca yine safer ayında (ve her zaman) her gün mutlaka günde 100 kere salâvat getirmek lazımdır. salâvat çok bela ve musibetleri çevirir dünya ve Ahirette kurtuluşuna sebep olur. En EFDÂL Salâvat'ı Şerife: "ALLAHÜMME sâlli âla seyyidina Muhammedin ve ve âla âlihi ve sahbihi efdâle salevatike ve adade me'lumatike ve bârik ve sellim"

ALLAH'u Teâlâ'yı devamlı zikretmek lazımdır. Zira ALLAH'u Teâlâ'yı zikretmek en büyük ibadettir belaları musibetleri çevirir. En efdal zikir "LA İLAHE İLLALLAH" dır.

Enes bin Mâlik'e RA Peygamberimizin SAV öğrettiği çok tesirli bir dua:
Bu duayı sabah (mümkünse güneş doğmadan) 3 kere ve akşam güneş battıktan hemen sonra okuyan korkmaya tek layık olan yalnız ALLAH 'tan C.C. korksun . Başta zalim devlet başkanı şeytan cin ve insanların şerrinden büyü ve efsunlardan hiçbiri ALLAH 'ın C.C. izniyle hiçbir şekilde zarar veremez. Hz Osman'dan RA bildirildiğine göre ani belalardanda korunur. Ayrıca Zehir verilse tesir etmez ALLAH 'ın izniyle (hergün okumak lazımdır): "Bismillahillezi Lâ Yedurrü meâs mihi şey-ün fil-erdi ve lâ fissemai ve hüves semiül âliym"

Yani Cuma gecesi Perşembe günü akşam ezanı okunduğunda giriyor)
Niyet ederken: İster Allah (c.c) Rızası için, ister Hacet Namazı niyetiyle niyetleniriz.

BU NAMAZ NE ZAMAN KILINACAK

Yani Cuma gecesi Perşembe günü akşam ezanı okunduğunda giriyor)

BU NAMAZ NE ZAMAN KILINACAK

Ayın 14 ü safer ayının 1.günü ya canım ben namazı malesef bugün gördüm o yüzden bugün kılacam inşallah Rabbim kabul etsin inşallah

canım ben tamamladım 2 yasi-i şerif.1 meryem süresi-15 ayetel kürsi-342 ya varis.allahım kabul etsin
bu arada bu hafta bana okunuyo bütün arkadaşlarım hakkınızı helal edin Allahım gönlünüze göre versin
çok saolun...

Son düzenleme:
Ayşecim hayırlı cumalar canım...hoşgeldin..aşılaman iyi geçmiş okuduklarıma göre ..çok sevindim..rabbim inşallah bebişlerini sana sııkı sıkı tutundurur ve sağlıkla dünyaya gelmelerini nasip eder ...heyecanla hayırlı haberlerini bekleyecezzz....dualarımdasın...

aysecim bak arkadas ne demis..dunyaya gelmelerini bebislerini..ayyy kiz Allah soyletti heralde tuttularda ikizlermi ne...aayyyyssseeeem Allah kolaylik versin ikizse eteklerin eskisin bebelerin sekistirmesindenn Insallah cuma gunu hurmetine Yarabbiiiiii

aysecim bak arkadas ne demis..dunyaya gelmelerini bebislerini..ayyy kiz allah soyletti heralde tuttularda ikizlermi ne...aayyyyssseeeem allah kolaylik versin ikizse eteklerin eskisin bebelerin sekistirmesindenn ınsallah cuma gunu hurmetine yarabbiiiiii

hayırlısı rabbimden ben 1 tane istiyorum nasıp eder inş.

Back
X