bende okumak isterimmm
en çok duaya ihtiyacımız var
canımaramıza hosgeldin ekleyeyım mı lısteye ..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende okumak isterimmm
en çok duaya ihtiyacımız var
bu arada yedek testim var sabah tekrar yapıcam ilk idrarımla ama nasıl beklicem o muamma sabahlar olmaz bana şimdi
dün sat tarihimdi hastalanmadım bugün test yaptım ama 4 gibi yaptım yani sabah
idrarımla diil.sonuç birinci çizgi net çıktı 1 dk sonrada ikinci çizgi çıktı ama silik ne yapacağımı şaşırdım kimsyede bişi demedim daha.
şaşkınım napim anlamadım
canımaramıza hosgeldin ekleyeyım mı lısteye ..
canım yarın tes yap ya inş.hamilesındr..
rabbim nasıp etmıstır ınş
Selam kızlar nasılsınız???
taylandilekcim hadi inşallah hamilesindir canım..rabbim kucağına almayı nasip etsin.....
muhattan haber yok sanırım....rabbim hamile haberlerini bizlere versin inşallah hayırla....
reyyancım canım ne diyeyim bilemiyorum...sabır tatlım inşallah rabbim mükafatımızı verecektir....
kızlar bende bu hafta sonu rahim filmi çektirecem randevu aldım haftaya da doktora gidiyorum dualarınızı bekliyorummm...bana nolur dua edin ...ihtiyacım var...
perlapone adını yanlış yazmışta olabilirim canım kayıplarımız büyük..benimde var bir kaybım..inşallah cennette annesini karşılar...yılmak yok kızlar sabırla dualarla hep birlikte destekle yola devam edicez....hamişlerimiz çoğaldıkça sevinicez.... rabbim hepimize yardımcı olsun bu yolda......
insanlar çok istedikleri şeyle sınav olurmuşşş bizimde sınavımız bu....en kısa zamanda hamiş kalmak ve güzel hayırlı haberler duymak dileğiyle...öpüyorum ...hoşçakalın.....
ben çok sevinirim bu siteden çok şey öğreniyordum ve sonunda aranıza katıldım ama nasıl arkadaşım olur ve nasıl paylaşırım sıkıntılarımı pek bilemedim
inşallah canım.ya burda özel poliklinik yok hastane yada sağlık ocagıda 1 hafta gecmeden yapmıyo kan testini
o yuzden ıdrar testi yapıcam sabah hayırlısı bakalım zaten yarında hasta olmazsam kesin olur heralde.inan çok
karışığım ayşe içimde bi huzur var sanki hamile olmasam bile hiç üzülmicekmişim gibi tuhafım yani.kimsede bilmiyo bakalım.
2. çizgi silikse bile pozitif diyolar ama bilmiyomki
inşallah canım.ya burda özel poliklinik yok hastane yada sağlık ocagıda 1 hafta gecmeden yapmıyo kan testini
o yuzden ıdrar testi yapıcam sabah hayırlısı bakalım zaten yarında hasta olmazsam kesin olur heralde.inan çok
karışığım ayşe içimde bi huzur var sanki hamile olmasam bile hiç üzülmicekmişim gibi tuhafım yani.kimsede bilmiyo bakalım.
2. çizgi silikse bile pozitif diyolar ama bilmiyomki
Hepiniz bitanesiniz...özelsiniz...sıradan değilsiniz....
.başaracağız..yılmayacağız.yıkılmayacağız.......kazanacağız bu sınavı inşallah......
yeterki sonunda sağlıklı hayırlı evlatlarımzı olsun....
eşimizle sevdiklerimizle büyütmeyi nasip etsin rabbim sağlıkla evlatlarımızı......
hadi kızlar çooooook düştük ama hep kalkmasını becerdik.....
dik duracağız ki meleklerimiz gelsinnnnn....güçlü olmalıyız....
millete inat acı sözlerine inat hayata inat bırakmak yok ....
.sabırla ,inatla,inançla dualarla bu yola devam melek annelerimmmmm iyiki varsınız......
teşekkür ederim 4 aylık evliyim hayatta en çok istediğim şey bir bebek.soyle canım anlat arkadasız bizz kardesizz hattaa
canımm bennimmm inşşşş tez zaamanda ALLAH verecekkk inşş hayırlısıyla..dualarımız seninle canım aneztezilimi çektireceksinn nedeen istedi doktor ?
Hepiniz bitanesiniz...özelsiniz...sıradan değilsiniz....
.başaracağız..yılmayacağız.yıkılmayacağız.......kazanacağız bu sınavı inşallah......
yeterki sonunda sağlıklı hayırlı evlatlarımzı olsun....
eşimizle sevdiklerimizle büyütmeyi nasip etsin rabbim sağlıkla evlatlarımızı......
hadi kızlar çooooook düştük ama hep kalkmasını becerdik.....
dik duracağız ki meleklerimiz gelsinnnnn....güçlü olmalıyız....
millete inat acı sözlerine inat hayata inat bırakmak yok ....
.sabırla ,inatla,inançla dualarla bu yola devam melek annelerimmmmm iyiki varsınız......