Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

canım yani sende korusana kendini biraz.nelere katlanıyosun bak anne olabilmek için.ama sende biraz dikkat et ya... üzülmeni istemiyorum.sizlerin üzüntüsü benim üzüntüm oldu artık.sevinçleri de. Onun için senin üzülmen bizim üzülmemiz demek.daha dikkatli ol tamammı canım.:20::20::20::20::20::20::20::20:

allah razı olsun canım benim çok sukur boyle dost olduk bırbırımıze..dikkat ediyorum canım takdır rabbimin

kızlar iyi akşamlarrr,geldim okudummm kimseler yokkk gidiyorumm:)

dilekçiğimm allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsinnn inşş darısıda bizlere ve tüm isteyenn kardeşlerimize olsunnnnnnnn tez zamandaa..

kızlar bu aradaa ben yine birr ay umudumun yere düştüğü bir zamandayımm maleseff adet oldumm..bu ay çok umutluydum biliyorum çok zorr amaa nebilimm içten içe çok umutlanmışızz meğerr evimize gene bir sessizlik düştüüü ne bendenn ne eşimden sess çıkmıyor..ikimizde birbirimizin gözüne bakamıyoruzzz çünküü dayanamıyoruzz:((((

çevre biizi çok umutlandırdııı yaa bu ayyy çoğu insan bu ay rüya görmüştüü benimle ilgilii hamile oldugumla ilgiliii nebilimmm yaa bu tarz şeyleride duyuncaa insanın elinde olmuyorrr bekliyorr bekliyorrr işteee

daha kaç ayy böyle olacakk bilemiyorumm ama her ayy aynı şeyii yaşamaya dayanamıyorum kızlar ben gücüm yetmiyooo artıkkk sil baştannnn her ayyy sil baştannn.. daha ne kadarr sürecek bilemiyorumm hayırlı zaman aa ne kadarrr süremiz var onuda bilemiyorumm....çabukk gelirrr inşşşşş RABBİMMM GÖRÜYORR BİLİYORRR...inşş bekletmezz bizi daha fazla benimm çok ama çokk kıymetliii olacakk bebeğimmmmmm....

canımm ya kıyamam ufff üzülmeee...allah sabır versinnn çokkk zorrrrr geçiyorrr kırmızılarıı görünce ama olucakk ...sonunda olucakkk allahın izniyleee....kendine ii bakk allah yardımcımız olsun...

Ayse abla listeyi bi gostersene dua listesi yenisini

asenatt ne kadar sabırsızsın kızım :1:yeni liste ,,,eski liste tamamlandıktan sonra ayşe tarafından yayınlanmaktadır...gerekli notlarrr...ihtiyaç duyulduğunda burdan yazılmaya devam edilmektedir ...bize takıl hayatını yaşa:52:
:52:bilmem anlatabildim mi

doğru söylüyorsunn canım ama elimdee değillll daralıyorumm..sıkılyıorumda bu memlekettee ailem kardeşlerim yanımda değilll..onları özlüyorummmmm bari onlar yanımdaa olsaaa belkii böyle dönemlerimdeee iyi gelirr belki değil kesin iyii gelirr amaa....

canımsn uzme kendını .. Mesela ben sizlerle çok mutluyum çevrem yok burda bıtek eşimin akrabaları bazı arkadaşlarıyla gorusuyoruz..hersey burdakı gibi içten değil..allah yardımcın olsun canım sıkma kendini

kıyamam canım benim ya .keşke olsalardı ama olsun.sağlıklı olsunlar ne yapacaksın hayat işte.biliyorum anlıyorum seni hemde çok iyi anlıyorum.insan daralıyor böyle zamanlarda çok.oda geçecek.yeni umutlara yelken açacaksın.ve birgün inannıyorum ki bebeğin seninle olacak.inan bana yürekten söylüyorum bunları.biraz daha sabır sanırım.yapacak başka birşeyimiz varmı?Rabbim bir an önce ferha çıkarsın yüreğini.

