Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

yasini şerif ve meryem suresi listemiz
perlanore== - 2 tane yasini şerif - 1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -342 tane ya varis okuDU
aruna==2 tane yasini şerif - 1meryem suresi -15 tane ayet el kursi -342 tane ya varis asenat okudu
bahar==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi-15 tane ayet el kursi -342 tane ya varis okuDU
antikdeniz==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -342 tane ya varis okuDU

topeguk==1tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -342 tane ya varis okuyacak
:nazar:tondora==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -342 tane ya varis okudu
sardunya==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -342 tane ya varis okuDU
antisocial==1 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -342 tane ya varis okuDU
seminay84==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -342 tane ya varis seyyan okuDU
sebiilem==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -342 tane ya varis okudu
orlic==3 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -342 tane ya varis okudu
:nazar:ozay37barış==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -342 tane ya varis okudu

şaşkınanne==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -342 tane ya varis okuyacak
yaseminseza==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -342 tane ya varis okuyacak
hayalot=3 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -342 tane ya varis okuyacak
:nazar::yandev==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -342 tane ya varis EMA OKUDU
:nazar:melek04==2tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -342 tane ya varis okudu
:nazar:esmacvs==2tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -342 tane ya varis okudu
ayse035===3 tane yasini şerif -1 meryem suresi -16 tane ayet el kursi -342 tane ya varis okudu
özlemlk==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -342 tane ya varis okudu
turkuaz== 2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -342 tane ya varis okudu
:nazar:taylandilek=2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -342 tane ya varis okudu
seyyan==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -342 tane ya varis okudu
e_m_a==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -342 tane ya varis okudu

candan==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -342 tane ya varis okuyacak
:nazar:rainsun==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -342 tane ya varis okuDU
ecrin007==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -342 tane ya varis okuyacak
dilek==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -342 tane ya varis okuDU
sevil61==2tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -342 tane ya varis okuyacak
muhat==2tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -342 tane ya varis okuyacak
:nazar:mausi==2tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -342 tane ya varis okuyacak
asbelove ==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi-15 tane ayet el kursi -342 tane ya varis okuyacak
keyfimbilir== 2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -342 tane ya varis okuyacak
ecrin23==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -342 tane ya varis okuDU
nekadarzor==2tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -342 tane ya varis okudu

Simaybade== 2tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -342 tane ya varis okuyacak
SÜPRİZ06==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -342 tane ya varis okudu
ESLEMLİVA==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -342 tane ya varis okudu
SSONMEz==2 TANE yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -342 tane ya varis OKUdu
reyyan1984 ==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okudu

m_fairy==2 tane yasıni şerif - 1meryem suresı- 15 tane ayet el kursı - 312 tane ya varis okuyacak
yasen==?
livpe==?
asenat==
SELİNİM
selamun aleykum gönül dostlarım..bu hafta yasini şeriflerimiz ya varis ve ayet el kursı zikrimiz turkuaz ve taylandilek için..meryem surelerimiz ise perlanore için..allah kabul etsin

toplamda
==82 yasini şerif
==41 meryem suresi
==626 tane ayet el kursi
==7000 tane ya varis
haftalık duamız bunlar önümüzdeki haftaya cumaya kadar biter inş..

arkadaşlar ya varis i çekmeden önce 3 4 defa ya mucib çektikten sonra tekrar 3 4 tane ya mucib demeliyiz
ya mucib ismin manası duaları kabul edendir.bu sebepten bu tur zikirler öncesi ve sonrası ya mucib de zikredilir..
ben böyle biliyorum eksiğğim var ise hakkınızı helal edin

arkadaşlar meryem suresini okuduktan sonra tilavet secdesi yapılmalı
Tilavet secdesi nasıl yapılır?

Kur'an okuyan veya dinleyen bir kimse, 14 yerde bulunan, secde âyetlerinden birini okursa veya duyarsa, secde etmesi gereklidir (Hanefi mezhebine göre vaciptir).
Tilavet secdesi yapmak için abdestli olunulur ve de kıbleye yönelinir.
Daha sonra niyet edilir (Ya Rabbi niyet ettim senin rızan için tilavet secdesi yapmaya).
Niyetten sonra "Allahu Ekber" diye tekbir getirilerek direk olarak secdeye gidilir (Eller havaya kaldırılmaz ruku yapılmaz veya ayakta başba bir şey okunmaz).
Secdede en az 3 kerre "Subhane rabbıyel'A'la" denilir.
Bir secde yapıldıktan sonra yine "Allahu Ekber" diye tekbir getirilerek ayağa kalkılır.
Dua gibi eller kaldırılarak; Bakara Sûresinin 285. âyetindeki "Semi'na ve ata'na ğufrâneke Rabbenâ ve ileykel masîr" ayeti celilesi okunur
Bu şekilde tilavet secdesi yapılmış olunur

