Merhaba canım evet ya bende geldiğim zaman topikte fazla kimse olmuyor denk gelemiyoruz bir türlü

Gezmedeymişsin bugün nereye gittin bakalım Bursa merkezemi

Dünde ben eşimle çarşıya çıkmak zorunda kaldık ay o nasıl trafikti öyle havada çok soğuktu dondum desem yeridir.:18:
canım baştan kurşunludaydım ordan da anatoliuma market alışverişine ordan da kardeşime yemeğe gittim ama dün çok soğuktu sen nasılsın
Kurşunlu bizim oraya yakın sayılır

Ohh gezmişsin sen bayağı.

Evet canım ya çok soğuktu:18:Bende neolsun canım çalışıyorum işte yoğun oluyorum ev işi yemek vs derken fazla boş vaktim kalmıyor.Tedavi süresine geçicem bi arkadaşımın doktoru var cuamrtesi günü ona gitmeyi düşünyorum.En azından birde o görsün sonuçlarımızı bakalım ne diyecek
canım bende 4aydır mecburiyet haricinde dışarı çıkmadım sadece işe gidiyordum zaten kalabalıklığa hiç girmek istemiyorum ama hayat devam ediyor 9aylık bir yeğenim var cumartesi pazar hep birlikteydik biraz keyfim yerine geldi
Allah bağışlasın yiğenini canım darısıda sana olsun inşallah
kan verdim geldim. doktor kan testinde daha çıkmayabilir dedi. bu dönemde rahime yerleşiyormuş o yüzden net bi sonuç olmaz dedi. yani negatifte çıksa net değil dedi.3,30 gibi öğreneceğim sonucu. ben her ikisine de hazırlıklıyım şuan.
rabbimin daha iyisini bilir. 2 aydır burdayım ve 2 aydır hamile olan arkadaşlar oluyo. o bile o kadar çok mutlu ediyor ki.fırsatım olsa hamile kalan her arkadaşın bebeğine mektup yollasam diyorum. çünkü burda bizi birleştiren oların yokluğu. o gelsin artk diye annelerinin neler yaptığını, o yokken bizim onlar için kurduğumuz hayalleri bilmesini isterdim.
hafiften ayaklarım karıncalanmaya başladı. umarım hastalanmam
Canıım inşallah hamilesindir hayırlısı neyse senin için o olsun.Allah size bağışlasın umarım hayırlı bir haberdir

kızlar ben geldim nasılsınız...
Hoşgeldin

arkadaşlar beni bağışlayın hakkınızı helal edin ben bu aralar devam edemicem.inşallah daha sonra katılıcam ne olur yalnış anlamayın biraz ara vermem lazım ben hakkımı helal ettim sizlerde edin ALLAH''A emanet olun...
Helal olsun canım ne demek olabilir doğal şeyler sende helal et

kızlar merhaba yenıden..
tedavı surecıne bır turlu baslayamamak ekstradan sıkıntıların cıkması derken psıkolojım bozuldu bır donem ve aranıza katılamadım...gecen hafta bugun transferım yapıldı bu cumartesı sonucu ogrenıcem kısmetse...oncekı sayfaları okuma fırsatım da maelsef olmadı umarım herkes ıyıdır hersey yolundadır hayatlarınızda..ve umarım bır suru hamıle kalan olmustur aranızda...aysecım umarım bana gonul koymamıssındır bıranda herseyden uzaklasmak ıstedım

hakkını helal et nolur
Merhaba hoşgeldin tekrardan aramıza

Herkese hayırlı akşamlar canlarımmm
İyigeceler canım
Tekrar hoşgeldin canım

Derinlere girmeyelim,girince çıkamıyom bikaç gün
Sen ne kadarlık evlisin
teşekkürler hoşbuldum..ben 1,5 yıllık evliyim..konuya hızlı bi giriş olucak ama diğer arkadaşlarla yazışmanıza istinaden kısaca bahsedeyim dedim,2012 martta düşük yaptım (2 aylık olmasına 1 hafta kalmıştı) içerde kalan parçalar ilaçla temizlendi,kürtaja gerek olmadı allahtan..bu açıdan şanslıyım..o zamandan beride denemeye devam ama hala müjdeli haber yok malesef