inşş canım benimmm inşşşşş ..herkesin imtihanı farklıı hep diyorumm Allah bunu unutturacak dert vermesinn...

bugün iş yerinde bir arkadaşım var bir oglu var 4 yaşında korunduğu halde 2 .ye hamile kaldı vee o kadar üzülüyorkiii anlatamam ....kız doktoraa bile gitmek istemiyorrr düşün artık o denli yanii..şöylee baktım ona uzun uzun düşündümmm ALLAHIM SEN ÇOK BÜYÜKSÜNNNN DEDİMMM.. insanlar ne kadar garippp anlayamıyorummm benimm olsaa ikinciye de hamile kalsamm ooooooo havalara ucarım herhalde:)

işte buuu sonundaaa ...canım seninn adına çok sevindimmmm....ya ne güzel günler geçiyoruz sayenizde...aallah sağlıkla kucağınada almayıı nasip etsinnn...dualarımız seninlee:46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::54::54:

Geçmiş olsunnnnnn....herşey yolunda gider inşallahh....dualarımız seninle....

Ayşecim hakkında hayırlısıı ne isee o olsun gönlümüz bebişine kavuşmannn....inşallahh...dikkat ett her ihtimale karşıııgerisi allaha kalmışş....allah yardımcın olsunn...sendende iii haber almayıı nasip etsinn....:34:

Canım bu işler hiç bellii olmuyorrr...kendinii üzmeee....

çok haklısın orlicc eğer göğüsler acıyorsa ve devam ediyorsahamişlik belirtisii adet olmayıp devam etmesii gerekk.....tüp bebek yaptırdığımda çok şişmiştii....sevinmiştimm adetime 3 gün kala göğüslerim acımıyorduuu korkuyordumdaa ve şüphelendiğimde olduuu adet oldum ağrııı çok şiddetliydii bel kasık karma karışık bişeyy acayip şiddettliydii yanii.tabii kırmızılarıı gördümm ayşecim hafifse ağrılarınn yoktur bişeyyy ve hemen ağrı sonrasıı kırmızılar gelmiştiii bende ..gelse şimdiye kadar gelirr.....kafana takmaa

ben bunun müziğine çok bayılıyorum beniii dilendiriyorr..başkaa alemlerdeyim sankiiii

allah razı olsun canım kardeşim
benim yıllardır degişmeyen tel muzığımdır.

herkese ii akşamlarr..

hamişlere sorum olucakk akıntıı olayında bir farklılık gözlemleyebildiniz mii? yada belirtileriniz nasıl?

canımsn uzme kendını .. Mesela ben sizlerle çok mutluyum çevrem yok burda bıtek eşimin akrabaları bazı arkadaşlarıyla gorusuyoruz..hersey burdakı gibi içten değil..allah yardımcın olsun canım sıkma kendini

bende burda mutluyum elbette canımm ama inan isterdimm annemin ablamlarınn yanımda olmasınıı çok özledimm onlarıdaa ...bi bebeğim olsaydı onla zaman geçirirdimm bu kadar çok boşluk olmazdı belkii ..canım benim doğru düzgün arkadaşım yok iş yerim de var bi kaç kişi çok yoğun oldugumuzdan dolayı pekde bir paylaşımımız olmuyor açıkcası

inşş canım benimmm inşşşşş ..herkesin imtihanı farklıı hep diyorumm Allah bunu unutturacak dert vermesinn...

bugün iş yerinde bir arkadaşım var bir oglu var 4 yaşında korunduğu halde 2 .ye hamile kaldı vee o kadar üzülüyorkiii anlatamam ....kız doktoraa bile gitmek istemiyorrr düşün artık o denli yanii..şöylee baktım ona uzun uzun düşündümmm ALLAHIM SEN ÇOK BÜYÜKSÜNNNN DEDİMMM.. insanlar ne kadar garippp anlayamıyorummm benimm olsaa ikinciye de hamile kalsamm ooooooo havalara ucarım herhalde:)

canımm başa gelmeyen bilemez...bizim yerimizde olsalardı olaya eminim çok farklı bakacaklardıı.....insanların bulunduğuu durum ve yaşadıklarıı düşünce ve bakış açılarınıı değiştiriyorr... en azından çocuk konuusnda bu böyle bendeeee.....

