Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
6+3 tü canım dün,bugün 4 oldu....Adamın ultrasonu 3 boyutlu,ne bileyim gördü heralde,çok çok az umut var dedi.bilmiyorum..
saracoğlu.at hamile kalmak isteyenler için incir kürünü söyledi. Yumurtalıkların gelişimi içinmiş
canım ben yaptım bu kuru
adetin ilk gününden sonraki 14. Gün gördüm çift çizgiyi. Bakalım nasip artık. Ben 3 gün daha bekliycem sanırım. Hasta olana kadar umutla bekliycem:d
işe yaradı mı peki?
[sıze=3]hayırlı cumalar canlarım şöööyle bir geçmişi okuyayım dedim ve sonunda bitti :) rainsun canım moralini yüksek tut iyi düşün iyi olsun inşallah bir daha ki sefere bebişinin kalp sesini de duyarsın kendini de görürsün amin.ayşemmm dilek için kim okudu? Ben 4 yasin 2 meryem suresi 707 ya varis 30 ayetel kürsi okudum canım allah kabul etsin inşallah[/sıze]
ah canım benim çok özur dilerim ben sana haber vermeyi unutmusum..
Dilek kendisi okudu o zaman senin okuduklarını da okumayan olursa yazarız..
Hakkını helal et
[sıze=3]est canım ne özürü.okuyamayana yazarız dediğin gibi canım.ne hakkım var ki canım sen hakkını helal et benden yana sonuna kadar helal olsun.dilek okuyamadığı zaman haber ver okurum canım.ayrıca dileğin okumasına sevindim hep kafası rahatlar hem huzura erer inşallahhh [/sıze]
allah razı olsun canım benim şükür kardeşşim iyi oldugunuu soyluyor.rabbime binlerce şükürler olsun
Yani Cuma gecesi Perşembe günü akşam ezanı okunduğunda giriyor)
Niyet ederken: İster Allah (c.c) Rızası için, ister Hacet Namazı niyetiyle niyetleniriz.
1 Rekât : Fatiha'dan Sonra ; 17 Kevser Sûresi
2 Rekât: Fatiha'dan Sonda; 5 İhlâs Sûresi
3 Rekât : Fatiha'dan Sonra ; 1 Felâk Sûresi
4 Rekât : Fatiha'dan Sonra ; 1 Nâs Sûresi
BU NAMAZ NE ZAMAN KILINACAK
[sıze=3]ayın 14 ü safer ayının 1.günü ya canım ben namazı malesef bugün gördüm o yüzden bugün kılacam inşallah rabbim kabul etsin inşallah[/sıze]
Ayşecim hayırlı cumalar canım...hoşgeldin..aşılaman iyi geçmiş okuduklarıma göre ..çok sevindim..rabbim inşallah bebişlerini sana sııkı sıkı tutundurur ve sağlıkla dünyaya gelmelerini nasip eder ...heyecanla hayırlı haberlerini bekleyecezzz....dualarımdasın...
aysecim bak arkadas ne demis..dunyaya gelmelerini bebislerini..ayyy kiz allah soyletti heralde tuttularda ikizlermi ne...aayyyyssseeeem allah kolaylik versin ikizse eteklerin eskisin bebelerin sekistirmesindenn ınsallah cuma gunu hurmetine yarabbiiiiii
hayırlısı rabbimden ben 1 tane istiyorum nasıp eder inş.
canım istede artık rabbim sayısına karar verir. 1 diye şartalama. Ikizde süper olur hani![]()