Son düzenleme:
:46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:
:46::46::46::46::46::46::46::46::46:
şükürler olsun ya :21::21::21::21::21::21::21::21::21:
kan testı yaptınmı canım

hayır canım daha yapmadım idrar testi yaptım bulantımda başladı anlatmıştım ilk gebeliğimde hiç yoktu ama bunda erken başladı
dün başlangıcı yaptık bile (çıkardım) ama olsun rabbbim sağlıklı sihhatlı hayırlı evlat versin ben her türlü zorluga hazırım
Allahım hepinize tek tek bu güzelliği yaşatsın dualarım hep sizinle inanın hep aklımdasınız.
sölemiştim sana tirede oturuyom diye canım burda özel yok hastane randevu sistemli randevulu olsanda akşama kadar bekliyosun
cuma günü sağlık ocagına gidicem allah izin verirse öle yani :)...

soğukta oturuyourm desem kızarmısın bana..
evi havalandırıyorum

:20::20: kızdım bile patiklerini giy ayağına üşütme kendini canım

hadı ya nasıl bı operasyon oluyo kı bılgın var mı canım

dudağımı uyuşturup kitleyi alacaklarmış 2 dikiş falan olacakmış korkulcak bişey değil dedi ama merhem de verdi belki geçer diyorum şuan bi operasyona daha hazır değilim gibi birde burun kemiğimde yamukmuş onuda düzeltelim dedi ama o kalsın şimdi dedim:1:

Son düzenleme:
hayır canım daha yapmadım idrar testi yaptım bulantımda başladı anlatmıştım ilk gebeliğimde hiç yoktu ama bunda erken başladı
dün başlangıcı yaptık bile (çıkardım) ama olsun rabbbim sağlıklı sihhatlı hayırlı evlat versin ben her türlü zorluga hazırım
Allahım hepinize tek tek bu güzelliği yaşatsın dualarım hep sizinle inanın hep aklımdasınız.
sölemiştim sana tirede oturuyom diye canım burda özel yok hastane randevu sistemli randevulu olsanda akşama kadar bekliyosun

maşallah belirtilerde başlamış rabbim sağlıkla devam ettirsin canım çok sevindim
bi hamişimiz daha oldu kızlar:119::119::124::124::124: rabbim dualarımızı kabul ediyor

saol canım çok şükür rabbime allahım sizide nasip etsin :) ben şu yaptığınız şekilleri yapamıyom be yoksa bende halay çekçemde :)

ayşecim allahım inşallah sendende güzel haberler alırız sende dinlen ama kızcaz bak hep beraber sana..hııııı sıkı giyin uzat ayaklarını yat keyfine bak

allah razı olsun canım..inş sağlıklı hamılelık geçirir ve hayırlısıyla doğumunu yyaparsın ınş.. o zamana izmire gelmş olursan yegenımı sevmeye gelirim:emir_bebek::emir_bebek:

bırak şimdi evi havalandırmayı sıcacık yatsana sen. ayse elini karnına koy ve " innâ lillah ve innâ ileyhî raciûn" ayetini oku..

:20::20: kızdım bile patiklerini giy ayağına üşütme kendini canım

dudağımı uyuşturup kitleyi alacaklarmış 2 dikiş falan olacakmış korkulcak bişey değil dedi ama merhem de verdi belki geçer diyorum şuan bi operasyona daha hazır değilim gibi birde burun kemiğimde yamukmuş onuda düzeltelim dedi ama o kalsın şimdi dedim:1:

anladım canım peki iz kalacakmı dudagında
bide benim arkdas burun kemığını duzellttı süppper oldu

allah razı olsun canım..inş sağlıklı hamılelık geçirir ve hayırlısıyla doğumunu yyaparsın ınş.. o zamana izmire gelmş olursan yegenımı sevmeye gelirim:emir_bebek::emir_bebek:

inşallah teyzesi zaten izmire bi gelsek eşim baya kararlı aslında ama hayat şartları işte
işleri yoluna koymadan riske giremiyoruz

canım benim hamileyim :)

aaaaahhhhhhhhhhhhhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:49::49::49::49::49::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::66::66::66::66::66::66::74::74::74::74::74::92::92::124::124::124::124::124::124::124::124::124::128:
ay daha ne şekil yapsam bilemedim. hadi hayırlı uğurlu olsun inş. hayırla sağlıkla kucağınıza alın inş....
aaayyyy çok sevindim.. bir sürü teyzesi var onun çok şanslı hemde :16::16::16::16::32::32::32::32:

vallahı perladan yedım fırcayı sıra sende :1::1:
evi havalandırdım sımdı kapattım her yeri oturyorum..

hala ev havalandırdım diyo aa yapma ama bırak kalsın ev canım birazben ellemiyom valla
eşimde sanah diyo dilek göleğimi ütülememişsin sen hiç böle yapmazdın :) bende dedimki hastayım taylan biliyosun ağrım var biraz yapamadım
o beni pazar günü hasta oldum biliyo sölemedim hala.pazar günü sölücen doğum günü..

Back
X