canımm ya kıyamam ufff üzülmeee...allah sabır versinnn çokkk zorrrrr geçiyorrr kırmızılarıı görünce ama olucakk ...sonunda olucakkk allahın izniyleee....kendine ii bakk allah yardımcımız olsun...

evet canımm malesefff çok ama çok zor geçiyor birde ben eşimden dolayı bu üzüntüyüü yaşaayamıyorum ufacık bir muhabbetine dahi kalkışsam eşim üzülüyorr benden dolayı olmuyıo diyee kendi kendini yiyor ee bu sefer onada üzülüyorummm

canımm başa gelmeyen bilemez...bizim yerimizde olsalardı olaya eminim çok farklı bakacaklardıı.....insanların bulunduğuu durum ve yaşadıklarıı düşünce ve bakış açılarınıı değiştiriyorr... en azından çocuk konuusnda bu böyle bendeeee.....

evet cnm yaa aslındaa kafamızı başka şeylerle meşkul edebilsekkkk ama ne mümkünnn

herkese ii akşamlarr..

hamişlere sorum olucakk akıntıı olayında bir farklılık gözlemleyebildiniz mii? yada belirtileriniz nasıl?

İyi aksamlar cnm.nasilsin
evet cnm akintin fark edilecek sekilde artiyo.hatta ben ilk zamanlar kanamam mi oldu diye lavaboya gidiyordum.ilk zamanlar tek belirtimdi akinti kusma daha sonra basladi bende cnm

evet canımm malesefff çok ama çok zor geçiyor birde ben eşimden dolayı bu üzüntüyüü yaşaayamıyorum ufacık bir muhabbetine dahi kalkışsam eşim üzülüyorr benden dolayı olmuyıo diyee kendi kendini yiyor ee bu sefer onada üzülüyorummm

rabbim bizlere güç versinnn...biraz daha sabırrr...

asenatt ne kadar sabırsızsın kızım :1:yeni liste ,,,eski liste tamamlandıktan sonra ayşe tarafından yayınlanmaktadır...gerekli notlarrr...ihtiyaç duyulduğunda burdan yazılmaya devam edilmektedir ...bize takıl hayatını yaşa:52:
:52:bilmem anlatabildim mi

naapiim kızıım sabırsıızzzzzzzzmmm:)))))))))))))):52::52::52::52::52:

işte nekadar degısık dimi dunyaaa :(

Son düzenleme:

evet canım.ben 2.tüp bebek sonucunu aldığımda bir arkadaşıma gitmiştim.liseden arkadaşımdı.bir baktım ağlıyor.sebebi ne biliyomusun.hamileymiş.iki göz iki çeşme.şaşırdım.oysa ben biraz kafa dağıtırım diye düşünmüştüm.ama yüreğim yana yana ben onu teselli ettim.sonra eve gelince Ya Rabbi dedim.sevgili kulunmuyum çokmu günahkarım bilmiyorum.ağrıma gittiydi.oysa teselliye ihtiyacı olan bendim.ama isyan etmedim yine de.ve Rabbime sığındım.o arkadaşımla 3 sene sonra görüştük.ve ne yazıkki kızını duyma özürlü olduğunu öğrendiğimde şükrettim.kıssadan hisse gibi değilmi.o yüzdendir ki isyaan etmek daha büyük sıkıntılara maruz bırakabilir insanı.Allahtan gelen herşeye AMENNA..tabiki bu vazgeçmek değil.elimizden geleni yapacağız.Rabbimizden isteyeceğiz.ağlaya ağlaya yalvara yalvara.sonra tevekkülle bekleyeceğiz.......

Back
X